Akıl verin lütfen

Keşke banam gibi bi adam olsaydı ama teyzem yakın zamanda aldatıldı ondan çok etkilenmiştim

Yok olmadı ama olacaktı eminim kadınlar hissediyor karın yanında mı karını neden evde yalnız bırakıyorsun falan saçma sapan şeyler

Kadınlar hissediyor diye bir şey yok. Müneccim falan değiliz. Orta yolunda olmayan bir şey varsa onu akıl süzgecinden doğru bir şekilde geçirmesek yanlışta hissedebiliriz. Kendini yalanlara inandırıp mutlu hisseden bir çok kadın var.

Bilmiyorum napacağımı

Eşin yüz verdi mi öyle biri mi yani kadının öyle bı niyeti olsa bile eşin yesil ışık yakar mı ? Eşime güveniyorum diyorsan git tabiki kocanın dibinden ayrılma gayette mutluyuz seviyoruz imajı çiz. Ama guvenmiyorsan tek meseleniz bu olarak kalmaz sürekli bı güven sorunu yaşarsın öylede evlilik zaten yürümez.

Veremiyorum işte düğüne az kaldı bu konuyu eşimle konuşmam lazım karar vermem lazım bi an önce o yüzden buraya yazdım

Kendinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz lazım. Ben şahsen giderdim. Hiç kimse için hayatımı kısıtlamam.

Yok güvenmiyorum ama gidiyim mi ?

Karın yanında mı selam söyle yazsa sorun yok tabi de Munecim eğer karın yanında mı görmesin diyince yok merak etme uyuyor yazdıysa olay bitmiştir. Eminim konu sahibinin bu kadar dert etmesinin Bi sebebi vardır. Yoksa tabi dediğin gibi masum Bi yazışmaysa konu sahibinin destek alması gerekebilir.

Keşke banam gibi bi adam olsaydı ama teyzem yakın zamanda aldatıldı ondan çok etkilenmiştim
Anladım, teyzenizin aldatılması sizi etkilemiş, bebeklerinizi kaybetmeniz zaten oldukça kötü Allah bir saha yaşatmasın yazışmaları da görünce ben de teyzem gibi aldatılıyor muyum diye içinizde büyütmüşsünüz.

Napıyosun yazmış eşim dışardayım yazmış karın nerde demiş evde demiş niye karını evde yalnı bırakıyorsun felan demiş

Ben mi abartıyorum aceba

Napıyosun yazmış eşim dışardayım yazmış karın nerde demiş evde demiş niye karını evde yalnı bırakıyorsun felan demiş
Bu kadar mı? Eşin ne cavep vermiş niye yalnız bırakıyorsun sorusuna? Yani burda kestiyse konuşmayı çok da şaapma bence. Tanıdık diye Cevapsız bırakmak istememiştir. Niyetini anlayınca konuşmayı kesmiştir.

Yok güvenmiyorum ama gidiyim mi ?
Gitme dicem ama eşine güvenmiyosun eşinle o zaman hiç bı ortama girmeyecek misin? Daha önce aldatma yalan gibi olayları mi oldu eşinin yenide evlisiniz şimdiden sonu ayrılık olur bosanirim modundasin gidersen eşinin yüz vereceğinden eminsin muhtemelen

İçiniz rahat etmiycekse gitmeyin hiç kötü olmaya gerek yok

Tanıyamamışım demek ki beş yıl sevgililik dönemimiz oldu

Konuda anlattıklarınızda hiçbir şey yok ki. Kadın; eşinizin bir akrabasıyla 10 yıl evli kalmış ve boşanmış. Bu akraba kim mesela ? Yıllarca her bayram,seyran, düğün vb de ailece görüşülen yakın bir akraba olabilir mi ? Eşinizle kadın arasında, ayrıca bir akrabalıkta mevcut mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…