ahı tutanlar kulübü!

anlat bizde bilelimm

ben doğum yapalı 6 gün olmuştu. egemiz mucize bebek o kadar tedavi sonunda başarısız tüp bebek denemesi sonunda kendiğilinden geldi. sevincimi tahmin edin... fakat nolduğunu anlamadan sülalemden bir kaç kişinin haksızlığıyla yüzyüze geldim. kardeşimin yuvası dağıldı bu olaylarla bağlantılı... hayat zindan oldu sütüm kesildi... şimdi bana ve bize bunu reva gören o ahlaksızlardan birinin baba olmasına 1 gün kala kendi babasıyla ve kardeşiyle boğaz boğaza kavga etti. ne eşinin doğumunu anladı ne sevincini... bebeğin sütüyle alakalı beddua etmedim ama. benim oğlum anne sütü alamadı ve bunun sıkıntıını çok çektik. isterim ki o bebek anne sütü alsın güzel büyüsün

Bir Kadin var.
Komsu, çok uzaktan da akraba.
Dedikodu yalan ne ararsan var bu kadinda.
Bire bin katar anlatır.
Benim de dedikodumu çok yaptı bu Kadin giydigim topukludan evlenmek istediğimi cikardi yaydi millete .
Arkadasimi gittigimi görup yine surtmeye gitti diye arkamdan neler demiş biri
Anlatsam roman olur..
Beni çok aglatti bu Kadin.
Mahallede bir kuzla oğlan yanyana gezsin hemen laf atar o... Bak sen hele diye.
Benim sevgilisi duymuş bir yerden benim dedikodusu da çok yaptı.
Ailemle arami bozdu..
İnsani atilan birini duyunca dediği şey buydu hep kiz o... Yapmistir yoksa oğlanniye atsin nnisani o kadar bilezik takti.
Her kiza o... Damgasi vurdu.
Dedim inşallah basina öyle birşey gelsin ki cenen kapansin.
Aradan 2 ay geçmedi belki kizi nisanlandi.
Kiz nisanlandi ertesi gün kavga basladi.
Küfürler aglamalar evde ses kesilmedi 1 ay.
1 ay sonra kiz nisani atti.
Ama nasil atmak .
Birbirine girdi iki aile..
O gün bugündür o Kadinbir daha kkonuşmaz.

Herşeyime karışan,hep kusur bulan ablam ve eniştem..
Kızları ergen oldu..İsyan falan..
Benim ne kadar nur nimet olduğumu anlamışlardır umarım..

Ayyy o gunleri gorcek miyim acaba???keske tutsada gorsem...allah buyukkkk....bana tuttuguna eminim yillar evvelindende...benimki tutar mi bilmem....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar kuzenim daha önce nisanlanmis di seviyorlardi birbirlerini dahasi çocuk cok asikdi bi dedigini iki etmiyordu.nişandan sonra kıza bununla nası nisanlandin sana yakışmıyor çirkin dediler kız bianda soğudu nişani bu sebepden dolayi attı...tamam çocuk çirkindi ama çok beyfendi hevesli eş olabilecek nitelikde biriydi inş mutlu olmuşdur. Barismaya calisti gonlunu almaya calisti ama yok son olarak kuzenime mutlu olamazssin inş dedi ve gitti.kiz 2yil sonra evlendi görünüşte mutlulardi ama çok kötü şeyler olmuş eşi kızı başka kadinlarla aldatiyormus bununla ilgilenmiyormuş bi tanede cocuklari var ayrilma durumuna gelmişler kocasida seni istemiyorum bu iş bitti diyomuş...kuzenim şimdi iki gözü iki çeşme agliyor ettim buldum diye mutlu olamadim ondan sonra diye...

yani neymiş etme bulma dünyası...ahla gözyaşı ile kurulan yuvadan hayır gelmiyor malesef.kuzenime uzuluyorum ama o çocugund vebalini aldı bi yerde cikcakti 5yil sonra ilahi adalet tecelli etti malesef keşke çocuk olmasaydı...

benim ahım tuttu ben kolay kolay beddua etmem ama beddua bir kere ettim sonradan üzüldüm ama Allah af etmedi canım
benim kocamla aramı bozmak için bir ortaya fitne atmıslardı bekar birisi kocamın kuzeni ozaman biz sözlüydük kocam Ankara daydı ben İzmirde ozaman bana demişlerdiki içkici kumarcı o karıkız peşinde dediler gidip kocamada o erkeklerle sürekli gezen bir insan demişler kıssadan hisse sonra tabi kıyametler koptu cok agladım ama bunu diyende kendi kuzeni sonradan yüz yüze geldik ve dedimki umarım bir gün evlendiğinde benim için ne dediysen aynısı senin karında olur dedim evlendik oda evlendi karısı aynı bana iftira attıgı gibi birisi ama şu anda umrumda değil

Ağır iftira atmış ama...
Gerçi iftiranın hafifi olur mu ki?
Allah korusun hepimizi iftiradan. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…