Akıl verebilirmisiniz

Yazmıyorum zaten 16 aylık evliyim .yeni sayilir
16 ayda mı bu hale geldi bu evlilik? Adam bu kadar kısa sürede bu kadar acımasız nasıl davranabilir. Üstelik ilk çocuğunuza hamileyken nasıl bu kadar kötü davranabilir? Karakteri bu demek ki. Çok zor ama sağlam durmalısınız. Allah yardımcınız olsun.

Yok adam kabul etmiyor herşeyi söylüyorum ama yok
Neden sen muhatap oluyorsun. Babanlar o goreve gittiginde babanlarda kalma sarti ile versinler seni. Bir daha da baba evine gittiginde gel beni al deme. O zaman orada da yapamadi deyip istedigi sarti koyar sana. Adam bak seni almaya nazlaniyor simdi. Keske hic gitmeseydin daha iyiydi.
Bu arada babasiz da cocuk buyuyor merak etme. Ben buyutuyorum. Eger kocan cekilmez biriyse cocuk icin bile olsa katlanma.

Son düzenleme:
Amin

Zor oluyormu bide nüfusta onun adını geciyor

Biz burdan ne desek olmaz. Karar sizin. Bana böyle bir mesaj gelse resti çekerim.

Ancak hayat , sizin , şartlar sizde.
Hiç bisey yazmadım .sadece suan oglumun tekmelerini sayiyorum okadar bide nasil bu hale geldik

Zor oluyormu bide nüfusta onun adını geciyor
Elbette onun adi geciyornufusta.
Ben calisiyorum. Kafam rahat. Eski esimin bana bir faydasi yoktu cocuk konusinda, yük hatta. Madem herseyi ben yapacaksam adami niye taşıyayim ki? O ayda iki kez goruyor oglunu. Anne mutlu ise cocuk da mutlu buyuyor merak etme.

Demi kimseye muhtaç degilix

Özür dile beni al diyecekseniz niye gidiyosunuz?
Böyle evcilik oyunu oynar gibi evlilik yapacaksanız çocuk yapmayın bari.

Adam nasıl olsa hamile tıpış tıpış gelecek mantığında.
Bide siz yoksunuz evde rahat geldi heralde bekar yaşamak adım atmadığına göre.
Valla çocuğunuzu yalnız büyütmek , bir öküzle büyütmekten daha iyidir.
Oğlunuz babayı örnek almaz işte büyüyünce ,daha iyi yani.

Eşinin seni gerçekten sevdiğine emin misin?
Eğer gerçekten sevdiğini düşünüyorsan evliliğiniz henüz oturmamıştır. Ama telefonla değilde yüz yüze konuşursanız daha sağlıklı olur.

madem tepki verip gitmişsiniz şimdi gel beni al ne demek yahu,

sözünüzün arkasında durun, zaten bu şekilde davrandığınız sürece ne tepkinizin bi ağırlıgı kalır ne de kıymetiniz..

aramayacak sormayacaksınız, elbet aklı başına gelecektir, zaten gelmezse de bu adamla ömür geçmez demektir.....

Konuşmayın
Ciddi ciddi konusmayın
Üc bes gün neyse irtibat kurmayın ararsa acmayın mesaja cevap yazmayın
Bi rahat bırakın adamıda sizi özlesin değerinizi hatırlasın
Siz üstüne gittikce adamın bi tarafı nirvanaya ulasmıs

Boşver ya seni istemeyen adamı ne arıyorsun gel diyorsun

Annenle babanla yaşa mis gibi.

Baban destekliyormuş. Dedelik yapar.
Çocuğun babasının eksikliğini hissettirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…