Ailem paramı istiyor?

ladymera

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
194
295
18
Arkadaşlar yeni eşimden ayrıldım. Şimdi ailemle yaşıyorum. Eşimden ayrılırken ortak biriktirdiğimiz paradan bir kısmı bana kaldı. Şu an ailemle yaşıyorum ve kendime ait bir düzen kurmak için onu saklıyordum. İş bulunca da inş kendi düzenimi kuracağım. Yani planım bu yöndeydi. Fakat babam bu parayı benden istedi. İşini büyütecekmiş. Ama 2 kardeşim daha var. Onlardan değil sadece benden katkı istiyor. Onların çünkü aileleri var. Çocukları var. Ben bu parayı verirsem kendime ait hiçbir şeyim kalmayacak. Olmaz dedim ama babam çok kızdı. Ben senin yaşındayken aileme bakıyordum filan dedi. Onlarla da yaşıyorum ve onlardan başka kimsem yok. Yani aram bozulsun istemiyorum. Ama bir yandan da kendimi düşünüyorum. İşim yok, evim yok. Yani kendi geleceğimi düşününce de bilemiyorum kafam karışık. Siz olsanız ne yapardınız?

Çocuğunuz var mı?

Hayır tabiki vermeyin. Bu para istemelerin sonu gelmiyor. O para gelecek kurmanız için önemli. İşini niye sizden önce büyütmemiş ya da kardeşlerinizden de yardım alarak büyütmüyormuş? Acil bir ihtiyaç olur paylaşılır ama kaç kardeş varsa o kadara bölünür. Sırf boşandı eve geri döndü diye varını yoğunu verecek değilsiniz ya. İş aramaya daha çok yoğunlaşın da bir an önce ayrılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…