siz konu sahibini elestirmissiniz bende sizi elestiriyorum.....sizde o zaman sadece yorum yapin....kimseye laf etmeyin....
Peki sizinle benim aramda , size karşı söylediğim bir cümle oldu mu ? Niye yorumumu alıntılayıp, cevap yazıyorsunuz ?
Niye , sizinle farklı açıdan bakıyorum diye tepki görüyorum ?
Yahu niye konu sahibi ile aynı fikirde olmadığım için saldırı gibi görülüyor ki ?
Yorumunuzu yapıp geçin. Lütfen yani rica ediyorum.
Konu sahibi ile aynı fikirde değilim. Ve konu açtı ise karşıt fikiri de kabullenmek zorunda. Konu açan biri eleştiriyi de kaldırabilmelidir. Ama sizin beni eleştirme hakkınız yok üzgünüm. Site kuralları gereği. Hadi daha fazla birbirimize yazmayalım.
ya allah aşkına konu nerelere çekilmiş evet bende sana açık açık söylüyorum ömrünü çoluğu çocuğu için harcayan insan ADAM GİBİ ADAM dır. Babamın birikimi olmasaydı da ADAM GİBİ ADAM derdim ona çünkü bizim için çaba göstermiş birisi o anlıyormusunuz sizin anlayacağınız seviyede anlatmaya çalışıyorum ama bunu anlamamak için çaba gösteriyorsunuz saygısızlıkta yapmadım ben sevgilimin babasına insanları saygı çerçevesinde eleştirme hakkına sahibiz ki ben bunu yapıyorum hele hele benim hayatıma evliliğime engel oluyorsa bu kişi bittabi eleştirme hakkına sahibim erk arkadaşımda babasını affetmiş falan değil babası olduğu için saygı duyuyuor yapması gerekeni yapıyor yani sadece neyse siz yine anlamak istediğinizi anlayın inanın derdim bana yetiyor arkadaşlarımın yorumlarını almak için açtım bu konuyu savunma yapmak için değil iyi günler
Az önce kavga ettik evlenmek istiyoruz ama onun çok sorumsuz bir babası var bu yaşta ve tek birikimi yok hiç bir şeyi yok üstelik oğlundan maddi yardım alıyor
erk.arkadaşım öğretmen bana diyor ki düğünümü nişanımı kendim yapıcam her şeyimi o yüzden benden fazla bir şey bekleme fazla bi altın alamam set alamam bizde genellikle kesim diye bir şey var istemeye gelince yapılır trabzon set kesilir oda biraz pahalı ama kabul ettim tamam ne yapabilirse artık beraber yaparız bana diyor ki evlensekte aileme her ay 500 tl göndricem onların bana ihtiyacı var sırtımı dönemem bilmem ne bende ailelerimiz bizi rahat bırakmadıkça mutlu olamayız dedim azcık olsun bizim olsun dedim seninde yuvan olacak taksitin olacak dedim o zaman git zengin biriyle evlen dedi kavga ettik kapattım 500 le kalacağını bilsem razıyım eminim her ihtiyaçlarında gönderecek huzurumuz kalmayacak bende aileme yardım ederim o zaman benim maaşımı tam hesaplıyor kendisinin kini de 500 eksik niye bende yardım edeyim o zaman çok sinirlendim hem her şeyin azına razıyım zaten ama evlenince de ailesi yine hayatımıza etki edecek çok kötüyüm ailesi uğruna beni sildi sanki ne istiyorum küçük kendime ait bir yuva ne yapayım ben ya şimdi nasıl davranayım bilmiyorum bu arada babası emekli öğretmen 1300 tl maaşı var ama borcumuz var diyor kredimiz var diyor babamın maaşı yetmez onlara diyor benim babamda emekli memur ama adam gibi adam dişinden tırnağından arttırdı ev yaptırdı kimseye muhtaç değil çok şükür bizde çok sıkıntı çektik her istediğimizi alamadık babamın içkisi yok sigarası yok her şeyi ailesiydi ama sadec erk. arkadaşımın ailesi önemli tabi..
cok dogru yazmissin arkadasim....konu sahibi arkadasimiz derdini yazmis yardim istiyor burda...ne yani adam dedin demedine mi takilacagiz....merak ediyorum sizin ne sıkıntınız varda bu konuyu bu kadar kişiselleştirdiniz. Stres atmaya yer arıyorsanız burası doğru yer değil. Konu sahibi sorununu yazmış size onu bu şekilde eleştirmek düşmez.
''evlendikten sonra çalışmayı düşünmüyorum'' de bakalım ne dıyecek senınkı
Kabul etmez ki bence yoksa öğretmen maaşından 500 lirada çıktığını düşünelim, geçinmenin imkanı yok..
arkadasimiz zaten gergin uzgun...daha da ustune gidiyorsunuz...kadinlar kulubu destek yeridir...anlayis yeridir...nezaket hosgoru yeridir....bunuda bilir herkes....svgiler saygilar....Konu sahibi ile aynı fikirde değilim. Ve konu açtı ise karşıt fikiri de kabullenmek zorunda. Konu açan biri eleştiriyi de kaldırabilmelidir. Ama sizin beni eleştirme hakkınız yok üzgünüm. Site kuralları gereği. Hadi daha fazla birbirimize yazmayalım.
burada bana bir laf söylemeniz gerekmiyor ortaya konuşuyorsunuz haksız gördüğüm yerde müdahele etmek benimde hakkım sizin keyfe keder yazılarınız gibi.
Farklı bakış açılarınız olabilir buna saygı duyarım.
yalnız yaklaşımınız saldırır ve aşşağılar düzeyde yazdıklarınıza dikkat etmiyorsunuz.
ben yorumumu yapıp geçtim konu sahibi ile kişisel sorununuz mu var da herkese yorum yap geç diyorsun? beğenmediği konuya kimse cevap yazmak zorunda değil.
Ya gerçekten , size de söylüyorum. Neden karşıt fikir hep saldırı olarak adlandırılmak zorunda ?
Sizinle aynı düşüncede olmak zorunda mıyım ? Ya da siz de benimle aynı düşüncede olmak zorunda mısınız ?
Bakın, siz şuan sağlıklı aile tarafından bakıyorsunuz.
Ben aslında size daha çok yardımcı olabilirim ama siz anlamıyorsunuz.
Çünkü sağlıksız aile tarafındayım. Anlatabiliyor muyum ?
Burada size hak veren yorumlar sadece sırt sıvazlar. Ama karşıt bir fikir başka bakış açısı oluşturabilir. Neden bunu bakış açısı olarak değilde, saldırı olarak değerlendirdiniz ?Hayır öyle bir niyetim yok aslında.
Affetmiş derken, ben de o babasına saygı duyuyor ki para yardımı yapıyor dedim. Bırakın o babasına saygı duyuyor. Sizde duyun, olmuyor mu ?
Ya da madem sevgiliniz ısrarlı, ki belkide vicdanen haklıdır. O zaman ilişkinizi noktalayın. Evet bu da zor. Ama diğeri de zor geliyorsa, seçim yapmak gerekiyor.
Babaları da onlar için çaba göstermiştir belki ?
Hem ailesinde sadece babası mı var ? Annesini de düşünüyordur belki . Gidin konuşun sevgilinizle, ne zmna kadar 500 verecekmiş?
O bitince evlenin .
Kabul etmez ki bence yoksa öğretmen maaşından 500 lirada çıktığını düşünelim, geçinmenin imkanı yok..
''evlendikten sonra çalışmayı düşünmüyorum'' de bakalım ne dıyecek senınkı
çalışan biri olmalıymış eşi bu konuda çok hassas beyimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?