ahı tutanlar kulübü!

Bakmadan gecmeyelim please

Ahımın Rüzgarı çok pis şaşırtır aman diyiim ah ah şaka maka bir yana ben beddua etmem etmedim de ama eski erkek arkadaşım canımı çok acıttığı için hep Rabbim onu benim sevgime muhtaç et dedim aradan onca seneler geçmesine rağmen ben hayatıma başkasını almama rağmen hep önüme düştü .. Keza en son erkek arkadaşımda ki zaten hayatıma epi topu 2 kişi girdi :)) babasının işini bahane eder görüşemezdik bu sebepten çok kavga edip ayrılıp barışmışızdır birde kuzeni çok kafasına girermiş ne istiyosa benden yine ah etmedim Rbbim dedim ... neredeyse 1 yıl geçti babası dükkanı kapadı arabaları vardı satmak zorunda kaldılar o gıcık kuzeni de kimle çıksa 2 ay sürmüyo ayrılıyolar .. Allahım çok büyük ya .. iş ile ilgili de bir kere hakkım yenmişti çok üzüldüm ağladım işten ayrıldıktan sonra adamlar biranda borsada tüm varlıklarını kaybettiler bilmiyorum ama tutuyo ya kalmıyo kimsenin yanına ..

Suan bosanma asamasindayim. Ahimin tuttugu ise evli oldugum adamin arkadasi. Bir geziye gitmislerdi, orda kiz arkadasinin ( bu arada adam da evli) arkadasini da kocam icin cagirmis. Neyse simdi kendi kumar oynamis buyuk paralar kaybetmis, seneler once de bundan dolayi sorun yasamislar. Karisindan ayriliyormus. Alma mazlumun ahini, sira evli oldugum adamda...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Belki ah değil ama Rabbimin her an benimle olduğunun bir örneğini yaşadım pazar günü.
Düğüne gitmemiz gerekiyordu, düğüne gelecek misafirlerden birinin anlık sözlü ve fiziksel taciz teşebbüsünü yaşadım. Sonrasında olanlar çok önemli değil ama vicdan azabından kapımda paspas oldu bense dimdiik karşısındayım, mecburen. Düğüne annem ile birlikte gidecektik. Annem de konuyu biliyor, ben ne yapayım dedi. Durdum düşündüm, dur anne Rabbim ayarlar elbet dedim.
O gün küçük oğlunu gördüm, konuşmadım canım istemedi. O beni fark etti eminim mutlaka söylemiştir.
İki gün sonra bir toplulukta bizi otobüse binmeden gördüğünü ve oğlunu koşturdugunu ama yetişemediğini, düğüne girer girmez bi iş cıktıgını ve geri geldiğinde bizim ayrıldığımızı söyledi.
Bizi onunla muhattap etmeyen Rabbim, sana nasıl teşekkür etsek :)
bu sözde kibarlığı ve suçu ile başba kalması ona yetiyor, bense arkama yaslanıp izliyorum. Muhatabım değil, bulunduğumuz ortamlarda yavasca sıyrılıyorum bakakalıyor :)

bende 12-13 yaşımda birini sevmiştim.benle dalga geçmişti.ona öyle bi beddua ettim ki aradan 18 yıl geçti hala evlenemedi.

Yazmak veya yazmamak arasinda kaldim ama yazayim en iyisi.
Ilk olay babami cok uzen birisi ile ilgili.
Olaylari bildigim icin cok uzulmustum babama, adam ilk defa gozumun onunde kucuk cocuk gibi aglamisti dolandirildi diye hemde en yakin akrabasi tarafindan.
O gece allahim sen en iyisi bilirsin babamin goz yaslarina dayanamiyorum diye dua/ beddua bilmiyorum ama konustum.
Aradan 2 hafta gecti o kisi beyin kanmasi ile hastaneye yatti ve saglik durumu hic duzelmedi bir suru ameliyatlar gecirdi.

2.olay beni cok uzen bir insani aglayarak allaha havale ettim.
Cok kotu gunler gecirdim o kisi sayesinde.
Bu olaydan 2 ay sonra kansere yakalandi hala tedavi goruyor.

Ahh unuttum bana buyuk haksizlik yapan bir ogretmenim vardi lisede onunla ilgilide allahim sen goruyorsun diye dua ettim.
1 hafta bile gecmedi evde seker komasina girmis acil hastaneye yatirildi.

Daha var aslinda ama korkuyorum yazmaya.

Benimde ahım böyle tutsa diye içimden geçirmiyor değilim İbretlik olmuş

Allahim nisanlisinda oyle ceksinkiii beni ozler olsun..hatta ayrilsinlar...bana donmek istesin..surunduriyim bana yaptiklarinin cezasini ceksin...nolur rabbim nolur icmin acisini yanina birakma...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

lisede bir hocayla sorunlarim vardi her sabah beni siradan ceker azarlardi benimde hatalarim olmustur illa ki de ergenlik iste artik kasinin ustunde gozun var diye bagiriyodu bana o derece benim taklidimi yapmalar baskalarinin yaninda beni kucuk dusurmeler okulu birakma noktasina geldi is neyse annem cok ah ediyodu bu kadina ben her gun agliyordum depresyondaydim zaten ergenligi zor atlattim babam gidip konusmustu kadinda taniyodu babami saygi duydugu biriydi babam kadin ozur mozur diledi de ben o okula donmedim simdi bende ogretmenim bi ogrenciye asla oyle davranilmaz.. sonra kadin duydum ki kanserden vefat etmis allah rahmet eylesin yinede kalp kirmak kotu...

benim niye ahım tutmuyor yaa

2 yıl önce 6yıllık ilişkimi bitirdim 8ay nişanlı kaldık.15ayda askerlik bekledim buarada.annesi hep baskı yaptı beni kapatmak istediler,kendisi de ben seni böyle tanıdım diyip kandırdı sürekli ve sonradan kendisi bile baskı yapmaya başladı ki ben çok açık biri değilim annesi çarşaflıydı haremlik selamlık yaşıyorlardı.çok çektim kızlar öyle böyle değil karakteri de çok bozulmaya başlamıştı zaten dayanamadım ayrıldım ki bazı eşyalarımızı da almıştık düğüne 4ay kalmıştı.bitirdikten bikaç gün sonra salaklık ettim ben aradım onu bana çok kötü davrandı,bir ay sonra başkasıyla çıktığını öğrendim o arada da çok şey yaşattı bana derken şimdi nişanlı 2ay sonra evleniyo mutlu görünüyo.bende çok ah ettim,sabah ezanlarında yattım işsizdim o zamanlar çok büyük boşluktaydım ama tutmadı ahlarımşaka gibi ama resmen ben yaşıyorum onun yaşaması gerekenleri.hatta buraya da yazmıştım o zamanlar çektirdiklerini.ne bu şimdi adalet mi?
ve kızlar kötü olan ne biliyor musunuz?kız açık benim gibi

Son düzenleme:

uzulme ve sukret bunlari yasadigin icin! her serde bir hayir vardir! zaten kismetin olan doner dolasir gelir seni yine bulur. Allah hayirlisini versin. hayirli degilse nikaha 1 gun kala bitsin iliski evliyken ayrilmak cok daha zor. ve atlatma suresi daha kisa olur.evlensen omur boyu uzuleceksin.simdi ise bir kac ay bilemedin 1 sene.calismayi dusunuyorsan basvur her yere kafani dagitman lzm hatta hareketli bi is olsun ki kafan daha cok dagilsin.ve senin kiymetini bilen biri mutlaka cikacak karsina sadece ihtiyacin olan sabir ve zaman...
ah ada gelince en cok SEVENİN AHİ TUTAR! ah etmenede gerek yok Rabbim herseyi goruyor.simdi cekmiyor belki "o" ama muhakkak Allah ona hakettigini verecek.en az uzdugu kadar uzulecek! er yada gec cikiyor bu ahlar gerek onda gerek cocuklarinda..Allah yinede cocuklarindan cikarmasin kimsenin.kendisinden cikarsin!

Burada ödemek daha iyi derler, ahirete kalırsa çetin olurmuş hesap. :18:

O değilde öbür taraf diye bişey yoksa nolcak Şaka bi yana ben ah ettiklerimi bi daha görmüyom sürekli aklıma geldikçe daha çok sinirleniyom sürünsün

o kadar haklısın ki yanii gerçektende millete bişey olmuyo güle oynaya yaşıyoo olan bizim gibilere oluyoo

bizim ne özelliğimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…