açlıktan ölecek !!!

Benim oğlum 3yaşında ve 12kilo gitmediğim doktor kalmadı yapılmadık tahlil kalmadı ama bişey yok yani seninkinin kilo iyi anne sütü alıyosa onu tok tutuyordur emin

130 boy kıyısından 21 kilo oğlum var 7 yaşında arkadaşlarının en hafifi 5 kg daha ağır ve daha kısa

Doktor çocuk daha Nasıl gelişsin bu yaşta bile ayda bir cm uzuyor diyor

Evet uzuyor ama zayıf lakin yiyor da

Protein yiyor pilav makarna da yiyor hatta artık şeker çikolata bile yiyor ama Afrika'dan gelmiş gibi

Tatilde idik üstü çıplak olunca kaburgalar taaaa uzaktan sayılıyor

1.5 yasinda cocuk anne sutu hala neden iciyor? istahini keser baska kati gidalara yonelimini azaltir bu durum

Çünkü dünya sağlık örgütü ve Türkiye'deki doktorlar iki yaşa kadar emzirin diyor

Benimki iki buçuk yaşa kadar emdi ama öğünde de oturup lokantadaki az çorba ve az pilav üstü döner yerdi

Anne sütüne bağımlı değil sadece ara öğün şeklinde yediğinde kimse bırakın demez ki

Bize her ne kadar afrikalı gibi görünse de sağlıklı olmak ve iyi gelişim kilo ile ilgili değil. Her besin grubundan yaşının ihtiyacına göre yiyor ve değerleri de normalse bir sorun yok demektir. Ağızdan gıda alamayacak kadar hasta çıcukları düşünün. Şükredin. Bütün yavrularımız sağlıklı ve mutlu olsun. Detaylara çok takılmayın. Sevgiler.

işin kötü yanı da bu benim ki yemek yerdi zaten sıkıntı yaşamazdım ne olduysa birden oldu kesildı

valla artık ne reklam ne çizgi film kar etmiyor

Haklısınız ben alıştım

Buraya örnek olsun diye yazıyorum çokça

Ama insanların çenesi durmuyor çocuğu üzüyorlar

Hatta çocuklar bile

Oğlumun arkadaşını gördüm ilk kimin annesi olduğumu öğrendiği anda ama X çok zayıf dedi

Şok oldum ne var ki bunda dedim kilolu olmak zorunlu değil vs vs ama bunu diyen 7 yaşında çocuk

Muhtemelen yemeğini ye yoksa X gibi zayıf olursun denmiştir kendine

Annesi de uzman doktor bu cici kızın

Oğlum o anda yoktu ama orada olsa idi çok bozulurdu biz yokken de çok laf ediyorlar

Eğitim sistemimiz bu konuda eksik maalesef kişisel farklılıkları kabul etmek yerine ötekileştirmeyi seviyoruz

Sen şunu yapamazsın çok zayıfsıııın diye bağırmışlar bir kere arkasından

aynen öyle yök Allah dan o hataya şimdilik düşmedim insaAllah olmaz zaten bu sözler insani hepten sinir ediyor

doğru kesk'e her anne böyle relaks olsa

aslında önemsememek laz'ım nihayetinde onlarda birey ama dayanamıyorum iste

Ah canım benim. Siz de ona fazla kilolu olmanın da çok sağlıksız bişey olduğunu, şimdi gelişim aşamasında olduğunu ve büyüyünce çok güçlü ve sağlıklı bir adam olacağını söyleyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…