- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi Pembe Umutlar
-
Şimdilik iyi gibi
Bende senin gibi bir ara çok verdim ama Boğaz'ımı tutamayıp geri aldım
Moralini bozma bismillah de ve başla erteledikçe daha çok alıyor insan emin ol Can'ım
Hadi temiz bir sayfa aç ve başla
Bak mutsuzmuşsun da hemen şimdi başla zayıfladıkça senden Mutlu'su olmaZ bak görÖyle yapim dimi yeni sayfa.. Evet çok erteledim vee coooook aldım . bu halimden çok mutsuzum
Bak sen daha iyi biliyorsun bu işler sabır işi her gün kilo kaybı olacak diye birşey yok haftalık aylık kilo kaybı da çok değerlidir sabredelim olacak inanıyorumHaklısın cnm ama bırakmayacağım inşallah elimden geleni yapacağım bu iş sabır işi sonuçta oysa biz hemen herşey olsun istiyoruz :) dün spor yapasım bile gelmedi suçluluk duymamak için hareketli müzikte bir saat kadar hem ev toparladım hem oynadım :)
Bak mutsuzmuşsun da hemen şimdi başla zayıfladıkça senden Mutlu'su olmaZ bak gör
Evet okumayı ve okulu çok seviyorumNice in okursever ya kitap okuyorsun degil mi
22 yaşındayım canımMerhabaYaşınız Kac? hedef kılolarımız Aynı
Bende yarın baslıycam Yenı yıla 50 kg olsam Super olur22 yaşındayım canım
Bende çok istiyorum senin yaşın kaç canımBende yarın baslıycam Yenı yıla 50 kg olsam Super olur
Senden 1 Yaş Kucugum Iyı yürüyüşler Sana..ben Daha Spora başlamadm ne YapsamkıBende çok istiyorum senin yaşın kaç canım
Evet okumayı ve okulu çok seviyorum
Yok canım kimyacıyımOgretmenmisin. Bende okumayı çok seviyorum.
Evet chia tohumu suyu içtim.
Bi şişe elma sirkesi suyum hazır aç karnina içicem. ve kitap la beraber sade türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?