- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
- Konu Sahibi Hazal melek
-
Eşimle bir tartışma yüzünden babamin evine geldim.ve aileler karıştı araya artık 5 buçuk aylık hamileyim bosanmakta istemiyorum ama esimle irtibatimiz yok gel beni al özur dile diyorum .gelmem diyor .ailemi ara öyle mahcup olduğunu göster diyorum yok .whatsaptan çocuk gibi bir engelleyip bir kaldırıyor yazmıyor konuşmuyor benle lutfen akıl verin bana herkes supeniyor artık uzun süredir burdayım neden gitmiyorsun diyorlar ne yapacagimi bilmiyorum
Çünkü tartışma annem evimdeyken olduTartisma neydi? Esinizle cozmek yerine ailenize gidip 3.kisileri karistirmak neden?
Nazdan değil citten babasız çocuk büyütmek çok zor nerden bileceksin diyeceksiniz ablamdanEski konulariniza bakılırsa çokta sağlıklı Bir evlilik yokmus ortada ve daha önceki konunuzda boşanmak istediğinizi söylemişsiniz eşiniz manyak bir adam siz hala naz niyaz peşindesiz .Bazı kadinlarida anlamak zor gerçekten
Doğuma 3.buçuk ayın kalmış bana sen gel diyor .surekliGel beni al ama özür dile mi?hoş gelmem diyormuş istemiyor demek ki ne bu ısrar
Boşanmak istiyordum ama çocuk var ne yapacagimi bende bilmiyorum .Eski konulariniza bakılırsa çokta sağlıklı Bir evlilik yokmus ortada ve daha önceki konunuzda boşanmak istediğinizi söylemişsiniz eşiniz manyak bir adam siz hala naz niyaz peşindesiz .Bazı kadinlarida anlamak zor gerçekten
Çünkü tartışma annem evimdeyken oldu
Nazdan değil citten babasız çocuk büyütmek çok zor nerden bileceksin diyeceksiniz ablamdan
Belkide haklisiniZİyi de ben size boşanın demedim .Siz boşanmak istiyorum dediğiniz zaman yine hamile değil miydiniz? Yani 2 ayda ne değişmiş olabilir .O zaman zorla özür dilemesini beklemeyin gidin evinize ,size zaten değer vermeyen insan özür dileyince değer vermeyecek neyse karar sizin
Doğuma 3.buçuk ayın kalmış bana sen gel diyor .surekli
Çünkü sart kosuyor bana görevi başka yere çıktı ev götürmesi yasakmış 1 sene ailemle yaşayacaksın diyor öyle mesaj atıyor sürekli banaSiz neden gitmiyorsunuz ?
E git sende orta yolu bulursunuz belki
Çünkü sart kosuyor bana görevi başka yere çıktı ev götürmesi yasakmış 1 sene ailemle yaşayacaksın diyor öyle mesaj atıyor sürekli bana
Geliyordu aslinda kayinvalidem aklini karistirdigi icin ben geldikten 1 hafta sonra mesaj yazdi özur diledi gelip guzel karimi ve oglumun annesini alirim kimseye muhtaç etmem diyordu.sonra anne lere gideceğim bugün dedi.ve gitti sabahta ne halin varsa gor nasıl gittiysen öyle gel dedi.ailem haklı diye mesaj attiBoşanmak isteyip çocuk var ama diyorsanız boşanmayı pek düşünmüyorsunuz ve neye güvenerek evi terk ettiniz?
İnsan eşinin huyunu az çok bilir, yani gelip sizi almayacağını yada özür dilemeyeceğini tahmin edebilirdiniz. Hadi onu da anlamadınız diyelim.
Adama gel beni al dediğiniz için gelecekse de artık gelmez, nasılsa benle barışmayı düşünüyor kendi gelsin tıpış tıpış der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?