Akıl verebilirmisiniz

Eee.. lojmanları yok mu bunların ?
Bende dedim neymiş yokmuş suanlik suanlik dediği 1sene yeminle annesi öyle anlaşılacak biri değil oda farkında kızlar aynı evdeyken esim görevden geliyordu bizde 8ze doğru kalkiyordum esim bazen izin vermiyordu.kalkmama kayinvalidem kırk defa yaptığımız odanın kapısına vurur sürekli oğlunu arıyordu .süpürge makinasını calistiriyordu kendide biliyor ama yok adam ailem diyor başka bisey demiyor

Koca evinde de olsanız, o çocuk annesiz babasız olacak bu belli. Bari burda sadece babasız olsun. Anne daha önemli.

O zaman ne yapın edin göreve gitttigi yere bende geleceğim diye diretin eşi degilmisiniz ağırlığınızı koyun

Koca evinde de olsanız, o çocuk annesiz babasız olacak bu belli. Bari burda sadece babasız olsun. Anne daha önemli.
Belkide haklısınız cumku bu hamilelikte doğru ne varsa hiç bisey dusunemiyorsunuz. Sürekli aglamaktan başka bisey olmuyor hele bide gelip size sürekli sen daha gitmedinmi sorusunu sorduklarında ve anlamda boşanıp geldi babam suan çok üzgün ben daha üzgünüm .

Sizin ne yaşadığınızı kimse bilemez. Ama, böyle devam ederse, o çocuğun anne ve baba evinde ailesi olmaž. Sizin sinirleriniz ne kadar dayanır. Çocuk yetiştirmek dünyanın en zor işi. Temeli huzurlu bir ortam. Mutsuz bir ailedense, mutlu bir anne ilk adimda evladır. Bebeğin enn büyük ihtiyacı bu olacak.

Bilmiyorum hatta pisikologa bile gidiyorum.sonra bir kaç avukatla görüştüm.elimde ne varsa yapıyorum.hatta kayinpederim annemi aradı o bile oğlunu suçluyor .gelinim benim kızım isterse buyursun gelsin evine diyor ailem karışmıyor senin kararın diyor.ablam babasız çocuk büyütmek çok zor diyor .tansiyonum sürekli düşüyor .öyle kalmisim

Ailenin yanina donmemeliydin...madem eve doneceksin bari ailenin tadi kacmasaydi

Ailenin yanina donmemeliydin...madem eve doneceksin bari ailenin tadi kacmasaydi
Ailemin tadını ben kacirmadim kızlar ben biraz uzak olalım 2 haftalığına geldim.biletimi kestim gece binip gidecektim .esim babamı aradı .o kızın 2 gun icinde geldi geldi gelmedi bosarim kızını diyince babam gitmiyorsun dedi.annemden başka kimse bisey bilmiyordu

Bebek doğmasa bile siz annesiniz. Uzaktan ahkam kesmek kolay sanmayın. Ben de bir anneyim. Doğmadığı için tecrube edemediniz ama... Umarım geç kalmazsınız. Onemli olan şu durumda bebek, bana kalırsa mutluluğu sizde.

Madem esinin gorevi baska yere cikti kayinvalidenlerle kalacagina annende kal.
Ben olsam esimin yaninda giderdim. Orada illaki evler vardir. Bir ev tutarsiniz.

E ama olay ailene yansidi...esine rest cektin o da su an umursamaz davraniyor...geri doneceksen evi terketmeyecektin...bu net bi durum yani

Nasıl yani

Anladım belkide herşey bellide ben akıl erdiremiyorumdur

Arkadasim sen moralini yuksek tut...esler arasinda sorunlar olur...sadece bir daha bu tarz bi durumda daha cok dusun...hemen evi terketmr...evi terketmek de evliligi yipratiyor canim...insallah hayirlisi ile sorunlari cozersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…