ah eden eski sevgili

Kızı kandırarak eve davet edip zorla sahip olmuş işte...Çünkü kız tedirgin olmuş hadi evine gidelim aşna fişne yapalım dememiş sonuçta...Bildiğin kızın üzerine atlamış !

Kimbilir neler deyipte ikna etmeye yeltendi...Evleneceğiz felan deyip kıza sahip olmak zaten tecavüz çeşidi sayılır..Ortada kandırmaca var yahu !

böyle söylemeyin, tamam kardeşimin savunulacak tarafı yok ama zorla olacağını da hiç sanmam

olan olmuş biten bitmiş.
kardeşin o kızdan sonra neden ayrıldı sebebi belli yazdın zaten.. tekrardan cinsellik istediği için.. nasılsa bir kere oldu devamı gelir. evlenene kadar da yatar kalkar hopp dedi ama umduğu gibi olmadı kızdan ayrıldı.

belki evlenseler mutlu olamayacaklardı o da bir ihtimal.

ama olan olmuş ..sonuç: kız bir kere kullanılmış bir daha kullanılmak istenmiş ..istek olmayınca herkes yoluna gitmiş.

yıllar sonra vicdan demeyin lütfen.

kızla tanıştırmak istedi beni. bnm de hiç haberim yoktu dedim önce ilişkiniz iyice otursun sonra tanıştırırsın. beni ikna edebilmek için durumu anlatmak zorunda kaldı. yoksa kabul etmezdim tanışmayı. böylece öğrenmiş oldum ben de
biz sizin yazdıklarınıza yorum yapıyoruz. basbayağı yazmışsınız işte biliyordum diye..

Evet
puzzle parçaları oturuyor artık.
Çünkü sadece kardeşinin değil aslında konu sahibinin de hayatı yolunda değil ona göre ve sebebi bu kız.

ben bunu zaten söyledim bgn olmasa da yarın ya da öbür dünyada mutlaka bu kzıın ahının tutacağına inanıyorum. ama ben gerçekten bazılarının dediği gibi oyunun parçası vs değilim. az önce zaten yazdım bana gerçekten evleneceğim dedi. belki ilk etapta kardeşimin de niyeti vardı bilemiyorum ki ona kefil olamam ..ama gerçekten ben ne ilk tanıştığımızda ne de sonrasında arkasından iş çevirmedim hatta evlensinler diye baskı yaptım

böyle söylemeyin, tamam kardeşimin savunulacak tarafı yok ama zorla olacağını da hiç sanmam

Peki soruyorum sana asla zarar vermem evlenmeden cinsellik yaşamam deyip bir plan yaparak o kızı eve sokup elli türlü yalanla takla atarak sag gösterip sol vurmak bir nevi tecavüz türü değil midir ?

Kızın hayallerini iğfal etmek tecavüz degil midir ?

Kız evlenelim deyip kardeşine yanaşınca kardeşin onu ortada bırakıp 1.5 yıl sonra birdaha onunla sadece sevişmek istedigini beyan ettiginde reddiye yeyip tekrar kızın kafasındaki o aşk tebalı hayallerini tarumar etmek tecavüz degil de nedir ?

Nedir yani ne ? Elini kolunu bağlaması mı lazım illa ?

kız zaten tedirgin olmuş..
kimbilir kardeşin tehdit bile etmiş olabilir birliktelik için..
kapıyı kilitlemiş olabilir.sonra suyuna gidip ırzına geçmiştir ki kız hemen evlenelim demiş.

bu bu kadar net...

bir nevi tecavüz.

kardeşin de coşkun'un modern versiyonu sanırsam

offf gerçekten verecek cevabım yok , haklısın
ama inanın elimden geleni yaptım hala yapmaya çalışıyorum

Bu daha da beter biliyor musun ? Resmen türk filimlerindeki tecavüzcü coskun geldi aklıma...Kızı resmen zor kullanmış...Ayıp yahu

Kesinlikle..
InsaAllah suan kiz gercekten evlenmis ve hayatina yeni bir yol cizmisdir..
Ona gercekten deger veren bir insan ile..

yaptığının cezasını çekecek kardeşiniz yapacak birşey yok,
nasıl hayalleriyle oynadıysa, o kadar yanacak
kusura bakmayın bi söz var ne kadar dayanırsan ateşe, o kadar günah işle!

böyle vicdanınızı rahatlatmaya çalışmayın bence, kızcağızın hayatını bir kez daha mahfetmeyin ona ulaşarak

Okurken boğuldum nefesim kesildi. O kadar üzüldüm ki o, kıza. O kız ne size ne kardeşinize hakkını helal etmez. Elinden alinan şey hayalleri geleceği umutlari. Kolay mi. O kız kimbilir neler yaşadı. Bunu yaşayıp da başka birine güvenebilir mi saniyorsun. Yeniden birine güvenebilir mi. elbette yeni biri girer hayatına. Ama senin kardeşinin s....z liginin açtığı yaranin, yüzünden o kız hiç eskisi gibi olamaz. Tam olarak güvenemez bir, türlü erkeklere. Ömur boyu bunun acısını yaşar. Öyle bir duygu ki o sanmayin ki ateşi kküllenir. kendine mutluluğu çok görür. normal bir hayata dönmek imkansızdır onun için. mutlulugunda bile buruktur. Tamam yapilan hatta iki kişiliktir ama calinan hayaller tek kişilik. Tebrik ederim o kızı hani bir buçuk sene sonra dönmeye kalkmisya, kardeşiniz yeniden sevişmek için. Kardeşinize papuc, bırakmadığı için tebrik ederim ben o kızı. Ve kardeşiniz için aklına geldiği her an beddua ediyordur emin olun. kardeşiniz bunun vebalini, ödeyemez umarim fitil fitil gelir burnundan., düşünün ben bile boyle kızdim o kız size hak mi helal edecek. Ayıp sormaya utanır insan

mtmtmt seni de anlamaya çalışıyorum...Bence bu olayı artık dillendirmeyin..

Sen değil kardeşinin vereceği bir hesap bu..

Aslında onların evliliği için sessiz kalarak kıza daha büyük bir yardımda bulunmuşsun...Erkek denilen müsvedde kardeşinden kurtarmışsın bir nevi...

İyi ki evlenmemişler....Bizim kızdıgımız nokta niye evlenmediği değil neden evlenecegim deyip kandırdığıdır..

Bilmeden kıza bir iyilikte bulunmuşsun...Artık bence bu olayı kapatın..Kardeşinizin sorumluluğunda artık olay...

cnm haklısnız ne deseniz ama tehdit kapı kilitleme filan biraz ağır şeyler , böyle olsa ztn kızda evlenmek ister miydi gider şikayet ederdi.

Edemezdi...Öyle şikayet kolay iş değil hele ki uni.öğrencisi etrafın duyduğunu düşünsene ?

cnm haklısnız ne deseniz ama tehdit kapı kilitleme filan biraz ağır şeyler , böyle olsa ztn kızda evlenmek ister miydi gider şikayet ederdi.
görmek istediğin çerçevede görüyorsun.

kız sev-miş....

sorun burda..
kardeşin de benden sana zarar gelmez demiş. o an kardeşini beyni değil çüküsü yönettiği için de kıza nasıl yanaştıysa kız zaten tedirgin olmuş..

ama olanlar da olmuş. sonrası da malum zaten.

''Tamam yapilan hatta iki kişiliktir ama calinan hayaller tek kişilik.'' aslında bütün herşey bu cümlede gizli anlayana tabiki. Teşekkürler.

Ya bulup ne diyecek kardeşiniz ben seni yarı yolda bıraktım rezil ettim ama sen hakkını helal et mi diyecek böylece kendini aklamış mı olacak vicdanı mı sızlamıcak ah almayı kafasına taksaydı bunları yapmazdı bence hiç konuşmasınlar kızında yarası deşilmesin allah katında kendini nasıl affettirecek onu düşünsün kardeşiniz özür ile kapanmayacak yaralar vardır kızın hayatında da biri olabilir uzak tutun kardeşinizi aklına bunları sokmayım helallik alıcam derken yine duygularıyla oynamasın

Valla demin dedim ki herkes kendi vicdanıyla hesaplaşıcak kız kendi düşünsün bu durumu falan filan ama sonradan yazıklarından anladığım kadarıyla kardeşiniz bu kıza tecavüz etmiş olabilir. Çok yazık.

Son düzenleme:

yaptığını asla savunmuyorum hatta daha önce de dedim kardeşim olmsa bunu yapan yüzüne bakmam ama dediğiniz kadar da ileri gitmez , öyle bişey olmuş olacağına ihtimal vermiyorum.

kardeşiniz onda ekli değilse face hesabına msj atıyorsanız diğer klasörüne gider görmeyebilir
siz vicdanlısınız bravo.. ama kardeşiniz vicdan azabı çekiyor mu
kızın hakkını helal edeceğini sanmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…