- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
ben balkonda içiyorum yani üzerime sindiğinde rahatsızlık vermemek adına üzerime sıkıyorum.. odaya etkisi olmaz tabii.Sigara kokusuna parfüm iyi geliyor mu ?
şimdi adama ne diyeyim ki ter kokuyorsunuz duş alın mı diyeyim direk kovar vallahiFarklı maile ne gerek var , direk söyle, dikkat etsin kendine
haklısınız bende kokuyorumdur muhakkak ama ben balkonda içiyorum ve günde iki bilemediniz üç defa içiyorum bukaadar rahatsız edici ağır koktuğumu düşünmüyorum.. her gün duş alıyorum sırf insanları rahatsız etmemek için... ne yazıkki herkes bukadar düşünceli olamıyor... sigara kullanmayıpta kullanan biri ile aynı odada olmakta daha kötüymüş Allah sabır versinSiz kendiniz kandırıyorsunuz sigara içen herkes kokar buna siz de dahilsiniz üzeriniz kokar en başta istediğiniz kadar naneli sakız çiğneyin. Kaldı ki, parfüm sigara kokusunu bastırmaz daha da kötü kokar birleşince. Başkalarına göre de siz kokuyorsunuz yani ama farkında değilsiniz o kişide farkında değil. Ayrıca isimsiz bir hesaptan parfüm sık naneli şeker kullan demek çok yersiz olur ne alaka der adam. O maili akınca mı çeki düzen verecek zaten aynı odada değilmişsiniz arada bir bir şey sormaya geliyormuş. Ben ne yapayım sigara kullanmıyorum ve kullanan biriyle aynı odadayım.
camı açınca da çok üşüyorum vallahi ne yapıcam bilmiyorum bir gün burası ne koktu ya falan diycem artıkEşim günde 1 ya da 2 günde bir bi tane sigara içer o bile duşa girmeden odaya girmez çünkü anında kokuyor kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok camı aç sürekli dobra olcam derken işsiz kalma
Siz kendiniz kandırıyorsunuz sigara içen herkes kokar buna siz de dahilsiniz üzeriniz kokar en başta istediğiniz kadar naneli sakız çiğneyin. Kaldı ki, parfüm sigara kokusunu bastırmaz daha da kötü kokar birleşince. Başkalarına göre de siz kokuyorsunuz yani ama farkında değilsiniz o kişide farkında değil. Ayrıca isimsiz bir hesaptan parfüm sık naneli şeker kullan demek çok yersiz olur ne alaka der adam. O maili akınca mı çeki düzen verecek zaten aynı odada değilmişsiniz arada bir bir şey sormaya geliyormuş. Ben ne yapayım sigara kullanmıyorum ve kullanan biriyle aynı odadayım.
sizinki daha betermiş gerçektenCani acacaksiniz yapacak bisey yok.50 kusur yasindaki adama kokuyosun denmez okadar gevsekse bir de.Su anda 25 kisilik siniftayim.Sabah yedigi yumurtayi gazla cikaran cocuktan tutun buram buram hormon kokan ergen cocuga kadar dolu.Sinifin kokusunu siz tahmin edin.Kar yagsa da camim hep acik.Acin cami olsun.
Adama en iyi marka sigara al kalitesiz sigara daha kötü kokuyorcamı açınca da çok üşüyorum vallahi ne yapıcam bilmiyorum bir gün burası ne koktu ya falan diycem artık
bu seferde hemen gevşekliklerine devam eder pislik. aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık misaliAdama en iyi marka sigara al kalitesiz sigara daha kötü kokuyor
sizinki daha betermiş gerçekten
O zaman donsan bile cam çözümbu seferde hemen gevşekliklerine devam eder pislik. aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?