İletişimsizlik , cimrilik ve kincilik en büyük sorun bence bu konuda . Diğer her şeyi arkadaşlar söylemiş zaten .
Eltiye gidilirken ( adı Fatma olsun )!Fatma abla sana da zahmet oluyor, benim yapabileceğim bir şey olursa muhakkak söyle deseydiniz en başta belki Fatma abla derdini meramını anlatacaktı . Ama yoookkk. Yatalak hastası olan bir eve yatıya gitmeyi geçtim insan 2-3 saatten fazla oturmaya gitmez . Düşüncesizlik etmişsiniz . Anneniz yatıya gideceği evin kadınıyla niye telefonda konuşmamış ?
Madem aileniz çok merak etti gitti , yatacak yerle ilgili sorun yaşadı , kim onlara teminat verdiyse , gelin kalın gezdirelim dediyse , onun sorunu bu sorun . Eltiye emrivaki yapıp , o kadıncağızı suçlayamazsınız .
Cimrilik kısmına gelince de anneniz 2 aydır damadıyla kalmaktan yorulmuştur belki de ondan hastadır . Acaba kadının evine çöreklenmeseniz mi acaba

Eşiniz bile öyle kanıksamış ki durumu kendi evi zannediyor

. sen sevdin diye annen de kocanı sevmek zorunda değil ki gerçekten çok zor bir durum . Benim annem mesela kısa tayt giyer evin içinde yaz sıcağında , kapı çalınca eteğini üstüne geçirir .
2 aydır tatil yapıyorsunuz ev giderlerine yardım ettiniz değil mi? Yoksa orda da biz misafiriz deyip yeyip içip yattınız mı
Bence etlinizle aranızdaki sorunları yüz yüze konuşun . Arkasından atıp tutmayın . Herkes eteğindeki taşları döksün , sonrasında belki de bir daha hiç görüşmezsiniz . Kin tutmanın kimseye faydası olmaz.