Akıl almaz tanışma. Aklım yetersiz kaldı kızçeler.

ayağınız nasıl bu arada iyimisiniz...

Bende onla tanistiktan sonra ayagimin agrisi gecti sanki oraya gitmem ve onunla tanismam icin ayagim agridi diceksin sandim

Bilmem ki ya ortak yonler oyle hemen anlasilmaz benim de basta biz ayniyiz dedigim arkadasim vardi ama sonralari anladim ki aslinda cok farkli karakterlermisiz.insallah umdugun gibi biridiR

Film mi çeviriyorsunuz.Hiç tanımadığın insanla bi yerlere gidip oturmak muhabbet etmek.Valla iyi cesaret.O da 1-2 saat gördüğü kıza ilanı aşkta bulunması.yAŞLARINIZ ÇOK KÜÇÜK OLSA GEREK.

mehmet bır ask fılmı cevırıyor
ınanmayız bunlara mehmet daha cok fırın ekmek yemen lazım

Canım bende inanmam diyordum ama rüya gibi bir gün geçirdim.

Hmmm.
Adamın kimliğine baksaydın? Evliyse filan.
Olabilir tabi ama çabuk başlayıp çabuk bitenlerden olur gibime geldi...

Hiç aklıma gelmedi kimliğine bakmak çabuk başlamaz ona söyledim eğer bir şey olursa birbirimizi tanımamız gerektiğinden bahsettim fakat beni çok iyi tanıdığını söyledi resmen benim karakter analizimi yaptı ağzım açık kaldı.

hayatınızda hiç türk filmi izlemediniz sanırım.

Türk filminde baş roldeydim bugün :)

bu bey jetgillerin neyi oluyormuş ?....

hahaha :)

bunların hepsi bir günde mi oldu bir de yanlış anlamayın sadece tuhaf geldi dr u bırakıp tanımadığınız biriyle nasıl rrahat iletişim kurabildiniz

Evet canım hepsi bugün oldu tanımadığım biriydi evet ama askerdi benim babam gazi burada gaziler derneğinin başkanı mehmette asker şahsen babamla tanışıyorlarmış hatta bir yemekte annemle bile muhabbet etmişler daha önce. O yüzden içim rahattı ve bir kötü izlenim bırakmadı

1 saat önce tanıştığı insana memlekitime gel bırakmam denir mi?
Askermiş libidosu tavan yapmıştır

Asker evet ama 25 gün sonra askerliği bitiyor benimle olsa olsa 4 kere daha felan görüşebilir. Ben memleketine gitmek istemeyince kpss tercihlerinde burayı yazacağını söyledi bartını hiç sevmediğini fakat benim için sözlerini yalayacağını söyledi ve tercihlerin fotoğrafını çekip atacağım ilk sırada burası olacak ahanda şuraya yazıyorum dedi.

Teşekkür ederim canım bugün çok nazlı davrandım ona rağmen pes etmedi bakalım ilerki günlerde neler olacak.

kuzum sen ne ara ayrıldın

Canım pskolojim çok bozuktu beni aldatmış

hemde ne şok
Nerede yasiyorsunuz utopyada mi? Mehmet ahhh Mehmetttt ne yere bakan yurek yakaann. Nasilda biliyor isini. Bu kadar sey insani iskillendirmiyor degil...dikkat!

Temkinliyim ama bugün rüya gibiydi gerçekten burdan anlatabileceğim gibi değil kafam allak bullak.

canım öyle direk salıverme yelkenleri. hemen güvenme. tanışalı bikaç saat olmuşken fazla yani bunlar. bide asker psikolojisi farklı olur derler. sen dikkatli ol çok güvenme

Canım yukarıda da yazdım askerliği 25 gün sonra bitiyor ama temkinliyim ve güvenmek asla yok :)

Adam prof.muş.
Arkana bakmadan kaç......
Böylesi musallatta olur...

Bu kadar tesedüfler kafamı karıştırıyor ama

Canım benim emin ol bende hep güldüm inanamadım şaka gibi geldi hatta şaka değil mi diye sordum o derece ama askerlik pskolojisi kalmamıştır 25 gün sonra gidiyor bitiyormuş askerliği.

Mehmete bak beee eve gelsin kocama cok pis saricam :)
:)

sende hoşlandıysan görüşmeye devam et bakalım nolacak. Hemen gidip nikah kıyacak değilsiniz ya :)

teşekkür ederim canım hoşlanılmayacak gibi değil valla upuzun boy esmer ter mavi gözler uzun kirpikler

Canım sen temkinli davran da bnm bir tanıdığımda böyle askerle tanıştı çocuk nevşehirdeymiş biz bursa 10 saat yol düşün. Görüştüler bunlar ettiler sonra askerlik bitti istediler bu kızı herşey güzel. kızın annesi ben göndermem sen geleceksen bu şehre evlen dedi Sonra çocuk Buraya yerleşti işini kurdu çok güzelde geçiniyorlar. ama bu sadece bir örnek sonu kötü de olabilirdi. Sen eşeğini sağlam kazığa bağla da çok dikkatli ol hem çok hızlı ilerlerse sıkılırsınız..

Hmmm.
Adamın kimliğine baksaydın? Evliyse filan.
Olabilir tabi ama çabuk başlayıp çabuk bitenlerden olur gibime geldi...
Sizinle dusunceler aynı işliyor :) Bende eşimle koca bır tesdf eserı tanstm eşim rusyada ben mınık bır sehırde yasıyrdum ama yollrmz kesıstı baktım eşimn bana ilgisi var ılk buluşmada kımlık çıkar dedım :) eşim saskın sakın yüzüme baktı evlı degılım merak etme dedı :) Buarda ılk tansmada bıtmedı bızımkı bız sanırım sanslı olanlardık ev su an 1 yıl 16 gundur evlıyız :)

çocuğu tanımıyorsun:
1. şıp sevdi olabilir.
2. yalancı olabilir.
3. aktör olabilir.
4. saman alevi olabilir.
sen kendini kaptırmadan etkilendiysen eğer tanımaya çalış.
ama 25 gün sonra gidince ne olacak?

tanımadıgınız bi adamla nasıl gidip bi yere oturdunuz o kadar muhabbete girdiniz benim de bunu aklım almadı

Böbrek.avi olabilir dikkat et

O ne demek :)

asker adamın serüveni çok olur ... tikkat et.
canım bende öyle düşünürdüm normalde ama dediğim gibi 25 gün sonra askerliği bitecek benimle toplasak 4 gün görüşüp vakit geçirebilir ve benden alabileceği hiçbir şey yok fazla nazlıydım.

bu kadar kısa sürede böyle büyülü şeyler anca türk filmlerinde olur birde yamyam adamların hayatında. bana inandırıcı gelmedi bu kadar rahat konuşan biiri eminim çokçada yalan söylüyordur...

Canım valla bilmiyorum ama sanki türk filmi çeviyoruz gibiydi normalde hiç inanmam böyle şeylere başa gelince farklı oluyor

ayağınız nasıl bu arada iyimisiniz...

Sağolun ayağımda stres çatlağı varmış doktorum krem verdi ve bolca istirahat etmemi söyledi inşallah kısa süre de toparlarım :)

İnşallah canım benim zamanla yaşayıp göreceğiz.

ışık hızı aşkları bunlar :)

Işık hızı demek az kalır bence :)

yaşın küçük sanırım. başlamadan bitir.
ı

20 yaşım bitiyor 21 e gireceğim mehmet 24 yaşında :)

Film mi çeviriyorsunuz.Hiç tanımadığın insanla bi yerlere gidip oturmak muhabbet etmek.Valla iyi cesaret.O da 1-2 saat gördüğü kıza ilanı aşkta bulunması.yAŞLARINIZ ÇOK KÜÇÜK OLSA GEREK.

20 yaşım bitiyor 21 e gireceğim mehmet 24 yaşında :)
Hiç tanımadığım bir insan demek yanlış olur yukarda ki mesajlarım da da yazmıştım babam gazi burada gaziler derneğinin başkanlığını yapıyor babamla şahsen tanışmışlıkları varmış hatta annemle bile bir yemekte sohbet etmişler o yüzden biraz rahattım.

babanızla tanışıklığı olduğunu, annenizle muhabbet ettiğini sadece ondan duymuş olduğunuz bir adam, evet hiç tanımadığınız biridir.

annenize bir sorsanıza aslı astarı varmış mıymış gerçekten?

Son düzenleme:
şu son yazdığın bilgilerin doğruluğu kesin mi?
annenle ne vesileyle sohbet etmiş.
bu çocuk bence iyi sallıyor.

Bana itici gelirdi bu kadar kısa zamanda böyle laflar hiç samimi bulmazdım

Evet ve asiri dramatik, yok elini kalbine koymalar tüm kutsal kitaplara peygamberlere yemin etmelere felan,.. Konu sahibi kendini filmde sanabilir fakat disardan baktiginda bu adam cidden korkunç. Insan kaç yillik tanidigi kiz arkadasi için ancak der "memleketime gel" diye, nasil oluyorda 1 günde bu kadar etkilenebiliyor?

Bu adamin bu laflari söyledigine göre akli pek yerinde degil ve korkarim konu sahibine musallat olabilir. Onu asiri takinti yapabilir, ben konu sahibin yerinde olsam asla o adam ile tekrar görüsmezdim.

eşimle bizim hikayemize çok benziyor askerlik kısmı hariç hastanede tanıştık ama ikimizde hasta yakını olarak bulunuyrduk hastanede eşimde bana nazar boncuğu vermişti iltifatlar vs birbirimzden ilk görüşte hoşlanmıştık

sanki yıllardır tanışıyrduk öğleyin yemek alıp geldi hastane bahçesnde yedik ogün de sevgililer günüydü aynen sizin gibi sohbet muhabbet 4 5 saat sürdü
sonra tel istedi vermedim face verdim ama biz cafe vs gitmedik sonra faceden görüşmeye başladık sonra telden bende ilk zamnalar güvenmedim aklıma neeler geldi katilmi sapıkmı vs vs
2 ay falan uğraştı facede beni ikna eetmk için yazdı durdu
ve buluştuk 3 senelik evliyim eşimi iyiki tanımışım o benim herşeyim

bence şans ver derim ama hemen kapılma nitekim ben 2 ay falan güvenmeye çalıştım güvendimde
yaşamadan bilemezsin yani yaşa ve gör inşalalh hakkından hayırlı olur herkes iyiniyetli değil bunuda göz önünde bulundur yavaştan başla herşeye temkinli ol akılalmaz tanışmayı tek ben yaşamamışım demek inan bana ilginç tanışmalar bence kaderin bir cilvesi eşim başka şehirli ben başka ama kısmet

Canım elimden geldiğince dikkatli olacağım çok teşekkür ederim :)

Bana itici gelirdi bu kadar kısa zamanda böyle laflar hiç samimi bulmazdım

Ben fazlaca etkilendim

Bende bakacağım cumartesi günü izinde tekrar görüşeceğiz bakalım neler olacak.

çocuğu tanımıyorsun:
1. şıp sevdi olabilir.
2. yalancı olabilir.
3. aktör olabilir.
4. saman alevi olabilir.
sen kendini kaptırmadan etkilendiysen eğer tanımaya çalış.
ama 25 gün sonra gidince ne olacak?

Canım hiçbir şey bilmiyorum bilsem size danışmazdım tek bildiğim rüya gibi bir gün geçirdim

tanımadıgınız bi adamla nasıl gidip bi yere oturdunuz o kadar muhabbete girdiniz benim de bunu aklım almadı

canım yukardada yazmıştım ailem tanıyor.

annenize bir sorsanıza aslı astarı varmış mıymış gerçekten?
Annemle gelir gelmez konuştum Mehmeti hatırladığını söyledi.

şu son yazdığın bilgilerin doğruluğu kesin mi?
annenle ne vesileyle sohbet etmiş.
bu çocuk bence iyi sallıyor.
Yok hayır yalan değil doğruluğu kesin bilgiler annemle konuştum eve gelir gelmez.
Mehmet fotoğrafçılıkla ilgileniyor yemekte fotoğrafları o çekiyormuş bir yerden konu açılmış Konyalıymış dernekte çalışan kızda konyalıymış annem ikisini sohbet edin bak memleketlisiniz felan demiş kesin bilgiler.
30 ağusta resim sergisi vardı babam gitti ben gitmemiştim baban vardı keşke sende olsaydın orda dedi bana.
Hepsi gerçek

Neden olmasin? Tanimakta fayda var bence. Ayrica yoldan cevirip tanisabilir miyiz diye sormamis. Ki ben dogru bulmasam bile boyle bir girisime bile olabilir gozuyle bakan insanlar varken ortak bir mekanda tanismak, sohbet etmek yadirganmamali bence. Tabii ki kendinizi kaptirmayin, adini koymayin ama taniyin. Ustelik ailenizle olan munasebeti sizi daha onceden aklina koyup takip ettigi fikrini dogurdu bende. Olabilir mi bilmiyorum. Ben olsam etkilendiysem tanimaya karar verirdim.

Herkese garıp gelsede eşimle facebooktan tanıştık basta geyık muhbettı arkdstık snra bıgun buluşalım dedı ve ben hayatımda asla yapmam dedgım seyı yaptım ve o gorsmeye gıttım . Tesdfler ortak noktalar gözlerle ımalı bakışlar :) eşimden kımlgnı ıstedım evlı degılım dedı ve gostrdı eşim 28 ben 22 yasındaydım . 2 ay gorstk gezdık dolaştık eşim rusya ya gıttı orda calısyrdu burda ızındeydı cunku benım ıcın bı macrdı keyflydı gezdk dolastk bıttı. dedım kı bu adam benı gıdınce aramaz ama oyle olmadı aradı hıc susmadı telefnlar maıller mesjlar ve 1 yıl sonra evlenme teklfı ettı hayr dedım gelmem rusyaya ve bı maıl geldı ıstfa dılekcesı ben gıtmedım ama o geldı suan 1 yıl 16 gundur evlıyım. bazen aşk ılk görüşte olablıyr her ınsan yanlş dıyemeyız ama her ınsan doğruda dıyemeyız. Ben belkıde sanslı olanlardandım doğru kışıydı karsımdakı. Umarım mehmette doğru kısıdr sadce emin ve yavaş adımlarla ılerle bı karar vermek ıcın cok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…