- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
bilmem.
ASLAN burcu diyeceğim ama!!! Gerçi yok ya onlarda da duygulu olan tanıdıklarım var.
Benimki tutmuyor. Beni üzenler hep mutlu (birkaç kişi)
Demek ki ben hak ediyorum.
Sizler de üzebilirsiniz beni
Kız kardeşim OĞLAK, o kadar da duygusuz değil yahu. :44:toprak grupları daha duygusuz olur.
Boğa, oğlak, başak
en duygusuzu Oğlak
Mavilim, artık ben boş verdim.sabret canım. Allah onları hiç ummadıkları an cezalanrır prenses
merhaba
bu ara o kadar cok bu dünyanın adaletsiz oldugunu bana kötülük edenlerin ettiği kötülüğün yanına kaldıgını o kadar cok düşünür oldum ki canım fena sıkılıyo
o yüzden bu konuyu açıyorum ki ben ve benım gibi düşünenlerin bu can yanması biraz azalsın
varmı başınıza gelen ya da şahit oldugunuz ah edıpte ahının tutma hikayeleri
buyrun paylaşalım
sonradan not:bu konuda geyik istemiyorum......!
Kız kardeşim OĞLAK, o kadar da duygusuz değil yahu. :44:
Mavilim, artık ben boş verdim.
doğru tabii, mesela ben çok hassasım. O benim kadar değil.
diğer burçlara göre biraz öyle kalıyor sanki. Benimde yükselenim oğlak bazen olaylara soğuk ve duygusuzca yaklaşıabiliyorum :)
toprak grupları daha duygusuz olur.
Boğa, oğlak, başak
en duygusuzu Oğlak
eşim barışmak istiyor ama barıştıktan sonra yine aynı sorunlarla karşılaşmaktan korkuyorum. Sürekli beni suçlu görüyor. Eşim bensiz tatile gitti haber vermedi abisinde kaldı haber vermedi. 2 ay küs kaldı bnmle. Annesini anne bilip dert yanmıştım oda oğlu ile ilgili işte öyledir söyledir bnm oğlum şerefsiz dedi güya benden yana bnmle konuştuklarını eltime anlatmış oda eşime aktarmış. Annesi onun bana anlattıklarını bnm eşime anlattığımı düşündü bağırdı çağırdı öyle olunca oğlunu arayıp tüm söylediklerimi abartarak anlatmış. bende ailemin yanına gittim işte. hepsine de mesaj yazdık mutlu olun ailemin yanındayım diye. Şimdide bu mesajımı ailemin yanına gittiğim için suçluyorlar hem yapıp edip hem biz birşey yapmadık diyorlar.
Sağ ol canımkulübümün güzel insanları hepınıze mutlu bayramlar dılıyorum
Benimki tutmaz. Tuttuysa da ben görmedim.Eski eşimin yalanları ve anasının bacısının ağzına bakması yüzünden evliliğimiz bitti.
O kadar çok yalan söyledi ki...
Üstelik Berat kandili gibi bir gece de...
Çok ahım var çok...
Hakkımı helal etmiyorum.
Ailesi birleştirmeyi bırakın bir yüzyüze konuşalım demeden Adliye'de aldı soluğu...
Hakkımı helal etmiyorum...
Cidden ahı tutan var mı???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?