Benimki tutmuyor. Beni üzenler hep mutlu (birkaç kişi)benim ahlarım çok fena tutuyo valla bazı zaman kendimden korkuyom
Benimki tutmuyor. Beni üzenler hep mutlu (birkaç kişi)
Demek ki ben hak ediyorum.
Sizler de üzebilirsiniz beni
Ben bir iki kişiye beddua ettim hayatımda o da tutmadı. Zaten öyle çevremde çok kötü insanlar yok benim, olsa da takmıyorum. Allah her şeyi görüyor.Hiç ahım tutmaz bu kadar beddua nereye gidiyor anlamıyorum ki !
Amin canım, sağ ol.canım öyle şeymi olur..
ben hep rabbime havale ediyorum o herşeyin en doğrusu görüyor ve yaşatıyor insanlara..
Allaha havale ettiğim hiç kimse yara almadan yaşamaya devam etmedi bazen küçük bazen büyük..
kiminin işi rast gitmedi kimin hayatı ..
Allaha havale et sadece canım..
umarım güzel mutlu bi hayatın olur..
kırılmadığın bi hayatın..
rabbim karşına senin gibi iyi insanları çıkartsın inşallah kötülerle karşılaştırmasın canım benim..
AAA! Barışma imkanı yok mu?:)) bende haksızlığa uğradığımı düşündüğüm konuşlar çok oluyor hele de evliyseniz arkadaşlar eşinizin ailesi hep sizi yargılıyor suçsuzda olsanız sürkli suçlu görülüyorsunuz. Kendimi anlatmaktan bıktım ah etmekde istemiyorum ama beni düşürdükleri duruma kendileride düşerlerde anlarlar bunu istiyorum sadece yaptıklarının zalimlik olduğunu anlasınlar istiyorum. Kocamla aramı bozdular hamile hamile 3 aydır kocamla ayrı yaşıyoz. Düşünüyorumda ben onlara bunu hak edecek birşey yapmadım
AAA! Barışma imkanı yok mu?
eşim barışmak istiyor ama barıştıktan sonra yine aynı sorunlarla karşılaşmaktan korkuyorum. Sürekli beni suçlu görüyor. Eşim bensiz tatile gitti haber vermedi abisinde kaldı haber vermedi. 2 ay küs kaldı bnmle. Annesini anne bilip dert yanmıştım oda oğlu ile ilgili işte öyledir söyledir bnm oğlum şerefsiz dedi güya benden yana bnmle konuştuklarını eltime anlatmış oda eşime aktarmış. Annesi onun bana anlattıklarını bnm eşime anlattığımı düşündü bağırdı çağırdı öyle olunca oğlunu arayıp tüm söylediklerimi abartarak anlatmış. bende ailemin yanına gittim işte. hepsine de mesaj yazdık mutlu olun ailemin yanındayım diye. Şimdide bu mesajımı ailemin yanına gittiğim için suçluyorlar hem yapıp edip hem biz birşey yapmadık diyorlar.
Cidden bizim ne özelliğimiz var?
Terazi burcuyum benYengec burcumuyuz la biz
Terazi burcuyum ben
Evet, aşırı hassasım.Hmm ben yengec terazi burclarininda hassas oldugunu saniyorum bazi burclar daha hassas oluyor :2:
Evet, aşırı hassasım.
bilmem.En duygusuz burc hangisi acaba kadinin duygusuzuda zor olur
bilmem.
ASLAN burcu diyeceğim ama!!! Gerçi yok ya onlarda da duygulu olan tanıdıklarım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?