Adam Leş Gibi Sigara ve Ter Kokuyor

dun mınıbıste dırek ogurdum cok pıs kokuyor burası dedım.soylemek lazım

Kadınların da saçları kokar buram buram. O da mide bulandırıcı. Sarılınca öpüşünce geliyo kokusu
evet benimde saçlarıma siniyor ama işyerinde kimseyle sarılıp öpüşmüyorum sonuçta birde çok az içtiğim için öyle efil efil sigara kokusu da gelmiyor yani toplum içerisinde kimseyi rahatsız ettiğimi düşünmüyorum

vallahi bende işyerinde öğlen yemeğinden sonra ve işten çıkmadan bir saat önce muhakkak dişlrimi fıçalarım her sigradan sonra ellerimi yıkarım... yani bazı arkadaşlar içen herkes leş gibi kokuyor diyorlarda öyle çok rahatsız edici ve ağır kokmuyorum. adam bildiğiniz küflenmiş soğan gibi kokuyor ter sigara ağız kokusu ööğğğğğğ

Ayyyy bende sigara içiyorum şu koku beni öldürüyo, geçen bir arkadaşım uyardı nasıl utandım sizde de aynısı var buna bir çözüm bulalım.. Derseniz hem kırmamış hemde nezaket içerikli uyarıda bulunmuş olursunuz

bişey soracağım onun sizi kovma yetkisi var mı?
insan kaynakları müdürü mü
bide nasıl belaltı esprililer yaaa ben en çok buna takıldım ne diyor mesela

bişey soracağım onun sizi kovma yetkisi var mı?
insan kaynakları müdürü mü
bide nasıl belaltı esprililer yaaa ben en çok buna takıldım ne diyor mesela
evet o alıp o çıkartıyor.. mesela bizim bir fuarımız vardı adam bana dediki orda etek giyilecek bende dedimki ben normalde etek giymiyorum hava da soğuk zaten temiz pak ve resmi giyindikten sonra etek pantolon farketmez kusura bakmayın dediğimde bana o zaman bacakların güzel değil demişti bende şaşırıp pardon? az önce ne dediğinizin farkında mısınız bu ne cürret x bey dediğimde gülerek pişkin pişkin şaka yaptım demişti bende bana şaka yapamazsınız dediğimde ben herkese yapıyorum demişti. kusura bakmayın bana yapamazsınız her insan şaka kaldırmak zorunda değil siz hala üste çıkıyorsunuz anlaşılan ben bu şekilde çalışmaya devam edemeyeceğim sizinle dediğimde özür dilemişti.

tebrik ederim sizi
terbiyesiz!!!

tebrik ederim sizi
terbiyesiz!!!
özel sektör ne yazıkki. ogünden beri elimde telefon ses kaydı açık geziyorum bir daha yaparsa eğer direk savcılığa şikayette bulunacağım iş yerinde sözel taciz diye... pislik adam bir de bir gün hepimiz yemek yerken karısını sevmediğini vs söylemişti herkes dumur olmuştu.. aranıyor yani pislik...

bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum

Yapcak bisey yok bence. Kac yasindaki adama kokuyosun diyemezsin. Odama gelme kapinin onunde konusalim hiiic diyemezsin. Parfumun sigara kokusunu bastirdigina inaniyorsan bitane oda spreyi alabilirsin

Ay en tahammül edemediğim şey kokuuuuuuu.
Geldiğinde odada tuhaf bir koku mu var sende alıyor musun o kokuyu de.

Kesinlikle oyle.
Lisede montlar yanimda asilirdi siramin. Bir cocuk vardi her firsatta sigara icer montuna da parfum sikardi. Bir gun istifra ettim onun yuzunden.
Sigara kokusundan daha kotu bir sey varsa o da sigara kokusu ustune parfüm sıkılmasıdır.

Ayrica yanlisim varsa duzeltin de ses kaydi alirsaniz siz suclu duruma dusersiniz diye biliyorum.

İnsanlar büyüdükçe medeniyet öğreneceklerine homo sapiense doğru gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…