Ağir Yaşamlardaki Gibiyim Yemekten Ölücem(İmdat Çağrısı)

Bence sizin diyetisyenden önce psikoloğa gitmeniz gerekiyor.bugünlerde bi arkadas için psikolog araştırıyoruz. Bi tane bulduk sizin durumunuzda olup da tedaviden sonra kilo veren insanların yorumlarını okudum. Yeme bozuklukları uzmanlık alaniymis. Hatta danisanlarindan biri bir sürü diyetisyen diyet denedim fayda etmedi bu psikoloğa gittim eski kiloma döndüm diye yorum yapmıştı.

Mutlaka vaktiniz vardır. Önce ruhunuzu iyileştirin, sonra vücudunuz iyileşir.
Çektiğiniz acıları düşünüp abur cuburdan uzak durun. En büyük düşman onlar size. Arkanızdan kuyunuzu kazıyorlar
Farkindayim ama mesela suan gidip mutfaktan birazdaha nutella kasiklaysuim bubson diye düşünüyorum

Onada umudum kalmadi doye bu kadar saldim kendimi saniri. :)
Eskiden olsa belki biri gelir hayatima girer diye kendimi kontrol etmeye calisirdim suan sagligim disinda hicbirsey tedirgin etmiyor neredeyse giyecek kiyafetim kalmadi ona bile uzulmuyorum
Maddi durumun nasıl bilmiyorum ama yasam koçları var onlar anca seni denetim alyında tutabilir

önce bi psikologa gitmelisiniz bence, online terapi veren psikologlar yok mudur acaba

bide ekmek seker nisasta yedikce insani sanki yememis gibi aciktiriyo

bi kase salata yerken doyarim ama bi kilo patatesi firinlayip koysalar önüme bana misin demez hepsini yerim, bi saat sonra da ac hihissederim kendimi

karatay diyetine başlayabilirsiniz, cips yerine tuzsuz zeytin falan yersiniz en azından

ben ekmek ve şekerli cay kahveyle kilomu koruyodum, yemeyince gidiyo kilo direk, bence abur cubur akliniza geldikce su falan icin hic değilse metabolizma çalışır, arkadaslarim limonlu maydonozlu tarcinli naneli falan sular iciyodu

Ben bi psikologla gorustum arkadasimin yakiniydu sadece danismak maksatli beni psikiyatriye yonlendirebilecegini anti depresan gibi bir takim seylerinde bu konuda destek olacagini soyleyince bi geri durdum zaten zamsn konusundada firsatim olmuyor mesai saatlerinden dolayi

Farkindayim ama mesela suan gidip mutfaktan birazdaha nutella kasiklaysuim bubson diye düşünüyorum
Ay olsada yesek dicem ama dün cok yedim bugun sıvı detoxu yapıyorum
yemeyi bende cok severim ancak hemen kilo aldıgım için yememeyi tercih ediyorum
Keske azcık iradeniz olsa

bu durum diyetisyenle, diyet gruplarıyla çözülecek bir mesele değil gibi görünüyor. siz zev aldığınız ya da iştahınız olduğu için yemiyorsunuz çünkü. sorunlarınız nedeniyle yemek yiyorsunuz. bence bir an önce iyi bir psikiyatri uzmanı bulmalısınız. sorunlarınızla yüzleşmediğiniz sürece bu sorunuzun devam edebileceğini düşünüyorum. Acil şifalar dilerim

Salma bacım salma gözünü seveyim. Derli toplu giyin bakımlı ol. Kendini sev o abur cuburlari kes emi?

Aşık olun garanti veriyorum zayıflayacaksınız .
Ben ki yarim tepsiye yakın ıspanaklı börek yerdim bana misin demezdi .
Su an ikinci dilimi yiyemedim tikandim...
Geçen kendimi denedim sıcak browni çok severim yıyebiliyor muyum diye kendime ısmarladım
Iı ıı yok sadece 2 çataldan sonra tıkandım .
Spora yazılın.
Bi de çıplak aynaya bakın .
O yağlarınıza,gobeginize,sutyenden taşan etlerinize ,birleşmiş bacaklarınız,gidiniza...
Olmak ıstediğiniz kadın bu mu sorun kendinize ..
Eğer buysa eyvallah
Ama hiç kimse öyle olmayı haketmez bence .
Boyunuz kaç bu arada ?

obezite olmussun istemeden. inan bana kalirsa nerde hareket orda berekent hamile iken 20 kiloya. yakin aliyorm sonra 40 tan sonra gene veriyorm kafada bitmesindrn ziyade hareketsizlikten

Özgüvenli bir ben için.. adlı topiğime bi göz atın lütfen çünkü bu duygusal açlık.. ben de öyleydim çoğunlukla yendim şükür

Eskiden moralim bozulunca değil yemek yemek su bile içemezdim erir akardim, berbat bir iliskim vardi sayesinde 50 kiloya düşmüştüm 170 boya.
Sonraları üzüldükçe yemeye basladim bende, geçen ilkbahar benim için biraz zor geçti ve çokca kilo aldim hayatimda her sey ters giderken tek mutlu olduğum şey yemek yemekti ben de oyle yapiyordum. Midem agriyana kadar yiyordum tartilmaya cesaret edemiyordum ama bir gun tartiya cikip 10 kilo aldigimi gorunce şoka girdim. 1 bucuk ayda 10 kilo almak beni afallatti ve diyete girdim, 4 5 basarisiz diyet girisiminden sonra sıkı bir diyete girdim ve kilo verdikce daha da motive olmaya basladim, yemekten degil zayiflamaktan zevk alir hale geldim ve nerdeyse tamamini vermistim fazla kilolarimin, fakat gecen ay ufak capli bir sarsinti daha gecirdim 3 4 kilo kadar aldim tekrar diyetteyim su anda.
Bence yapmaniz gerek 2 hafta kadar kendinizi sıkmak gerekirse kart almayin oara almayin yaniniza yiyemeyin disarda yaninizda yemek goturun meyve goturun tartida eksiyi gorunce gercekten gaza geleceksiniz

24 Ekim de 64.4 dum. KK ye geldim. 23 Kasim 58.8

.... ama oyle bedava gitmiyor kilolar. Cabalamak sart. Istemeyen birini diyete zorlamak zor.

Sanki ben acmisim konuyu kalktim bisiklet aldim eve 2 ay kadar kullandim simdi o bana bakiyo ben ona
İsten dondugumde salata ton baligi falan geçiştiricem diyorum ama mumkun degil ne bulursam saldırıyorum
Agir yasamlara bende bakiyorum arada ya diyorum insan bu hale nasil gelir ama bende 88 kiloyum Azim lazim ama bende zerresi yok
Seni cook iyi anlıyorum hissettiklerini de , konunu takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…