Adam Leş Gibi Sigara ve Ter Kokuyor

Herkes kokmuyor mesela ben. İçtiğimi ancak ben söyleyince anlıyorlar. Herkesten aldığım tepki ama sende hiç kokmuyor kokusunu almadık gerçekten içiyor musun oluyor. Her şeyden önce ailem bilmiyor içtiğimi. Onlar anlardı koksaydım. İnsan sürekli duş alırsa, kıyafetini değiştirip naneli şeker sakızı eksik etmezse kokmuyor

Ne derseniz de o adam değişmez o yüzden boşuna ugrasmayin.en azından davranış açısından engel olmussunuz izin vermeyin yersiz sakalara.benim de bir ara çalıştığım okulda bir öğretmen iki evliydi sürekli bunla ilgili espri yapıyordu.cok rahatsız oluyordum.birgun sizin özel hayatınız bizi ilgilendirmez bayanların arasında konuşmalarıniza dikkat edin çok rahatsız edici demiştim kesmisti

Kapalı ortamda sigara içiliyor diye şikayet et polise bu bahaneyle odan pis kokmaz o pis herif de açık alanda oynar

Alo 184 ü arayıp şikayet edebilirsiniz. Ama adamın tek sorunu sigara kokusu değilmiş, işe yarar mı bilemem.

Tütsü alıp yakmaya karar verdim artık adamin kisisel pisligine laf soyleyemiyorum mecbur katlancam birde biz bikac ay sonra plazaya tasinacagiz yahu plazada boyle les gibi kokmak nasil utanc verici insallah oraya tasininca dus almayi akil eder birde zaten sigarada icemez ohhh

şikayet edin kapalı alanda içiliyor diye.

Ter Kokusu Sorununa Etkili Çözüm!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte terleme ve sonrasındaki ter kokusu kabusunuz olmaktan çıkıyor hanımlar! Bu ürünü deneyenler oldukça memnun kalmış durumda. Denemek isterseniz size de tavsiye ederiz!

Ürün hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…