ahı tutanlar kulübü!

Sahip olduğu birçok şeyin havasını atan, anlata anlata kasılan kişiye ah değil de ne ediyorum bilmiyorum ama öyle değişen şey pek yok. Arkadaş bu kadar da olmaz ki.... Elinde patlayasıca...

:18::18::18::18::18::18::18:

onlar kendını haklı sananlar

he bak bu olabilir
bu arada aklıma geldi.benim annem buna çok iyi bi örnek aslında.
zamanında babannem dedem halam anneme çok zorluk çıkarmışlar halen de çıkarmaya devam ederler
hepsi para mal hırsı yüzünden.sanki babama onların oğlu kardeşi gibi değil de üvey evlat muamelesi yaparlarmış ki halen yaparlar
hatta bunu babam anneme bizzat anlatmış
sırf bu para mal hırsı yüzünden bizi evimizden ettiler ev aldık.senelerce annem uğraştı bu evi alabilmek için.sırf onlardan uzak durmak için.
ailemizin huzunu çok bozdular.babama karşı beni annemi kışkırtıp huzurumuzu bozdular.
annem daha bi kaç sene önce konuşurken dedi ki bana.mal derdine düşüp bizim huzurumuzu bozdular ama onlar kendi huzur bulamayacak Rabbim torun sahibi olmasını bile nasip etmeyecek dedi.tam da öyle oldu !
şimdi onların huzuru bozuldu.halamın 2 çocuğu var ikiside evli.biri evleneli 10 seneden fazla oldu diğeri de 10 seneye yakın oldu.
ikisinin de çocuğu yok ve duyduk ki halamın kızının yuvası yıkılmak üzereymiş.
bi akrabamız annemle konuşurken demiş sakın çocukları için beddua etme onların suçu yok demiş
yani millette hep annemin ahı tuttuğu için kötü durumda olduklarını düşünüyo

Son düzenleme:
yok artık ş...fsizliğin bu kadarı olamaz ya ağzım açık okudum
keşke daha beterini yaşasaydı. az olmuş terkedilmesi bence

ben ayrılırken sen bu gidişe bu kafayla yapayalnız ölürsün demiştim, çünkü bana ayrılırken yüzlü çıkmak için oh hemde türkçe bilmeyen kadınla evlenicem sana inadına demişti, senin dır dırından kurtuluyorum demişti :)) ama sanırım o kadın bunun dırdırından kurtulmak istedi :)) daha o olay başlangıçtı.. Allah büyük..

bunu ben de çok düşündüm ama cevabını bulamadım

Tamam canımızı elbet yakanlar oldu. Bilinçli ya da bilinçsizce bizde yaktık. Ahların tutmasını istemek belki de bşze de zarar verir. Belkşde en güzel Allaha havale etmek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağ ol

Tolin ya birinin mutsuzluğunu istemek bizi kötü yapar mı?

Artık ne duamsın ne bedduam, diyorum ben Limoncuğum. Allah biliyor. Allah neyi uygun görüyorsa o olsun.

Ben ah etmem hiç.Allahtan korkuyorum o konuda.Ama bir çok kez olmuştur ne zaman biri benim kalbimi kırsa aynı şey başına gelir.Tövbe tövbe ama içime de su serpilmez değil hani.Nedense bazen hakketmişti derim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tutsun diye dua ediyirum ahh bi girsem benim icin pisman oldugunu beter oldugunu ahh bi gorsemmm...

bende en son yaşadığım olayı anlatmak istiyorum
bundan 7 ay önce iyi bi işe girmiştim ama bi arkadaşımın şımarıklıkları ve bencillikleri yüzünden iş arkadaşlarımla aram açıldı
arada kaldım ve en sonunda da işimden oldum
bahsettiğim arkadaşım biraz şımarık yerinde duramayan ciddi anlamda çılgın ve birazda bencil biri
işten çıkarıldığımı söylediğimde kendini hiç suçlamadı yada benim yüzümden mi oldu demedi amaan boşver dedi
kendisinin tuzu kuruydu çünkü 4 yıldır kurumsal bi şirkette çalışıyodu işsiz kalmak nedir nerden bilsin?
ben yaptıklarını geçmişte yaşadığı kötü şeyler olduğunu bildiğim için psikolojisinin bozuk olmasına bağladım iyi niyetli olduğunu düşündüm yine de...
çok üzüldüm ağladım onun yüzünden ama yine de beddua veya ah etmedim ama allah gördü zaten ne kadar üzüldüğümü...
sonuç mu? aradan 7 ay geçti başka iş buldu işi bıraktı ama o da olmamış şimdi ne yapcam diye düşünüyo....
benim de aklıma ilahi adalet mi acaba sorusu geldi....

O kiz o dugunden kacsin o dugun iptal olsun evlendigine pisman ol mutsuz ol beni boyle yaktin yaa beter oll..allahim tutsun bu kez tutsun adim dilinden dusmesin nolur dusmesin pisman et onu nolurrrr

Vaktiyle Kalenderiyye yoluna mensup bir derviş, nefsle mücadele makamının sonuna gelir. Meşrebin usulünce bundan sonraki makam Kalenderilik makamıdır. Yani her türlü süsten, gösterişten arınacak, varlıktan vazgeçecektir. Fakat iş yamalı bir hırka giymekten ibaret değildir. Her türlü görünür süslerden arınması gereklidir. Saç, sakal, bıyık, kaş, ne varsa hepsinden. Derviş, usule uygun hareket eder, soluğu berberde alır.
-Vur usturayı berber efendi, der.
Berber dervişin saçlarını kazımaya başlar. Derviş aynada kendini takip etmektedir. Başının sağ kısmı tamamen kazınmıştır. Berber tam diğer tarafa usturayı vuracakken, yağız mı yağız, bıçkın mı bıçkın bir kabadayı girer içeri. Doğruca dervişin yanına gider, başının kazınmış kısmına okkalı bir tokat atarak : - Kalk bakalım kabak, kalk da traşımızı olalım, diye kükrer.
Dervişlik bu. Sövene dilsiz, vurana elsiz gerekmiş ya. Kaideyi bozmaz derviş. Ses çıkarmaz, usulca kalkar yerinden. Berber mahçup, fakat korkmuştur. Ses çıkaramaz. Kabadayı koltuğa oturur, berber traşa başlar. Fakat küstah kabadayı traş esnasında da sürekli aşağılar dervişi, alay eder: ‘Kabak aşağı, kabak yukarı.’
Nihayet traş biter, kabadayı dükkandan çıkar. Henüz bir kaç metre gitmiştir ki, gemden boşanmış bir at arabası yokuştan aşağı hızla üzerine gelir. Kabadayı şaşkınlıkla yol ortasında kalakalır. Derken, iki atın ortasına denge için yerleştirilmiş uzun sivri demir karnına dalıverir. Kabadayı oracığa yığılır, kalır. Ölmüştür. Görenler çığlığı basar. Berber ise şaşkın, bir manzaraya, bir dervişe bakar, gayrıihtiyari sorar :
- Biraz ağır olmadı mı derviş efendi?
Derviş mahzun, düşünceli cevap verir:
- Vallahi gücenmedim ona. Hakkımı da helal etmiştim. Gel gör ki bu kabağın bir de sahibi var. O gücenmiş olmalı!...

Filozof_Prenses çok güzel bi hikayeymiş aynı benim durumuma benziyo... :)
Aslında beddua etmemek lazım sahibine geri dönüyomuş ya ondan korkuyorum ben ama bazen kendimizi tutamayıp ah edebiliyoruz canımız çok yanınca...
Eline sağlık canım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…