Ailem paramı istiyor?

Vermedim. Zaten vermemiştim ve bir sürü laf yemiştim. Fikrimi değiştirmedim. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Dogru karar ama şunu deyim baban bi kere o parana gozunu diktiyse vazgeccegini hic sanmam
Ara ara istemeye devam eder mutlaka
Her sorduğunda napmayı duşunuyosun

Evlendikten kısa süre sonra düğünde takılan altınlardan borç istedi babam. 5 -6 aya kesin kesin ödemek vaadiyle. 1 yıl geçti 2 yıl geçti. Sonra ev aldılar. Ona borca girdiler. Sonra kardeşim borca batmış üniversitedeyken. Yetiş dediler yine borç istedi babam. Kesin kesin ödemek vaadiyle. Geçen yıl ise annemle boşandılar. Şimdi görüşmüyoruz. Pek istemiyor. Borçlar da siliniyor görüşmeyince sanırım
Gidiyorsa gelmez. Ona göre düşünün karar verin

Vermedim. Zaten vermemiştim ve bir sürü laf yemiştim. Fikrimi değiştirmedim. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Aman oh verdim diyeceksiniz diye korkarak açtım konuyu. Sakın değiştirmeyin fikrinizi, o sizin sigortanız.

Babanız ne iş yapıyor?Sektör sizinde çalışabileceğiniz bir sektörse babanıza ortak olmak kaydıyla, paranın bir kısmını verip, ortak olsanız mesela.Hem işiniz olmuş olur,hem paranızın karşılığını almış olursunuz.Tabi yatırım yapılabilecek bir sektörse

Ahhahhah ben anladım alys:)
Cokta iyi yatırımcıdırlar ya,arsa satılır o işe yatırılır,borç alınır o işe yatırılır,cuvalla geri gelecektir nasıl olsa
Sonra sermayeyi kediye yüklemece,derenin suyu kesilmece,hayır demek zorunda kalıyorsun mecburen,çoluk çocugumuzun rızkını maceraya kurban edemeyiz sonuçta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…