Alma mazlumun ahini cikar aheste ahestee:))merhaba
bu ara o kadar cok bu dünyanın adaletsiz oldugunu bana kötülük edenlerin ettiği kötülüğün yanına kaldıgını o kadar cok düşünür oldum ki canım fena sıkılıyo
o yüzden bu konuyu açıyorum ki ben ve benım gibi düşünenlerin bu can yanması biraz azalsın
varmı başınıza gelen ya da şahit oldugunuz ah edıpte ahının tutma hikayeleri
buyrun paylaşalım
sonradan not:bu konuda geyik istemiyorum......!
Arkadaşlar yazmayayım yazmayayım diyorum ama ilahi adalet sizin istediğiniz şekilde gelmez.
Bir kere nikahsız ilişkide zina söz konusudur ve rabbim bundan hoşnut olmaz.
Hatta bu tür ilişkiler mutsuzluğa sürükler çoğu ilişki bu yüzden sıkıntılı olur.
Bir yerde günahlarımızın bedeli oluyor bunlar.
Ancak rabbimin izin verdiği ölçüde görüşüp kandırılan kimseler için bu söz konusu olur.
Biz rabbimizin rızası dışın da davranıcaz sonra adalet bekliycez,malesef yok öyle bir şey.
Forumda dini yorum yapmak yasak!yazmayayim deme yazma mumkunse cunku benim inandigim allahka senin inandigin allah ayni degil bunu anla artik! Kimseyi yargilama hakki sana dusmez.Arkadaşlar yazmayayım yazmayayım diyorum ama ilahi adalet sizin istediğiniz şekilde gelmez.
Bir kere nikahsız ilişkide zina söz konusudur ve rabbim bundan hoşnut olmaz.
Hatta bu tür ilişkiler mutsuzluğa sürükler çoğu ilişki bu yüzden sıkıntılı olur.
Bir yerde günahlarımızın bedeli oluyor bunlar.
Ancak rabbimin izin verdiği ölçüde görüşüp kandırılan kimseler için bu söz konusu olur.
Biz rabbimizin rızası dışın da davranıcaz sonra adalet bekliycez,malesef yok öyle bir şey.
Senin Allah ın nikahsız yakınlaşmayı zina olarak görmüyor mu ?Forumda dini yorum yapmak yasak!yazmayayim deme yazma mumkunse cunku benim inandigim allahka senin inandigin allah ayni degil bunu anla artik! Kimseyi yargilama hakki sana dusmez.
Benim allahim patates tamammi patatese inaniyorum ben ona gore gunah degilmis yeter artik ya sana ne kim kiminle istiyosa gezer tozar eglenir su konuyu getirdigin yere bak ya sen baskalarini yargilama hakkini kendinde goren terbiye yoksunu bi insansin alkah islah etsin seni senin gibilerden bizi korusun amin!Senin Allah ın nikahsız yakınlaşmayı zina olarak görmüyor mu ?
Ya tamam arkadaş moderniz anladıkta , istediğin kadar flört de , tanıma de , istediğin kadar değiştir ismini.
Zina zinadır yani.
İyice komik olduk artık he.İncilde de zeburda da tevratta da zina günahtır.
Patates tanrısına dua eden birine kim ne anlatabilir , kim ne kadar kaale alır tartışılır.Benim allahim patates tamammi patatese inaniyorum ben ona gore gunah degilmis yeter artik ya sana ne kim kiminle istiyosa gezer tozar eglenir su konuyu getirdigin yere bak ya sen baskalarini yargilama hakkini kendinde goren terbiye yoksunu bi insansin alkah islah etsin seni senin gibilerden bizi korusun amin!
Tamam canim gule gule bidahada konu kimin diye bak benimse yorum yapma copluge cop dokerken izin almam zaten:)Patates tanrısına dua eden birine kim ne anlatabilir , kim ne kadar kaale alır tartışılır.
Kusura bakma tolinciğim çöpünü üstüme dökmene izin vermem , söylediğin her kelimeyi sana iade ediyorum .
Kimseyi işaret etmedim , kimseyi etiketlemedim .
Doğru bildiğimi söyledim .
Senin işin gücün arıza çıkarıp atışmak , sıkıldım ben senden , güle güle.
beni okadar üzdüğünü anlasın kendi de üzülsün istedim ama -ileride olursa-kızının başına öyle bişey gelsin istemem. onun cezasının masum birinden çıkmasını istemem, tamamen acı ile söylenmiş bir cümleydi. çok çok üzülmüştüm çünkü, o ozamanlar benim okadar kırıldığımı anlayamadı.Ben de senin gibiyim. Hem hak eden çeksin isterim hem de üzülürüm.
Onu bırak yoluna bak. Dua et Allah onu ve (varsa) sevgisini alsın kalbinden!
Ben de çoluğuna çocuğuna beddua etmedim.beni okadar üzdüğünü anlasın kendi de üzülsün istedim ama -ileride olursa-kızının başına öyle bişey gelsin istemem. onun cezasının masum birinden çıkmasını istemem, tamamen acı ile söylenmiş bir cümleydi. çok çok üzülmüştüm çünkü, o ozamanlar benim okadar kırıldığımı anlayamadı.
içimde ona dair inan hiçbişey kalmadı.
yanıt verdiğin için teşekkür ederim.
al benden de okadardaha bir kere bile ahımın tuttuğunu görmedim. yani bir ara tutar gibi oluyor ama sonra ah ettiğim insanlar eskisinden daha mutlu oluyorlar.
Biz bir yerde yanlış yapıyoruz. :) Biz ah edince mutlu oluyorlar.daha bir kere bile ahımın tuttuğunu görmedim. yani bir ara tutar gibi oluyor ama sonra ah ettiğim insanlar eskisinden daha mutlu oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?