- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Yalnız bisküviyi cimrilikten mi yoksa öküzlükten mi almamış?Teeeee bilmem ne zamanın biskuvisini nasıl unutmuyor insanlar yaaa ben salak miyim niye hiç böyle şeyler yok hafızamda
Bi de şu annelerin
Beyyyy bak kızın şunu istedi
Bak oğlun bunu yaptı demesine de tilt oluyorum yapmayın şunu yaaa
AynenBu adamlara anaları yanındayken bi özgüven geliyor
Böyle bir konu olduğunda bu tarz tepki veren bir hem cinsimiz daha. Herkes aynı şartlara ve imkanlara sahip olmayabilir. Olsa bile bir hata yapmış olabilir bunu eleştirmek bize düşmez. Ya da benim gibi bir süredir işsiz olan bir mühendis olabilir. Kadıncağızın derdi şu an bu mu yani? Eşine bisküvi bile getirmedin demesi maddiyattan değildir belki nerden biliyoruz sadece üşengeçliğinden almadı belki. Şu çalışan çalışmayan kadınlar bir dertleri olduğunda birbirini suçlamayı bıraksın artık.ev hanimisiniz 3 cocuk yani 3 bogaz dogurmussunuz bi erkege bagimlisiniz hata sizde .
Yalnız bisküviyi cimrilikten mi yoksa öküzlükten mi almamış?
Cimrilikten almamışsa çok korkunç.
"Hamileydim bana pesküvit almadı ühhüühü" deyip senelerce akılda tutmak da korkunç gerçi şimdi yazınca fark ettim
Valla hamilelik zamanlarımda bana yaptığı okuzlukleri unutamıyorum biliyorum bende hataliyim ama içimde derin bir yara gibi zamanı gelince içimde kalmasın dedim ama daha ağır bir laf isittim..
çok alakasız olmamış mı ? Ne yapsın kadın çalışmıyor diye kendini mi assın .ya bir burda mı oluyor çalışıyorum diye burun bir karış havada gezen kadınlarımız.niye sırf kendi paranızı kazanıyorsunuz diye kadını burdan vuruyorsunuz niye niye ne biliyorsunuz kadın belki sizden daha iyi imkanlara sahip.ev hanimisiniz 3 cocuk yani 3 bogaz dogurmussunuz bi erkege bagimlisiniz hata sizde .[/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?