Bakmadan gecmeyelim please
ben ablamdan örnek vereyim 18 yaşındayken sevdiği biri vardı nişanlandılar.
bu arada çocuk işte seviyorum gibi falan gözüktü.
ablam bir gün bunu çarşıda arabasında kızlarla gezerken gördü. meğer aldatıyormuş ve herkes de biliyormuş .ablamı çok üzdü hiç umursamadı hesap mı verecem moduna girdi ayrıldılar.
o zamanlar da biz küçük yerde yaşıyoruz nişanlıdan ayrılma falan iyi deildi adı çıktı derlerya . düğünü falan olacaktı . hazırlıkları vardı.hepsi öylece kaldı çeyizi neyse nişanı attık.
bu çocuk 1 hafta geçmeden yine o kızlarla tatile gitmiş. arabayla uçmuşlar . kızlar ölmüş .
çocuk bitkisel hayata girdi . yıllarca yatalak kaldı . en son gördüğümüzde bi tarafı tamamen felçli kalmış zor yürüyordu
bilmiyorum ablamın ahı mı tuttu Allah adaletini mi verdi bilemiyorum
bu olay olalı 15yıl oluyor.
Tolin
https://www.youtube.com/watch?v=QSHXGaxQ0Xo
Bizim bedduamız tutmuyor, bu teyzeden ders almalıyız.
benim niye ahım tutmuyor yaa
2 yıl önce 6yıllık ilişkimi bitirdim 8ay nişanlı kaldık.15ayda askerlik bekledim buarada.annesi hep baskı yaptı beni kapatmak istediler,kendisi de ben seni böyle tanıdım diyip kandırdı sürekli ve sonradan kendisi bile baskı yapmaya başladı ki ben çok açık biri değilim annesi çarşaflıydı haremlik selamlık yaşıyorlardı.çok çektim kızlar öyle böyle değil karakteri de çok bozulmaya başlamıştı zaten dayanamadım ayrıldım ki bazı eşyalarımızı da almıştık düğüne 4ay kalmıştı.bitirdikten bikaç gün sonra salaklık ettim ben aradım onu bana çok kötü davrandı,bir ay sonra başkasıyla çıktığını öğrendim o arada da çok şey yaşattı bana derken şimdi nişanlı 2ay sonra evleniyo mutlu görünüyo.bende çok ah ettim,sabah ezanlarında yattım işsizdim o zamanlar çok büyük boşluktaydım ama tutmadı ahlarımşaka gibi ama resmen ben yaşıyorum onun yaşaması gerekenleri.hatta buraya da yazmıştım o zamanlar çektirdiklerini.ne bu şimdi adalet mi?
ve kızlar kötü olan ne biliyor musunuz?kız açık benim gibi
Bır tek kısıye ah ettım zaten ondan sonrada hıc gormedım tuttu demkkı allahım gozume gozukmesın demıstım
güncelllll.................
Burada ödemek daha iyi derler, ahirete kalırsa çetin olurmuş hesap. :18:
o kadar haklısın ki yanii gerçektende millete bişey olmuyo güle oynaya yaşıyoo olan bizim gibilere oluyoo
Cidden bizim ne özelliğimiz var?O değilde öbür taraf diye bişey yoksa nolcakŞaka bi yana ben ah ettiklerimi bi daha görmüyom sürekli aklıma geldikçe daha çok sinirleniyom sürünsün
bizim ne özelliğimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?