Merhaba kızlar mantığım almıyor bugün çok garip bir gün geçirdim sizinle paylaşacağım lütfen sonuna kadar okuyun ve benim yerimde olsanız ne yapardınız bir akıl verin çünkü benim aklım yetersiz kalıyor.
Kaç gündür ayağımda bir acı var doktora gitmeyi hep erteledim bugün acım dayanılmazdı zor bela doktora gittim röntgen çektirmemi söylediler sıra bekliyordum yarım saat oyalandım bekleme salonuna geldim yanımda bir beyfendi vardı adı Mehmet. Mehmeti tanımıyorum bizim memlekette askerlik yapıyormuş. Bana sizin neyiniz var diye sordu derdimi anlattım o derdini anlattı sohbet ettik biraz baktık sıra bize gelmiyor dışarı çıkalım mı biraz dedi olur dedim dışarı çıktık yine aynı şekilde sohbet muhabbet ettik saat öğlene gelmişti araya girecekti memurlar anlayacağınız üzere öğleden sonraya kaldık aç mısın diye sordu bana Hayır dedim peki ne içmek istersin dedi kahve olabilir diye sordum sonra dolmuşa bindik merkeze indik bir cafe de oturduk birbirimize hayatımızı anlattık günlük hayatımızdan bahsettik ilişkilerimizden gelecek hayallerimizden insanlardan uzun uzun dolu dolu bir muhabbet oldu.
Ve inanır mısınız bir çok ortak noktamız var Mehmetle hayattan beklentilerimiz her şeyimiz aynı sanırım çocuk bunlardan etkilendi bana bir sürü güzel şeyler söylemeye başladı arkadaşlık boyutunu aştı bana benimle memleketime gel seni buldum bir daha bırakmam sen o salona girdiğin ilk anda gözlerinde kayboldum şeklinde bir sürü güzel sözler söyledi bunları kaç kıza söyledin daha önce gibisinden konuştum elini kalbinin üstüne koydu tüm kutsal kitabımız peygamberimiz üstüne yemin ederim ki ilk defa böyle oldum sana söylediğim hiçbir şeyde yalan yok olduğum gibiyim dedi.
Ben yeni bir ilişkiden çıktım güven eksikliğim olduğunu dile getirdim bana sadece şans ver dedi. Yolda yürürken dondurma aldı oturduk dondurma yedik, Melekler şehrinin cdsini almak istedi cd yoktu çok üzüldü o filmi mutlaka izle ve izlerken beni düşün izledikten sonra da tüm düşündüklerimi olduğu gibi ona iletmemi söyledi.
Sonra şu evlilik fotoğraflarında insanların elinde tuttukları çubuklardan aldı bana üstünde BİR ÖMÜR BİRLİKTE yazıyor.
Arkadaşlar ve daha bir sürü güzel şeyler söyledi atladığım bir sürü şeyler var anlatırsam roman olur valla.
Siz olsanız inanır mıydınız?
Film mi çeviriyorsunuz.Hiç tanımadığın insanla bi yerlere gidip oturmak muhabbet etmek.Valla iyi cesaret.O da 1-2 saat gördüğü kıza ilanı aşkta bulunması.yAŞLARINIZ ÇOK KÜÇÜK OLSA GEREK.Merhaba kızlar mantığım almıyor bugün çok garip bir gün geçirdim sizinle paylaşacağım lütfen sonuna kadar okuyun ve benim yerimde olsanız ne yapardınız bir akıl verin çünkü benim aklım yetersiz kalıyor.
Kaç gündür ayağımda bir acı var doktora gitmeyi hep erteledim bugün acım dayanılmazdı zor bela doktora gittim röntgen çektirmemi söylediler sıra bekliyordum yarım saat oyalandım bekleme salonuna geldim yanımda bir beyfendi vardı adı Mehmet. Mehmeti tanımıyorum bizim memlekette askerlik yapıyormuş. Bana sizin neyiniz var diye sordu derdimi anlattım o derdini anlattı sohbet ettik biraz baktık sıra bize gelmiyor dışarı çıkalım mı biraz dedi olur dedim dışarı çıktık yine aynı şekilde sohbet muhabbet ettik saat öğlene gelmişti araya girecekti memurlar anlayacağınız üzere öğleden sonraya kaldık aç mısın diye sordu bana Hayır dedim peki ne içmek istersin dedi kahve olabilir diye sordum sonra dolmuşa bindik merkeze indik bir cafe de oturduk birbirimize hayatımızı anlattık günlük hayatımızdan bahsettik ilişkilerimizden gelecek hayallerimizden insanlardan uzun uzun dolu dolu bir muhabbet oldu.
Ve inanır mısınız bir çok ortak noktamız var Mehmetle hayattan beklentilerimiz her şeyimiz aynı sanırım çocuk bunlardan etkilendi bana bir sürü güzel şeyler söylemeye başladı arkadaşlık boyutunu aştı bana benimle memleketime gel seni buldum bir daha bırakmam sen o salona girdiğin ilk anda gözlerinde kayboldum şeklinde bir sürü güzel sözler söyledi bunları kaç kıza söyledin daha önce gibisinden konuştum elini kalbinin üstüne koydu tüm kutsal kitabımız peygamberimiz üstüne yemin ederim ki ilk defa böyle oldum sana söylediğim hiçbir şeyde yalan yok olduğum gibiyim dedi.
Ben yeni bir ilişkiden çıktım güven eksikliğim olduğunu dile getirdim bana sadece şans ver dedi. Yolda yürürken dondurma aldı oturduk dondurma yedik, Melekler şehrinin cdsini almak istedi cd yoktu çok üzüldü o filmi mutlaka izle ve izlerken beni düşün izledikten sonra da tüm düşündüklerimi olduğu gibi ona iletmemi söyledi.
Sonra şu evlilik fotoğraflarında insanların elinde tuttukları çubuklardan aldı bana üstünde BİR ÖMÜR BİRLİKTE yazıyor.
Arkadaşlar ve daha bir sürü güzel şeyler söyledi atladığım bir sürü şeyler var anlatırsam roman olur valla.
mehmet bır ask fılmı cevırıyor
ınanmayız bunlara mehmet daha cok fırın ekmek yemen lazım
Hmmm.
Adamın kimliğine baksaydın? Evliyse filan.
Olabilir tabi ama çabuk başlayıp çabuk bitenlerden olur gibime geldi...
hayatınızda hiç türk filmi izlemediniz sanırım.
bu bey jetgillerin neyi oluyormuş ?....
bunların hepsi bir günde mi oldu bir de yanlış anlamayın sadece tuhaf geldi dr u bırakıp tanımadığınız biriyle nasıl rrahat iletişim kurabildiniz
1 saat önce tanıştığı insana memlekitime gel bırakmam denir mi?
Askermiş libidosu tavan yapmıştır
Bir gunluk tanisma için ne peri masali ne de felaket senaryosu yazilabilir. Tamamen gercek de olabilir bunlar, sahte de. O yuzden kosarak kac demek sacma, koru korune baglan demek de sacma. Sadece temkinli olup, tedbiri elden birakmadan, gozleri dort acarak tanimaya calis. Birak ne olacagini zaman gostersin. Dikkatli olmak sartiyla..
kuzum sen ne ara ayrıldın
Nerede yasiyorsunuz utopyada mi?Mehmet ahhh Mehmetttt ne yere bakan yurek yakaann. Nasilda biliyor isini. Bu kadar sey insani iskillendirmiyor degil...dikkat!
canım öyle direk salıverme yelkenleri. hemen güvenme. tanışalı bikaç saat olmuşken fazla yani bunlar. bide asker psikolojisi farklı olur derler. sen dikkatli ol çok güvenme
Adam prof.muş.
Arkana bakmadan kaç......
Böylesi musallatta olur...
nedense bana fazla romatik geldi. ve askerlik yapan birinin kendine eğlence arama ihtimali de gelmedi değil.ama ortamı yaşayan sensin. bir anda etkilense dahi bu kadar şaşalı olması bana tuhaf geliyor ya da ben taş kalplinin biriyim.
ben gülerdim o ortamda..biraz zamana bırak,adını koymadan zaman geçirmeye çalış bakalım neler olacak.
:)Mehmete bak beee eve gelsin kocama cok pis saricam :)
sende hoşlandıysan görüşmeye devam et bakalım nolacak. Hemen gidip nikah kıyacak değilsiniz ya :)
Sizinle dusunceler aynı işliyor :) Bende eşimle koca bır tesdf eserı tanstm eşim rusyada ben mınık bır sehırde yasıyrdum ama yollrmz kesıstı baktım eşimn bana ilgisi var ılk buluşmada kımlık çıkar dedım :) eşim saskın sakın yüzüme baktı evlı degılım merak etme dedı :) Buarda ılk tansmada bıtmedı bızımkı bız sanırım sanslı olanlardık ev su an 1 yıl 16 gundur evlıyız :)Hmmm.
Adamın kimliğine baksaydın? Evliyse filan.
Olabilir tabi ama çabuk başlayıp çabuk bitenlerden olur gibime geldi...
çocuğu tanımıyorsun:Canım bende inanmam diyordum ama rüya gibi bir gün geçirdim.
Hiç aklıma gelmedi kimliğine bakmak çabuk başlamaz ona söyledim eğer bir şey olursa birbirimizi tanımamız gerektiğinden bahsettim fakat beni çok iyi tanıdığını söyledi resmen benim karakter analizimi yaptı ağzım açık kaldı.
Türk filminde baş roldeydim bugün :)
hahaha :)
Evet canım hepsi bugün oldu tanımadığım biriydi evet ama askerdi benim babam gazi burada gaziler derneğinin başkanı mehmette asker şahsen babamla tanışıyorlarmış hatta bir yemekte annemle bile muhabbet etmişler daha önce. O yüzden içim rahattı ve bir kötü izlenim bırakmadı
Asker evet ama 25 gün sonra askerliği bitiyor benimle olsa olsa 4 kere daha felan görüşebilir. Ben memleketine gitmek istemeyince kpss tercihlerinde burayı yazacağını söyledi bartını hiç sevmediğini fakat benim için sözlerini yalayacağını söyledi ve tercihlerin fotoğrafını çekip atacağım ilk sırada burası olacak ahanda şuraya yazıyorum dedi.
Teşekkür ederim canım bugün çok nazlı davrandım ona rağmen pes etmedi bakalım ilerki günlerde neler olacak.
Canım pskolojim çok bozuktu beni aldatmış
hemde ne şok
Temkinliyim ama bugün rüya gibiydi gerçekten burdan anlatabileceğim gibi değil kafam allak bullak.
Canım yukarıda da yazdım askerliği 25 gün sonra bitiyor ama temkinliyim ve güvenmek asla yok :)
Bu kadar tesedüfler kafamı karıştırıyor ama
Canım benim emin ol bende hep güldüm inanamadım şaka gibi geldi hatta şaka değil mi diye sordum o derece ama askerlik pskolojisi kalmamıştır 25 gün sonra gidiyor bitiyormuş askerliği.
:)
teşekkür ederim canım hoşlanılmayacak gibi değil valla upuzun boy esmer ter mavi gözler uzun kirpikler
Böbrek.avi olabilir dikkat et
canım bende öyle düşünürdüm normalde ama dediğim gibi 25 gün sonra askerliği bitecek benimle toplasak 4 gün görüşüp vakit geçirebilir ve benden alabileceği hiçbir şey yok fazla nazlıydım.asker adamın serüveni çok olur ... tikkat et.
bu kadar kısa sürede böyle büyülü şeyler anca türk filmlerinde olur birde yamyam adamların hayatında. bana inandırıcı gelmedi bu kadar rahat konuşan biiri eminim çokçada yalan söylüyordur...
ayağınız nasıl bu arada iyimisiniz...
Bende onla tanistiktan sonra ayagimin agrisi gecti sanki oraya gitmem ve onunla tanismam icin ayagim agridi diceksin sandim
Bilmem ki ya ortak yonler oyle hemen anlasilmaz benim de basta biz ayniyiz dedigim arkadasim vardi ama sonralari anladim ki aslinda cok farkli karakterlermisiz.insallah umdugun gibi biridiR
ışık hızı aşkları bunlar :)
ıyaşın küçük sanırım. başlamadan bitir.
Film mi çeviriyorsunuz.Hiç tanımadığın insanla bi yerlere gidip oturmak muhabbet etmek.Valla iyi cesaret.O da 1-2 saat gördüğü kıza ilanı aşkta bulunması.yAŞLARINIZ ÇOK KÜÇÜK OLSA GEREK.
şu son yazdığın bilgilerin doğruluğu kesin mi?O ne demek :)
canım bende öyle düşünürdüm normalde ama dediğim gibi 25 gün sonra askerliği bitecek benimle toplasak 4 gün görüşüp vakit geçirebilir ve benden alabileceği hiçbir şey yok fazla nazlıydım.
Canım valla bilmiyorum ama sanki türk filmi çeviyoruz gibiydi normalde hiç inanmam böyle şeylere başa gelince farklı oluyor
Sağolun ayağımda stres çatlağı varmış doktorum krem verdi ve bolca istirahat etmemi söyledi inşallah kısa süre de toparlarım :)
İnşallah canım benim zamanla yaşayıp göreceğiz.
Işık hızı demek az kalır bence :)
ı
20 yaşım bitiyor 21 e gireceğim mehmet 24 yaşında :)
20 yaşım bitiyor 21 e gireceğim mehmet 24 yaşında :)
Hiç tanımadığım bir insan demek yanlış olur yukarda ki mesajlarım da da yazmıştım babam gazi burada gaziler derneğinin başkanlığını yapıyor babamla şahsen tanışmışlıkları varmış hatta annemle bile bir yemekte sohbet etmişler o yüzden biraz rahattım.
Bana itici gelirdi bu kadar kısa zamanda böyle laflar hiç samimi bulmazdım
Merhaba kızlar mantığım almıyor bugün çok garip bir gün geçirdim sizinle paylaşacağım lütfen sonuna kadar okuyun ve benim yerimde olsanız ne yapardınız bir akıl verin çünkü benim aklım yetersiz kalıyor.
Canım sen temkinli davran da bnm bir tanıdığımda böyle askerle tanıştı çocuk nevşehirdeymiş biz bursa 10 saat yol düşün. Görüştüler bunlar ettiler sonra askerlik bitti istediler bu kızı herşey güzel. kızın annesi ben göndermem sen geleceksen bu şehre evlen dediSonra çocuk Buraya yerleşti işini kurdu çok güzelde geçiniyorlar. ama bu sadece bir örnek sonu kötü de olabilirdi. Sen eşeğini sağlam kazığa bağla da çok dikkatli ol hem çok hızlı ilerlerse sıkılırsınız..
Bana itici gelirdi bu kadar kısa zamanda böyle laflar hiç samimi bulmazdım
Sizinle dusunceler aynı işliyor :) Bende eşimle koca bır tesdf eserı tanstm eşim rusyada ben mınık bır sehırde yasıyrdum ama yollrmz kesıstı baktım eşimn bana ilgisi var ılk buluşmada kımlık çıkar dedım :) eşim saskın sakın yüzüme baktı evlı degılım merak etme dedı :) Buarda ılk tansmada bıtmedı bızımkı bız sanırım sanslı olanlardık ev su an 1 yıl 16 gundur evlıyız :)
çocuğu tanımıyorsun:
1. şıp sevdi olabilir.
2. yalancı olabilir.
3. aktör olabilir.
4. saman alevi olabilir.
sen kendini kaptırmadan etkilendiysen eğer tanımaya çalış.
ama 25 gün sonra gidince ne olacak?
tanımadıgınız bi adamla nasıl gidip bi yere oturdunuz o kadar muhabbete girdiniz benim de bunu aklım almadı
Annemle gelir gelmez konuştum Mehmeti hatırladığını söyledi.annenize bir sorsanıza aslı astarı varmış mıymış gerçekten?
Yok hayır yalan değil doğruluğu kesin bilgiler annemle konuştum eve gelir gelmez.şu son yazdığın bilgilerin doğruluğu kesin mi?
annenle ne vesileyle sohbet etmiş.
bu çocuk bence iyi sallıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?