Birebir katılıyorum arkadaşa.Bunu demenizdeki sebep nedir Allah aşkına? Gerçekten anlayamıyorum.
Bu üslupla mı söylediniz cidden?
Eşinizden bir farkınız yok ağır ve densiz konuşmakta. Onun yaptığı da densizlik, sizinki de...
Üstelik başka insanların yanında söylemişsiniz. Neden? Karpuz alması için mi? Laf sokmuş olmak için mi? Oğlunuzun ONUN oğlu olduğunu belirtmek için mi? Siz oğlunuza hamileyken bir şey almamasının kinini seneler sonra halen gideremediğiniz için mi?
Laf sokmak= Karşınızdaki kişiyi kendinizden uzaklaştırmak garantisi.
Tebrikler. İkinize de...
Valla agir söz duymak istemeyen adamin annesinin yaninda tee ne zaman yiyemedigi biskuvinin lafini etmeyecek sanki adam onu ac, acikta, sokakta birakmis gibi, once erkekleri delirtip sonra da ay bana bunu nasil soylersin demek mantikli gelmiyor. Sen soylersen o da soyler, etkiye tepki. Ha cok ozel bir erkek olsa farkli davranirdi tabii ama o derece ozel bir erkek de kendi gibi ozel bir kadinla evlenirdi sanirim.Olabilir ama aç karnın doydu ne demek Allah aşkına çok ağır sanki konu sahibini sokaktan almış gibi.
E siz bunu soylerken adamin da ac karnini doyurdum demesi cok normal. Oglunuza hamileyken yasanan olay gecmiste kalmisken durduk yere bunu gunumuze hele de kahvalti sofrasina tasimaniz neden? Tepkinizi zamaninda vermeliydiniz. Hatalisinizeşime bak kızın karpuz istiyormuş ben oğluna hamileyken bir bisküvi bile alıp gelmemiştin belki kızın istiyor diye karpuz bulursun dedim
Benim en sevmediğim şeydir yıllar evvel yaptığım hatanın yüzüme vurulması, eşinizin zamanında yaptığı yanlışları yüzüne vursaydınız, vakit geçince böyle kabak tadı veriyor gereksiz laf sokma çabaları.Valla hamilelik zamanlarımda bana yaptığı okuzlukleri unutamıyorum biliyorum bende hataliyim ama içimde derin bir yara gibi zamanı gelince içimde kalmasın dedim ama daha ağır bir laf isittim..
Şimdi de eşinizin bu son olaydaki sözleri içinize oturup,bir de bunlar için ilerde laf söylerseniz,sürekli bir kısır döngü yaşar durursunuz.Bence başbaşayken konuşun halledin.İki tarafta hatalı yönünü kabul edip,özrünü dilesin.Valla hamilelik zamanlarımda bana yaptığı okuzlukleri unutamıyorum biliyorum bende hataliyim ama içimde derin bir yara gibi zamanı gelince içimde kalmasın dedim ama daha ağır bir laf isittim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?