Ablam ve çocuklarım

Kendi çocuklarına nasıl davraniyosa davransin ne kadar yanlış olursa olsun sen kendi çocuklarına yapilmasina musade etme ablan olsa da öyle şey mı olur çocuk onlar o birde anne yarısı olacak yazik

Çocuğumu salak yerine koyan insanların arasına girmezdim. Kardeşim annem babam dahi olsa

Ya bu konuda kendimi çok seviyorum. Asla kırıcı olmamak için uğraşmam. Kim olursa olsun carlarım. İster küssün ister çok kötü bi insan desin. Çocuğumu ben eğlence olsun diye mi doğurdum?

Onlar meseleyi anlayana kadar görüşmeyin. Hayret ediyorum gerçekten. Hadi 1 defa oldu da, 2 3 olunca nasıl sakin kaldınız?

sizde hata ediyosunuz izin vermekle. Çocuk bunun oyun olduğunun farkında değil. Tüm hücreleriyle sinir oluyor. Bu da hiç basit bi şey değil. O anda kalmıyor yani.. Kardeşim de yapar bunu oğluma daha o an kızıp söyleniyorum. Müsade etmem. Karısının yanında bile bu konuda çıkışıyorum. 30 yaşındaki adam 5 yaşındaki oğlumu düşünmüyosa bende onu düşünmem yani.

Konu sahibi kendi çocuklarına o şekilde davranmaları onları haklı yapmaz. Onlar sizi ve yeğenlerini düşünüyolar mı? Daha o an uyarın. Kibarca falan da değil. Mesela çocuğu çağırdı sonra ben çağırmadım dedi. Siz hemen araya girip şimdi yaptığın hoş mu yalan söylemeyi öğretiyosun çocuğa deyin. Baktınız değişen bi şey yok biz en iyisi görüşmeyelim deyin. Ben bu şekikde yapıyorum. Kırılan da kırılır hiç umrumda değil.

Yavrum ya nasıl da beyninde yer edecek bu insanlar... sevmeyecekler teyzelerini. çok üzüldüm

Kavga etmedim. Ama sessiz kalmadım. Her seferinde yaptıklarının yanlışlığını söyleyip çocuğumu yanıma aldım. Anlarlar belki diye. Ben bağcıyı dövmek istemiyorum. Üzüm yemek istiyorum. Bağcıyı dövmekten başka çare kalmadığını anladığımda da üzümü yemekten de vazgeçerim. Şu an üzümü yemekten vazgeçtim. Bağcının neden vazgeçtiğimi anlamasını istiyorum. Çünkü o sadece benim ablam değil, çocuklarımın da teyzesi. Yabancı biri olsa köprüleri hiç düşûnmem atarım. Ama burda bikaç defa düşünmek durumunda kaldım. Benim teyzelerimle aram çok yakın değil. Çocuklarım öyle olmasın diye uğraştım ama tek kişiyle olmuyor. Sakin kalmama şaşırmakta haklısınız. Ben de böyle bişey okusam sizin gibi düsünebilirdim.

Yavrum ya nasıl da beyninde yer edecek bu insanlar... sevmeyecekler teyzelerini. çok üzüldüm

Ben de bunu düşünüyorum. Benim teyzemle 5 yaşımda yaşadığım bi olay hala aklımda. Şu an normal konuşurken bile hep aklıma gelir. Neden öyle yaptı merak ediyorum mesela. Bi kere konuşurken söyledim. Hatırlamıyo. Ama ben hiç unutmuyorum. Bikaç seneye benimkiler de unutmicak.

Sizin durumunuzda ben ablasına çok değer verem bir kardeş ama o değerin karşılığını veremeyen, vermek içinde uğraşmayan bi abla görüyorum.

Çocuk işte öyle de böyle de büyüyor zihniyeti beni korkutuyor. İnsan yeriştirdiğinizi farkedemeyen, dillendirmenize rağmen umursamayan insanları nereye kadar idare edeceksiniz? Elbette silin demiyorum. Ama bazen en güzel çözüm sert bi çıkış oluyor.

Çok doğru diyorsunuz. Ben bi süre görüşmek istemiyorum. Sert çıkıştan önceki çıkış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…