Adam Leş Gibi Sigara ve Ter Kokuyor

Eskiden terkokuyosun.com diye bir site vardı, kokan kişinin mailini yazıyorsun kimden geldiği belli olmayan bir mail alıyordu, bir kaç arkadaşıma göndermişliğim var, çok dahiyane bir şeydi =)

Sigara içip parfüm sıksan bile kokuyor hakikaten özellikle de kıyafet ve saçlara siniyor koku malesef .. Adama direk gidip denmez ama o her geldiğinde camı açarsan mesaj içerikli bir hareket olabilir :) Bizdede var böyleleri ben her geldiklerinde camı açıyorum hatta of oda havasız kaldı bile diyorum valla eşlerine yazık (kınamiim de başıma gelmesin allah korusun)

baskası soylesın yetkılınız falan hem kendısı ıcın de ıyı.valla ben unıversıteye gıderken yolum çok uzaktı .arkadaşlara dıyordum ter kokarsam soyleyın:)
buraların en yetkili kişisi ilan etmiş kendisini. işten falan çıkarsam Allah korusun çıkarken söylicem leş gibi ter kokuyordunuz diye

hele sıgara ıcen bırının o kokunun ustune parfum sıkması kadar agır bı koku olamaz
ter kokusunu parfumla baskılamak gıbı
o adam sıze nasıl kokuyorsa sızde baskasına oyle kokuyorsunuz konu sahıbı

kotu kokular gercekden dayanılmaz bı hal alıyor koca adama da sımdı nasıl densın kokuyorsun dıye cok fena
mecbur camı hep aralık bırakcaksınız

herkes konu sahibide kokuyor diyor bende diyorumki iki paket ile iki sigara kokusu aynı değil elbette benden de geliyordur ama okadar rahtsız edici olduğunu düşünmüyorum ısrarla da savunuyorum....

herkes konu sahibide kokuyor diyor bende diyorumki iki paket ile iki sigara kokusu aynı değil elbette benden de geliyordur ama okadar rahtsız edici olduğunu düşünmüyorum ısrarla da savunuyorum....
elbetde adam gıbı kokmuyorsunuzdur ondan hepımız emınız
sahsen ben sıgaradan da kokusundan da felaket huylanan bırıyım yanımdan gecsenız pff derım
gelın sıgarayı bırakın

sogan kokusunu yok eden bir marka oda parfumu var o içeri girdimi hemen onu sıkın belki anlar

elbetde adam gıbı kokmuyorsunuzdur ondan hepımız emınız
sahsen ben sıgaradan da kokusundan da felaket huylanan bırıyım yanımdan gecsenız pff derım
gelın sıgarayı bırakın
zaten bırakmayı çok düşünüyorum ama bazende yemekten sonra bir tane falan hoşuma gidiyor

O adam icin yapacağınız bir sey yok. ben
Yaz kis farketmez oda spreyini sıkar odadan cikardim kapı pencereyi de acardim kötü koku gider sadece ferahlik kalir böylelikle ..

Hormonlar koku salgiliyor mu valla bi yasima daha giricem kendimj cok cahil hissettim bazi insanlarin pis kokusunun sebebi bu olabilir mi acaba

Hormonlar koku salgiliyor mu valla bi yasima daha giricem kendimj cok cahil hissettim bazi insanlarin pis kokusunun sebebi bu olabilir mi acaba
bende bilmiyordum hormonların koku salgıladığını :) ama ne olursa olsun deodorant zararlı olabilir aama her gün duş alıp roll on sürülebilir yani... gün boyu sürmez belki o zamanda ıslak mendille silinip tekrar kullanılabilir

Ağzına çamaşır suyu dôk

ben olsam iki şekilde çözmeye çalışırdım.
birincisi; o kişinin bir üstüne onu şikayet ederdim ve üzülmesin diye ben söylemiyorum sizinki daha resmi olur, çalışan arkadaşlar rahatsızmış diyin derdim. bu adam ter ve sigara kokuyor, elinde sigarayla geziyor, kokudan tiksiniyorum çalışmamı engelliyor derdim. aradan çekilirdim.
ikincisi; odaya geldiğinde, odadaki arkadaşlara yaaa böyle terle karışık sigara kokusu var odada püüüüff açıyım şu camı allah allah nerden geliyo bu koku falan diye doğaçlama yapardımki direk muhattabına söz giderdi.

Zaten hergun yikanan insanin ter kokacagini zannetmiyorum

Staj yerimdeki birimlerden birinde de biri vardi resmen baca gibi tutuyordu zaten kucucuk oda kucucuk havasiz bi cam var oda oyle kokuyordu ki kendinin kokup kokmadiginida hic anlamadim

Guya nezaket olsun diye cami acardi zaten peteklerde calismiyordu o birimden hasta olup ayrilmistim

Ayyy o kotu gunlerim gekdi aklima

Ayy canim hakli isyanin beni cok guldurdu yaa allah kurtarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…