- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Tuttuysa da benim haberim yok. Hoş tuttuğunu da sanmıyorum.
Benim büyük konuştuğum hiçbir laf yoktur ki başıma gelmemiş olsun.şanslı öküzcük onlar ben bir ah alınca bi sene yataktan çıkamıyorum
Benim büyük konuştuğum hiçbir laf yoktur ki başıma gelmemiş olsun.
Bırak AH almayı.
Ama millete hiçbir şey olmuyor. Mutlu mesut yaşıyorlar...
NE diyeyim?
Burada ödemek daha iyi derler, ahirete kalırsa çetin olurmuş hesap. :18:Aynen aynen..
Ne için asla olmaz dediysem 1 ayı bulmadan dibimde bitti..
Allah büyük,muhakkak herkes bedel ödeyecek biz erkenden ödüyoruzdur belki
Benim büyük konuştuğum hiçbir laf yoktur ki başıma gelmemiş olsun.
Bırak AH almayı.
Ama millete hiçbir şey olmuyor. Mutlu mesut yaşıyorlar...
NE diyeyim?
Burada ödemek daha iyi derler, ahirete kalırsa çetin olurmuş hesap. :18:
Aslında insanların çekmesini istediğim zaman kendimden utanıyorum.o kadar haklısın ki yanii gerçektende millete bişey olmuyo güle oynaya yaşıyoo olan bizim gibilere oluyoo
Şimdi ağlayalım orada biz hava atarız teyteyy
ben ablamdan örnek vereyim 18 yaşındayken sevdiği biri vardı nişanlandılar.
bu arada çocuk işte seviyorum gibi falan gözüktü.
ablam bir gün bunu çarşıda arabasında kızlarla gezerken gördü. meğer aldatıyormuş ve herkes de biliyormuş .ablamı çok üzdü hiç umursamadı hesap mı verecem moduna girdi ayrıldılar.
o zamanlar da biz küçük yerde yaşıyoruz nişanlıdan ayrılma falan iyi deildi adı çıktı derlerya . düğünü falan olacaktı . hazırlıkları vardı.hepsi öylece kaldı çeyizi neyse nişanı attık.
bu çocuk 1 hafta geçmeden yine o kızlarla tatile gitmiş. arabayla uçmuşlar . kızlar ölmüş .
çocuk bitkisel hayata girdi . yıllarca yatalak kaldı . en son gördüğümüzde bi tarafı tamamen felçli kalmış zor yürüyordu
bilmiyorum ablamın ahı mı tuttu Allah adaletini mi verdi bilemiyorum
bu olay olalı 15yıl oluyor.
Ben biriyle beraberdim canım 2 buçuk seneyi geçiyo sanırım ama ısınamamıştım ayrılmak istemiştim olmuyo diye sonra bikaç ay sonra bana yazdı işte tekrar görüşmeye başladık o zaman kanım daha kaynamıştı beraber olduk onun arkadaşlar falan ailesi biliyodu ondan sonra meğer bana intikam almak için yazmış tam sözlenme aşamasındayken benden ayrıldı intikam yaptı yani ben çok üzülmüştüm çokta içim yanmıştı onunda açık davaları vardı bu işte mitinglerden falan ama bişey olduğu yoktu yani hiç davalarla ilgili öylesine duruyo gibiydi 24 yaşındaydı daha birden aldılar 6 sene hapse girdi indirimden 4 sene oldu benim acım daha bitmeden o hapse girdi.
mazlumun ahını almayacakmış . Allah er geç çıkarıyor acısını.
Bi tanede benden...
Benim 4.5 yillik bir iliskim vardi ikimizde ayni isyerinde calisiyorduk sonra bu terfi aldi farkli bolume gitti biz o gun kavga etmistik her zaman kavga edip barisirdik sonra bu bana mesaj yazmis bugun beni son gorusundu vs diye bende hic aldirmiyorum nede olsa klasik haline geldi barisiriz diye.
Adama yaziyorum yaziyorum cevap yok ariyorum acmiyor sonra zahmet edip rahatsiz etme yazmis o zaman dunya basima yikildi sandim kimseyle gorusmemi istemiyordu tek basima kalmistim bide ustune isyerindeki herkes onu bana soruyor yeni isi nasil diye iki hafta ise gidemedim cok zor zamanlar gecirdim.
Neyse yavas yavas kendime geldim toparlandim insanlarla konusmaya basladim.
Yeniden hayatima girmeye calisti nasilsin ne yapiyorsun demeler vs.
Dedim hayirdir simdimi aklina geldim cok yogundum vs bahane uydurdu.
Kendime soz vermistim ona donmeyecektim ama onun gibide yapmayacaktim.
Surekli mesaj yazdi vs.dedim bulusalim konusalim bitirmek icin.
Geldi bana bir suru hediye almis ben karikatur cok seviyorum ne kadar kitap varsa toplamis!!
Saol gerek yok sadece konusucaz dedim konustuk derdimi anlattim kabul etmedi bi turlu.
Sonra yavas yavas ben isyerindekilere ayrildigimizi soyledim.
Bigun isyerindekilerle yemek molasina ciktim kim yetistirdiyse artik yetistirmis kiz arkadasin bi erkekle yemege cikti diye!!
Sen isyerine gel herkesin icinde beni rezil et masalara vur bagir cagir mecbur kaldim disari ciktim onunla.
Tekrar konusmaya calissamda kabul etmedi.bir gece deli gibi telefonum caliyor baktim bu ariyor acmadim kapattim telefonumu.
Sabah actigimda 24 tane mesaj ve hepsi hakaret iceriyor bide utanmadan annemi ara kiziniza sahip cikin yanlis yolda de (uzun sureli iliski oldugu icin aileler biliyordu) bayagi seyler atlattim.
Sonra benim ona donmeyecegimi anlayinca herkese beni aldatti aldattigi kisiyle yakaladim ve ayrildim demis benim icin!!!
Herkes geliyor dogrumu diyor ( disariya karsi o kadar efendi ki cok guzel rol yapip arkalarindan atip tutuyordu onu goren tum sucu bana atiyordu)
Kimseye kendimi anlatamadim anlatmadim ama ahh ettim bana yasattiginin daha fazlasini yasa karsina senin gibi biri ciksin dedim.
Bi kac ay sonra duydum ki isyerinde baska bi kizla uygunsuz vaziyette yakalanmis ve isten atilmis...
Suan cok pismanmis...
Uzun oldu biraz :)
Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...
vay be ağzım açıkta okudum allah kurtarmış seni bu herif sana yapışır dikkat et kendine kolay kolay peşini bırakmaz bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?