Aç karnımı doyuruyormuş.

Yalnız bisküviyi cimrilikten mi yoksa öküzlükten mi almamış?
Cimrilikten almamışsa çok korkunç.
"Hamileydim bana pesküvit almadı ühhüühü" deyip senelerce akılda tutmak da korkunç gerçi şimdi yazınca fark ettim

ev hanimisiniz 3 cocuk yani 3 bogaz dogurmussunuz bi erkege bagimlisiniz hata sizde .
Böyle bir konu olduğunda bu tarz tepki veren bir hem cinsimiz daha. Herkes aynı şartlara ve imkanlara sahip olmayabilir. Olsa bile bir hata yapmış olabilir bunu eleştirmek bize düşmez. Ya da benim gibi bir süredir işsiz olan bir mühendis olabilir. Kadıncağızın derdi şu an bu mu yani? Eşine bisküvi bile getirmedin demesi maddiyattan değildir belki nerden biliyoruz sadece üşengeçliğinden almadı belki. Şu çalışan çalışmayan kadınlar bir dertleri olduğunda birbirini suçlamayı bıraksın artık.

Bilemem o kadarını ikisi de korkunç.
Akılda tutmak daha da fena .
Zaten kadınların yaptığı en büyük yanlışlardan biri de 20 sene öncesinin olayını bugün kafasına kakmak ..
Ya o zaman çöz sorununu doğduğuna pişman et
Ya da sus ..
Nedir bu sene 1997 de bunu bunu demistin
Yok 2005 te tatile ananı da götürmüştün falan :)))

Amaan erkek millet iste.simdi adama demediginni koymazlar ama evdekiler nasil desen onlarda aynidir:))bosver patavatsizca konusmus
Ama bisry diyimmi kayinvalide yanindada az laflari tartmaz lazim boyle seyler oluyor yoksa.
Ben kaynanaymis gorumceymis hic bunlarin yaninda topa girmem.esimde bizimkilerin yanjnda bisey demez
Kari koca cozede millet unutmaz

Hep kaynanalar ortalığı karıştırıyor şu çeneleri ni bir tutsalar gelinden yana zaten olmazlar, o özgüvenle kocalarda ağızlarına geleni söylüyorlar sanki kendiler sütten çıkmış ak kaşık

Evet eşiniz ayıp etmiş hem de annesinin yanında ama siz de eski konuyu iğneler gibi açarak fitili vermişsiniz. Kayınvalidenizin yanında bu şekilde dediğiniz için eşinizle aynı durumdasınız kusurabakmayın, bazı şeyler içinizde kalmış olabilir ama herşeyin bir yeri ve zamanı var.

Tabi baban karnını doyuramamış ondan vermiş seni ona sanki. Nasıl bakış açısı nasıl ego. O anneler babalar el bebek gül bebek büyütüyor, kızlarının gözünün içine bakıyor. Sonra böyle hödüklerle evleniyor kızları maalesef . Bi daha söylerse eşşek gibi bakacaksın tabi de.

Neden kızınızin isteğiyle oğlunuza hamile olduğunuz dönemi karşılaştırdınız ki ? Sanki kızınız uveymis gibi hissettim.

İkinizde hatalisiniz.

Cok asaglayici bi cumle degil mi? Ac karnini doyuruyorum babanin evinde actin.. keske babamin evinde ac kalsaydimda senin gibi pislik birinden cocuk yapip hayatimi mahvetmeseydim derdim ben sanirim

Valla hamilelik zamanlarımda bana yaptığı okuzlukleri unutamıyorum biliyorum bende hataliyim ama içimde derin bir yara gibi zamanı gelince içimde kalmasın dedim ama daha ağır bir laf isittim..

Eşiniz hödük sanki ablacım ama hamileyken bisküvi almayan tipe de keşke 3 çocuk vermeseydiniz, haketmiyor.

ev hanimisiniz 3 cocuk yani 3 bogaz dogurmussunuz bi erkege bagimlisiniz hata sizde .[/QUO
çok alakasız olmamış mı ? Ne yapsın kadın çalışmıyor diye kendini mi assın .ya bir burda mı oluyor çalışıyorum diye burun bir karış havada gezen kadınlarımız.niye sırf kendi paranızı kazanıyorsunuz diye kadını burdan vuruyorsunuz niye niye ne biliyorsunuz kadın belki sizden daha iyi imkanlara sahip.

Önce siz başlatmışsınız maalesef hem de hiç gereği yokken.Eşinizin yaptığını desteklemiyorum elbette ama siz de eşinizin huyunu bile bile üstüne gitmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…