Dün söyledim ona annen böyle dedi bir kere uyardım yine aynı şeyi yapıyor diye . Oda insanlar heves edip söylüyor işte dedi bana .Aman bu ailelerde ne anlar çocuk yap demekten .
Valla kayınvalidemi hiç sevmem . Ama sağolsun 6 yıldır 1 kere çocuk yapın demedıTabii onun sebebide boşanalım dıye
Ama olsun duuu
Sıkma canını konusma anlasın bozuldugunu senı arasın sende rahatsız olduugnu dıle getir. inşallah anlar..
He sen eşine karşı mı tavır almak istiyorsun ?Dün söyledim ona annen böyle dedi bir kere uyardım yine aynı şeyi yapıyor diye . Oda insanlar heves edip söylüyor işte dedi bana .
yardım etti kucağına aldı buz koydu yatırdı beni . Aradan 1 saat geçti herşey normal gibi yapmamız gerekenleri yaptık kahve içtik tatlı meyve filan. Sanki tartışan biz değiliz gibi canım çok sıkkın.
Kurduğu cümlenin içindeki hakaret vari bir kelime yüzünden ona kırgınım. O öyle söyleyince bende duramadım karşılık verdim tabi . Oda dün sende karşılık verdin susmadın ki ödeştik işte dedieşine niye kırgınsın?
kv nin dediklerini yazmışsın hep eşin ne dedi?
birde bundan sonrası artık uzatmaya girer. barışmışsınız artık.
Aynen ya ona sinirliyimHe sen eşine karşı mı tavır almak istiyorsun ?
Bence hiç sinirlenme napabılır ki eşin ?Aynen ya ona sinirliyim
Aman bu ailelerde ne anlar çocuk yap demekten .
Valla kayınvalidemi hiç sevmem . Ama sağolsun 6 yıldır 1 kere çocuk yapın demedıTabii onun sebebide boşanalım dıye
Ama olsun duuu
Sıkma canını konusma anlasın bozuldugunu senı arasın sende rahatsız olduugnu dıle getir. inşallah anlar..
Aslında evet ama işte . Kv ile halledemiyorum. Niyetim aramamak sormamak biraz kırıldığımı bişey olduğunu anlasın istiyorum bunun için gruba yazmadım aramadım da bu sefer de eşim onlar sana ne yaptı sen niye yazmadın dedi . Akşamki gerginliğin sebebi buBence hiç sinirlenme napabılır ki eşin ?
Annesı sonucta bağırıp , çağırmasını bekleme ...
Sen kendın hallet bu sorunu kayınvalidenle ..
Boşuna yuvana huzursuzluk sokma boşver ..
Ama sen meyve falan yiyerek küskünşlüğünü onlara belirtmemişsin k i .. Şuan bence yaşadıklarını unut. Tekrar ederse o an belirt kırgınlıgını .Aslında evet ama işte . Kv ile halledemiyorum. Niyetim aramamak sormamak biraz kırıldığımı bişey olduğunu anlasın istiyorum bunun için gruba yazmadım aramadım da bu sefer de eşim onlar sana ne yaptı sen niye yazmadın dedi . Akşamki gerginliğin sebebi bu
Evet haklısınız bende tepkimi her seferinde düzgünce ortaya koydum İnan’ın. Ama bu sefer cidden bir sürü şeyin birimi sinirlerim gerildi . Laflar hep karşılıklı geldi ve gerildik kv ile . Onun dışında ben ailem ile ilgili objektif olurdum inanın. Bunu eşime de söyledim eğer sende ailemle ilgili bir problem yaşıyorsan bana söyle ben sana yardımcı olurum dedimGenç arkadaşım 'annen şunu dedi,annen böyle yaptı' vb konuşmalar eşinizin annesini savunmasından ve uzun vadede aranıza soğukluk girmesinden başka bir işe yaramaz.
Uzun yıllardır evli bir ablanız olarak geçinmenin formülünü şöyle buldum.
Her şeyi duymuyorum duyduysam da takılmıyorum yaşlıdır 'olur,tamam' deyip geçiyorum ama bildiğimi okuyorum.
'Olur,tamam' denmeyecek konularda ise itirazımı sakin ve kibar bir üslupla, sıcağı sıcağına, muhatabım kimse ona yapıyorum bir daha da eşime konuyu yansıtmıyorum.
Adam napsın? Koskoca kadının ağzını mı bantlasın? Ancak uyarır lüzumsuz konuşma diye.
Kayınvaldeniz dinler mi? Sanmam.
Ayrıca annesi ne kadar huysuz ve geçimsiz olsa da erkeklerin çoğu, annesi şikayet edildiğinde savunmaya geçer ki bu da normal.
Aynı şey size yapılsa objektif olabilir misiniz?
Herkesin annesi yumuşak karnı bu lafımı yabana atmayın, azıcık politik olun.
Ya sorun bu birazda aslında biz küs kalamıyoruz . 1 saat ayağım ağrıdığı için yattım sonra bi ten teması birşey birşey oluyor bende duramıyorum zaten . Burada kimsemiz yok biz eşimle tartıştığımız zaman kendimi dünyada yanlız kalmış filan gibi hissediyorum ve ne kadar kırgın olsam da gidip yanına oturuyorum . Oda hiç birşey yokmuş gibi kaldığı yerden devam ediyorAma sen meyve falan yiyerek küskünşlüğünü onlara belirtmemişsin k i .. Şuan bence yaşadıklarını unut. Tekrar ederse o an belirt kırgınlıgını .
Boşver bu seferlık böyle olsun .. Şeytana fırsat verme
Bizde öyleyızYa sorun bu birazda aslında biz küs kalamıyoruz . 1 saat ayağım ağrıdığı için yattım sonra bi ten teması birşey birşey oluyor bende duramıyorum zaten . Burada kimsemiz yok biz eşimle tartıştığımız zaman kendimi dünyada yanlız kalmış filan gibi hissediyorum ve ne kadar kırgın olsam da gidip yanına oturuyorum . Oda hiç birşey yokmuş gibi kaldığı yerden devam ediyor
Evet aslında biz küsken hiç yapılmaması gereken şeyler yapıyoruz dünde yaptık aynı şeyi. Eşime diyorum ki şuan bunu yapıyorum ama asla senin için değil tamamen kendim için diyorum artık . Kv den dönerken ben ağlayıp 250 km araba kullandım oda yanımda oturup elini kolumu filan öptü barışmak için . Yine dün dedim ki gidicem bu evden seninde ruhun duymayacak göreceksin yanlız kal dedim bana saçmalama diyor yaBizde öyleyız
Aramızda ne geçerse geçsin . 1 2 saat sonra sankı kıyamet kopmamış gibi sarılıyoruz . Ben sevıyorum bu huymuzu .
Günlerce kin gütmeye ne gerek var .
Kız daha napsın bu adamEvet aslında biz küsken hiç yapılmaması gereken şeyler yapıyoruz dünde yaptık aynı şeyi. Eşime diyorum ki şuan bunu yapıyorum ama asla senin için değil tamamen kendim için diyorum artık . Kv den dönerken ben ağlayıp 250 km araba kullandım oda yanımda oturup elini kolumu filan öptü barışmak için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?