- 6 Ekim 2020
- 418
- 214
- 53
bu kadar cok paraniz varsa neden en bastan onlarin yanina yerlestiniz ki? neden kendi duzeninizi kurmadinizYani onu yazmak istemiyorum ama küçük bir miktar değil.
Okuyorum cevaplarınızı teşekkür ederim.insanlar size 5 sayfa yorum yapmış siz başka konularda geziyorsunuz
Neden bu kadar sinirlendiniz anlamadım. Cevapların çoğunu okudum ve vermeme yönünde fikir oluşturdum. Teşekkür ederim.hala cevap veren yok mu konuya.
konu acip ortadan niye kaybolur ki insan
Vermedim. Zaten vermemiştim ve bir sürü laf yemiştim. Fikrimi değiştirmedim. Yorumlarınız için teşekkür ederim.Konu sahibi ne yapmaya karar verdin merak ediyoruz
Başka sebeplerle. Yani biz de maalesef boşanmış kadınları yalnız bırakmak istemiyorlar. Bir de ben de işin gerçeği yalnız kalmak istemedim.bu kadar cok paraniz varsa neden en bastan onlarin yanina yerlestiniz ki? neden kendi duzeninizi kurmadiniz
Yani ailenle yasamaya devam edeceksin?Başka sebeplerle. Yani biz de maalesef boşanmış kadınları yalnız bırakmak istemiyorlar. Bir de ben de işin gerçeği yalnız kalmak istemedim.
Dogru karar ama şunu deyim baban bi kere o parana gozunu diktiyse vazgeccegini hic sanmamVermedim. Zaten vermemiştim ve bir sürü laf yemiştim. Fikrimi değiştirmedim. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Şimdilik öyle. Ama paramı vermedim. Vermeyi de düşünmüyorum. Biraz zaman geçsin ayrı eve çıkacağım. Şimdi başka sebeplerden dolayı çıkamıyorum.Yani ailenle yasamaya devam edeceksin?
Aman oh verdim diyeceksiniz diye korkarak açtım konuyu. Sakın değiştirmeyin fikrinizi, o sizin sigortanız.Vermedim. Zaten vermemiştim ve bir sürü laf yemiştim. Fikrimi değiştirmedim. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Niye sinirleneyim. Yorum yazip cevap alamadigimiz icin niye cevap vermediginizi merak ettik.Neden bu kadar sinirlendiniz anlamadım. Cevapların çoğunu okudum ve vermeme yönünde fikir oluşturdum. Teşekkür ederim.
Ahhahhah ben anladım alys:)yapacak bir sey yok, babaniza hayir demeye devam.
simdi benim babam esnaf adamdir,
aynen sizin babaniz gibi kiyida kosede param oldugunu bilse (evlenmeden evvelsi), hemen goz koyardi, cunku adama gore kenarda kosede duran para kayip para, onun yatirim olarak degerlendirilmesi lazim. Esnaf ya da girisimci akrabasi olanlar bu dedigimi cok iyi anlarlar.
Ama ben maasli insanim, maasima gore ayagimi uzaticam, oyle her kurusumu yatirim olarak gorerek yasayamam, hatta babam gibi yapsam stresten hasta olurum yani.
o yuzden ben hayir demeyi ogrendim babama,
direk yuzune de soyluyorum,
senin gibi ben yapamam, ben o sekilde aksam uyuyamam bile diye,
onaylamiyor ama kabul ediyor tabi ki de.
siz de ne olursa olsun hayir diyeceksiniz.
Sizin hayatiniz, siz karar vereceksiniz nasil yasayacaginiza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?