- Emoji Skoru
- 1.856
- Puanlar
- 48
Babam gelmez eve o günHep derim cinnet her şeyi çözer diye.
Ben hep sert olduğum için bu tür konularda, mesela şu gün gelecek dedim ve bitti. Sen belirle günü. Ayarla tanıştır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babam gelmez eve o günHep derim cinnet her şeyi çözer diye.
Ben hep sert olduğum için bu tür konularda, mesela şu gün gelecek dedim ve bitti. Sen belirle günü. Ayarla tanıştır.
eskiden tanisman guzel birsey degil kiBu adamla eskiden tanışıyordum 2-3 ay var arada sevgililik konusunda
Aramızda muhabbet yoktu hiç bu yüzden yedekte değil tamam evlilik için erken ama normal tanısınlar işte böyle yaptıklarında ben ailemin beni sevmediğini ve umursamadığını düşünüyorum 1 senedir aramızda fingirdeme var işte tanısınlar gelsinler yok desinlereskiden tanisman guzel birsey degil ki
arada 5 sene baskasiyla beraberdin. hatta kötü bile - sanki yedekte kalmis gibi.
5 yillik uzun iliski bitmis hemen 2-3 ayda yenisi baslamis, onla da daha bir sene olmjs
sen 27sin adam 35inde (ben de 35 yasindayim, bence epey yas farki var. 27 yas z kusagi)
ailenin "biraz daha tanı, zaman gecsin" demesine hak verdim yeni gelen bilgilerle
Fingirdeme miAramızda muhabbet yoktu hiç bu yüzden yedekte değil tamam evlilik için erken ama normal tanısınlar işte böyle yaptıklarında ben ailemin beni sevmediğini ve umursamadığını düşünüyorum 1 senedir aramızda fingirdeme var işte tanısınlar gelsinler yok desinler
5 senede diğeriyle tanışmadılar....dedim zaten ya yanımda olun ya da olmayınFingirdeme miO değil de ben garip buldum durumu. İnsan kızının kız arkadaşını bile tanımak ister in midir cin mıdır diye. İlginç.
Tanımak istememekte ısrar ederlerse direkt nikaha çağır sen de
Bildikleri birşey var ki istemiyorlar.İnat etmeyin güzellikle konuşun nedenini öğrenin.Anne baba sözü dinleyin bence.Yakın zamanda evlenme teklifi aldım bu yaza nişan seneye düğün düşünüyoruz. Henüz ailem sevgilimi tanımıyor ve tanımak istemiyor. Yüzük taktığımı görünce babam tavır yaptı canım sıkıldı. Ailemle aram normalde çok ama çok iyidir. Neden böyleler bilmiyorum. Mutluluğumu ailemle paylaşamıyorum.
Eve çağıracağım dedim bi türlü tarih vermiyorlar. sevgilimin ailesiyle benim ailem aynı yerde oturuyor aynı sitede uzaktan da tanıyorlar birbirlerini. Sevgiliyken tanıştırmak istedim ne sıfatla dediler insan merak etmez mi bu ilgisizlik canımı sıkıyor. aşırı derecede kırılıyorum anneme siz ne yaparsanız yapın beni etkilemeyecek dedim. 5 senelik ilişkim aile tanışmasından döndü onu da 5 sene tanımadılar. Yorumsuz kalıyorlar kafayı yemek üzereyim.
Ne gibi bir şey olabilir kiBen sizin başka bir konunuzu görmüştüm ama bir türlü hatırlayamadım. Sevgilinizle ilgili anlatmadığınız şeyler var gibi geliyor
Konuşuyorum zaten tanıyıp hayır deseler anlayacağım bi insan görmediği birine karşı olmamalı annem sen evlilikte yapamazsın diyor senden karı olmaz vs diyor genelde ben odaklıBildikleri birşey var ki istemiyorlar.İnat etmeyin güzellikle konuşun nedenini öğrenin.Anne baba sözü dinleyin bence.
Yakın zamanda evlenme teklifi aldım bu yaza nişan seneye düğün düşünüyoruz. Henüz ailem sevgilimi tanımıyor ve tanımak istemiyor. Yüzük taktığımı görünce babam tavır yaptı canım sıkıldı. Ailemle aram normalde çok ama çok iyidir. Neden böyleler bilmiyorum. Mutluluğumu ailemle paylaşamıyorum.
Eve çağıracağım dedim bi türlü tarih vermiyorlar. sevgilimin ailesiyle benim ailem aynı yerde oturuyor aynı sitede uzaktan da tanıyorlar birbirlerini. Sevgiliyken tanıştırmak istedim ne sıfatla dediler insan merak etmez mi bu ilgisizlik canımı sıkıyor. aşırı derecede kırılıyorum anneme siz ne yaparsanız yapın beni etkilemeyecek dedim. 5 senelik ilişkim aile tanışmasından döndü onu da 5 sene tanımadılar. Yorumsuz kalıyorlar kafayı yemek üzereyim.
Onunla da 5 sene sonra tanıştılar hahahahAnnenlerin seni evlendirmeye gönlü yok gibi geldi bana.
Şöyle bir şey var, bu kişiyle tanışırlar, senden de eğer onlar için sıkıntı kızlarının henüz evlilik sorumluluğunu almamaları, karşı tarafın yaşı sıkıntıysa ise nişan süresini, sevgililik süresini uzun tutmalarını rica etmek/istemek olur.
Ama daha önce ilişkide olduğun kişiyle tanışmış oldukları halde şuan tanışmamaları ilginç.
Onunla da 5 sene sonra tanıştılar hahahah
İşte sonu belli diyorlar sen evlilik yürütemezsin yaşı büyük bir sürü bahaneAma sonuçta iş ciddiye binince tanışmışlar. Ki o zaman yaşın küçükmüş normal beş sene sonra iş ciddiye binince tanışmaları. 21 22 yaşındayken tanışmamaları normal
bazi aileler boyledir.Aramızda muhabbet yoktu hiç bu yüzden yedekte değil tamam evlilik için erken ama normal tanısınlar işte böyle yaptıklarında ben ailemin beni sevmediğini ve umursamadığını düşünüyorum 1 senedir aramızda fingirdeme var işte tanısınlar gelsinler yok desinler
İşte sonu belli diyorlar sen evlilik yürütemezsin yaşı büyük bir sürü bahane
Dünyanın sonu mu boşanmak benim ailem daha kapalı bi aile mesela ben sevgilimle tatile gidiyorum gezip tozuyorum bu rahatsız etmiyor ama evlenmem ediyor huysuzum ve aksiyim yalan yok ama çevremdekiler beni çok sever bi şekilde idare eder evlilik yükünde ne var? Yani ben kendi ailemi kurmak bebeklerimi yapmak istiyorumBahane değildir o.
Seni tanıyorlar çünkü.
Aynı benim bir arkadaşım gibisin.
Asla evlenmemeliydi. 5 seneden sonra 33 te evlendi. Herkes en çok da ailesi evliliği yurutemeyecegini biliyordu. insan kızını bilmez mi? 5. Ayda boşanıyorlar şimdi.
Az bir kulak ver. Bu arada injn da eşinin yaşı epey buyuktu arkadaşımdan. Adam naz caz çekmedi. Kız da evliliğin yükünü taşıyan adı. Çok zorlandı. Boşanıyorlar.
Gösteriyorum zaten yüzüğümü vs çok beğendi anlatıyorum eve çiçek vs geliyor ya da hediyelerini görüyor uzaktan da tanıyorlar zaten teklifi yeni aldım 1 hafta olmadı ama tanışmaya baştan beri uzaklarbazi aileler boyledir.
bazi aileler kizinin takildigi kisileri bile tanimak ister - kiminle nerede oldugunu bilelim, arkasinda duralim derler. bazi ailelerse hiç yuzgoz olmak istemez, sadece evlenecegi insanla tanismak isterler.
benim ailem de ikincisi, o kadar gezdim tozdum, ciddi de düşündüm ama evdekilere "sevgilim var" bile demedim. en son artık alti aya evleniriz plani yaparken esimle tanistirdim, oldu bitti.
bu ailenin umursamamasiyla alakasi yok ki. boyledir yani bazi aileler, yüzgöz olmak istemezler.
sen ex ile de tanistirmak istemissin onlar orali olmamis. sonra israrla tanistirmissin, ondan sonra da ayrilmissin. eminim pisman olmuslardir "madem evlenmeyecekti niye tanistirdi" diye. o 5 yillikti bu 1 yillik, guvenmiyorlardir evlenme ihtimaline.
bir de yasi da buyuk, yakistiramamislardir yanina.
dedigim gibi parca parca tanistir once annenle vs. zamanla cumbur cemaat de tanisilir. arasira konu acilinca guzel seylerinden bahset. sok lafin arasina :) varsa yaptigi suprizleri hediyeleri falan kahve icerken annene bahset mutlu mutlu, goster odandaysa..bir sure sonra seni mutlu gorunce onlar da mutlu olurlar.
ama 8 yas da yas yani, haksiz degiller. sevgilin 43 yasinda birine asik olsa onun ailesi de kolay kolay kabul etmezdi, emin olabilirsin
Tamam da kimse boşanmak için evlenmez ben eminim artık kalmadı bi şüphe benim karakterim paniktir boşansam bile benim hayatımdan ne gidecek? Dünyanın sonu olduğunu düşünmüyorumYaşı büyük konusu doğru. 8 yaş çok fazla 20lerin sonunda birisi için. Anladığım kadarıyla kısa sürede tanıyıp, hızlıca evlilik sürecine girmişsiniz.
Senin burada ilişkinle ilgili aralık 2025te açtığın konun var, o zaman bile lişkin tam oturmamış, şüphelerin endişelerin varmış, ocak şubat mart daha bitmeden evlilik kararı almışsın. Bu da sağlıklı bir davranış değil maalesef. İlişkin oturmadan evlilik yoluna girmemelisin.
Ailen de dengesiz tavırlarını bilip, seni tanıdıkları için tanışmak istemiyorlardır. Onlar da haklı.
Eski konularına bakınca pekte ailenin yaptığı bahane değilmiş, ben gönülleri yok herhalde ilginç yazmıştım ama haklı bu insanlar.
33 yaşında da evlilik yürütemeyen ne biliyim psikolojik sorunları mı vardıBahane değildir o.
Seni tanıyorlar çünkü.
Aynı benim bir arkadaşım gibisin.
Asla evlenmemeliydi. 5 seneden sonra 33 te evlendi. Herkes en çok da ailesi evliliği yurutemeyecegini biliyordu. insan kızını bilmez mi? 5. Ayda boşanıyorlar şimdi.
Az bir kulak ver. Bu arada injn da eşinin yaşı epey buyuktu arkadaşımdan. Adam naz caz çekmedi. Kız da evliliğin yükünü taşıyan adı. Çok zorlandı. Boşanıyorlar.