ahı tutanlar kulübü!

Valla canim geçenlerde eşimi evden kovdum her kafadan bir ses çıkıyor buda yetmez gibi o...punun biriyle görmüş çocuklarım geçen onu görmeye gittiklerinde hayatımda ilk defa beddua ettim cocuklarimin boynunu buktu diye inş rabbim yanina birakmasin diyorum tutarsa yazarım buraya

Beni bu hale getiren herkesi allahima havale ettim.once esimi.sonra o........larini.benim icim nasil yandiysa onlarin icne de ates dussun.yurekleri sıkışsin.nefes alamasinlar .ihanetlere ugrasinlar.kahrolsunlar.benim agladigim gibi gozlerinde yas kurumasin.allah yuce rabbim onlari cezasiz birakmasin.
aslinda cezasini verdi de bunlar farkinda degil.esimin ucyuz kisilik fabrikasi vardi .batti.sobra is kurdu yine batti.simdi yine yeni is yine kotu.her yere herkese borcu var milyarlarca.arabasina el koydular hacizden sonra.kirayi bir yildir odemiyor.simdi ben de ayrilmayi dusunuyorum.parasizligi yuzunden degil .alkol ve ihanetleri siddeti yuzunden.kocamin pesini onyedi yil birakmayan o..... ise gecen hafta intihar etmis.ama olmemis.ailesinden hickimsesi kalmamis kadinin hepsi vefat etti .gece mezarliklarda agliyor.allah bin bereri etsin yuvami bozanlari.allahim onlari cezadiz birakmasin.yureklerinde sonmeyen ates versin.oglumla beni onlarin kotuluklerinden korusun ve onlardan uzak etsin

Bende anlatayim bare ama benimki ufak bisey

Hayatta en nefret ettigim ses burun çekme, sümkürme sesidir o sesi duyunca benim icimden bi godzilla cikar bagiririm cagiririm hatta abartili bulacaksiniz ama aglarim yani o derece nefret ediyorum bu sesten napiyim anneminde alerjileri var annemi bildim bileli elinden pecete eksik olmaz surekli burnunu siler bende hep bagirirm aglarim kafami yastiga gomer cigiririm senin sümkürmeni mi dinliycez bütün gün be der kapilari kiracak sekilde kapatirim neyseeee sonuc suanda bendede alerji var kac aydır cekiyorum bu illeti sabahlari ve aksamlari burnumu cekmekten uyuyamam lanet olsun annem ah etmemisti ama aynısını yasiyorum.
Hayir ben ah edince niye tutmuyorki kac para be bi ah hee kac ????

ben de haksızlığa uğrayıp ama yine sonunda ağlayanlardanım. ahım tutmuyo. aksine bana döndü(

benimde yıllar önce çok aşık olduğum biri vardı.birbirimizi seviyoruz sanıyordum.bir gün aldatıltığımı öğrendim.çok sevdiğim bir arkadaşım ve başka iki kız la daha berabermiş.olayın daha kötü yanı onun tüm arkadaşlarına benim onunla cinsel olarak beraber oldugumu söylüyormuş ve ben bunu nerdeyse 2 sene sonra öğrendim.ona bunu yüzüne bağırarak ağlayarak sordum ona nasıl inanmıyorum güvenmiyorum baskalarının sözüyle hareket ediyorum diye beni suçladı.o gün onunla olan herşeyi bitirdim.ama o hiç peşimi bırakmadı.sürekli arıyor yalandan intihar edicem ayaklarına giriyordu.benden tek ses çıkmıyordu.çogu kez telefonlarına bile çıkmıyordum.ama öyle bir ah etmiştim ki benim yaşadığım herşeyi an ve an o da yaşasın gün yüzü görmesin istiyordum.onu 2-3 ay sonra tekrar gördüm öyle çaresiz biçareydi ki içim acıdı..şimdi de öyle devam ediyor hala hayatına birini alamamış aldıkları da onu terkedip başkalrıyla olmuşlar. ailesi ile görüşmüyor.işsiz güçsüz dolaşıyor.eğer haklıysan ahın tutuyor mu tutuyor

Bir yerde bir acı varsa, ama böyle ciğerden gelecek bir acı.
İşte oraya rahmet yağar. Hiçbir acı, çektirenin yanına kalmaz.
Bilerek, isteyerek, sorumsuzca mutsuz eden;
Muhakkak mutsuz olur.
Gerçekten içi yanan, gerçekten yakanı bir sözüyle
altüst edebilir.
Edilen ah'lar bir zaman tutar.
Çektirilen acı, havada asılı kalmaz. Çektirenin başına düşer.
Gerçek hayatta işler her zaman böyle yürümez diyen de olabilir buna amma;
Hayatın gerçek olduğunu kim söyledi ki?
~ Mevlâna Celâleddin-i Rûmi ~
------------------------------------------------------------
Kıyamet günü azabı en şiddetli olan insan; dünyada insanlara azap edendir. - Hadis-i Şerif

Bu vesile ile konuyu güncellemiş olayım.

Ayy ne iyi demissin orda

amanın bu benim konum olmuş..

ah etmeye korkuyorum ben, böyle bir şey olamaz kime ah ettiysem tuttu.. bir de ben öyle "allah canını alsın" gibi klişe beddualar da etmem çok falso lu beddua ederim ben

mesela bir bağyağn vardı eski iş yerimde, kızı için öyle bir harcadı ki beni mide spazmı geçirdim.. kızına da ölümüne düşkündü.. neyse efenim ben de "rabbim seni kızına mahrum bıraksın, hem de kendi ellerinle" didim.. kız 2 sene sonra birine aşık oldu, tüm sülale hasta oldu oğlana, evlendi, kocası 2 ayda bir saat izin veriyordu annesine gitmesine.. kadın ağlayarak geldi bana, o kadar pişman oldum ki o an.. ama iş işten geçmişti..

böyle 2-3 olayım daha var, nasıl oluyor bilmiyorum saatine denk geliyor herhalde.. ettiğim dualar da böyle tutsa keşke

o yüzden aman aman beddua falan etmiyorum artık, başıma kalır allah vermesin

Bensiz mutlu olmasin diye dua etmistim.kimseyle yapamasin diye.ahim tuttu mu mutlu mu bilmiyorum ama bana baktigi gibi hicbi sevgilisine bakmadigini gordum.suan en yakin arkadasimlarimdan biriyle beraber.arkadasim herseyi bildigi halde ve onun mutlulugu icin cok sey yapmis olmama ragmen konusmaya baslamis.benim numarami herseyimi engellemis.sonrada sevgili olmuslar sanirim.ben engellediginin bile farkinda degildimki bi arkadasi bi sekilde haberdar edip farkettirdi.ne yalan soyleyim ayrilamarini istiyorum.bana yaptigi nankorlukten sonra o da mutlu olsun istemiyorum.

inanamıyorum...
ben bu yazıyı ne zaman yazdım acaba dedim okurken..
bende aynı şeyi yaşadım birebir.. 6 yıllık ilişkimde açığım diyereke terk edildim... süreklide yüzüme vurdu hakaret etti..
sonundada terk etti gitti... senden sonra asla açık biriyle birlikte olmam diyen adam şimdi benden daha açık biriyle nişanlı... Allah büyüktür vardır bir bildiği.. ama ben neyseki eşimle çok mutluyum...
bu arada çok yakın zamanda tutmuş bir ah'a şahit oldum yazarım onuda..

bir kız var yalanla iftirayla iki kardeşin arasını bozdu... kızda iki kardeşten birinin kızı.. yanı annesiyle teyzesinin arasını bozdu.. teyzesinin canı çok yandı. ağladı üzüldü.. beddua eetmedi ama Allah büyük dedi.. şimdi kızımız kendi kardeşleriyle küsmüş.. konuşmuyormuş.. Allah büyük kimsenin yanına bırakmıyor..

Benim ah larım tutar genelde,er geç görürüm .Kınadığım bir şey olursa da çok geçmeden aynısını yaparım , buda benim imtihanım sanırım .
Annem sinir hastası , kuzenine oturmaya gidiyor bir gün eşinin yanında biraz tuhaf konuşmuş .
Annemi ,ananeme şikayet etmiş telefon da.
Benzeri falan değil , yıllar sonra aynı dert onu da aldı ,oda eşinden boşandı vs vs.

Arkadaşlar yazmayayım yazmayayım diyorum ama ilahi adalet sizin istediğiniz şekilde gelmez.
Bir kere nikahsız ilişkide zina söz konusudur ve rabbim bundan hoşnut olmaz.
Hatta bu tür ilişkiler mutsuzluğa sürükler çoğu ilişki bu yüzden sıkıntılı olur.

Bir yerde günahlarımızın bedeli oluyor bunlar.

Ancak rabbimin izin verdiği ölçüde görüşüp kandırılan kimseler için bu söz konusu olur.
Biz rabbimizin rızası dışın da davranıcaz sonra adalet bekliycez,malesef yok öyle bir şey.

hemen hemen aynı şey nemimde başıma geldi.hatta ben onun için kapandım bile diyebilirim ama sırf onu denemek için.olmuyo kızlar zaten konu onlarınn bizi kapatması filan değil konu bunların hepsinin bahane olması. ve hep iyi niyetimden daha sonrada kimseyle mutlu olamadım hep işin altından başka bi kız çıktı. ah etmedim kimseye çünkü herşeyin tek suçlusu benim.değr verilecek insanlara değer vermedim verilmeyeckleri el üstünde tuttum

kızlar benmde bir derdim var banada destek olurmusunuz,
sizden ricam lütfen tarafsız olmanız.
ben 1.5yıl kadar önce biriyle tanıştım ilkbaşlarda temkinli davrandım herşey olumlu gidiyordu, dürüsttü, merhametliydi, vicdanlı zannetim--önem verdiğim değerlerdir--, zor günler geçirdim yanımda oldu, bende bağlandım açıkçası.
yaşım 27 buarada. aslında ruh eşimmi değildi, (ama ciddi düşünüyordum, kendisine de söyledim bunu), anlatılacak çok şey var ama çok uzatmak istemiyorum, kendisi bana sebebini hala bilmediğim ve öğrenmek için biçok şey feda edebileceğim bi şekilde, benim hassiyetlerimi bilmesine rağmen, tek gecelik kadın gibi davrandı.istediğini alamayınca da arayıp sormadı.
ben çok üzüldüm bu duruma,üzüntüden 8 kg. verdim, 6 ay istisnasız hergece ağladım hergece, bana nasıl böyle yapar, diye.hayatımda daha önce kimse beni bu şekilde aşağılamamıştı.daha sonra sebebini sordum klasik ayrılık cümlesi sorun sende değil bende ben dengesizim dedi.
kendisi için çok beddua ettim, aylar sonra, senin kızına da aynısını yaşatsınlar, sen ancak bu acıyı böyle anlayabilirsin, mezarımda benden özür dileyeceğin günü bekleyeceğim dedim.
ne hikmetse, beni aradı özürler diledi.
şimdi birçok sosyal platformda karşıma çıkıyor, kendini içki sigaraya vermiş--ikisini de kullanmıyordu--, çok zayıflamış. görmek istemediğim için engelledim onu. şuanda bulunduğu ortamda arkadaşı yok, kendinden 5-6 yaş küçük kızlarla takılıyor, kendince mutluluk pozları veriyor, fakat bu fotoları kendi çok samimi arkadaşları tarafından bile beğenilmiyor.
ben öyle kötü biri değilim aslında vicdanım çok rahatsız ettiğim beddulardan dolayı. gerçekten hakettiğini düşünsem de yinede kimsenin başına kötü şey gelsin istemem.
ben şuanda çok üzgünüm, çok mutsuzum onun yaşaması gerektiği şeyleri ben yazşıyorum.
vicdanımı susturmak için ne yapmalıyım ben. nolur banada yardım edin,
bihterin aşkı memnu repliğindeki gibi ölüyorum ben.

Ben de senin gibiyim. Hem hak eden çeksin isterim hem de üzülürüm.
Onu bırak yoluna bak. Dua et Allah onu ve (varsa) sevgisini alsın kalbinden!

beddua etmem Allah a havale ederim. yada o an gönlüm çok kırılmıştır.öyle içten dua ederim bugüne kadar Allah bana gönlümü kıranlarla karşılaşma ve konuşma imkanı vermiştir çoğu zaman ama ikili ilşkilerimde her zamanda karşı taraf hep yolunu bulur. hep ben madur olduğumla kalırım.görünen bu evlenirler nişanlanırlar ama tabi benim gördüğüm bu herşeyin sonuna bakmalı.. bilemeyiz

Ben de hem ah ederim hem uzulurum..acirim.kv ve kp de oyle olmustu...
Bi de hic kimseyi krmamaya uzmemeye dedikodu yapmamaya
Baskasinin mutsuzlugu ile mutlu olmamaya kimseyi rencide etmemeye ozen gosteririm.
Bundan dolayi cok rahatm..

Didiniz...:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…