- Konu Sahibi ShellShock
-
vallahi bende işyerinde öğlen yemeğinden sonra ve işten çıkmadan bir saat önce muhakkak dişlrimi fıçalarım her sigradan sonra ellerimi yıkarım... yani bazı arkadaşlar içen herkes leş gibi kokuyor diyorlarda öyle çok rahatsız edici ve ağır kokmuyorum. adam bildiğiniz küflenmiş soğan gibi kokuyor ter sigara ağız kokusu ööğğğğğğ
baskası soylesın yetkılınız falan hem kendısı ıcın de ıyı.valla ben unıversıteye gıderken yolum çok uzaktı .arkadaşlara dıyordum ter kokarsam soyleyın:)ennn güzelini yapmışş. bende yılbaşında alayım bu adama
bende baktımda ne yazıkki site kapanmışEskiden terkokuyosun.com diye bir site vardı, kokan kişinin mailini yazıyorsun kimden geldiği belli olmayan bir mail alıyordu, bir kaç arkadaşıma göndermişliğim var, çok dahiyane bir şeydi =)
buraların en yetkili kişisi ilan etmiş kendisini. işten falan çıkarsam Allah korusun çıkarken söylicem leş gibi ter kokuyordunuz diyebaskası soylesın yetkılınız falan hem kendısı ıcın de ıyı.valla ben unıversıteye gıderken yolum çok uzaktı .arkadaşlara dıyordum ter kokarsam soyleyın:)
sevınır.erkek dedıgın ter kokar derburaların en yetkili kişisi ilan etmiş kendisini. işten falan çıkarsam Allah korusun çıkarken söylicem leş gibi ter kokuyordunuz diye
herkes konu sahibide kokuyor diyorhele sıgara ıcen bırının o kokunun ustune parfum sıkması kadar agır bı koku olamaz
ter kokusunu parfumla baskılamak gıbı
o adam sıze nasıl kokuyorsa sızde baskasına oyle kokuyorsunuz konu sahıbı
kotu kokular gercekden dayanılmaz bı hal alıyor koca adama da sımdı nasıl densın kokuyorsun dıye cok fena
mecbur camı hep aralık bırakcaksınız
elbetde adam gıbı kokmuyorsunuzdur ondan hepımız emınızherkes konu sahibide kokuyor diyorbende diyorumki iki paket ile iki sigara kokusu aynı değil elbette benden de geliyordur ama okadar rahtsız edici olduğunu düşünmüyorum ısrarla da savunuyorum....
zaten bırakmayı çok düşünüyorum ama bazende yemekten sonra bir tane falan hoşuma gidiyorelbetde adam gıbı kokmuyorsunuzdur ondan hepımız emınız
sahsen ben sıgaradan da kokusundan da felaket huylanan bırıyım yanımdan gecsenız pff derım
gelın sıgarayı bırakın
suratına mı sıksam acepsogan kokusunu yok eden bir marka oda parfumu var o içeri girdimi hemen onu sıkın belki anlar
Hormonlar koku salgiliyor mu valla bi yasima daha giricemCani acacaksiniz yapacak bisey yok.50 kusur yasindaki adama kokuyosun denmez okadar gevsekse bir de.Su anda 25 kisilik siniftayim.Sabah yedigi yumurtayi gazla cikaran cocuktan tutun buram buram hormon kokan ergen cocuga kadar dolu.Sinifin kokusunu siz tahmin edin.Kar yagsa da camim hep acik.Acin cami olsun.
bende bilmiyordum hormonların koku salgıladığını :) ama ne olursa olsun deodorant zararlı olabilir aama her gün duş alıp roll on sürülebilir yani... gün boyu sürmez belki o zamanda ıslak mendille silinip tekrar kullanılabilirHormonlar koku salgiliyor mu valla bi yasima daha giricemkendimj cok cahil hissettim bazi insanlarin pis kokusunun sebebi bu olabilir mi acaba
Ağzına çamaşır suyu dôkMerhaba hanımlar. Özel sektörde çalışıyorum. İnsan kaynaklarında elli küsür yaşlarında bir tane adam var adam zaten belaltı salak saçma espriler yapan iğrenç birisi. Bende birgün sinirlenip kendisine bana bu şekilde şaka yapamazsınız iş etiğine uymayacaksanız ben sizinle çalışmaya devam etmeyeceğim demiştim ondan sonra kesti zırvalıklarını (piyasaya göre iyi bir maaş alıyorum şuan birde yeni zamlandı maaşım çıkmak da istemiyorum) Asıl konuya geliyorum uzattım kusura bakmayın.. Adam odama geldiğinde bir iş söylemek veya sormak için odanın içi iğrenç bir şekilde soğansı kokmaya başlıyor ve ağzından da sigarası eksik olmayan biri olduğu içinde ağzındaki leş sigara kokusu da yayılıyor... camı on dk falan açmayınca o koku kalıyor kusacak gibi oluyorum artık. Camı da çok açmıyorum çünkü hava çok soğuk cam hemen arkamda. Bende sigara kullanıyorum ama bu kadar çok içmiyorum ve parfüm sıkıyorum naneli şeker yiyorum hemen. Odası da rezalet kokuyor zaten. Acaba farklı bir mail alıp da parfüm kullan naneli şeker kullan mı desem of bıktım bu pisliktenFarklı önerilere açığım...
Zaten hergun yikanan insanin ter kokacagini zannetmiyorumbende bilmiyordum hormonların koku salgıladığını :) ama ne olursa olsun deodorant zararlı olabilir aama her gün duş alıp roll on sürülebilir yani... gün boyu sürmez belki o zamanda ıslak mendille silinip tekrar kullanılabilir
Ayy canim hakli isyanin beni cok guldurdu yaa allah kurtarsinSiz kendiniz kandırıyorsunuz sigara içen herkes kokar buna siz de dahilsiniz üzeriniz kokar en başta istediğiniz kadar naneli sakız çiğneyin. Kaldı ki, parfüm sigara kokusunu bastırmaz daha da kötü kokar birleşince. Başkalarına göre de siz kokuyorsunuz yani ama farkında değilsiniz o kişide farkında değil. Ayrıca isimsiz bir hesaptan parfüm sık naneli şeker kullan demek çok yersiz olur ne alaka der adam. O maili akınca mı çeki düzen verecek zaten aynı odada değilmişsiniz arada bir bir şey sormaya geliyormuş. Ben ne yapayım sigara kullanmıyorum ve kullanan biriyle aynı odadayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?