ahı tutanlar kulübü!

Ahımın tutması gün sayıyorum benim istediklerim elbet birgün çıkar... Gercekten istediğim şey eninde sonunda çıkıyor :)

o kadar çok dua ettim ,ediyorum ve edeceğimki..7 sülalesi rahat yüzü görmeyecek inşallah.canımı yaktığı kadar canı yansın .demiyorum artık beş beterine denk gelsin inşallah.ahirettede onun yakısını bıarkmayacağım..haklı olmanın rahatlığıyla..canının yanacağı günü bekliyorum..ölmeden önce aklına geleyimde canını teslim edemesin inşallah.kendi çıkarları için beni oratda bıraktıya Rabbim unutsun rahmetini esirgesin inşallah.bukenti yaşanmaz kıldıya bana uykular huzur vermesin ona..yediği yemek zehir olsun.içtiği su burnumdan gelsin..en sevdiği ile sınansın inşallah.

Dert etmemeli insan bazen... Çünkü Efendimiz der ki; ''İyilik zâyi olmaz, kötülük unutulmaz, herkes ettiğini bulur.''

Burç muhabbeti olmuş burda...
Malesef ben de oğlağım..:-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eskiden oturduğumuz apartmanda bir komşumuz vardı,annem dayımın eşiyle falan tanıştırdı bu kadını .bu arada ben 19-20 yaşlarındayım,bu kadında oğluna kız arıyor.bigün telefonda dayımın eşine yani yengeme demiş ki ''ben o kızı alır mıyım öğleye kadar uyuyor'' demiş benim için.ben bunu duyduktan sonra çok ağladım bir daha evine gitmedim.annem birgün söylemiş sen böyle söylemişsin diye.yeminler etmiş kadın''canımın hayrını görmeyeyim ki ben böyle söylemedim''demiş söylediyse bu lafı işallah görmez dedim.bi kaç yıl sonra kadın kanser oldu 2 yıl hastaneye gitti geldi en sonunda vefat etti.(ama kadının bu lafı söylediğinden emindim)

Benim 5 senelik iliskim vardi askerligini bekledim sonra sözlendik ama ailesinin kötülükleri ve beni ezmeleri yüzünden benden ayrıldı apartmanin icinde kustum o halimle apt. Ağlayarak temizledim resmen ateşler için de yandim . İki sene sonra benimle barışmak istemiş benim haberim yoktu.şimdi evlenmiş karısı ile çok mutlu resimleri var eşi çok mutlu gülüyor bunları görmek insani dahada üzüyor . Ben Allaha havale ediyorum bilmiyorum .

Oowww hemde ne ahim tuttu varyaa...
Bundan yaklasik 7 sene once 1 ay ciktigim birine kör kütük asik oldum 17 yasindaydim o uni. Kazandi gitti ayrildik filan. Ben tabi ergenligin verdigi agir duygusallikla depresyona girdim ama gururumuda ezdirmedim tabi ki donmedi bitti gitti ama bir gun donmek isterse de ben kabul etmicem demistim. Aradan bir sene gecti ve ben esimle arkadaslik yapmaya basladim tam o siralarda da malum şahıs msjlar atmaya basladi bana geri dönmek istiyomus bana hatta yatay gecis yapıp benim sehrime gelecekmis ! Ben once heyecanlandim ama bana yasattiklarini unutmadim tabii ki. Ya esimi sececektim ya onu..
Ve ben esimi sectim egerki onu secseydim simdi cook pismanlik yasiyo olabilirdim. Inaniyorum ki kimsenin ahi kimsede kalmiyo.
Belki cok büyük bir olay degildi ama o yasa gore cook cook üzüntüyle sonuclanmisti benjm icin..

kulübümün güzel insanları hepınıze mutlu bayramlar dılıyorum

Son düzenleme:

Şerefsizler diyeceğim kusura bakma(( Allah yanında olsun canımcımmmm

Eski eşimin yalanları ve anasının bacısının ağzına bakması yüzünden evliliğimiz bitti.
O kadar çok yalan söyledi ki...
Üstelik Berat kandili gibi bir gece de...
Çok ahım var çok...
Hakkımı helal etmiyorum.
Ailesi birleştirmeyi bırakın bir yüzyüze konuşalım demeden Adliye'de aldı soluğu...
Hakkımı helal etmiyorum...
Cidden ahı tutan var mı???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimki tutmaz. Tuttuysa da ben görmedim.
Sizin bu olaylar ne zaman oldu?
Belki sizin ahınız tutar.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…