ahı tutanlar kulübü!

Benimki tutmuyor. Beni üzenler hep mutlu (birkaç kişi)
Demek ki ben hak ediyorum.
Sizler de üzebilirsiniz beni

canım öyle şeymi olur..
ben hep rabbime havale ediyorum o herşeyin en doğrusu görüyor ve yaşatıyor insanlara..
Allaha havale ettiğim hiç kimse yara almadan yaşamaya devam etmedi bazen küçük bazen büyük..
kiminin işi rast gitmedi kimin hayatı ..
Allaha havale et sadece canım..
umarım güzel mutlu bi hayatın olur..
kırılmadığın bi hayatın..
rabbim karşına senin gibi iyi insanları çıkartsın inşallah kötülerle karşılaştırmasın canım benim..

:)) bende haksızlığa uğradığımı düşündüğüm konuşlar çok oluyor hele de evliyseniz arkadaşlar eşinizin ailesi hep sizi yargılıyor suçsuzda olsanız sürkli suçlu görülüyorsunuz. Kendimi anlatmaktan bıktım ah etmekde istemiyorum ama beni düşürdükleri duruma kendileride düşerlerde anlarlar bunu istiyorum sadece yaptıklarının zalimlik olduğunu anlasınlar istiyorum. Kocamla aramı bozdular hamile hamile 3 aydır kocamla ayrı yaşıyoz. Düşünüyorumda ben onlara bunu hak edecek birşey yapmadım

Hiç ahım tutmaz bu kadar beddua nereye gidiyor anlamıyorum ki !
Ben bir iki kişiye beddua ettim hayatımda o da tutmadı. Zaten öyle çevremde çok kötü insanlar yok benim, olsa da takmıyorum. Allah her şeyi görüyor.

Amin canım, sağ ol.

AAA! Barışma imkanı yok mu?

AAA! Barışma imkanı yok mu?

eşim barışmak istiyor ama barıştıktan sonra yine aynı sorunlarla karşılaşmaktan korkuyorum. Sürekli beni suçlu görüyor. Eşim bensiz tatile gitti haber vermedi abisinde kaldı haber vermedi. 2 ay küs kaldı bnmle. Annesini anne bilip dert yanmıştım oda oğlu ile ilgili işte öyledir söyledir bnm oğlum şerefsiz dedi güya benden yana bnmle konuştuklarını eltime anlatmış oda eşime aktarmış. Annesi onun bana anlattıklarını bnm eşime anlattığımı düşündü bağırdı çağırdı öyle olunca oğlunu arayıp tüm söylediklerimi abartarak anlatmış. bende ailemin yanına gittim işte. hepsine de mesaj yazdık mutlu olun ailemin yanındayım diye. Şimdide bu mesajımı ailemin yanına gittiğim için suçluyorlar hem yapıp edip hem biz birşey yapmadık diyorlar.

Zamaninda sorun yasadigim, günlerimi, aylarimi zehir eden. Yediğim yemekten ictigim sudan bile tat alamadigim, sikintisindan ayni anda dudagimda 6 tane ucuk çıkarttığim, ve agzini burnunu coktan kirmam gereken ama bana verilen peygamber sabriyla elimi bile surmedigim kiz, bagimizi kopardiktan iki gun sonra ailesiyle cok siddetli kavga etti. 1 hafta sonra yuz felci geçirdi, yanlis doktor yuzunden az kalsin kör oluyordu, ve yillar gecmis olmasina rağmen gozunde eser kaldi. Allahim bana o sira oyle bir sabir verdi ki, ben caresine bakarsam birimiz hapse birimiz mezara, allahım sana havale ediyorum diye dua ettim. Cok sukur Allah her seyi goruyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ah etmek bana geri dönermiş gibi geliyor.. ama Allahından bulsun.. Allah ona hak ettigi cezayı yarın versin diyorum amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…