Ben o tarz cümle kurmadığım halde eşim sen benim ailemi sayıp sevmiyorsun diye dün tartışma çıkarttı . Birde öyle desem acaba ne olurduhatanız kv konuşmaya başladığında bizim yatak odamız seni ilgilendirmez anne kendin bakmayacağın çocuğun kararını da sen veremezsin, biz biliriz zamanı gelince çocuk yaopmayı dememek , eşinizin suçu yokki kv deniz densiz..
derseniz kimse ağzını açamaz..Ben o tarz cümle kurmadığım halde eşim sen benim ailemi sayıp sevmiyorsun diye dün tartışma çıkarttı . Birde öyle desem acaba ne olurdu
Ne zaman kendi evimde kalamıyorum? Biz ailelerden 750 km uzakta yaşıyoruz eşim asker güneydoğudayız. Eşim 7 ay afrine göreve gitti . O süreçte o psikoloji ile ne zaman döneceğini bilmeden kimseyi tanımadığım bir şehirde kalmak psikolojim açısından pek normal bir davranış olmazdı. Kv nin davranışlarına ağlamadım eşimle tartıştığımız ve beni kıracak cümleler kullandığı için ağladım.neden bu kadar içli dışlısın kv ile
kendi evinde kalamıyor musun ?
kv denin dediklerinde ağlayacak kadar birsey yok klasik kv işte
Bilmem işte sorun o ne düşünüyorsa artık sinirleniyorum işte anladınız mı7 ay sonra eşim yurtdışı görevine gitti bende ailemle kv ile kaldım 7 ay kadar. Bu süreçte kv sürekli bebek bebek diyip durdu bana seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek yok biz gideriz bile dedi. O zaman onu uyarmıştım istemediğimizi böyle birşeye gerek olmadığını
Afedersiniz de ben burayı anlamadım kayinvalideniz eşiniz yokken doktora götürme amacı ne ?? Yanlış anlamayın sakın ama sizde bir sorun olduğunu mu düşünüyor ??
tamam eşiniz göreve gittiğinde kendi evinizde neden kalmadınızNe zaman kendi evimde kalamıyorum? Biz ailelerden 750 km uzakta yaşıyoruz eşim asker güneydoğudayız. Eşim 7 ay afrine göreve gitti . O süreçte o psikoloji ile ne zaman döneceğini bilmeden kimseyi tanımadığım bir şehirde kalmak psikolojim açısından pek normal bir davranış olmazdı. Kv nin davranışlarına ağlamadım eşimle tartıştığımız ve beni kıracak cümleler kullandığı için ağladım.
Söyledim ya sebebini eşimin görevinin dönüş tarihi belli değildi ki 7 ay sonra döndü . Ölsem kapımı çalacak bir tane insanın olmadığı şehirde tek başıma kalıp kafayı mı yeseydim. 5 ay annemde kaldım zatentamam eşiniz göreve gittiğinde kendi evinizde neden kalmadınız
Bilmem işte sorun o ne düşünüyorsa artık sinirleniyorum işte anladınız mı
Ama bir kere daha konu açılırsa eşimle dicem ki kendini benim yerime koy benim babam sana seni doktora götüreyim dese ne dersin ne düşünürsün dicemHaklısınız sinirlenmekte bende olsam kızarım
Çok hin bir kayinvalideniz var !! mesafeli durun
Küçük kızı kv si ile aynı apartmanda oturuyor . Doğum yapmış kv 2 gün kalmış kaçmış hemen. Görümcem ağlamış lohusalık depresyonu geçiriyormuş . İntihar edecektim annem gelmedi yanıma ablamı yolladı dedi. Sonra kızın kv si bana bunu anlattı böyle böyle depresyon geçirdi bizim gelin diye . Bende Kadının dizine vurdum üzülmeyin sizle alakası yok onun derdi annesiymiş dedim bunu söylerken de kv görümcem karşı koltukta oturuyorlardı. Kızına gitmeyen kadın koşa koşa benim evine gelecek sütün şöyle çocuk böyle diye laf yetiştirecek eminim. Anneme dedim ki anne eğer beni ona muhtaç edersen seni asla affetmem görüşmem seninle dedim.kv ye sen niye alınıyorsun asıl kızının alınması lazım. resmen evlat ayrımı yapıyor. oğluna değer veriyor kızına vermiyor. senin alınacağın bir durum yokki. birde üstelik eşine kırılmışsın. kızı için üzücü bir durum çünkü doğumda insan kendi annesini ister yanında
Biliyorum aslında onu çok seviyorum hemde aşırı. Bir sn küs kalamıyorum dayanamıyorum kokusunu istiyorum. Bilmiyorum ya üzüldüm eşimin kurduğu cümlelereKayınvalideniz için birşey diyemem ona kalmamış sonuçta bu kadar ısrar gereksiz ama eşiniz bence çok da anormal davranmamış aranızın bozulmasına değer mi? Size değer veren birine de benziyor çünkü. Sonra zamanla bazı şeyleri kaybettim diye üzülürsünüz.
Herkese merhabalar konudan kısaca bahsetmek istiyorum umarım düzgün anlatabilirim ki cidden yardıma ihtiyacım varEşimle 2017 Temmuz’da evlendik görev nedeni ile herkesi geride bırakıp bir şehire yerleştik . 7 ay sonra eşim yurtdışı görevine gitti bende ailemle kv ile kaldım 7 ay kadar. Bu süreçte kv sürekli bebek bebek diyip durdu bana seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek yok biz gideriz bile dedi. O zaman onu uyarmıştım istemediğimizi böyle birşeye gerek olmadığını filan. Geçen ay 20 gün izne gittik ailelerin yanına görümcemler nerede yakalasalar artık bebek yapın yapın diyip duruyorlardı artık çok bunalmıştım. Sonra herşey burada başladı görümcem tüp bebek yaptırdı kv damat var diye kızının yanına hastahaneye gitmedi. Bebekler ikiz olacak birde oğlu var görümceme hamilelik ve sonrasında yardım etmeyeceğini onun görümcesi baksın dedi ben buna çok sinirlendim. Hem yardım etmiyor hem boş boş konuşuyordu.Sonra yine bana seni doktora götüreyim dedi gerek olmadığını söyledim . Buraya kadar herşeyi tolere edebiliyordum .
Ama eve döneceğimiz en son gece bi sohbet esnasında söyledikleri beni delirtti . Eğer bizim çocuğumuz olduğunda yemek yemezse bana çekmiş olurmuş oğlu çok güzel yemek yermiş . Benim çocuğumun boyuna kilosuna vs karışabilirmiş o babanneymiş . Kızına yardım etmeyecekmiş herkes kendi doğurduğu çocuğa baksınmış gibi gibi bir ton saçma şey söyledi bana . Ben aşırı sinirlendim bozuldum eşimle tartıştık öyle kısa sürdü ki 2 cümle yetti ama benim çok kalbim kırıldı. Sabah evimize dönerken kp bile fark etti size ne oldu dün diye. Eve dönerken arabada saatlerce ağladım eşim bir ton özür diledi öptü sarıldı ama ben kendime gelemedim . Kv eve döndüğümüzde aradı ne oldu oğlum öyle gittiniz babanda arkanızdan ağladı filan dedi biz birşey yok dedik.Kv beni hiç aramaz sormazdı hep ben onu arardım döndükten sonra da aramamaya karar verdim 1 haftadır konuşmadık. Dün aile grubuna resim atmışlar köyde iş yaparken bende gördüm ama kolay gelsin vs yazmadım. Akşam yemek masasında eşim yazdın mı dedi bende hayır zamanım olmadı dedim sonra konuşma gelişti bende sanada annene de kalbim kırık dedim. Annen damat var diye çekiniyor kızının yanına doktora gitmiyor ama benim çocuk mevzum onun yanında konuşuyor falan filan eski konu yeniden açıldı . Yok sen aileme saygı duymuyorsun da sevmiyorsun da bende senin bileniyorum da konuştu . Bende yemekten kalktım ardımdan söylendiğini duydum balkona çıkarken yer ıslaktı ayağım kaydı düştümyardım etti kucağına aldı buz koydu yatırdı beni . Aradan 1 saat geçti herşey normal gibi yapmamız gerekenleri yaptık kahve içtik tatlı meyve filan. Sanki tartışan biz değiliz gibi canım çok sıkkın. Böyle olmaması lazım düzgünce empati yapıp konuşmamız anlamamız lazım aslında.
Az önce işte gitti hemen ardına seni çok seviyorum diye msj atıyor . Kızlar ya ben neyi yanlış yapıyorum problem ne sizce kimseye anlatamıyorum ki biri yardım etsinona öyle birşey yapmak istiyorum ki kendine gelsin beni sinir etmesin çok mu haksızım
Herkese merhabalar konudan kısaca bahsetmek istiyorum umarım düzgün anlatabilirim ki cidden yardıma ihtiyacım varEşimle 2017 Temmuz’da evlendik görev nedeni ile herkesi geride bırakıp bir şehire yerleştik . 7 ay sonra eşim yurtdışı görevine gitti bende ailemle kv ile kaldım 7 ay kadar. Bu süreçte kv sürekli bebek bebek diyip durdu bana seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek yok biz gideriz bile dedi. O zaman onu uyarmıştım istemediğimizi böyle birşeye gerek olmadığını filan. Geçen ay 20 gün izne gittik ailelerin yanına görümcemler nerede yakalasalar artık bebek yapın yapın diyip duruyorlardı artık çok bunalmıştım. Sonra herşey burada başladı görümcem tüp bebek yaptırdı kv damat var diye kızının yanına hastahaneye gitmedi. Bebekler ikiz olacak birde oğlu var görümceme hamilelik ve sonrasında yardım etmeyeceğini onun görümcesi baksın dedi ben buna çok sinirlendim. Hem yardım etmiyor hem boş boş konuşuyordu.Sonra yine bana seni doktora götüreyim dedi gerek olmadığını söyledim . Buraya kadar herşeyi tolere edebiliyordum .
Ama eve döneceğimiz en son gece bi sohbet esnasında söyledikleri beni delirtti . Eğer bizim çocuğumuz olduğunda yemek yemezse bana çekmiş olurmuş oğlu çok güzel yemek yermiş . Benim çocuğumun boyuna kilosuna vs karışabilirmiş o babanneymiş . Kızına yardım etmeyecekmiş herkes kendi doğurduğu çocuğa baksınmış gibi gibi bir ton saçma şey söyledi bana . Ben aşırı sinirlendim bozuldum eşimle tartıştık öyle kısa sürdü ki 2 cümle yetti ama benim çok kalbim kırıldı. Sabah evimize dönerken kp bile fark etti size ne oldu dün diye. Eve dönerken arabada saatlerce ağladım eşim bir ton özür diledi öptü sarıldı ama ben kendime gelemedim . Kv eve döndüğümüzde aradı ne oldu oğlum öyle gittiniz babanda arkanızdan ağladı filan dedi biz birşey yok dedik.Kv beni hiç aramaz sormazdı hep ben onu arardım döndükten sonra da aramamaya karar verdim 1 haftadır konuşmadık. Dün aile grubuna resim atmışlar köyde iş yaparken bende gördüm ama kolay gelsin vs yazmadım. Akşam yemek masasında eşim yazdın mı dedi bende hayır zamanım olmadı dedim sonra konuşma gelişti bende sanada annene de kalbim kırık dedim. Annen damat var diye çekiniyor kızının yanına doktora gitmiyor ama benim çocuk mevzum onun yanında konuşuyor falan filan eski konu yeniden açıldı . Yok sen aileme saygı duymuyorsun da sevmiyorsun da bende senin bileniyorum da konuştu . Bende yemekten kalktım ardımdan söylendiğini duydum balkona çıkarken yer ıslaktı ayağım kaydı düştümyardım etti kucağına aldı buz koydu yatırdı beni . Aradan 1 saat geçti herşey normal gibi yapmamız gerekenleri yaptık kahve içtik tatlı meyve filan. Sanki tartışan biz değiliz gibi canım çok sıkkın. Böyle olmaması lazım düzgünce empati yapıp konuşmamız anlamamız lazım aslında.
Az önce işte gitti hemen ardına seni çok seviyorum diye msj atıyor . Kızlar ya ben neyi yanlış yapıyorum problem ne sizce kimseye anlatamıyorum ki biri yardım etsinona öyle birşey yapmak istiyorum ki kendine gelsin beni sinir etmesin çok mu haksızım
Evet aynen öyle oluyor söylediklerine tamamen hak verdim şuan canım. Dün annen böyle söyledi diyince kadın hevesleniyor dedi eşim meselaCanım seni biraz kendime benzettim ben.En önemli ben olayım eşim bana hak versin diye hırs yapıyoruz.Onlar ailesi için savunmaya geçince üzülüyoruz hırpalıyoruz kendimizi.Ben artık sakince anlatıyorum kv çocuk diye tutturdu daha erken hazır değilim neden acaba evlenenlere hemen çocuk baskısı olur diye yumuşatıyorum yorumu ona bırakıyorum.O da ya annem işte ne bekliyorsun ya da kadın istiyordur sevmek diyor.Ben alttan sakince mesajı veriyorum hır çıkarmıyorum
Evet aynen öyle oluyor söylediklerine tamamen hak verdim şuan canım. Dün annen böyle söyledi diyince kadın hevesleniyor dedi eşim mesela
okadar uzun yazmışsınız ama asıl meseleyi anlayamadım.Herkese merhabalar konudan kısaca bahsetmek istiyorum umarım düzgün anlatabilirim ki cidden yardıma ihtiyacım varEşimle 2017 Temmuz’da evlendik görev nedeni ile herkesi geride bırakıp bir şehire yerleştik . 7 ay sonra eşim yurtdışı görevine gitti bende ailemle kv ile kaldım 7 ay kadar. Bu süreçte kv sürekli bebek bebek diyip durdu bana seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek yok biz gideriz bile dedi. O zaman onu uyarmıştım istemediğimizi böyle birşeye gerek olmadığını filan. Geçen ay 20 gün izne gittik ailelerin yanına görümcemler nerede yakalasalar artık bebek yapın yapın diyip duruyorlardı artık çok bunalmıştım. Sonra herşey burada başladı görümcem tüp bebek yaptırdı kv damat var diye kızının yanına hastahaneye gitmedi. Bebekler ikiz olacak birde oğlu var görümceme hamilelik ve sonrasında yardım etmeyeceğini onun görümcesi baksın dedi ben buna çok sinirlendim. Hem yardım etmiyor hem boş boş konuşuyordu.Sonra yine bana seni doktora götüreyim dedi gerek olmadığını söyledim . Buraya kadar herşeyi tolere edebiliyordum .
kaynanaların torun merakı öldürüyor beni sanki doğsa kendisi bakacakBende anladım bitmeyecek 2 aylık gelinken kurban bayramıydı. Biz memlekete gitmedik kv arkanızdan demiş ki gelin hamile herhalde yola çıkamıyorlar .
Bakmayacak belli söyledi zaten . Çok torun istiyorsa 4 tane torunu var 2 tane de yolda görümcem hamileymiş konuştum az öncekaynanaların torun merakı öldürüyor beni sanki doğsa kendisi bakacak
Benim ki de bakmayacağını söylüyor 3 torunu var söylemese bile ima ediyor. Allah yardımcımız olsunBakmayacak belli söyledi zaten . Çok torun istiyorsa 4 tane torunu var 2 tane de yolda görümcem hamileymiş konuştum az önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?