- 28 Ocak 2009
- 34.620
- 58.587
- 1.123
- Konu Sahibi ShellShock
-
ses kaydını delil olarak kabul etmezler ki gizli çekildiği için de siz suçlu olursunuz.özel sektör ne yazıkki. ogünden beri elimde telefon ses kaydı açık geziyorum bir daha yaparsa eğer direk savcılığa şikayette bulunacağım iş yerinde sözel taciz diye... pislik adam bir de bir gün hepimiz yemek yerken karısını sevmediğini vs söylemişti herkes dumur olmuştu.. aranıyor yani pislik...
sigara içen birinin sigara kokusundan şikayet etmesi ne kadar tuhaf. her yorumda savunmaya geçmişsin, ben çok içmiyorum parfüm sıkıyorum yok ellerimi yıkıyorum diye. nerden biliyosun kokmadığını hiçsordunmu birine. belkide senin o adamdan rahatsız olduğun gibi, senden rahatsız olan hassas insanlarda vardır. içmeyen insana ne kadar pis kokuyo bi bilsenbu vesileyle insanları ne kadar rahatsız ettiğini farkedip bırakırsın belki.
sigara içenler ayrı bi dünyada yaşasın
haklısınız sigarayı bıraktığım dönem ben sigara kullanmayıp yanında sigara içilen birinin üzerine sinen kokuyu dahi alıyordum... leş bir koku yani..ben de sigara içiyordum ve hiç kendime kokuyormuşum gibi gelmiyordu, hamilelik dolayısıyla sigarayı bırakınca şimdi o sigara kokusu o kadar iğrenç geliyor ki anlatamam, ne parfüm ne şeker hiç bir şey geçirmiyor o kokuyu
Siz kendiniz kandırıyorsunuz sigara içen herkes kokar buna siz de dahilsiniz üzeriniz kokar en başta istediğiniz kadar naneli sakız çiğneyin. Kaldı ki, parfüm sigara kokusunu bastırmaz daha da kötü kokar birleşince. Başkalarına göre de siz kokuyorsunuz yani ama farkında değilsiniz o kişide farkında değil. Ayrıca isimsiz bir hesaptan parfüm sık naneli şeker kullan demek çok yersiz olur ne alaka der adam. O maili akınca mı çeki düzen verecek zaten aynı odada değilmişsiniz arada bir bir şey sormaya geliyormuş. Ben ne yapayım sigara kullanmıyorum ve kullanan biriyle aynı odadayım.
BU fikri çok sevdim... teşekkür ederim.. bunu deneyeceğim..:)Madem amca İK ci gidip aşırı sigara ve ter kokan çalışanlar var.. siz usulüne göre dikkat etmeleri için mail atar misiniz diyin..
ben balkonda içiyorum yani üzerime sindiğinde rahatsızlık vermemek adına üzerime sıkıyorum.. odaya etkisi olmaz tabii.
Hele o parfüm meyve aromalı, tatlı bir koku iseİşte siz içtiğiniz için fark etmiyorsunuz, size gelmiyor kokusu ama kokuyorsunuz hem de sigara + parfüm kombosuyla.
Hele o parfüm meyve aromalı, tatlı bir koku ise
Su cips kokusu beni de öldürecek.Tahmin bile edemezsinizMasam camin hemen yaninda zaten.Derse girerken heryer peynirli çitos kokuyordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?