dogru yorum bu iste...tabi ki aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz ama ne demişler söz ola ağulu aşı yağ ile bal ede bir söz sizin öyle bir hitap şekliniz varki dünyanın en doğru şeyini söyleseniz bile kimse sizi dinlemez daha sakin ve ılımlı konuşursanız bizde lafın içerik bölümüne bakarız elbet
Az önce kavga ettik evlenmek istiyoruz ama onun çok sorumsuz bir babası var bu yaşta ve tek birikimi yok hiç bir şeyi yok üstelik oğlundan maddi yardım alıyor
erk.arkadaşım öğretmen bana diyor ki düğünümü nişanımı kendim yapıcam her şeyimi o yüzden benden fazla bir şey bekleme fazla bi altın alamam set alamam bizde genellikle kesim diye bir şey var istemeye gelince yapılır trabzon set kesilir oda biraz pahalı ama kabul ettim tamam ne yapabilirse artık beraber yaparız bana diyor ki evlensekte aileme her ay 500 tl göndricem onların bana ihtiyacı var sırtımı dönemem bilmem ne bende ailelerimiz bizi rahat bırakmadıkça mutlu olamayız dedim azcık olsun bizim olsun dedim seninde yuvan olacak taksitin olacak dedim o zaman git zengin biriyle evlen dedi kavga ettik kapattım 500 le kalacağını bilsem razıyım eminim her ihtiyaçlarında gönderecek huzurumuz kalmayacak bende aileme yardım ederim o zaman benim maaşımı tam hesaplıyor kendisinin kini de 500 eksik niye bende yardım edeyim o zaman çok sinirlendim hem her şeyin azına razıyım zaten ama evlenince de ailesi yine hayatımıza etki edecek çok kötüyüm ailesi uğruna beni sildi sanki ne istiyorum küçük kendime ait bir yuva ne yapayım ben ya şimdi nasıl davranayım bilmiyorum bu arada babası emekli öğretmen 1300 tl maaşı var ama borcumuz var diyor kredimiz var diyor babamın maaşı yetmez onlara diyor benim babamda emekli memur ama adam gibi adam dişinden tırnağından arttırdı ev yaptırdı kimseye muhtaç değil çok şükür bizde çok sıkıntı çektik her istediğimizi alamadık babamın içkisi yok sigarası yok her şeyi ailesiydi ama sadec erk. arkadaşımın ailesi önemli tabi..
tabi ki aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz ama ne demişler söz ola ağulu aşı yağ ile bal ede bir söz sizin öyle bir hitap şekliniz varki dünyanın en doğru şeyini söyleseniz bile kimse sizi dinlemez daha sakin ve ılımlı konuşursanız bizde lafın içerik bölümüne bakarız elbet
Ben de bu yaptığınız yorumu aynen size iade ediyorum.
Adam gibi adam sözüyle . Ben de o lafa kadar normal görürken, o laftan sonra içeriğinizin ne olduğunu unuttum .
canim sen cok haklisin. bu ne canim hic bir alternatifi kabul etmiyor...konus guzelce demistim ama canim seni anlamiyor...haklisin birak borc bitsin sende sikintilarla dolu evlilik yapmak istemiyorsun...Borç bittiği zaman evlenelim dediğim zaman ne kadar erteleyelim hayatımızı biz diyor ne kadar bekleyelim mesaj atmış seni çok seviyorum şaştım kaldım diye
oysa ki ben seçim yapmasını istemiyorum asla her şey onda bitiyor farkında değil benim gözlerim doldu annesi için tabi ki de yardım edeceksin dedim ama bizim yuvamız ne olacak diye sordum bunu düşünmeye hakkım yok mu bir arkadaşın dediği gibi bunun maaş bağlama şeklinde olması çok rahatsız edici yoksa tabi kide hediyeler alınır ailelere gönülleri hoş tutulur elleri dara düşünce derman olunur
Borç bittiği zaman evlenelim dediğim zaman ne kadar erteleyelim hayatımızı biz diyor ne kadar bekleyelim mesaj atmış seni çok seviyorum şaştım kaldım diye
oysa ki ben seçim yapmasını istemiyorum asla her şey onda bitiyor farkında değil benim gözlerim doldu annesi için tabi ki de yardım edeceksin dedim ama bizim yuvamız ne olacak diye sordum bunu düşünmeye hakkım yok mu bir arkadaşın dediği gibi bunun maaş bağlama şeklinde olması çok rahatsız edici yoksa tabi kide hediyeler alınır ailelere gönülleri hoş tutulur elleri dara düşünce derman olunur
adam gibi adam sözünü ben sadece babam için kullandım kimseyede imada yorumda bulunmadım neyse ya size ne oluyor bu arada sizin babanıza dedim sanki yoksa görümcemmisiniz ya da kv :)
canim sen cok haklisin. bu ne canim hic bir alternatifi kabul etmiyor...konys guzelce demustim ama canim seni anlamuyir...haklisin birak borc bitsin aende sikintilarla dolu evlilik yapmak istemiyorsun...
erk arkadasin anlamali seni....sen bircok secenek sunmussun...net bir tavir koymalisin..
şimdide canımı yakmaya çalışıyor git başka biriyle nişanlan evlen ikimizide kurtar bu eziyetten yazmış ne yapayım ben bununla şimdi
hahaha sperm yorumuna bayildim.....ay çok mu vazgeçilmez yaa..sanki bana bulunmaz hint kumaşı..kızlar değerinizi bu kadar küçültmeyin.dünya üzerinde dişi her zaman erkekten değerlidir.dişiyi kazanmak için hep savaşlar verilir.doğada bile erkekler birbirine girerler, bin tane maymunluk ederler..dişi istediğini seçer..
siz hiç sperme doğru koşan bi yumurta gördünüz mü??
o zaman değerinizi bilin.
şimdide canımı yakmaya çalışıyor git başka biriyle nişanlan evlen ikimizide kurtar bu eziyetten yazmış ne yapayım ben bununla şimdi
Burada yeri geliyor, birbirimize anne,kardeş olabildiğimiz gibi, kayınvalide,görümce de olabiliriz :) Beyaz varsa siyahta vardır.
Bakın, üstüne basa basa söylüyorum, germekte değil amacım ama öyle bir söylediniz ki, yarası olan biri buna alınır. Ki öyle evet ben alındım şahsen, olamaz mı ?
Birikimi olmayan insan adam gibi adam değile çıkıyor sonuç, dediğiniz cümlede. Neyse, daha fazla uzamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?