ahı tutanlar kulübü!

Benim büyük konuştuğum hiçbir laf yoktur ki başıma gelmemiş olsun.
Bırak AH almayı.

Ama millete hiçbir şey olmuyor. Mutlu mesut yaşıyorlar...
NE diyeyim?

Aynen aynen..
Ne için asla olmaz dediysem 1 ayı bulmadan dibimde bitti..
Allah büyük,muhakkak herkes bedel ödeyecek biz erkenden ödüyoruzdur belki

Aynen aynen..
Ne için asla olmaz dediysem 1 ayı bulmadan dibimde bitti..
Allah büyük,muhakkak herkes bedel ödeyecek biz erkenden ödüyoruzdur belki
Burada ödemek daha iyi derler, ahirete kalırsa çetin olurmuş hesap. :18:

Son düzenleme:
tutmaz mi hiiic en cokta sevenin ahi tutar!! hem ah ada gerek yok eden buluyor bir sekilde cezasini
ah ulan ah bak yine sinirlendim simdi

ben ablamdan örnek vereyim 18 yaşındayken sevdiği biri vardı nişanlandılar.
bu arada çocuk işte seviyorum gibi falan gözüktü.
ablam bir gün bunu çarşıda arabasında kızlarla gezerken gördü. meğer aldatıyormuş ve herkes de biliyormuş .ablamı çok üzdü hiç umursamadı hesap mı verecem moduna girdi ayrıldılar.
o zamanlar da biz küçük yerde yaşıyoruz nişanlıdan ayrılma falan iyi deildi adı çıktı derlerya . düğünü falan olacaktı . hazırlıkları vardı.hepsi öylece kaldı çeyizi neyse nişanı attık.
bu çocuk 1 hafta geçmeden yine o kızlarla tatile gitmiş. arabayla uçmuşlar . kızlar ölmüş .
çocuk bitkisel hayata girdi . yıllarca yatalak kaldı . en son gördüğümüzde bi tarafı tamamen felçli kalmış zor yürüyordu
bilmiyorum ablamın ahı mı tuttu Allah adaletini mi verdi bilemiyorum
bu olay olalı 15yıl oluyor.

işe başladığımdan beri benim canımı bir konu üzerinden yakan burnunu sokmaktan hiç vazgeçmeyen iki lafından biri yalan olan ama bir o kdr yardımcı ve fedakar iyi mi kötü mü belli olmayan kendi hayatının acılarını baskasından cıkaran kıskanç biri dün beni mahvetti. bütün gün dudaklarımı ısırdım kendimi kasmaktan çenem tutuldu dün akşam rabbim nolur gözlerini benden çevirsnler başka meşguliyetler ver böyle dalgaya goygoya hali kalmasın canı istemesin umrunda olmasın diye dua etmiştim.. az önce aynı iş yerinde çalışan eşinin babasının vefat ettiğini ögrendim aniden. yarın cenazeye gidicem
şimdi şöyleki tahminimce benim ihtiyacım olan süre kdr onun miras, toprak, mevlüt gibi bir sürü tantanası olacak..
Eğer hala bana burnunu sokarsa, keserim o burnunu artık hakediyor değilmi..

Ben biriyle beraberdim canım 2 buçuk seneyi geçiyo sanırım ama ısınamamıştım ayrılmak istemiştim olmuyo diye sonra bikaç ay sonra bana yazdı işte tekrar görüşmeye başladık o zaman kanım daha kaynamıştı beraber olduk onun arkadaşlar falan ailesi biliyodu ondan sonra meğer bana intikam almak için yazmış tam sözlenme aşamasındayken benden ayrıldı intikam yaptı yani ben çok üzülmüştüm çokta içim yanmıştı onunda açık davaları vardı bu işte mitinglerden falan ama bişey olduğu yoktu yani hiç davalarla ilgili öylesine duruyo gibiydi 24 yaşındaydı daha birden aldılar 6 sene hapse girdi indirimden 4 sene oldu benim acım daha bitmeden o hapse girdi.

mazlumun ahını almayacakmış . Allah er geç çıkarıyor acısını.

biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

17 yaşındayken çok aşık olduğum bi çocuk vardı dersane birincisi. bense 2 mat neti zor yapardım.. obnu çok seviyordum ama beni doğum günümde sevgililer günün de ve daha bi çok kez terk etti hepsinde de geri kabul ettim. dedim ya çok aşıktım... en son ayrılmasında ladygardi sen 2 matematik neti zor yapıyosun üniversiteyi kazanamıyacaksın ama benim geleceğim parlak evleneceğim kzın çğretmen hiç olmadı bi devlet memuru olmasını isterim" dedi masadan kalktı gitti bi daha onu göremedim..
yataklara düştüm anti depresanlar kullandım gece gündü dua ettim allahım bi gün onunla karşılaşırsam beni ezdirme karşısında dik durabileyim onuda unutmuş olayım dedim. yattım kalktım dua ettim aya yıldıza bakarak dau ettim camiye gittim dua ettim...
ara arada beddua ettim bana çektirdiklerinin çeğreğini çeksin diye

aradan yıllar geçti ben memur oldum dışarıdan aöf bitireyşm diye dersaneye gidiyordum tam 6 yıl sonra o dersanede karşılaştım elim ayağım titredi... napıyosun kpss ye mi hazırlanıyosun ded bana.. hayır ben o işi çoktan hallettim kadrolu memurum artık dedim.. çok çok şaırdı... sen ha? dedi.. peki sen naptın dedim "ben o yıl össyi kazanadım ailemin durumu iyi olduğu için özel üniye gönderdiler geçen yıl bitirdim üniyi ama atanamadım buraya kpss kursuna geldim" ded.. çok heycanlandım belki yeniden birlikte oluruz dedim nede olsa ilk sevgilim ilk öptüğüm erkekti o benim..

aramadı...

2 yıl geçti aramadı hep ara sıra ben aradım sonda vana ataması oldu.. yine ben aradıum.. deprem oldu ulaşamayınca öldü sandım çok korktum... neyseki yaşıyormuş.. ama sonra onu aramaktan vazgeçtim...

geçen yıl aradı beni trafik kazası geçirmiş sakat kalmış. bi kolu tamamen tutmuyormuş.. ayağı ise hafifi topallıyormuş.. yinede seviyordum olsun döndün ya bu bana yeter dedim aileme söyledim karşı çıktılar ama ben yinede kararlıydım ilk erkek arkadaşım ve belkide başına gelen felaket benim yüzümdendi... ah etmemeliydim.. o sırf memleketine gelebilmek için biran önce evlenmek istiyordu.. bende madd durumum yok iki yıl bekleyelim dedim sen olmazsan dul bi kadına para verip nikah yapacağım daha fazla kalamam vanda dedi.. kabul ettim.. pskoljisi günden güne bozulmaya başladı.. evlenince annemin altında oturacağız çok açık giyiniyorsun.. gibi şeyler söyledi o noktada kopmaya soğumaya başladım ondan... on yıllık sevdam sönüyordu nihayet....
ayrılmak istediğimi söyledim ağladı yalvardı.. olmaz bırak peşimi dedim.. peki ozaman gştmeden bana bi arkadaşını ayarla o zaman vanda kalamıcam ben dedi..

bazen ah etsenizde gerçekten hak ediyorlar kızlar asla pişman olmayın ettiğiniz ahlardan

Bi tanede benden...

Benim 4.5 yillik bir iliskim vardi ikimizde ayni isyerinde calisiyorduk sonra bu terfi aldi farkli bolume gitti biz o gun kavga etmistik her zaman kavga edip barisirdik sonra bu bana mesaj yazmis bugun beni son gorusundu vs diye bende hic aldirmiyorum nede olsa klasik haline geldi barisiriz diye.
Adama yaziyorum yaziyorum cevap yok ariyorum acmiyor sonra zahmet edip rahatsiz etme yazmis o zaman dunya basima yikildi sandim kimseyle gorusmemi istemiyordu tek basima kalmistim bide ustune isyerindeki herkes onu bana soruyor yeni isi nasil diye iki hafta ise gidemedim cok zor zamanlar gecirdim.
Neyse yavas yavas kendime geldim toparlandim insanlarla konusmaya basladim.
Yeniden hayatima girmeye calisti nasilsin ne yapiyorsun demeler vs.
Dedim hayirdir simdimi aklina geldim cok yogundum vs bahane uydurdu.
Kendime soz vermistim ona donmeyecektim ama onun gibide yapmayacaktim.
Surekli mesaj yazdi vs.dedim bulusalim konusalim bitirmek icin.
Geldi bana bir suru hediye almis ben karikatur cok seviyorum ne kadar kitap varsa toplamis!!
Saol gerek yok sadece konusucaz dedim konustuk derdimi anlattim kabul etmedi bi turlu.
Sonra yavas yavas ben isyerindekilere ayrildigimizi soyledim.
Bigun isyerindekilerle yemek molasina ciktim kim yetistirdiyse artik yetistirmis kiz arkadasin bi erkekle yemege cikti diye!!
Sen isyerine gel herkesin icinde beni rezil et masalara vur bagir cagir mecbur kaldim disari ciktim onunla.
Tekrar konusmaya calissamda kabul etmedi.bir gece deli gibi telefonum caliyor baktim bu ariyor acmadim kapattim telefonumu.
Sabah actigimda 24 tane mesaj ve hepsi hakaret iceriyor bide utanmadan annemi ara kiziniza sahip cikin yanlis yolda de (uzun sureli iliski oldugu icin aileler biliyordu) bayagi seyler atlattim.
Sonra benim ona donmeyecegimi anlayinca herkese beni aldatti aldattigi kisiyle yakaladim ve ayrildim demis benim icin!!!
Herkes geliyor dogrumu diyor ( disariya karsi o kadar efendi ki cok guzel rol yapip arkalarindan atip tutuyordu onu goren tum sucu bana atiyordu)
Kimseye kendimi anlatamadim anlatmadim ama ahh ettim bana yasattiginin daha fazlasini yasa karsina senin gibi biri ciksin dedim.
Bi kac ay sonra duydum ki isyerinde baska bi kizla uygunsuz vaziyette yakalanmis ve isten atilmis...
Suan cok pismanmis...

Uzun oldu biraz :)

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

vay be ağzım açıkta okudum allah kurtarmış seni bu herif sana yapışır dikkat et kendine kolay kolay peşini bırakmaz bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…