Akıl verebilirmisiniz

Hazal melek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
986
554
43
Eşimle bir tartışma yüzünden babamin evine geldim.ve aileler karıştı araya artık 5 buçuk aylık hamileyim bosanmakta istemiyorum ama esimle irtibatimiz yok gel beni al özur dile diyorum .gelmem diyor .ailemi ara öyle mahcup olduğunu göster diyorum yok .whatsaptan çocuk gibi bir engelleyip bir kaldırıyor yazmıyor konuşmuyor benle lutfen akıl verin bana herkes supeniyor artık uzun süredir burdayım neden gitmiyorsun diyorlar ne yapacagimi bilmiyorum

Tartisma neydi? Esinizle cozmek yerine ailenize gidip 3.kisileri karistirmak neden?

Nazdan değil citten babasız çocuk büyütmek çok zor nerden bileceksin diyeceksiniz ablamdan

Boşanmak istiyordum ama çocuk var ne yapacagimi bende bilmiyorum .

Çünkü tartışma annem evimdeyken oldu

O zaman adam bellk ki sizi istemiyor. Sizi istemeyeni siz neden istiyorsunuz? Hamileyim diyorsunuz bebeginize ve kendinize odaklanin. Adamin belli ki ne cocuk ne de siz umrunda degilsiniz siz hala gel beni al diyorsunuz.

Nazdan değil citten babasız çocuk büyütmek çok zor nerden bileceksin diyeceksiniz ablamdan

İyi de ben size boşanın demedim .Siz boşanmak istiyorum dediğiniz zaman yine hamile değil miydiniz? Yani 2 ayda ne değişmiş olabilir .O zaman zorla özür dilemesini beklemeyin gidin evinize ,size zaten değer vermeyen insan özür dileyince değer vermeyecek neyse karar sizin

Gel al demişsiniz o da gelmem demiş, bizden ne istiyorsunuz? Alsın diye bekleyecekseniz niye gidiyorsunuz?

Bir de bunu deneyin madem;

Belkide haklisiniZ

Boşanmak isteyip çocuk var ama diyorsanız boşanmayı pek düşünmüyorsunuz ve neye güvenerek evi terk ettiniz?

İnsan eşinin huyunu az çok bilir, yani gelip sizi almayacağını yada özür dilemeyeceğini tahmin edebilirdiniz. Hadi onu da anlamadınız diyelim.
Adama gel beni al dediğiniz için gelecekse de artık gelmez, nasılsa benle barışmayı düşünüyor kendi gelsin tıpış tıpış der.

Geliyordu aslinda kayinvalidem aklini karistirdigi icin ben geldikten 1 hafta sonra mesaj yazdi özur diledi gelip guzel karimi ve oglumun annesini alirim kimseye muhtaç etmem diyordu.sonra anne lere gideceğim bugün dedi.ve gitti sabahta ne halin varsa gor nasıl gittiysen öyle gel dedi.ailem haklı diye mesaj atti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…