ahı tutanlar kulübü!

Benim hakkimi asla helal etmeyeceğim ve asla affetmeyecegim insanlar var ins tez zamanda bende onlarin belasini buldugunu gorurum

Alma mazlumun ahini cikar aheste ahestee:))

Forumda dini yorum yapmak yasak!yazmayayim deme yazma mumkunse cunku benim inandigim allahka senin inandigin allah ayni degil bunu anla artik! Kimseyi yargilama hakki sana dusmez.

Forumda dini yorum yapmak yasak!yazmayayim deme yazma mumkunse cunku benim inandigim allahka senin inandigin allah ayni degil bunu anla artik! Kimseyi yargilama hakki sana dusmez.
Senin Allah ın nikahsız yakınlaşmayı zina olarak görmüyor mu ?
Ya tamam arkadaş moderniz anladıkta , istediğin kadar flört de , tanıma de , istediğin kadar değiştir ismini.
Zina zinadır yani.
İyice komik olduk artık he.İncilde de zeburda da tevratta da zina günahtır.

Benim allahim patates tamammi patatese inaniyorum ben ona gore gunah degilmis yeter artik ya sana ne kim kiminle istiyosa gezer tozar eglenir su konuyu getirdigin yere bak ya sen baskalarini yargilama hakkini kendinde goren terbiye yoksunu bi insansin alkah islah etsin seni senin gibilerden bizi korusun amin!

Patates tanrısına dua eden birine kim ne anlatabilir , kim ne kadar kaale alır tartışılır.
Kusura bakma tolinciğim çöpünü üstüme dökmene izin vermem , söylediğin her kelimeyi sana iade ediyorum .
Kimseyi işaret etmedim , kimseyi etiketlemedim .
Doğru bildiğimi söyledim .
Senin işin gücün arıza çıkarıp atışmak , sıkıldım ben senden , güle güle.

Tamam canim gule gule bidahada konu kimin diye bak benimse yorum yapma copluge cop dokerken izin almam zaten:)

Eşimle kavga etmiştik nedenini hatırlamıyorum...Allahım ona öyle bi şey yaşat ki beni unutup o derdine dalsın dedim.eşim nakliye işi yapıyo.
Ertesi gün işe gitti.kamyonu boşaltırken yanında götürdüğü işçi bi kenarda oturayım demiş gitmiş oturdugu yerde ölmüş...kalp krizi dendi önce sonra bi arabanın çarptığı kamerada görülmüş,uğraştı durdu beni unuttu derdine daldı.

Ben de senin gibiyim. Hem hak eden çeksin isterim hem de üzülürüm.
Onu bırak yoluna bak. Dua et Allah onu ve (varsa) sevgisini alsın kalbinden!
beni okadar üzdüğünü anlasın kendi de üzülsün istedim ama -ileride olursa-kızının başına öyle bişey gelsin istemem. onun cezasının masum birinden çıkmasını istemem, tamamen acı ile söylenmiş bir cümleydi. çok çok üzülmüştüm çünkü, o ozamanlar benim okadar kırıldığımı anlayamadı.
içimde ona dair inan hiçbişey kalmadı.
yanıt verdiğin için teşekkür ederim.

Ben de çoluğuna çocuğuna beddua etmedim.
Zaten bu saatten sonra kendisine de etmiyorum.
Allah'a havale ettim ben, Allah rızası için. Varsa bir hakkım Rabbim sorar nasılsa...

...
Ne ben Sezarım,Ne de sen Brütüssün...
Ne ben sana kızarım
ne de zatın zahmet edip bana küssün..
Artık seninle biz,
düşman bile değiliz...

N.Hikmet - 1933

nhayatımda sadece 1 kere gerçekten içten beddua ettim o da eski patronuma.

üniversiteden yeni mezun olmuş,21 yaşlarında henüz saftirik bir kızdım o zamanlar,iyi bir iş bulana kadar harçlığım çıksın diye bir işe girmiştim,patron bir süre sonra kendisi üzerinde ev telefonu hattı olduğu için bana benim üzerimden iş yerine telefon hattı çektirdi,bende kabul ettim,işten çıktından sonra o telefon olayını unuttum,adam konuşmuşta konuşmuş,tam 13 sene önce 300 kusur fatura gelmiş,faturalarıda ödememiş.aklım başıma gelip ptt ye gidip o telefon numarasını iptal ettirmeye gidince karşılaştım bu durumla,borcu ödemeden iptal edemeyiz dediler.

bende eski patronun yanına gidip durumu anlattım,tamam öderim dedi,postaneye gittik takside bağlattık,adam sadece ilk taksidi ödeyip gerisini ödememiş,bende unutmuş gitmişim.birkaç yıl sonra öğrendimki o fatura cezayla birlikte 1600 kusur tl olmuş(bundan tam 13 sene önce,hakkımda kamu davası açılmış)adamı da bulamadım,sonra af geldi,sanırım 800 gibi bir rakama düştü,takside bağlatıp kendim ödemiştim o parayı,ama öyle bir beddua ettim ki.

yıllar sonra adamın resmini bir gazetede dolandırıcılıktan gördüm,içeriye girmiş.

Bundan 3 yıl önce ablam aldatıltığını öğrendi.İki çocuğu
hatırına evliliğini sürdürmeye devam etti.Ama tabi aldatıldığını öğrenince
çok kavga ettiler eşiyle.Bir gün görümcesi aramış "Abimi rahat bırak biraz
erkek adamın bu kadar üstüne gelinmez,bırak gezsin tozsun karışma.Aldattıysa
ne oldu yani"demiş.Huylu huyundan vazgeçmedi tabi ayrıldılar bir süre sonra.Ablam Allaha havale etti bu insanları.Ablam eşinden ayrıldıktan bir yıl kadar sonra duyduk ki görümcesi de aldatılmış o da ayrılmış
eşinden.İki çocuğu vardı onunda.

daha bir kere bile ahımın tuttuğunu görmedim. yani bir ara tutar gibi oluyor ama sonra ah ettiğim insanlar eskisinden daha mutlu oluyorlar.
Biz bir yerde yanlış yapıyoruz. :) Biz ah edince mutlu oluyorlar.

Hoş ben beddua etmeyi sevmem. Birisine etmiştim. O da gayet mutlu mesut yaşıyor ( yani öyle gözüküyor , iç dünyasını bilemem tabii )

ahının tutması için sanırım iyi kalpli olmaya gerek yok ya. benim kaynananın ahıda tutuyor
eşimin 2 amcası vakti zamanında bunları dolandırmışmı napmış o dönemler tanısmıyorduk bilmiyorum ama onlar yuzunden eşimin babası iflas ediyor evleri hacizden kurtulmuyor sonra amcalarından birisi gencecik yaşında kansere yakalandı ve kac yıl süründü en sonunda vefat etti ne yazıkki. diğer kardeşide karısının kardeşi tarafından borc batagına saplandı şimdi evi arabası hep hacizli ne yapsakta kurtarsak diye dusunuyorlar. bana ahı tuttu gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…