- 17 Mart 2016
- 335
- 635
- 103
- Konu Sahibi Hazal melek
-
16 ayda mı bu hale geldi bu evlilik? Adam bu kadar kısa sürede bu kadar acımasız nasıl davranabilir. Üstelik ilk çocuğunuza hamileyken nasıl bu kadar kötü davranabilir? Karakteri bu demek ki. Çok zor ama sağlam durmalısınız. Allah yardımcınız olsun.Yazmıyorum zaten 16 aylık evliyim .yeni sayilir
Önemi değil kızlar ..Pardon kusura bakma 16 yıllık okumuşum.
Neden sen muhatap oluyorsun. Babanlar o goreve gittiginde babanlarda kalma sarti ile versinler seni. Bir daha da baba evine gittiginde gel beni al deme. O zaman orada da yapamadi deyip istedigi sarti koyar sana. Adam bak seni almaya nazlaniyor simdi. Keske hic gitmeseydin daha iyiydi.Yok adam kabul etmiyor herşeyi söylüyorum ama yok
Amin16 ayda mı bu hale geldi bu evlilik? Adam bu kadar kısa sürede bu kadar acımasız nasıl davranabilir. Üstelik ilk çocuğunuza hamileyken nasıl bu kadar kötü davranabilir? Karakteri bu demek ki. Çok zor ama sağlam durmalısınız. Allah yardımcınız olsun.
Nasıl yapacağım onu ve kızlar suan mesaj atti bana ya adam olursun yada karar seni diyor bana
Zor oluyormu bide nüfusta onun adını geciyorNeden sen muhatap oluyorsun. Babanlar o goreve gittiginde babanlarda kalma sarti ile versinler seni. Bir daha da baba evine gittiginde gel beni sl deme. O zanan orada da yapadi deyip istedigi sarti koyar sana. Adam bak seni almaya nazlaniyor simdi. Keske hic gitmeseydin daha iyiydi.
Bu arada babasiz da cocuk buyuyor merak etme. Ben buyutuyorum. Eger kocan cekilmez biriyse cocuk icin bile olsa katlanma.
Hiç bisey yazmadım .sadece suan oglumun tekmelerini sayiyorum okadar bide nasil bu hale geldikBiz burdan ne desek olmaz. Karar sizin. Bana böyle bir mesaj gelse resti çekerim.
Ancak hayat , sizin , şartlar sizde.
Elbette onun adi geciyornufusta.Zor oluyormu bide nüfusta onun adını geciyor
Demi kimseye muhtaç degilixElbette onun adi geciyornufusta.
Ben calisiyorum. Kafam rahat. Eski esimin bana bir faydasi yoktu cocuk konusinda, yük hatta. Madem herseyi ben yapacaksam adami niye taşıyayim ki? O ayda iki kez goruyor oglunu. Anne mutlu ise cocuk da mutlu buyuyor merak etme.
sen gel demesiyle doguma 3.5 ay kalmanin alakasi ne ki cozemedim gitmek istiyorsaniz gidin neden illa onun almasini bekliyorsunuzDoğuma 3.buçuk ayın kalmış bana sen gel diyor .surekli
Eşimle bir tartışma yüzünden babamin evine geldim.
Biraz çelişki var gibi sanki??Çünkü tartışma annem evimdeyken oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?