Akıl verebilirmisiniz

Arkadasim sen moralini yuksek tut...esler arasinda sorunlar olur...sadece bir daha bu tarz bi durumda daha cok dusun...hemen evi terketmr...evi terketmek de evliligi yipratiyor canim...insallah hayirlisi ile sorunlari cozersiniz
16 aylik evliyim citten çok zor bir mücadele verdim .bu evllik yolunda ama artık hakarete dayanamadım.Yoksa asla bu kadar kolay pes etmezdim

Değişmez demi böyle karakterli bir insan

Değişmek niyetinde olan insan en azından ufacık da olsa bir caba gösterir.. Siz ona ne beklediğinizi söylediğiniz halde en ufak kipirdama yok. Onun icin değişeceğine inanmıyorum. Problemler ne bilmiyorum, ama evi terk edecek kadar durum vahimse o ciddi caba göstermeden dönmeyin derim. Yok toparlamak istiyorum diyorsaniz cagrin ve şartları konusun

psikolog siz adım adim dedi bugun

Ben de siz rahatlayın istiyorum.anne evi koca evi, ölçün biçin. Huzurdan başka amaç yok.

Ailem demiyor, hamile olduğunuz ve gel beni al dediğiniz için ona muhtaç olduğunuzu düşünüyor.

Tabir yerindeyse burnunuzu sürtmek istiyor.

Hamile , nasıl olsa dönmek zorunda hissini ona yutturun , bakın nasıl yola gelecek.

Nasıl yapacağım onu ve kızlar suan mesaj atti bana ya adam olursun yada karar seni diyor bana

Mesaj yazma beklesin beyefendi. Hamile eşini böylesine üzen yıpratan birine acımayın. Alttan da almayın. Ablanız boşandı diye babanız üzgün diye düşünmeyin hayat sizin hayatınız. Kocanız sizin dönmeye mecbur olduğunuzu düşünüyor. Tüm bunları dert ettiğinizi biliyor. Orada kalamaz nasıl olsa, ablası gibi olmak istemiyor üstelik de hamile tıpış tıpış gelecek diyor. Ya adam olursun ya da karar senin ne demek? Resmen tehdit etmiş. Önce yeni evli falansınız sandım bir de baktım 16 yıl yazmışsınız. Kötü olan ne biliyor musunuz? Çok vicdansız, merhametsiz bir adam bu. Karım hamile, benim çocuğuma benim yavruma hamile, benim canımı taşıyor, el üstünde tutmam üzmemem lazım, o benim canımın parçası diyeceğine güç gösterisi peşinde. Hem de çok çirkin çok adice bir üslupla. Hamile halinizle sizi üzen düşük tehlikesi yaşatan nasıl bir koca olabilir! Babanıza söylediği cümle de çok çirkin kendini ne sanıyor. Babanız adam gibi adammış onu söyleyeyim. O lafı babana eden adam babandan özür dilemeyi de bilecek. Adam gibi adam olsa babanın evinde olay çıkarmaz kendi dört duvarının içinde çözerdi meselesini. Ayrıca hamile kadınla ne meselesi olabilir ya! Bu ne terbiyesizlik bu ne şuursuzluk! Üzüntüden çocuğunu kaybetsen bunun bedelini kim ödeyecek? Adamın seni de çocuğunu da düşündüğü yok bencil merhametsiz bir insan. Lütfen sağlam dur artık gel özür dile falan deme. Adam olsun ne yapılacağını kendi bilsin. Yazma da konuşma da. Biraz kendine getir şu adamı. Ezik ve zayıf durma. Ablam da boşandı falan diyorsun boşandıysa vardır haklı sebebi kendini böyle düşünüp aciz hale getirirsen bu adam sana yapmadığını bırakmaz ki durum ortada.

Yazmıyorum zaten 16 aylık evliyim .yeni sayilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…