- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.176
- 798
- Konu Sahibi Esrasekerr
-
5 yaş için en uygunu jimnastik.
hepsini deneyecek dönem dönem öyle anlayacak.
ha benim yoğun ısrarlarıma rağmen baskete gönderemedim belki seveceksin diyorum yok ben futbolcu olcam diyor.
futboldan başka bir spora daha fazla yeteneği var mı öğrenemedik mesela:)
O zaman sana bi tuyo veriyimyani babasının fiziğine benzeyecek gibi, çelimsiz bişi
ben de şöyle kolu bacağı güçlensin istiyorum, kırılacak resmen.
ama bakıyorum yaşıtları maaşallah diyeyim yapılı yapılılar, sanırsın vücut çalışmış çocuk. bir yerde bir eksiğimiz var ama bilemiyorum
ahaha messi ile ronaldo farkını bilmeyecek kadar olaydan uzağım:)
dün avrupa yüzme şampiyonası vardı adamların vücutlarından bari gireyim dedim aman anne ya dedi. iyi tamam çarpık bacaklı bir futbolcu ol sen diye kapattık mevzuyu:)
bana kalsa zaten aç kalıp evlenmeye kız bulamaz bdv mantığına göre:)
Ya bende baska spor dallarina yonlendirmeye calistim koru korune baglanmasin , hepsini gorsun kendi secimini yapsin istedim
Tenise gitti, baskete , yuzmeye , yelken icin yalvardim hatta cunku fizigi cok uygun ama istemedi
Bende ok dedim gercekten futbolcu olmak istiyor cocuk , desteklemekten baska yapacak bisi yok
ya ben de bunu merak ediyorum :)
benim sıpa 5 yaşında.
ben de farklı spor dallarına yönlendirmek istiyorum, ama bakıyorsun ünlü sporculara işte ne bileyim 5 yaşında tenise başladı falan. e nasıl anlıyorlar bu çocuğun hangi spora yeteneği olduğunu, veya fiziği uygun yazmışsın, nereden biliyorsun 5 yaşındaki çocuğun fiziği uyacak mı ileride uymayacak mı?
Anlıyorum.İlerlemiş bir ilişkide bunları sorgulamanız ve olmuyorsa ayrılmanız daha zor olacak.Aslında yanlış değil bence.Evet ben de memnun değilsen yardımcı olayım demek istedim ona. Eğer memnunsa bir yerlere çabalar ve gelir. Fakat öyle idealist bir insan değil. 20 yaşındayız. Evet genciz biliyorum. Ama hem mantıklı hem sevgi dolu bir birliktelik olsun istiyorum.
Cok teşekkür ederim. Bana ne yapmamı tavsiye edersinizAnlıyorum.İlerlemiş bir ilişkide bunları sorgulamanız ve olmuyorsa ayrılmanız daha zor olacak.Aslında yanlış değil bence.
Ama sadece çok hızlı olmasını beklemeyin bişeylerin.İdealist olmadığını anlamam zor olmadı yazmış olduklarınıza bakılacak olursa rahat.Olursa olur olmazsa olmaz mantığında.
Yazmış olduğunuz çoğu şey yanlış anlaşılmaya müsait burda.Yaş grubunuzdaki bir insandan çok olgun hareketler,kelimeler beklentisine girilmemeli.Hayatı öğrenmeniz için önünüzde çok yol var.
Erkek arkadaşınızdaki bu olgunluğu görmek isteme çabası olmayıp yaşına verip,sizin yazmış olduğunuz bazı şeyleri yanlış tarafa çekip sert bir şekilde olumsuz düşünceler belirtilmesi/yazılması burdan pek adil durmuyor.
Almanız gereken,vicdanen,mantıken size uygun şeyleri alıp,gerisine çok takılmamak lazım canım..
Hayatın boyunca mutluluk,başarı hep seninle olsun..
Rica ederim..Ben olsaydım.Gerekenleri kendisine tekrar hatırlatıp kendimi biraz geri çekerdim.Derslerime,sınavlarıma ağırlık verip güzel bir dereceyle mezun olmak için çaba gösterirdim daha çok.Şimdiden önünüzü görebilmeniz mümkün değil çünkü.Bazı şeylerin cevabını zaman gösterecek..Cok teşekkür ederim. Bana ne yapmamı tavsiye edersiniz
Ona gerekeni nasıl hatırlatabilirim kırmadan uzmedenRica ederim..Ben olsaydım.Gerekenleri kendisine tekrar hatırlatıp kendimi biraz geri çekerdim.Derslerime,sınavlarıma ağırlık verip güzel bir dereceyle mezun olmak için çaba gösterirdim daha çok.Şimdiden önünüzü görebilmeniz mümkün değil çünkü.Bazı şeylerin cevabını zaman gösterecek..
Aileme ise ''Şuan bunları düşünmek için erken bunları konuşmak istemiyorum derslerime odaklanmak istiyorum'' derdim.Konu eşildikce hem ailenle hem erkek arkadaşınla huzursuzluğunuz artacak çünkü..
Erkek arkadaşınla ise ne iyi ne kötü ol bence.Önceliklerini zaten kendin fark edeceksin zamanla..
Sürekli hatırlatsan üstüne gitmiş,bunaltmış olursun.Ona gerekeni nasıl hatırlatabilirim kırmadan uzmeden
Okuluna odaklan iyi bi bolum kazanmisin nasibinde kim varsa zaten zamani gelince seni bulacak bu acele niye ?Merhaba, 1.5 yıldır sevdiğim ve 1 yıldır birlikte oldugum bir insan var. Hayatımın ilk aşkı. Onu gerçekten çok seviyorum. Fakat sorun şu ki ailem okuduğu bölümden dolayı kabul etmiyor. Ben hukuk okuyorum. O da arkeoloji okuyor. Henüz 1. Sınıfı ikimiz de yeni bitirdik. Onu karşıma alıp konuştum. Ben seni olduğun gibi kabul ediyorum ama bak ailem boyle düşünüyor dedim. Ne yapacağız dedim. Burada ikimizin de yapabileceği bir şey yok elimizden bir şey gelmez dedi. Bu yıl ikimiz de oylesine sınava girmistik. O da belki daha iyi yer gelirse giderim demisti. Ben de ona tercih yapma ihtimalin yok mu dedim. Yok dedi. Oturdum arkeolojiyi araştırdım. Gerçekten iş imkanı çok kısıtlı. Ona bunu anlatmaya çalıştım ama benim çok ustume geliyorsun dedi. Bak yatay geçiş yaparız ben seni çalistiririm açıköğretim okursun diye aklıma gelen her imkanı sundum. Ne okuduğu umrumda değil ama ailemin düşüncesi de belli. Kendisi de arkeolojiye çok isteyerek gitmemiş mutlu değilmiş. Ailem de şunu söyledi bir öğretmen olsa yine kabul edebiliriz ama bu durumda onaylamıyoruz. Ileride iyi bir işi olursa o zaman farklı olabilir ama şuan için ikiniz de mesleklerinize odaklanin dediler. O ise bana beni kafandaki insan yapmaya çalışıyorsun olduğum gibi kabul etmiyorsun dedi. Ben sadece ailemin onaylamasını istemistim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen fikrinizi belirtin.
Hobi Yok.
Artık mühendislik yapmıyor.
Ve aldığı maaşın yarısını kazanmıyor.
Birikimden harcıyoruz. İş oturur mu bilmiyoruz.
Oturmazsa, beceremezsek maddi olarak epey zarar göreceğiz.
Bunları düşünmek yerine yapabileceğimize ve işlerin yolunda gideceğine inanıyoruz.
Yolunda gitmesi için emek harcıyoruz.
Mutluluğu cebinizde çok para varken de garantiye alamıyorsunuz. :) siz de bunu yok sayıyorsanız, haklısınız diyecek bir şey yok:)
Merhaba, 1.5 yıldır sevdiğim ve 1 yıldır birlikte oldugum bir insan var. Hayatımın ilk aşkı. Onu gerçekten çok seviyorum. Fakat sorun şu ki ailem okuduğu bölümden dolayı kabul etmiyor. Ben hukuk okuyorum. O da arkeoloji okuyor. Henüz 1. Sınıfı ikimiz de yeni bitirdik. Onu karşıma alıp konuştum. Ben seni olduğun gibi kabul ediyorum ama bak ailem boyle düşünüyor dedim. Ne yapacağız dedim. Burada ikimizin de yapabileceği bir şey yok elimizden bir şey gelmez dedi. Bu yıl ikimiz de oylesine sınava girmistik. O da belki daha iyi yer gelirse giderim demisti. Ben de ona tercih yapma ihtimalin yok mu dedim. Yok dedi. Oturdum arkeolojiyi araştırdım. Gerçekten iş imkanı çok kısıtlı. Ona bunu anlatmaya çalıştım ama benim çok ustume geliyorsun dedi. Bak yatay geçiş yaparız ben seni çalistiririm açıköğretim okursun diye aklıma gelen her imkanı sundum. Ne okuduğu umrumda değil ama ailemin düşüncesi de belli. Kendisi de arkeolojiye çok isteyerek gitmemiş mutlu değilmiş. Ailem de şunu söyledi bir öğretmen olsa yine kabul edebiliriz ama bu durumda onaylamıyoruz. Ileride iyi bir işi olursa o zaman farklı olabilir ama şuan için ikiniz de mesleklerinize odaklanin dediler. O ise bana beni kafandaki insan yapmaya çalışıyorsun olduğum gibi kabul etmiyorsun dedi. Ben sadece ailemin onaylamasını istemistim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen fikrinizi belirtin.
Çok güldüm ağzınıza sağlık annesi MEB babası YÖKAilem sevgilimin bölümünü onaylamıyor derken??
Aileniz ÖSYM mi?
Pardon da!!!
Bir öğretmen olsa da kabul edebiliriz nasıl bir tabirdir???
Öğretmenligin ne kadar kutsal bir meslek olduğunu anlatıp klişe cümleler kurmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?