Aklı başına gelsin istiyorum

2 senelik evliyim evliliğimin 4. ayında başladı çocuk yapın karışmaları hala devam ediyor. Bazen psikolojimi inanılmaz etkiliyor. Sürekli doğum yaptığımı görüyorum. En son yeni olay bizim çocuğumuz olmuyormuş bunu duydum kayın valideme söylemişler. Sürekli bunu düşünüyorum aklıma geldikçe ya ağlıyorum yada ağlamamak için zor tutuyorum. İçimde inanılmaz büyük öfke üzgünlük kırgınlık. Erkekler daha sakin geçiriyor bu konuyu eşimde öyle .Bitmicek çocuk istemeler hiç bitmicek

Bende anladım bitmeyecek 2 aylık gelinken kurban bayramıydı. Biz memlekete gitmedik kv arkanızdan demiş ki gelin hamile herhalde yola çıkamıyorlar .

bence boşuna üzülüyorsun bende hiç sevmem kv mi 6 yıllık evliyim eşimde anladı artık ama kolay olmadı anlaması birsürü kavga gürültü oldu böyle olmasaydı iyiydi neyse konuşmuyorum artık ben çalışıyorum çocuklarıma annem bakıyor herşeye karıştı bakmadığı halde olur olmaz konuşmalar eşimin yanında yapmazdı çoğu şeyi o kadar uyanıktı.
sana tavsiyem kv nle fazla samimi olma o zaman her lafı söylemeye haklarını olduğunu düşünüyorlar, taviz verirsen arkası geliyor canı çok yanmış biri olarak söylüyorum boşanma aşamasına geldik.sana söylediklerini yapmadığında eşine söyleyip yaptırmaya çalışıyorsa çok tehlikeli biridir seninle yarışa girecektir.

Biz zaten samimi değiliz ya işte samimi olmadığım halde böyle birde samimi olsam aynı şehirde yaşasam tepeme çıkacak eminim. Eşimle onun yüzünden kavga ettiğimiz için daha çok bilendim ona karşı o yüzden arayıp sormuyorum

Sorun kayın valide meselesi değil bence toplum olarak insanların özel hayatlarına müdahale gibi sorunumuz var bence kayınvalidenler sana öyle davranıyor diye kızma bizzat kendi annem bana çektiriyor eşimin ailesi bi iki kere dedi bebek yok mu bebek yokmu diye bebek yok göbek var olur mu dedim bidaha sormadılar ama annem mahallede akrabada kim hamileyse bak oda hamileymiş diye duyurdu bi söyle oğlun olsa bi şöyle kızın olsa severiz ben büyütürüm bile dedi . Yok yok anlamıyorlar hep aynı konular karakterler farklı sadece canım

Eşiniz çok çok iyi çünkü sizin kaprislerinize dayanabiliyor helal olsun ona inşallah hep böyle sabırlı olur.

Kp niye ağlıyor ben onu anlamadım, koskoca adam oglumla gelinim kavga etti diye ağlamaz heralde ? Kv tam bir mikser
Bence eşinize daha fazla ailesiyle ilgili bir konu açıp şikayet etme durumuna düşmeyin çünkü anlamayacak ve daha çok size bilenecek belli. Biraz olayları kendi görmesini sağlayın. Moraliniz bozuk keyifsiz olun olaylar karşısında belki dank eder.

Bulursan yöntemini bize de söyle bari.
Sahi gerçekten çok kaprisli gibisin.
Adam özür dilemiş gönlünü almış zaten
Neden hala huzursuzluk peşindesin.

kv yapsın bı çocuk daha.kendı doğurduğuna baksın

Bulursan yöntemini bize de söyle bari.
Sahi gerçekten çok kaprisli gibisin.
Adam özür dilemiş gönlünü almış zaten
Neden hala huzursuzluk peşindesin.
Dün özür filan demedi ki öyle kaldığımız yerden devam ediyoruz .

Ağlamış olabilir kv zaten ağlıyordu telefonda o kesin . Eşim dönüpte anne niye ağlıyorsun demedi

Dün özür filan demedi ki öyle kaldığımız yerden devam ediyoruz .
Yıllar geçtikçe umursamamayı,görmezden duymazdan gelmeyi,insanları kabullenmeyi öğreneceksin.
Hayat insana her şeyi öğretiyor zira.
3. kişiler için evini huzursuz etme inan değmez.

hatanız kv konuşmaya başladığında bizim yatak odamız seni ilgilendirmez anne kendin bakmayacağın çocuğun kararını da sen veremezsin, biz biliriz zamanı gelince çocuk yaopmayı dememek , eşinizin suçu yokki kv deniz densiz..

Aynen böyle :)
Bu şekilde davranıyorum ben de :)

Benim kv bikaç kez şu zamanda bebek yapın bik bik konuşuyordu,eşim de “olur anne senden izin alırız,başka neye karışmak istersin?” Dedi ters ters,kadın bi daha sormadı.

Arada eşler mesafeyi belirlese aslında,bu yorumu ben yapaydım kv kesin küserdi bi iki gün,hoş sonra kendi barışıyor da oğlu yapınca o an bozuldu,pişkinliğe vurdu konuyu değiştirdi.

neden bu kadar içli dışlısın kv ile
kendi evinde kalamıyor musun ?

kv denin dediklerinde ağlayacak kadar birsey yok klasik kv işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…