Ablamın yaptıkları

Hic kendini kotu hissetme bebeginin hayati soz konusu o annenin tek evladi o degil giderse gitsin belki annende sıkilmistir ondan bukadar kotu biriyse kadinda rahatlar sanki anneniz onun cocuguna bakmak zorunda

Yuh yaaa cani resmen

Bu nasıl bir abla. Annenizin bişey kaybettiğini sanmıyorum. Ama torunun durumu onu üzüyor onda da yapacak bişey yok. Anneniz 6 çocuğun annesi tek ablanızın değil hele ki siz bu durumdayken. Annenize kardeşleri yakınmış hiç düşünmeyin ama Kayınvalidesiyle anlaşamayıp ablanız dönmek isterse anneniz kesinlikle kabul etmesin. Öyle bencil bir insan yanındayken ona bir fayda yok. Bence ablanızın aile durumu güzel gitmiyor ve sataşmak için bişeyler arıyor bu net. Siz sakın taviz vermeyin hamileliğinizi ve yavrunuzu düşünün değil 24. Hafta gerekirse doğurana kadar anneniz yanınızda kalsın eğer eşiniz için sorun olmayacaksa. Sorarlarsa ayağıma bağ mı var der. Annenizin yaşadığı yer ile sizin ev arası ne kadarlık mesafe

Kendinin demesi lazım kalk git diye 1 ay idare edemez mi insan ? Gerçekten tek çocuk istiyorum diyince herkes aman kardeş yoldaştır diyo ama görüyorum ki artık herkes bencil çok yazık.
Sizlik birşey yok madem annenizi bırakıp gidiyo en ufak şeyde siz de yakınınızda ev tutun annenize o evlatsa siz de evlatsınız.

Ablanız annenize blöf yapıyor, kayınvalide anne gibi olamaz taşınsa da birkaç aya pişman olup geri gelir. Ama dediğim gibi taşınmaz zaten onun ki tamamen annenizin gözünü korkutup size gelmesini engellemek.

Bencil insanlardan nefret ediyorum, ablanız da bencilin önde gideni , anneniz tek kalırsa korkar eder diye kendince onu korkutmaya çalışıyor taşınırım tek kalırsın diye. Bence anneniz gelsin gerekirse doğuma kadar kalsın sizinle. Ablanız bakalım kayınvalidesiyle ne kadar anlaşabilecek? Hatta annenizde tamam taşın bende kız kardeşinin oraya taşınıyorum artık madem sen gidiyorsun desin, anneniz de blöf yapsın. Öyleleri ancak kendi gibi çirkeflik yapanların dilinden anlar.

Ozur dilerim ama ablan bes para etmez bir insanmis. Herseyde bir hayir vardir. Bu vesile ile bunu gormus oldun. Bebegin icin endiselendigin, uzuldugun yetmiyormus gibi en yakinindan gordugu bu hainlige de uzuluyorsundur eminim.. Allah buyuktur..

Soylemeden gecemeyecegim, o bencil insan yarin obur gun annen elden ayaktan dusse asla bakmaz. Onda o vicdan yok cunku.. Annen ona gore atsin adimlarini..

Eşim için hiç sorun olmazda annem fazla kalamaz şimdiden bayramda evimde olayım diyo çok uzak ben urfadayım annem Ankara’da yaklaşık 11 saatlik yol var aramızda

Malesef öyle rabbim annemi ele ayağa düşürmesin inş

Malesef blöf yapmıyor bir gün içinde evini buldu tuttu eşyalarını toparlıyormuş zamanında eşinden boşanmıştı 4 yıl ayrı kaldılar kayınvalidem yıktı yuvamı diyoduki kadın çok fena bi tip şimdi herşey unutuldu tekrar yanına gidiyo eee kendi belasının üstüne üstüne gidiyo o bulacakta anneme işte ona çok üzülüyorum

Büyük ihtimal anneniz size gelip küçük bebeğe bakar diye düşünüyor uzun vadeli olarak o da kendini garantiye almak istemiş kvnin yanına gitmiş sanırım.ablanız gibi çıkarcı bencil insanlar yüzsüz olur zaten kvnin ona yaşattıklarını çoktan unutmuş günü kurtarmaya bakıyordur.

Yok cnm diyomuşki beni ortada bıraktın onun çocuğu ölcekse ölür senmi tutacan gidipte diyomuş bence çok şeyler diyoda annem babam söylemiyo gibi geliyo

Ama uzun vadeli değildi işte sadece 24 haftaya gelmek istiyorum ondan sonra zaten doğarsada şansım var evladımı kucağıma almama ne bileyim ya arrık o kötü kalbinde neler besledi bende bilmiyorum ama annemi çok üzdüler

İşte o kafasında kurmuştur.bunlar annemi salmaz vs diye.kişi kendinden bilir işi.herkesi kendi gibi sanıyor böyle tipler.bizdede benzeri var oradan biliyorum.

Yazıklar olsun öyle ablaya cok sinirlendim.
Koskoca kadınıcağızı üzüyor bir de. Yazık...
Bir çare bulunamaz mıydı sanki?
Altı kardeşmişsiniz ablalarından biri gelse veya dönüşümlü gelseler
Siz annenizin yanına gitseniz veya
Anneniz ablanın cocuguyla gelse ya da
Vardır illaki bir orta yol.

Bir arkadaşım 24 haftalık doğum yaptı.
Cok zor zamanlar geçirdiler. Böyle düşünmeyin. En az 36 haftalık olana kadar kendinizi korumanız lazım ve duanızı da böyle yapın

Anneniz ablanizin tapulu mali degil. Madem oype istedi tasinsin yanina kaynanasinin. Burasi kvden kacmaya calisanlarla dolu. Gorsun ebesini tersinden

Eşim için hiç sorun olmazda annem fazla kalamaz şimdiden bayramda evimde olayım diyo çok uzak ben urfadayım annem Ankara’da yaklaşık 11 saatlik yol var aramızda
Anladım aynen büyükler de evlerini istiyor hep Allah ıslah etsin ablanızın ne denir ki kendinizi suçlu hissetmeyin sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…