- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
- Konu Sahibi gezgintosbaaa
-
Ne yaptınız, nasıl verdiniz?
Oyle kolanin formulu gibi belirli bir formul yok. Mocha da iciyorum , patates de yiyorum. Diyet yaparken spor yapmiyorum zamanim da olmuyor zaten ama cok aktifim yuruyorum.Nasıl diyet uyguladınız?
Spora gittiniz mi?
Gittiyseniz haftada kaç gün?
Yani neler yaptınız,biraz anlatır mısınız?
Oyle kolanin formulu gibi belirli bir formul yok. Mocha da iciyorum , patates de yiyorum. Diyet yaparken spor yapmiyorum zamanim da olmuyor zaten ama cok aktifim yuruyorum.
Bizim takim diye soylemiyorum. Herkes cok iyi kilolar verdi/veriyor ve takimi ciddiye aliyoruz.
Ben doğru okudum dimiAşık olun garanti veriyorum zayıflayacaksınız .
Ben ki yarim tepsiye yakın ıspanaklı börek yerdim bana misin demezdi .
Su an ikinci dilimi yiyemedim tikandim...
Geçen kendimi denedim sıcak browni çok severim yıyebiliyor muyum diye kendime ısmarladım
Iı ıı yok sadece 2 çataldan sonra tıkandım .
Spora yazılın.
Bi de çıplak aynaya bakın .
O yağlarınıza,gobeginize,sutyenden taşan etlerinize ,birleşmiş bacaklarınız,gidiniza...
Olmak ıstediğiniz kadın bu mu sorun kendinize ..
Eğer buysa eyvallah
Ama hiç kimse öyle olmayı haketmez bence .
Boyunuz kaç bu arada ?
Benim başıma aynısı geldi 2-3 hafta doğru düzgün yemek yiyemedim. 3-5 kilo verdim ama toplamda sonrasında da hemen aldım geriKeşke asık olsanız anında vermeye baslarsınız
Ben de 5.takımdayım.Oyle kolanin formulu gibi belirli bir formul yok. Mocha da iciyorum , patates de yiyorum. Diyet yaparken spor yapmiyorum zamanim da olmuyor zaten ama cok aktifim yuruyorum.
Bizim takim diye soylemiyorum. Herkes cok iyi kilolar verdi/veriyor ve takimi ciddiye aliyoruz.
Ben de 5.takımdayım.
Bu hafta porsiyonları küçülttüm.
Günde 3 litre su içmeye çalışıyorum.
Sadece 2 gün spora gidemedim.
Ama kilo almışım.
64.35ten 64.50ye çıkmışım.
Nasıl oldu anlayamadim
Hangi şehirde bahsettiğiniz psikolog.Bence sizin diyetisyenden önce psikoloğa gitmeniz gerekiyor.bugünlerde bi arkadas için psikolog araştırıyoruz. Bi tane bulduk sizin durumunuzda olup da tedaviden sonra kilo veren insanların yorumlarını okudum. Yeme bozuklukları uzmanlık alaniymis. Hatta danisanlarindan biri bir sürü diyetisyen diyet denedim fayda etmedi bu psikoloğa gittim eski kiloma döndüm diye yorum yapmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?