ben de haksızlığa uğrayıp ama yine sonunda ağlayanlardanım. ahım tutmuyo. aksine bana döndüBenim 5 senelik iliskim vardi askerligini bekledim sonra sözlendik ama ailesinin kötülükleri ve beni ezmeleri yüzünden benden ayrıldı apartmanin icinde kustum o halimle apt. Ağlayarak temizledim resmen ateşler için de yandim . İki sene sonra benimle barışmak istemiş benim haberim yoktu.şimdi evlenmiş karısı ile çok mutlu resimleri var eşi çok mutlu gülüyor bunları görmek insani dahada üzüyor . Ben Allaha havale ediyorum bilmiyorum .
Ayy ne iyi demissin orda
lisede çok etkilendiğim biri vardı kendi benden yaşca büyüktü.
ona olan zaafımdan faydalanmaya kalktı. o da benden hoşlanıyormuş gibi davrandı. sonra sen bana göre değilsin küçüksün dedi. sonra yine yakın davrandı falan filan.baya oynadı bu benle yani anlayacağın
aradan baya bir zaman geçti ben büyüdüm serpildim o kara kuru fare halimden eser kalmadıüniversiteye başladım
tabi bu beni böyle görünce dibi düştü.sürekli mesaj atmalar aramalar.oraya geleceğim görüşelim demeler. masci sana çok asık oldum. okulunun bitmesini beklerim babanla konuşayım söz nişan birşey yapalım diye yalvarmalar( çok uzak akraba oluyor babamıda burdan tanır)
Sen benim için fazla yaşlısın lütfen kendi yaşına göre bir bayan bul onunla evlen dedimsonra van a tayini çıktı. orda bunalıma girmiş iyi değilmiş falan. şimdi nerde napıyor bilemiyorum
benim niye ahım tutmuyor yaa
2 yıl önce 6yıllık ilişkimi bitirdim 8ay nişanlı kaldık.15ayda askerlik bekledim buarada.annesi hep baskı yaptı beni kapatmak istediler,kendisi de ben seni böyle tanıdım diyip kandırdı sürekli ve sonradan kendisi bile baskı yapmaya başladı ki ben çok açık biri değilim annesi çarşaflıydı haremlik selamlık yaşıyorlardı.çok çektim kızlar öyle böyle değil karakteri de çok bozulmaya başlamıştı zaten dayanamadım ayrıldım ki bazı eşyalarımızı da almıştık düğüne 4ay kalmıştı.bitirdikten bikaç gün sonra salaklık ettim ben aradım onu bana çok kötü davrandı,bir ay sonra başkasıyla çıktığını öğrendim o arada da çok şey yaşattı bana derken şimdi nişanlı 2ay sonra evleniyo mutlu görünüyo.bende çok ah ettim,sabah ezanlarında yattım işsizdim o zamanlar çok büyük boşluktaydım ama tutmadı ahlarımşaka gibi ama resmen ben yaşıyorum onun yaşaması gerekenleri.hatta buraya da yazmıştım o zamanlar çektirdiklerini.ne bu şimdi adalet mi?
ve kızlar kötü olan ne biliyor musunuz?kız açık benim gibi
inanamıyorum...
ben bu yazıyı ne zaman yazdım acaba dedim okurken..
bende aynı şeyi yaşadım birebir.. 6 yıllık ilişkimde açığım diyereke terk edildim... süreklide yüzüme vurdu hakaret etti..
sonundada terk etti gitti... senden sonra asla açık biriyle birlikte olmam diyen adam şimdi benden daha açık biriyle nişanlı... Allah büyüktür vardır bir bildiği.. ama ben neyseki eşimle çok mutluyum...
bu arada çok yakın zamanda tutmuş bir ah'a şahit oldum yazarım onuda..
Ben de senin gibiyim. Hem hak eden çeksin isterim hem de üzülürüm.kızlar benmde bir derdim var banada destek olurmusunuz,
sizden ricam lütfen tarafsız olmanız.
ben 1.5yıl kadar önce biriyle tanıştım ilkbaşlarda temkinli davrandım herşey olumlu gidiyordu, dürüsttü, merhametliydi, vicdanlı zannetim--önem verdiğim değerlerdir--, zor günler geçirdim yanımda oldu, bende bağlandım açıkçası.
yaşım 27 buarada. aslında ruh eşimmi değildi, (ama ciddi düşünüyordum, kendisine de söyledim bunu), anlatılacak çok şey var ama çok uzatmak istemiyorum, kendisi bana sebebini hala bilmediğim ve öğrenmek için biçok şey feda edebileceğim bi şekilde, benim hassiyetlerimi bilmesine rağmen, tek gecelik kadın gibi davrandı.istediğini alamayınca da arayıp sormadı.
ben çok üzüldüm bu duruma,üzüntüden 8 kg. verdim, 6 ay istisnasız hergece ağladım hergece, bana nasıl böyle yapar, diye.hayatımda daha önce kimse beni bu şekilde aşağılamamıştı.daha sonra sebebini sordum klasik ayrılık cümlesi sorun sende değil bende ben dengesizim dedi.
kendisi için çok beddua ettim, aylar sonra, senin kızına da aynısını yaşatsınlar, sen ancak bu acıyı böyle anlayabilirsin, mezarımda benden özür dileyeceğin günü bekleyeceğim dedim.
ne hikmetse, beni aradı özürler diledi.
şimdi birçok sosyal platformda karşıma çıkıyor, kendini içki sigaraya vermiş--ikisini de kullanmıyordu--, çok zayıflamış. görmek istemediğim için engelledim onu. şuanda bulunduğu ortamda arkadaşı yok, kendinden 5-6 yaş küçük kızlarla takılıyor, kendince mutluluk pozları veriyor, fakat bu fotoları kendi çok samimi arkadaşları tarafından bile beğenilmiyor.
ben öyle kötü biri değilim aslında vicdanım çok rahatsız ettiğim beddulardan dolayı. gerçekten hakettiğini düşünsem de yinede kimsenin başına kötü şey gelsin istemem.
ben şuanda çok üzgünüm, çok mutsuzum onun yaşaması gerektiği şeyleri ben yazşıyorum.
vicdanımı susturmak için ne yapmalıyım ben. nolur banada yardım edin,
bihterin aşkı memnu repliğindeki gibi ölüyorum ben.
Didiniz...:))))))amanın bu benim konum olmuş..
ah etmeye korkuyorum ben, böyle bir şey olamaz kime ah ettiysem tuttu.. bir de ben öyle "allah canını alsın" gibi klişe beddualar da etmem çok falso lu beddua ederim ben
mesela bir bağyağn vardı eski iş yerimde, kızı için öyle bir harcadı ki beni mide spazmı geçirdim.. kızına da ölümüne düşkündü.. neyse efenim ben de "rabbim seni kızına mahrum bıraksın, hem de kendi ellerinle" didim.. kız 2 sene sonra birine aşık oldu, tüm sülale hasta oldu oğlana, evlendi, kocası 2 ayda bir saat izin veriyordu annesine gitmesine.. kadın ağlayarak geldi bana, o kadar pişman oldum ki o an.. ama iş işten geçmişti..
böyle 2-3 olayım daha var, nasıl oluyor bilmiyorum saatine denk geliyor herhalde.. ettiğim dualar da böyle tutsa keşke
o yüzden aman aman beddua falan etmiyorum artık, başıma kalır allah vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?