- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
Adam evin içindeyken mi yakardın ev boşken mi
canım çok teşekkür ederim...
Valla kızlar benim artıklarımla yaşamayı kabul eden kadın buyursun yaşasın onlar bana alınmıştı benim eşyalarımdı kaldırabilen kadın gitsin istediğini kullansın gözüm yok benim
Bence üzülmez, ben de olsam üzülmem. Benim eşyalarımla yaşamayı kabul eden bir kadın zaten seviyesini belli eder, ve o kadınla beraber olan adam da her ne kadar eski eşimde olsa o da seviyesini gösterir. Neden üzüleyim ki...
yada intikam soğuk daha lezzetli olabilir.beklerdim 1 yıl falan sonra bir yolunu bulur yinede yakardım o eviçok ateşli bir aşk yuvası olurdu kesin
Bana aşk yuvasından ziyade cehhenemin dibi gibi geldiBiz kadınlar mükemmeliz...
onu demek istemedim aslında senin alının teriyle aldığın eşyaları başkasının kullanması kötü yani....dişinden tırnağından artırdın giymedin yemedin içmedin belki.
dedim ya kötüyüm galiba ben
Yaratıcılığına bayıldım bacımİyi günler gör, yaşa her zaman
eşim inşALLAH şeytana uymaz yoksa onun şeytanı benimkinin yanında çırak bile olamaz
ALLAH'ım tüm cümlemizi doğru insanlarla karşılaştırsın amin.
Üzülme sen elinden gelenin fazlasını yapmışssın,hiçbirzaman keşken olmayacak,gücünü hiç yitirme.Ama bir yerde yanlış yapıyosun.Hakkını alıcaksın,elbette 5 seneni karşılamaz ama,hakkını almayarak o adama yaptığının doğru bişey olduğunu ıspatlıyosun.O senin hakkın,tenezzül etmem vs düşünme.Lütfen iyi düşün bu konuda,sonrada pişmanlık duyacabileceğin bi karar almışssın çünkü..Merhaba kızlar.. Ben bundan 5 sene önce eşimle deliler gibi severek evlenmiş onun asker yolunu beklemiş biriyim.. 3 sene kayınvalidemle oturdum daha 2 sene önce eşyalarımı aldım evime geçtim.. hayallerimin hepsi oluyor birde bebeğim olsun artık derken ne mi oldu ?? Aldatıldım.. hiçç ama hiç aklıma gelmezdi ucundan dahi geçmezdi öyle severdiki beni.. öyle aşıktıki bana.. yaptığım gün ölürüm derdi benim için hayatımda bir annem bir sen varsın diyen adam beni bir değil birkaç kişiyle aldattı.. evet ben ona istediğini verememişim.. ne yapmam gerekiyordu bilemiyorum.. babasıda annesini aldattı geçen yaz ayrıldılar ve o zaman çok şeyler yaşadı bu adam asla babam gibi olmam ben diyordu.. tabi armut dibine düşüyor işte.. o dönemlerde babasına kredi çekti ve ben babaannemin bana yaptığı büyük altınımı bozdurdum gittim yatırdım sonrasında her ay krediyi yine ben ödedim arabamız bozuldu ben yaptırdım bileziğimi bozdurdum ona verdim ee ne yetmedi sevgim zaten sonsuzdu.. akşam 8de işten çıkıp gidip yemeğimi yapıyordum evime bakıyordum onunla ilgileniyordum neyim yetmedi nasıl hazmedicem bilmiyorum benim arabamda başka kadınlarla beraber nasıl gezdi ben onu balkonda gelsin diye geceler boyu beklerken onun yolunu gözlerken içkili geldiği halde gülümseyerek karşılarken o kapısını kilitleyip yattı.. seni istemiyorum seni sevmiyorum dediği halde 1 ay mücadele ettim kimseye birşey söylemedim.. ama tabiki herkesin bir sabrı bir sınırı var en sonunda dayanamayıp herşeyimi alıp gittim annemlere.. davamızıda açtık anlaşmalı 16 temmuzda duruşmamız var tek celsede bitiriyorum.. zerre kadar birşey istemedim ne eşya ne ev ne araba ne de nafaka.. ödü patladı alırsam diye.. Giden 5 senem oldu.. içimde fırtınalar kopuyor inanın zor dayanıyorum ama belli etmiyorum kimselere yüzüm hep gülüyor hep mutluyum gibi.. onu düşündüğümden değil sadece hazmedemediğim için bana nasıl yapılır dediğim için..
eşyada ikimizinde hakkı olsada gözüm yok araba evet ben ona çok para harcadım o araba için herşeyi yaptım krediyide ödedim babasına çektiği krediyide ödedim ama diyorum ya lanet olsun... benim sağlığım olsun kii çalışayım
kusura bakma ama bana bunları yapacak adamın donuna kadar alırım ben arkadaşım.
gözün tokmuş ama niye karşı tarafı sevindiresin ki. açaydın tazminat davasını yusuf yusuf deseydi. yanlış yapmışsın
sevgili mervishh,canım çok geçmiş olsun..zamanla acında geçecek,yerini öfkeye bırakacak.şu anda acından dolayı herşey bitsin istiyorsun.ama bu acı geçtiğinde yapmadıkların için pişmanlık yaşayacaksın.bunu yaşayarak ,çok yakından görümcemde gördüm çünkü.oda aynı senin gibi bir an önce kurtulayım,benim eviliğim bitmiş,mal mülk neyime dedi..ben hariç kayınvalidem,eşim,görümcem vs herkes mal derdine düşmeyelim dedi.görümcemde aldatıldı(ama bunu bize söylemedi,buna rağmen boşanmayı istemedi.karşı taraf ısrarla boşanacağım dedi.biz sadece görümcemin ceyizlerini aldık.evi öylece kurulu düzen bıraktık.boşanma sürecinde adam birde görümceme boşanma sırasında ve sonrasında maddi manevi tazminat hakkından vazgeçtiğine dair imzaattırdı.boşanma dileçkcesinde dahi herkse kendi mazsraflarını karşılayacak diye madde düşüldü,yani sanki göümcem hatalı biz onu kurtarıyoruz gibi...sebep bir an önce bitsin,yüzünü görmeyelim.hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için.. almak istemediğim için değil kurtulmak istiyorum sadece dava uzasın istemiyorum ben yoksa canım o kadar yanıyorki bana bunları yaptı al donuna kadar diyor şeytan ama bu soyadımdan kurtulmak istiyorum artık zerre kadar görmek istemiyorum onu davalarda karşılaşmak sözlerini duymak mahkemelere gitmek istemiyorum avukat tutabilirim belki evet haklısınız ama diyorumya uzasın istemiyorum bitecekse bitsinki hayatıma bakayım.. almak istesem alırmıyım evet alırım babamda bu konuda arkamda alalım sen ya da ben harcamayalım verelim bir garibe senin 5 senene yazık değilmi diyor kararsızım sadece mahkemenin uzamasını istemediğim için böyle davranıyorum lanet olsun allahından bulsun benden uzak olsun bana bunu yaşatan biri için asla ağlamadım ağladığım zamanlar sadece neden ben ne yaptım dediğim zamanlardı çok uzun zaman olmadı 10 gün önce verdim dilekçeyi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?