- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
ne kadar süredir yalnızsın
insanın sevgisi bitse bile aklı oyalancak birşeyler arıyor. hayatında biri yoksada oturup eskileri düşünüp düşünüp kahırlanıyorsun
ben öyleydim mesela.ama şu an çok sevdiğim biri var. geçmişte yediğim kazıkları gülerek anlabiliyorum
Ben de 10 sene bilmem kaç aydır yalnızım. Arz ederim.1 sene 7 aydır
Ben de 10 sene bilmem kaç aydır yalnızım. Arz ederim.
Millet de işte evli mutlu çocuklu yaşıyor.
Milletten kastım kim anlamışsınızdır herhalde.
Bir de o var. Acaba tuttu da biz mi göremiyoruz?
Ama ben ara sıra netten bakıyorum. Hiç de tutmuş gibi gözükmüyor.
Zaten artık tutsa da tutmasa da geçti!Heba olan oldu zaten.
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?
NECİP FAZIL KISAKÜREK
Ha birde ben nisani attiktan sonra bir arkadasim bana yazik olmus,
yasinda 25 olmus, bu yastan sonra zor olur demisti.
Bu lafindan bir kac ay sonra oda nisan atiyor ve aylar sonra halasinin ogluyla gorusmeye basladim,
halasinin ogluylada anlasamadim, ama isteseydim altan alir o is olurdu
ama sadece bugun bellı yarının ne getirecegı bellı olmaz
Geyiğe ya da sohbete çevirmek istemiyorum ama cevap vermek istedim.merak etme canım şimdi değil belki ama günü gelince elbette tutacak sadece sabır lazım
her şey yarına kalır ama yanına kalmaz diye boşu boşuna dememişler
hele ahh eden bensem ondan kaçışı kurtuluşu hiç ama hiç yok
fena gözüm kalır ve içten dilediğim için Rabbim sesimi duyar
belki bizim görmememiz daha iyidir canım bilemezsin
Benim bir arkadaşımın başına geleni anlatayım.Birisine çok aşık olmuştu çocukta onu çok seviyordu.Çocuğun eski sevgisi allem etti kallem etti aralarını bozdu resmen ayrılmalarına sebep oldu.Eski sevgili olan kız başka birine deli divane aşık oldu ve her yerde ballandıra ballandıra sevgilisinin zenginliğini,jestlerini anlatıyordu.Onunla iki yıl çıktı ve çocuk ondan bir çırpıda ayrıldı.Kız çok kilo aldı o dönem bunalıma falan girdi.Şimdi ise benim arkadaşım olan çok iyi biriyle evlendi.Onu çok seven bir eşi var.Villada falan oturuyor.Diğer kız hala evlenemedi kimi istese mutlu olamıyor hep problem çıkıyor bir türlü evlenemiyor.İki seveni ayırdı ve ahı tuttu arkadaşımın ohhhhh çok iyi oldu hiç acımıyorum o kıza.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geyiğe ya da sohbete çevirmek istemiyorum ama cevap vermek istedim.
Sağ olun kızlar, Allah bilir her şeyin doğrusunu.
Artık çekse ne çekmese ne?
Çoluğu çocuğu var. Onlara yazık.
Allah neyi uygun görüyorsa o olsun. Ben bir şey demiyorum.
Ay bi ah tutması daha😊Benim yakın arkadaşımın babası arkadaşımın annesini bir kadınla aldatıyordu.Herkes bu olayı duymuştu ve kadın çok utanıyordu yazık.Bi gün karı koca kavga ederken arkadaşımın annesi bağırarak bi daha o kadının evine gidersen elin ayağın kırılsın inşallah demiş.Ertesi gün adamı iş yerindeki arkadaşları eve getirmişler.Adam iş kazası geçirip iki eli de kırılmıştı.Bazen gülerek anlatır kadıncağız keşke önce ayakların kırılsın deseydim de ayakları kırılsaydı kırık ellerle bile gitti yine o kadına der😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim 2 ev arkadaşım aynı şeyi yaptı bana.beni sevgilimden yalanla dolanla ayırdılar.aylarca ağladım ne ders çalışabildim ne hayattan zevk alabildim.derslere bile gitmiyordum artık ağlamaktan gözlerim şişiyordu.bu kızlardan biri anladı yaptığı hatayı tekrar barıştırdı bizi.ama bu defada diğer samimi olduğum arkadaşlarımdan uzaklaştırmak için yalan söylüyordu.yalanını ortaya çıkarınca da çok fena kavga ettik.hiç ah etmedim ama bi sene sonra kendi erkek arkadaşıyl çok fena kavga etti tam benim düştüğüm duruma düştü ne ders çalışabildi ne gezebildi.araları düzeldi halen sevgililer ama bana yaşattıklarından daha kötüsünü yaşadı.yaşamaya da devam etsin.ben 4 sene boyunca o kızdan kurtulamadım herkesle aramı bozdu.umarım gün gelir bana yaptıklarının aynısını kendi en yakın arkadaşı ona yapar.
Tolin ya birinin mutsuzluğunu istemek bizi kötü yapar mı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tolin ya birinin mutsuzluğunu istemek bizi kötü yapar mı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bunu ben de çok düşündüm ama cevabını bulamadım
bence yapmaz sız bosu bosuna ah mı edıyosnuz mesela yoldan gecen bı adama ah edıyomusunuz?yok neden cunku sıze bısey yapmamış ama bu ınsanlar canınızı yakmışkı ah edıyoruz aslında sabredıp ssuküt etmek lazım ama o kadar sabırlı degılız işte
benim babaannem anneme çok çekirmiş zamanında annem de senin kızların da çeksin inşallah diye dua etmiştir hep büyük halamın kocası içkicinin kumarcının teki ortanca halam kocasından boşanalı belki 20 yıl oluyor küçük halamsa 36sına kadar evlenemedi 2 yıllık evli kocası manyağın teki aşırı kıskanç çalıştırmıyor ve halamın çocuğu olmuyor elki kaynanalarından değil ama başka şeylerden çektiler anneme kızarım bazen keşke o kadar beddua etmeseydin diye bana da hep der bana yaptığını kızın da sana yapsın diye çok tırsıyorum :18::18:
:18::18::18::18::18::18::18:vaktiyle kadının biri bana evlilikle kocayla ilgili bi laf etmişti öyle üzülmüş kırılmıştım ki kendi boşandı kocası hapse girdi üzülüyorum şimdi ama nasıl yanmışsa canım hala aklıma geldikçe tüylerimdiken diken
ama şöyle bişi var mesela bi konuda bize sorsan biz haklıyız
ama aynı konu hakkında karşı tarafa gidip sorsan bu defa da o haklıyım der
ilahi adalet hangisinin tarafında olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?