Aklı başına gelsin istiyorum

Ben o tarz cümle kurmadığım halde eşim sen benim ailemi sayıp sevmiyorsun diye dün tartışma çıkarttı . Birde öyle desem acaba ne olurdu

neden bu kadar içli dışlısın kv ile
kendi evinde kalamıyor musun ?

kv denin dediklerinde ağlayacak kadar birsey yok klasik kv işte
Ne zaman kendi evimde kalamıyorum? Biz ailelerden 750 km uzakta yaşıyoruz eşim asker güneydoğudayız. Eşim 7 ay afrine göreve gitti . O süreçte o psikoloji ile ne zaman döneceğini bilmeden kimseyi tanımadığım bir şehirde kalmak psikolojim açısından pek normal bir davranış olmazdı. Kv nin davranışlarına ağlamadım eşimle tartıştığımız ve beni kıracak cümleler kullandığı için ağladım.

7 ay sonra eşim yurtdışı görevine gitti bende ailemle kv ile kaldım 7 ay kadar. Bu süreçte kv sürekli bebek bebek diyip durdu bana seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek yok biz gideriz bile dedi. O zaman onu uyarmıştım istemediğimizi böyle birşeye gerek olmadığını

Afedersiniz de ben burayı anlamadım kayinvalideniz eşiniz yokken doktora götürme amacı ne ?? Yanlış anlamayın sakın ama sizde bir sorun olduğunu mu düşünüyor ??

Bilmem işte sorun o ne düşünüyorsa artık sinirleniyorum işte anladınız mı

tamam eşiniz göreve gittiğinde kendi evinizde neden kalmadınız

tamam eşiniz göreve gittiğinde kendi evinizde neden kalmadınız
Söyledim ya sebebini eşimin görevinin dönüş tarihi belli değildi ki 7 ay sonra döndü . Ölsem kapımı çalacak bir tane insanın olmadığı şehirde tek başıma kalıp kafayı mı yeseydim. 5 ay annemde kaldım zaten

Haklısınız sinirlenmekte bende olsam kızarım
Çok hin bir kayinvalideniz var !! mesafeli durun
Ama bir kere daha konu açılırsa eşimle dicem ki kendini benim yerime koy benim babam sana seni doktora götüreyim dese ne dersin ne düşünürsün dicem

kv ye sen niye alınıyorsun asıl kızının alınması lazım. resmen evlat ayrımı yapıyor. oğluna değer veriyor kızına vermiyor. senin alınacağın bir durum yokki. birde üstelik eşine kırılmışsın. kızı için üzücü bir durum çünkü doğumda insan kendi annesini ister yanında

Küçük kızı kv si ile aynı apartmanda oturuyor . Doğum yapmış kv 2 gün kalmış kaçmış hemen. Görümcem ağlamış lohusalık depresyonu geçiriyormuş . İntihar edecektim annem gelmedi yanıma ablamı yolladı dedi. Sonra kızın kv si bana bunu anlattı böyle böyle depresyon geçirdi bizim gelin diye . Bende Kadının dizine vurdum üzülmeyin sizle alakası yok onun derdi annesiymiş dedim bunu söylerken de kv görümcem karşı koltukta oturuyorlardı. Kızına gitmeyen kadın koşa koşa benim evine gelecek sütün şöyle çocuk böyle diye laf yetiştirecek eminim. Anneme dedim ki anne eğer beni ona muhtaç edersen seni asla affetmem görüşmem seninle dedim.

Kayınvalideniz için birşey diyemem ona kalmamış sonuçta bu kadar ısrar gereksiz ama eşiniz bence çok da anormal davranmamış aranızın bozulmasına değer mi? Size değer veren birine de benziyor çünkü. Sonra zamanla bazı şeyleri kaybettim diye üzülürsünüz.

Biliyorum aslında onu çok seviyorum hemde aşırı. Bir sn küs kalamıyorum dayanamıyorum kokusunu istiyorum. Bilmiyorum ya üzüldüm eşimin kurduğu cümlelere

Canım seni biraz kendime benzettim ben.En önemli ben olayım eşim bana hak versin diye hırs yapıyoruz.Onlar ailesi için savunmaya geçince üzülüyoruz hırpalıyoruz kendimizi.Ben artık sakince anlatıyorum kv çocuk diye tutturdu daha erken hazır değilim neden acaba evlenenlere hemen çocuk baskısı olur diye yumuşatıyorum yorumu ona bırakıyorum.O da ya annem işte ne bekliyorsun ya da kadın istiyordur sevmek diyor.Ben alttan sakince mesajı veriyorum hır çıkarmıyorum

Evet aynen öyle oluyor söylediklerine tamamen hak verdim şuan canım. Dün annen böyle söyledi diyince kadın hevesleniyor dedi eşim mesela

Evet aynen öyle oluyor söylediklerine tamamen hak verdim şuan canım. Dün annen böyle söyledi diyince kadın hevesleniyor dedi eşim mesela

Tatlım ben yeni evliyim tecrübesizim.Ama çok araştırdım ve belki deli diceksin ama hürremi çok izledim.Dürüst olmayacaksın kıvrak zekalı olup yürüteceksin bu işi.Bu böyle

okadar uzun yazmışsınız ama asıl meseleyi anlayamadım.
eşinize mı kv ye mi ders vereceksiniz? ortada çok büyük bir sorun göremedim. büyükler hep konuşur bu yüzden neden eşinizle aranızı bozuyorsunuz ne gerek var uzatmayın

kaynanaların torun merakı öldürüyor beni sanki doğsa kendisi bakacak
Bakmayacak belli söyledi zaten . Çok torun istiyorsa 4 tane torunu var 2 tane de yolda görümcem hamileymiş konuştum az önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…