- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.033
- 33
- 37
E daha 2 yiliniz varmis ne bu acele? 2 yıla kim öle kim kala kim ayrıla kim barışa? Yavrucum sen kimsenin lafına bakıp aileni karsına alma. Okumus etmissin isin olacak ama ben burada goruyorum ki calisan kadinlar da kendilerini ezdirtmeye pek merakli. 2 yil sonra gelip isterler isteme nisan 1 gun nikah 10 dakika. Ayrica bu isi secerken size mi guvenip secmis sen olmasan pasa pasa gidecek arandigi yere. Annenden babandan daha mi iyi dusunecekler saniyorsun seni?okul bitince ben 25 yaşında oluyorum okul bittikten sonra diyorum zaten
Aileniz bilmeden gider sevgilinizin ailesiyle tanıştırsaniz böyle baskı yaparlar tabi.bittikten sonra
bir bucuk yil da olur, bes yil da olur.. hayatimda neyi ne zaman yapacagimi ben bilirim.. aileme ne zaman soyleyecegimi ben bilirim. bu sacma sapan manipulasyonlara gelme bak yasin kucuk.. 1,5 yil bir sey degil buyutme gozunde sacma sapan. insanlar on yil flort ediyor da evleniyor. 1,5 yilda iki ayrilik.. insallah ikna olmaz ailen ne diyeyim.. sacma bir durum icindesin ve kotusu bunun farkinda da degilsin.ama 1.5 yıl olmuş neden ailen bilmiyor diyorlar.
Asker eşi olmak çok daha zor. İnşallah pembe gözlüklerini çıkarıp bakabilirsin hayata ama sanmıyorum bunu. Biliyorum ki evleneceksin30 yaşında asker
mezun olur olmaz atanacaginizi nerden biliyorsunuz?doğu görevine gideceği için medeni hal evli gözükmesi gerekiyormuş karşı tarafın. benim de mezun olur olmaz atamam olacağı için eş durumuyla gitmek zorundayım bundan acele ediyoruz dediler
zaten uzak akrabayız ister istemez tanışıyoruz hususi gidip tanışmadım. sevgilim söylemiş ailesineValla ben kendi ailenizin bilmeyip karşı tarafın ailesi ile tanışmanızı hoş bulmadım. Ha bir de mezun olun acele etmeyin. Tanışma işleri mezun olduktan sonra olsun bence
Kac kisi sana guzelce anlatmis. Cahil de degilsin zaten. Diyorsun ki ben belami istiyorum. Peki, allah sifa versin o zaman.çok teşekkür ederim yapıcı yorumlarınız için. kendisi doktor değil asker. benim hayalimde hep erken evlilik vardı aileye düşkün olduğum için erken yuvamı kurmak istiyorum bu sadece. kariyeri arka planda bıraktım belki yanlış bir karar ama şu an beni bu mutlu ediyor.
30 yaşında sevgiliniz, ailem öyle diyor böyle diyor diye baskı mi yapıyor size?zaten uzak akrabayız ister istemez tanışıyoruz hususi gidip tanışmadım. sevgilim söylemiş ailesine
çok teşekkür ederim yapıcı yorumlarınız için. kendisi doktor değil asker. benim hayalimde hep erken evlilik vardı aileye düşkün olduğum için erken yuvamı kurmak istiyorum bu sadece. kariyeri arka planda bıraktım belki yanlış bir karar ama şu an beni bu mutlu ediyor.
Kac kisi sana guzelce anlatmis. Cahil de degilsin zaten. Diyorsun ki ben belami istiyorum. Peki, allah sifa versin o zaman.
teşekkür ederim hepinize. biraz daha bekleticem bu kararımı30 yaşında sevgiliniz, ailem öyle diyor böyle diyor diye baskı mi yapıyor size?
Okulunuz bitmemiş sonrasında gireceğiniz önemli bir sınavınız var, sevgilinizin evlilik için şartları uygun olabilir ama sizin değil.
Doğu'da ilceye değil merkeze gitmek için sizi düşünmeden baskı yapıyor. Sizi düşündüğü falan yok gibi duruyor burdan.
yok olur mu fikirleriniz için sağolun düşünücem tekrardan. çevremde bunları sorabileceğim kimse yok.Konu sahibesi zorla basina bela alacak yazik.
Amaan bosvermek en iyisi onun icin herkes burada tane tane anlatti. Kendini parmakta oynatacak aileyi bulmus her seyin de farkinda tercihini de acik acik yazmis. Gittigim uzman doktorun akli basinda zehir gibi olmasini isterim ben. Okulu ikinci plana atmasi iyi bile dogal bir eleme olur boyleceKonu sahibesi zorla basina bela alacak yazik.
güzelce teşekkür ediyorum fikir alışverişi yapıyorum dalga geçer gibi yorum yapıyorsunuz ya. benim doktorluğumu eleştirmek size düşmez yalnızAmaan bosvermek en iyisi onun icin herkes burada tane tane anlatti. Kendini parmakta oynatacak aileyi bulmus her seyin de farkinda tercihini de acik acik yazmis. Gittigim uzman doktorun akli basinda zehir gibi olmasini isterim ben. Okulu ikinci plana atmasi iyi bile dogal bir eleme olur boylece
En mantıklı olan bu.teşekkür ederim hepinize. biraz daha bekleticem bu kararımı
Valla siz soylediklerinizle bizimle dalga geciyor gibisiniz ama neyse.güzelce teşekkür ediyorum fikir alışverişi yapıyorum dalga geçer gibi yorum yapıyorsunuz ya. benim doktorluğumu eleştirmek size düşmez yalnız
asla dalga geçmiyorum abla kardeş gibi konuştuğumu varsayarak yazdım hepsini ama bu tutum karşısında pişman oldum yazdığıma daValla siz soylediklerinizle bizimle dalga geciyor gibisiniz ama neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?