- 3 Ekim 2018
- 654
- 1.341
- 63
- Konu Sahibi gezgintosbaaa
-
Ben de 90 kiloyum ve yaşım 34. Kilomdan dolayı hamile kalkmadığımı düşünüyorum, doktorun biri polikistik over dedi, diğeri adetlerim düzenli sana polikistik over diyemem dedi. Ama 1 yıldır hamile kalamıyorum 3 aydır da tedavi görüyorum. Sen de zorlandın mı hamile kalmakta? Bilgilendirirsen çok sevinirim.Biz ne desek boş,hersey kafada bitiyor. Bende 3 yıl önde kendi kendime 28 kilo verdim çok iyi gidiyordu ki ta ki anksiyete olana kadar sonra geri almaya basladim şuan bende 100+ kilodayim. Vermek isteer miyim kilo? Evet hemde çok, ama asla kendimi yıpratmıyorum bu yüzden,hep bakımlıyım,şık giyinirim. Şuan hamileyim nerden baksan 10 kilo daha alırım bu süreçte ama tadini cikartiyorum şimdilik. Kendine bir iyilik yap ve sadece o abur cuburlari birak zaten kilo verirsin.
Bunları rutin hale getirmeye çalışın,göbek yağlarini hic affetmiyor..Dogumdan sonra ilk 1 yila kadar hep zayiftim ama ucretsiz izne ayrildim ve surekli evde oturup biseyler yedim.kilomda hic bi sorun yok gayet guzel bi kilom var amaaaa bi gobegim var ki gorsen 6 aylik hamile dersin.bu yil basladim işe artik yemek yemeye vaktim yok zayifladim ama gobek gitmiyor malesef napicam bilmiyorim
Canım geçmiş olsun. Ben son 8 ayda 3 kez hamile kaldım. 2 sini kaybettim. Suanki de yaklaşık 2 aylik olacak. Ben zorlanmadım hamile kalmakta. Ve kilom seninkinden daha fazla. Başka zaten 1 sene de hamile kalmazsan öyle tedavi başlatıyorlar galiba doktorlar. Dilerim en yakın zamanda hamile kalırsın. Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallahBen de 90 kiloyum ve yaşım 34. Kilomdan dolayı hamile kalkmadığımı düşünüyorum, doktorun biri polikistik over dedi, diğeri adetlerim düzenli sana polikistik over diyemem dedi. Ama 1 yıldır hamile kalamıyorum 3 aydır da tedavi görüyorum. Sen de zorlandın mı hamile kalmakta? Bilgilendirirsen çok sevinirim.
Beni de tanıştırır mısınız bende katılmak istiyorumCok var
@AklinYolu1 kanki,senin diyet gruplarıyla arkadasi tanistirsak mi? Anlarsin bu islerden
Bu arada konu sahibi,yeme arkadasim. Yeme. Yedikce daha beter olursun. Aburcuburu birak. Kilodan ote zararli. Kanser olur insan o pis seylerle
Ay hadi insallahEki Görüntüle 2208971 Eki Görüntüle 2208970 Eki Görüntüle 2208970
Bunları rutin hale getirmeye çalışın,göbek yağlarini hic affetmiyor..
Eskiden dirayetliydim kilo verebiliyordum yada yedigim donemlerde bile bir abur cubur aliakanligim yoktu simdi ise mecburi birseymis gibi geliyor.
Bu arada sizin adiniza sevindim en azindan kendinizi salmamissiniz kiyafet yonundende vasatim zaten kendime olan kiyafetleride zar zor buluyorum
Arkadaşım mesele irade meselesi. Eğer dikkat edersen ağır yaşamlarda da belli bir süre tedavi edilmiyor hasta. Önce irade testi amaçlı belli bir kilonun verilmesi isteniyor. Sen iradene hakim olamazsan hiç kimse sana yardım edemez. Hepimizin az çok kilo sorunları olur. Fakat senin bahsettiğin rakam çok yüksek. Kaç yaşında olursan ol, kendi kendine eziyet ediyorsun. Lütfen artık bu gidişata bir dur de. Kendine paketli gıdaları yasaklamakla başla. Bol su tüket (abartmadan). Markete gittiğinde sebze reyonları büyük marketleri tercih et. Bak kış mevsimindeyiz. Öyle lezzetli sağlıklı sebzeler var ki! Evde kendi yemeğini kendin pişir imkanın varsa. Karnabahar, balkabağı, pırasa.. Daha neler neler. Ayrıca maddi olarak da seni ferahlatır bu değişim. Hiç kolay değil, ama güzel olan şeyler hep emek ister. Umarım sağlıkla fazla kilolarından kurtulur, mutlu sağlıklı pozitif bir hayat sürersin.Lise cagindan bu yana hep kiloluydum hani soyle zayifi bırakin normal bi vucudumda olmadi hani su icsem yalaninin arkasina sıgınmayacagim cunku biliyorum ki yediklerim yaradi hep aslinda eskiden fazlaca yiyen biri degildim ama maalesef ki (uzatmayacagim bazi nedenlerden )aşiri hareketsiz bir yasantim vardı.
Ama kotu yani son zamanlarda beni aşan cok fazla sıkıntı yasadim üzüldükce kendimi buzdolabinin karsisinda buldum hicbirsey bulmasam kuru ekmek yedim sevmedigim seyleri yedim ama habire yedim durdum ve kilom şuan 100 küsür maalesef daha kotu tarafiysa buna tasalanmamam cevremdeki insanlar buna daha cok dertleniyor eskiden kiyafet falan olmuyor diye uzuluyordum simdi onuda umursamiyorum.
Sigara icen insanlari dusunnun hani icen varsa bilir benim icin onun gibi birsey kesinlikle aciktigim icin yemiyorum son zamanlarda beni tek mutlu eden sey yemek isten cikista karsima ilk cikan marketten cips paketini topkek biskuvi vs ne olursa alip eve kadar yiye yiye gidiyorum
Mesela gecen cok buyuk bi problemim vardi uyku tutmuyor hani dusunun insan cikar ya balkona o sogukta elinde sigara elimde ekmek arasi biseylerle o sogukta dusunup dusunup yiyorum
Yani hep yiyen bi insandim ama hic bu kadar olmamistim benim bile sasirdigim evredeyim
Ve beni tek dusunduren sey sagligim artik bacaklarimin agridigini hissediyorum gecen nefes almakta zorlaniyordum uykudan uyaninca ayaklarinda agri var kendime her sabah yeter burda sob deyip oglene kalmadan bozuyorum
Gecen gun is cikisi marketin onunden gecerken sanki tekel bayi onunden gecen alkol vagimlisi gibiydim nasil zorlandim ordan hicbirsry almadan gecmeye...
Sinirdayim artik napacagimi sasirdim
Diywtisyene gittim 2 haftadan fazla gitmedim cunku riayet etmiyordum spora basladim isten cikinca bedenen ve zihnen bitmis durumdayim onuda yapamadim varmi bu yollardan gecmis olan destek olacak kim kimse
IstanbulHangi şehirde bahsettiğiniz psikolog.
Lise cagindan bu yana hep kiloluydum hani soyle zayifi bırakin normal bi vucudumda olmadi hani su icsem yalaninin arkasina sıgınmayacagim cunku biliyorum ki yediklerim yaradi hep aslinda eskiden fazlaca yiyen biri degildim ama maalesef ki (uzatmayacagim bazi nedenlerden )aşiri hareketsiz bir yasantim vardı.
Ama kotu yani son zamanlarda beni aşan cok fazla sıkıntı yasadim üzüldükce kendimi buzdolabinin karsisinda buldum hicbirsey bulmasam kuru ekmek yedim sevmedigim seyleri yedim ama habire yedim durdum ve kilom şuan 100 küsür maalesef daha kotu tarafiysa buna tasalanmamam cevremdeki insanlar buna daha cok dertleniyor eskiden kiyafet falan olmuyor diye uzuluyordum simdi onuda umursamiyorum.
Sigara icen insanlari dusunnun hani icen varsa bilir benim icin onun gibi birsey kesinlikle aciktigim icin yemiyorum son zamanlarda beni tek mutlu eden sey yemek isten cikista karsima ilk cikan marketten cips paketini topkek biskuvi vs ne olursa alip eve kadar yiye yiye gidiyorum
Mesela gecen cok buyuk bi problemim vardi uyku tutmuyor hani dusunun insan cikar ya balkona o sogukta elinde sigara elimde ekmek arasi biseylerle o sogukta dusunup dusunup yiyorum
Yani hep yiyen bi insandim ama hic bu kadar olmamistim benim bile sasirdigim evredeyim
Ve beni tek dusunduren sey sagligim artik bacaklarimin agridigini hissediyorum gecen nefes almakta zorlaniyordum uykudan uyaninca ayaklarinda agri var kendime her sabah yeter burda sob deyip oglene kalmadan bozuyorum
Gecen gun is cikisi marketin onunden gecerken sanki tekel bayi onunden gecen alkol vagimlisi gibiydim nasil zorlandim ordan hicbirsry almadan gecmeye...
Diywtisyene gittim 2 haftadan fazla gitmedim cunku riayet etmiyordum spora basladim isten cikinca bedenen ve zihnen bitmis durumdayim onuda yapamadim varmi bu yollardan gecmis olan destek olacak kim kimse
İşte ayagı her daim yerden kesecek adam lazım :)Benim başıma aynısı geldi 2-3 hafta doğru düzgün yemek yiyemedim. 3-5 kilo verdim ama toplamda sonrasında da hemen aldım geri
Öncelikle yeme alışkanlığınızın sebebini bulun. Bende yiyerek mutlu olanlardanım. Ve insilünle düzene sokamadığım tip 2 diyabetim vardı. Artık önünü alamadığım kilomun ameliyatla önüne geçtim. Kurtuldum tüm kilodan ve şekerden. Ha tavsiye edermiyim evet ama önce kendi çabanızla verin olmuyorsa son çarenizse kesinlikle öneririm. Devlette belli kiloya kadar karşılıyor ücretsiz. Araştırın derim ben.Lise cagindan bu yana hep kiloluydum hani soyle zayifi bırakin normal bi vucudumda olmadi hani su icsem yalaninin arkasina sıgınmayacagim cunku biliyorum ki yediklerim yaradi hep aslinda eskiden fazlaca yiyen biri degildim ama maalesef ki (uzatmayacagim bazi nedenlerden )aşiri hareketsiz bir yasantim vardı.
Amin canım inşallah, sen de sağlıkla kucağına al bebeğiniCanım geçmiş olsun. Ben son 8 ayda 3 kez hamile kaldım. 2 sini kaybettim. Suanki de yaklaşık 2 aylik olacak. Ben zorlanmadım hamile kalmakta. Ve kilom seninkinden daha fazla. Başka zaten 1 sene de hamile kalmazsan öyle tedavi başlatıyorlar galiba doktorlar. Dilerim en yakın zamanda hamile kalırsın. Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?