Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

Yaşın zaten küçük.Annenin babanın ufacık bir tanışmışlıkları o insanın güvenilir olduğu anlamına mı gelir.Zaten çocuğun aklı bi karış belli.Hemen ilanı aşktamı bulunulur yahu.Nedir ne değildir belli değil.Seni tanımıyor.Ynalış şeyler bunlar.

Sordum yukarıdaki mesajlarda yazmıştım :)

Canım haklısın bende akıl sır erdiremiyorum ama oluyor. Bana dediki kalbin ne diyor dedi bi sor bakalım dedi kalbim çok yorgun olduğunu yeni bir ilişki düşünmediğini söylüyor dedim sonra elimi tuttu kendi kalbinin üstüne koydu benim kalbimi dinle birde dedi (bu arada kalbi çok hızlı bir şekilde atıyordu heyecanlanmış sanırım) bende çok hızlı gidiyorsun mehmet biraz hızı kesmelisin diyor felan dedim.

Bizim evlilik felan şu anda çok erken kaderimiz sizin ki gibi birse olur. Mutluluğunuz daim olsun :)

Etkilendim çok fazla etkilendim yalanlayamam. Hayırlısı olur inşallah.

Hızlı gitmiyorum mehmet çok hızlı ama ben ona göre çok yavaştım. Mutluluğunuz daim olsun sizinde :)

Bizim evlilik felan şu anda çok erken kaderimiz sizin ki gibi birse olur. Mutluluğunuz daim olsun :)

benm eşimde çok hzılı davranıyrdu ona kalsa 1 aya evlenrdik yani o derece

bizde hemen evlenmedik canım 2 yıla yakın zamandan sonra evlendik

teşekkrederim

Ben güvenilir olduğunu söylemedim zaten kendimi rahat hissetmeme neden oldu dedim yanlış anlamışsınız.
Söyledikleriniz de haklısınız çok hızlı gitti ben de çok şaşırdım aklım almadı şaka gibiydi ama rüya gibi bir gün geçirdim

Inanirim tabi buraya yazdiklarin dogruysa ben inandim memoya. Yalniz onune cikan adama ben iliskiden ciktim deyip adamlari kendinizden sogutmayin kizlar. Yeni ask herkese iyi gelir, keyfini surun eski defterleri acip durmayin erkekler sogur bunlardan

Hızlı olmasasının nedeni asker olduğu için olabilir mi :)
Şu an yorum yapmak pek sağlıklı değil.. Kendini kaptırmadan bak bakalım neler olacak..

Inanirim tabi buraya yazdiklarin dogruysa ben inandim memoya. Yalniz onune cikan adama ben iliskiden ciktim deyip adamlari kendinizden sogutmayin kizlar. Yeni ask herkese iyi gelir, keyfini surun eski defterleri acip durmayin erkekler sogur bunlardan

Canım ilişkim biteli 2-3 gün oluyor bu kadar kısa sürede yeni birini tanıyorum ve çok iyi vakit geçiriyorum ve erkeklere şu an güvenim erkek arkadaşımın yaptıkları yüzünden sıfır bilmeye hakkı var diye düşünüyorum kandırmak istemedim onu.

hımmm romatik ya da romatik ayağına yatarak kız tavlamaya çalışan bir usta.... da ben şuna şaşırdım hadi o sizden etkilendi, bunca şeyi siz nasıl yapınız, adamla konuşurken muayne olmadan aşağı inmeler, hastane dışına çıkmalar, gezmeler. Size çok etkilenmişsiniz ki savurduğu her yere gitmişsiniz, ben yapamazdım sanırım ben biraz daha şüpheciyim

Iste bu yaptigi fazla yapmacik. O anda bunu düsünemeyip ve isin büyüsüne takilmis olabilirsin fakat film disinda hiç bir erkek böyle yapmaz. Belli adam filmden, ordan burdan gördügü taktigi uygulamak istiyor.

Ve farz edelim ki söyledikleri dramatik olsada dogru olsun, bu da korkunç degil mi? Daha tanimadigi birisine "benim memleketime gel" demek korkunç degil mi? Seni simdi bile böyle seviyorsa, sen iliskiyi kesmek istediginde sana musallat olacagi ne malum?

Hızlı olmasasının nedeni asker olduğu için olabilir mi :)
Şu an yorum yapmak pek sağlıklı değil.. Kendini kaptırmadan bak bakalım neler olacak..

canım askerliği 25 gün sonra bitiyor :)

Muayne olmadan gitmedim çok sıra vardı sıranın bize gelmesine Röntgen çektirecektik ve öğleden sonraya kalmıştık. Evet etkiledim yalan söyleyemem ama savurduğu her yere gitmedim eve gitmemi istemiyordu sinemaya gidelim demişti hayır dedim.

hayırlısı olsun, umarım istediğin gibi sonuçlanır herşey

Cocugu kandir demedim oturup iliskini anlatmana gerek yok diyorum bu ikisi farkli

Canım aynı bende bu şekilde düşünüyorum ama 25 gün sonra gidecek askerin benimle ne işi olur diye düşünüyorum aklım almıyor

Canım aynı bende bu şekilde düşünüyorum ama 25 gün sonra gidecek askerin benimle ne işi olur diye düşünüyorum aklım almıyor
Onların aklı öyle çalışmıyor işte... Kar kardır, son 25 gününü güzel geçirmek istiyordur belki. Neredeyse 1 ay, askerliğin son zamanı hele de, günler çabuk geçer böylece...

Bu romeo modlari da bana hic inandirici gelmiyor.bir erkek tutamayacagi vaatleri hic vermemeli ki bir gun bir vaat verdiginde gercek olacagindan emin olayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…