- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
İnan şuanda sinirimi yazarak azaltmaya çalışıyorum bebeğime bunu yansıtmak istemiyorum ani karar vermemek için bebeğim bu havada üşümesin millet varken ortalığı velveleye vermiyim diye çıkamadım normalde ayakları üstünde çalışan bir kelebek olsa çoktan gitmişti ..Eşine cok sinirliyim ben suanda. Ama kotu bise yazmicam gaza getirmek gibi olmasin diye. Ve sen sonuna kadar haklısın arkadasim.
Ama bunu yapmalıydım sarışın,bana ruh hali iyi bir eş lazımdı.Bazen ailesinin anlayamadığı saçmalıklarını saatlerce konuşur eşim,anlayamıyorum der,bıkarım dinlemekten,ama yine de dinlerim.Ne kadar iyisin yosun kokusuuu. Bu senin iyi yüreğin,bir de kendi ailesi birazcik daha iyiyse karşı tarafa artislik yapan karaktersiz insanlarda var. Birazcik 3 kurus paralari da varsa ooooh suyundan da koy. Bir de böyleleri muvaffak oluyor biliyor musun . Kelek bir abi,karaktersiz bir baba,ama hep isleri rast gidiyor yaptiklari ukalaliklara ragmen. Nasil oluyor ya.
Bende çok tiksinc bulurum normal şartlarda.Aşağılık kompleksine girmiş belli. Bunu da kendince üstünlük kurabileceğini düşündüğü birine böyle davranarak bastırmaya çalışıyor. İlk kim başlattı bilmiyorum ama eşler arasına para mevzusunun girmesi çok çirkin
Çocuğum 4 sene süren tedaviyle oldu ..Kazagi kesmeniz olmamis
Onun da soyledigi laflar olmamis. İkiniz de hatalisiniz. Ben ciftleri bu duruma getiren sey zamansiz cocuk sahibi olmak diye goruyorum. Cocuk dogunca neden boyle oluyor bilemiyorum ama oyle
Bende bilmiyorum bide üstüne üstlük bunu hakkettin sen dedi özür diliceğini düşünürken ayrılmak çocuğum için düşünmedim ne oluyor diye düşünüyorum kafasında neler kuruyor bilmiyorum birden bire olanlar oldu şaşkınlık içindeyim ..Tuhaf sekilde konu sahibine yüklenmek gibi bir zorunluluk mu hissediyoruz sanki?
"Zor zamandan gecmis alttan anlayisli ol" gibi biseyler denmis de konu sahibine..
Ailesi olsun kendisi olsun daha ne kadar alttan alabilir? Daha ne kadar fedakarlik yapabilirdi ki.En zor zamanlarinizda yaninda olmussunuz.Avukat masrafini karsilamissiniz.Abisinin bile destek olmadigi yerde?
Minnet duygusu yerine beyfendi de nedense bir agresiflik? Siddete benzer biseyler?
Tamam belki kompleks duygusuyla yapiyor ama konu sahibi sizin bir sucunuz yok ki!
Destek olmussunuz olmasa miydiniz?
Belki gaz vermemek icin size yorumlar biraz daha sizi elestirirvari yapilmis da olabilir bilmiyorum ama..
Sizin yerinizde ben olsam sinirlerimi bozardi yani.
Kendinizce özeleştirinizi yapmissinizdir mutlaka.Ama bu konuda secim yapmam gerekseydi esinizi degil sizi hakli bulurdum.
Fedakar,verici insanlarin aldigi karsilik hep mi böyle ki?
Ne yapacagimizi kestiremez oldukk vesselam!
Sicagi sicagina değil de,sakinlestikten sonra kararlar almaniz daha dogru olur bence konu sahibi.
Sogukkanli olun.Terk etmek gibi bir niyetiniz yoksa dile getirmeyin.
bu erkeklere yaranilmaz emin ol hic yaranilmaz onlar dunyanin merkezi biz yorungeyiz onlar icnnHanımlar yetişin !!!
Ben napayımmm ..
Bugun ailecek kahvaltı ya gittik teyzemlere cümbür cemaat eşim gelmek istemeyince ona tost yaptım arkadaşlarının yanına gitti biraz biz sonra bütün herkes 3 araba annemlere geçtik ..
Akrabalar felanda gelmişti uzaktan toplaştık masalar kuruldu yemekler felan yedik eşim içeri gelmedi her gördüğümdede sigara içiyorum vs dedi ..
Sonra kısa süre çocuğu yengeme verip yanınada indim ya benim ailem de böyle olabilirdi gibi şeyler söyledi.
Sonra içeri girdik çay keyfi felan derken akşam ettik ( eşim cezaevine girdi ailesi sahip çıkmadı halini hatrını bile sormadı) çocuğumuz oldu kimse arayıp sormadı eşimin işleri iyiyken bizden çıkmazlardı ..
Baktık İstanbul da eşim sabıkalı diye işe kimse almıyor .
Babam iş verdi maaşı iyi sahip çıktı evini taşıdı doğum masraflarım Çocuğumun ihtiyaçları kiram elektrik su doğalgaz hepsinde yardım destek çıktı eşim işe girerken bile hastane işlemleri yapılacaktı onun masraflarına kadar ailem karşıladı ..
6 aylık bebeğim var
Babam bizi eve bıraktı ..
Eşim tşörtünün yerini sordu çoçuğu uyutuyorum şimdi veremiceğime göre ya arıcaksın ya bekliceksin dedim ..
Ben adammıyım zaten diye söylene söylene yatak odasına girdi hiç bişey yoktu diyorum ya mutlu bir gündü ..
Dolapı dağıtmış herşey yatağın üstünde ..
Dün ütüledim hepsini ..
Rafları dün silmiştim yatında misafirim gelicekti .
2 gün önce aradığı kazak dolabın arkasına düşmüş ..
Bak burda burdaymış ..
Sende ismi yaptım diyorsun vs dedi ..
Bende şarterler attı ..
Çoçuğum var benim bu kadar ancak vs dedim ( normalde yardım eden bulaşık çamaşır ütü herşeyi yapan bir adamdır ) ama bu son yaptığı gözümde hiç bir yaptığının değeri kalmadı..
Birden sesler yükseldi kafama doğru itelemekle vurmak arasında bişey yaptı ama asla beklemiyordum asla asla 6 yıllık evliyim ...
Ben o şokla dondum kaldım eşyalarını toplayıp git vs dedim ..
Umursamadan banyoya girdi ..
Bende aldım makası al kocacım aradığın kazak diyerek kestimmm ..
Oda bütün dolaptaki yeni eski güzel çirkin demeden herşeyi yırttı kendine aittt.
Yüzük alıcaktımya almıyorum kendime giyim alışverişi yapıcam dedi.
Bende yüzüğümü kendim almıştım eşim cezaevine girince bozdurdum almak için para biriktirdiğini söylemişti ya bişey olmaz felan diyordum ama zoruna gittiğini söylemişti..
Bende ben senden yüzük istemedim bu yırttıklarını bile çalışıp sana ben aldım .
Unutma gibi bişey söyledim ..
Oda bende şimdi çalışıyorum benim paramı yiyorsun gibi bişey söyledi ..
5 senedir çalışıyorum hiç bir kere böyle bişey demedim ..
Kendime araba alıcaktım mahkemesi vardı avukat tutması gerekiyordu çıkarttım verdim ..
Abisinin eşi doğum yaptığında kredi çekmiş eclendiğimde kapattım ..
Kıyıda köşede bütün paramı bir şekilde eline verdim ama asla böyle bir laf söylemedim ..
Dedim bunlarıda ona ardından da ..
Biraz daha konuş konuş ..
Azıcık daha ya konuş ..
Ya sen gidersin ya ben toplar pılımı pırtımı alır çocuğumu giderim dedim ama şuanda yapamıcağım birşey için harekete geçmek istemedim ..
Azıcık daha üstüme gelseydi çıkıcaktımmm ..
Beynim dondu yastığını alıp içeri gitti deliricem ..
Insaniz bazen ani tepkiler verebiliyoruz siniri gecince konusmayi deneyin olur mu?Bende bilmiyorum bide üstüne üstlük bunu hakkettin sen dedi özür diliceğini düşünürken ayrılmak çocuğum için düşünmedim ne oluyor diye düşünüyorum kafasında neler kuruyor bilmiyorum birden bire olanlar oldu şaşkınlık içindeyim ..
Yaramıyormuş ..Adam kompleksli burdan anlasiliyo bu. Ezik olmus.. bu kadar vermeseymus ailen keske.. iyilik mi yarar bunlara be?
bende en sevdigi pantolunu yaktim hala haberi yok:) kaybettin diyorm hatta onahaha aklima ne geldi:) esime kizdigim zaman onun kazagini pencereden asagi atmistim:)) hahaha
Aile terapisti ?Konu sahibi sizi bugunku meselede haksiz buldum ben de. Fitili atesleyen siz olmussunuz, ve bariz uzgun depresif olan adamin ustune gitmissiniz.
Ancak bir yorumda yazmissiniz, tokatin gerisi gelir diye korkuyorum diye. Bence de gelir maalesef. Kim ne kadar hakli, ne kadar stresli vs vs olsa bile gecilmemesi gereken sinirlar var. Esinizin tokadi hakli olsa bile haddi asmis. Kabul edip sineye cekilecek bir konu degil. Boyle bir konunun tek geri adimi tedaviyi kabul etmesi halinde olur. Aile terapisti veya bireysel psikolojik tedaviyi sart kosun.
Atalar bosa dememis; iki kasigi varsa birini kir diye.. bu erkeklerin kafasi dolu olmasi lazim.. para dertleri gecim dertleri olmazsa sapitiyolar. Ya kadina kiza ya ickiye kumara sariyolar... bu ornekleri cogaltmak mumkun. Tabiiki senin ve torunu icin yapti baban ama., deseydikiYaramıyormuş ..
Ailem eşime için yapmadı benim için yaptı ..
Torunları için yaptı sonra söyledi oluyorum da .
Eşim asgeri ücretle çalışan vasıfsız biriydi ..
İlk okulu bile ite kalka okumuş ..
Seviyordum sevdim iyiydi anlayışlıydı para pul görmedi gözüm ..
Varsın biz çalışıp yaparız herşeyi dedim ..
Şimdi yüksek miktarda bir ücret alıyor altında çalışan elemanlar var istediği Zaman keyfi mesai yapıp extra ücret alıyor fazlamı geldi diyorum şuanda kendi kendime ..
Hahaha benimki sonradan gordu sanirim kazagini asagida:)) yillar oluyo hatrlamiyom:)) bir dahakine herifi atmayi dusunuyom:)bende en sevdigi pantolunu yaktim hala haberi yok:) kaybettin diyorm hatta ona
Aile terapisti ?
Hiç düşünmedim bunun üzerine ..
Nerde bulurum öneriniz varmı?
Bilginiz varmı ben bile düşünmekten üzülüp ağlamaktan işin içinden çıkamadım kimseyide eşimle ortama alıp kim haklı napalım diye soramıyorum .
Bu yaşadığımı kaldırabilir miyim onu bile bilmiyorum
Soylediklerinize katiliyorum. O kadar iyiliğe karsilik kıskançlık ve haset duyuyor adan resmen.Eşiniz ezik hissediyor, kompleks yapmış. Aile bağlarınızı kıskanıyor. Ailenizden gelen desteği hazmedemiyor. Kendini yetersiz görüyor.
Neden hapse girmişti eşiniz?
Bende lohusayken eşimin uykusunu kıskanıp yastığını yıkamıştım o yün yastıksız yatamaz günlerce uyuyamıyorum bare sen uyu diye çocukla sabahlamıştı ..haha aklima ne geldi:) esime kizdigim zaman onun kazagini pencereden asagi atmistim:)) hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?