- 21 Nisan 2011
- 1.495
- 1.178
- 333
2 senelik evliyim evliliğimin 4. ayında başladı çocuk yapın karışmaları hala devam ediyor. Bazen psikolojimi inanılmaz etkiliyor. Sürekli doğum yaptığımı görüyorum. En son yeni olay bizim çocuğumuz olmuyormuş bunu duydum kayın valideme söylemişler. Sürekli bunu düşünüyorum aklıma geldikçe ya ağlıyorum yada ağlamamak için zor tutuyorum. İçimde inanılmaz büyük öfke üzgünlük kırgınlık. Erkekler daha sakin geçiriyor bu konuyu eşimde öyle .Bitmicek çocuk istemeler hiç bitmicekHerkese merhabalar konudan kısaca bahsetmek istiyorum umarım düzgün anlatabilirim ki cidden yardıma ihtiyacım varEşimle 2017 Temmuz’da evlendik görev nedeni ile herkesi geride bırakıp bir şehire yerleştik . 7 ay sonra eşim yurtdışı görevine gitti bende ailemle kv ile kaldım 7 ay kadar. Bu süreçte kv sürekli bebek bebek diyip durdu bana seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek yok biz gideriz bile dedi. O zaman onu uyarmıştım istemediğimizi böyle birşeye gerek olmadığını filan. Geçen ay 20 gün izne gittik ailelerin yanına görümcemler nerede yakalasalar artık bebek yapın yapın diyip duruyorlardı artık çok bunalmıştım. Sonra herşey burada başladı görümcem tüp bebek yaptırdı kv damat var diye kızının yanına hastahaneye gitmedi. Bebekler ikiz olacak birde oğlu var görümceme hamilelik ve sonrasında yardım etmeyeceğini onun görümcesi baksın dedi ben buna çok sinirlendim. Hem yardım etmiyor hem boş boş konuşuyordu.Sonra yine bana seni doktora götüreyim dedi gerek olmadığını söyledim . Buraya kadar herşeyi tolere edebiliyordum .
Ama eve döneceğimiz en son gece bi sohbet esnasında söyledikleri beni delirtti . Eğer bizim çocuğumuz olduğunda yemek yemezse bana çekmiş olurmuş oğlu çok güzel yemek yermiş . Benim çocuğumun boyuna kilosuna vs karışabilirmiş o babanneymiş . Kızına yardım etmeyecekmiş herkes kendi doğurduğu çocuğa baksınmış gibi gibi bir ton saçma şey söyledi bana . Ben aşırı sinirlendim bozuldum eşimle tartıştık öyle kısa sürdü ki 2 cümle yetti ama benim çok kalbim kırıldı. Sabah evimize dönerken kp bile fark etti size ne oldu dün diye. Eve dönerken arabada saatlerce ağladım eşim bir ton özür diledi öptü sarıldı ama ben kendime gelemedim . Kv eve döndüğümüzde aradı ne oldu oğlum öyle gittiniz babanda arkanızdan ağladı filan dedi biz birşey yok dedik.Kv beni hiç aramaz sormazdı hep ben onu arardım döndükten sonra da aramamaya karar verdim 1 haftadır konuşmadık. Dün aile grubuna resim atmışlar köyde iş yaparken bende gördüm ama kolay gelsin vs yazmadım. Akşam yemek masasında eşim yazdın mı dedi bende hayır zamanım olmadı dedim sonra konuşma gelişti bende sanada annene de kalbim kırık dedim. Annen damat var diye çekiniyor kızının yanına doktora gitmiyor ama benim çocuk mevzum onun yanında konuşuyor falan filan eski konu yeniden açıldı . Yok sen aileme saygı duymuyorsun da sevmiyorsun da bende senin bileniyorum da konuştu . Bende yemekten kalktım ardımdan söylendiğini duydum balkona çıkarken yer ıslaktı ayağım kaydı düştümyardım etti kucağına aldı buz koydu yatırdı beni . Aradan 1 saat geçti herşey normal gibi yapmamız gerekenleri yaptık kahve içtik tatlı meyve filan. Sanki tartışan biz değiliz gibi canım çok sıkkın. Böyle olmaması lazım düzgünce empati yapıp konuşmamız anlamamız lazım aslında.
Az önce işte gitti hemen ardına seni çok seviyorum diye msj atıyor . Kızlar ya ben neyi yanlış yapıyorum problem ne sizce kimseye anlatamıyorum ki biri yardım etsinona öyle birşey yapmak istiyorum ki kendine gelsin beni sinir etmesin çok mu haksızım
Bende anladım bitmeyecek 2 aylık gelinken kurban bayramıydı. Biz memlekete gitmedik kv arkanızdan demiş ki gelin hamile herhalde yola çıkamıyorlar .2 senelik evliyim evliliğimin 4. ayında başladı çocuk yapın karışmaları hala devam ediyor. Bazen psikolojimi inanılmaz etkiliyor. Sürekli doğum yaptığımı görüyorum. En son yeni olay bizim çocuğumuz olmuyormuş bunu duydum kayın valideme söylemişler. Sürekli bunu düşünüyorum aklıma geldikçe ya ağlıyorum yada ağlamamak için zor tutuyorum. İçimde inanılmaz büyük öfke üzgünlük kırgınlık. Erkekler daha sakin geçiriyor bu konuyu eşimde öyle .Bitmicek çocuk istemeler hiç bitmicek
Biz zaten samimi değiliz ya işte samimi olmadığım halde böyle birde samimi olsam aynı şehirde yaşasam tepeme çıkacak eminim. Eşimle onun yüzünden kavga ettiğimiz için daha çok bilendim ona karşı o yüzden arayıp sormuyorumbence boşuna üzülüyorsun bende hiç sevmem kv mi 6 yıllık evliyim eşimde anladı artık ama kolay olmadı anlaması birsürü kavga gürültü oldu böyle olmasaydı iyiydi neyse konuşmuyorum artık ben çalışıyorum çocuklarıma annem bakıyor herşeye karıştı bakmadığı halde olur olmaz konuşmalar eşimin yanında yapmazdı çoğu şeyi o kadar uyanıktı.
sana tavsiyem kv nle fazla samimi olma o zaman her lafı söylemeye haklarını olduğunu düşünüyorlar, taviz verirsen arkası geliyor canı çok yanmış biri olarak söylüyorum boşanma aşamasına geldik.sana söylediklerini yapmadığında eşine söyleyip yaptırmaya çalışıyorsa çok tehlikeli biridir seninle yarışa girecektir.
Herkese merhabalar konudan kısaca bahsetmek istiyorum umarım düzgün anlatabilirim ki cidden yardıma ihtiyacım varEşimle 2017 Temmuz’da evlendik görev nedeni ile herkesi geride bırakıp bir şehire yerleştik . 7 ay sonra eşim yurtdışı görevine gitti bende ailemle kv ile kaldım 7 ay kadar. Bu süreçte kv sürekli bebek bebek diyip durdu bana seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek yok biz gideriz bile dedi. O zaman onu uyarmıştım istemediğimizi böyle birşeye gerek olmadığını filan. Geçen ay 20 gün izne gittik ailelerin yanına görümcemler nerede yakalasalar artık bebek yapın yapın diyip duruyorlardı artık çok bunalmıştım. Sonra herşey burada başladı görümcem tüp bebek yaptırdı kv damat var diye kızının yanına hastahaneye gitmedi. Bebekler ikiz olacak birde oğlu var görümceme hamilelik ve sonrasında yardım etmeyeceğini onun görümcesi baksın dedi ben buna çok sinirlendim. Hem yardım etmiyor hem boş boş konuşuyordu.Sonra yine bana seni doktora götüreyim dedi gerek olmadığını söyledim . Buraya kadar herşeyi tolere edebiliyordum .
Ama eve döneceğimiz en son gece bi sohbet esnasında söyledikleri beni delirtti . Eğer bizim çocuğumuz olduğunda yemek yemezse bana çekmiş olurmuş oğlu çok güzel yemek yermiş . Benim çocuğumun boyuna kilosuna vs karışabilirmiş o babanneymiş . Kızına yardım etmeyecekmiş herkes kendi doğurduğu çocuğa baksınmış gibi gibi bir ton saçma şey söyledi bana . Ben aşırı sinirlendim bozuldum eşimle tartıştık öyle kısa sürdü ki 2 cümle yetti ama benim çok kalbim kırıldı. Sabah evimize dönerken kp bile fark etti size ne oldu dün diye. Eve dönerken arabada saatlerce ağladım eşim bir ton özür diledi öptü sarıldı ama ben kendime gelemedim . Kv eve döndüğümüzde aradı ne oldu oğlum öyle gittiniz babanda arkanızdan ağladı filan dedi biz birşey yok dedik.Kv beni hiç aramaz sormazdı hep ben onu arardım döndükten sonra da aramamaya karar verdim 1 haftadır konuşmadık. Dün aile grubuna resim atmışlar köyde iş yaparken bende gördüm ama kolay gelsin vs yazmadım. Akşam yemek masasında eşim yazdın mı dedi bende hayır zamanım olmadı dedim sonra konuşma gelişti bende sanada annene de kalbim kırık dedim. Annen damat var diye çekiniyor kızının yanına doktora gitmiyor ama benim çocuk mevzum onun yanında konuşuyor falan filan eski konu yeniden açıldı . Yok sen aileme saygı duymuyorsun da sevmiyorsun da bende senin bileniyorum da konuştu . Bende yemekten kalktım ardımdan söylendiğini duydum balkona çıkarken yer ıslaktı ayağım kaydı düştümyardım etti kucağına aldı buz koydu yatırdı beni . Aradan 1 saat geçti herşey normal gibi yapmamız gerekenleri yaptık kahve içtik tatlı meyve filan. Sanki tartışan biz değiliz gibi canım çok sıkkın. Böyle olmaması lazım düzgünce empati yapıp konuşmamız anlamamız lazım aslında.
Az önce işte gitti hemen ardına seni çok seviyorum diye msj atıyor . Kızlar ya ben neyi yanlış yapıyorum problem ne sizce kimseye anlatamıyorum ki biri yardım etsinona öyle birşey yapmak istiyorum ki kendine gelsin beni sinir etmesin çok mu haksızım
Eşiniz çok çok iyi çünkü sizin kaprislerinize dayanabiliyor helal olsun ona inşallah hep böyle sabırlı olur.Herkese merhabalar konudan kısaca bahsetmek istiyorum umarım düzgün anlatabilirim ki cidden yardıma ihtiyacım varEşimle 2017 Temmuz’da evlendik görev nedeni ile herkesi geride bırakıp bir şehire yerleştik . 7 ay sonra eşim yurtdışı görevine gitti bende ailemle kv ile kaldım 7 ay kadar. Bu süreçte kv sürekli bebek bebek diyip durdu bana seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek yok biz gideriz bile dedi. O zaman onu uyarmıştım istemediğimizi böyle birşeye gerek olmadığını filan. Geçen ay 20 gün izne gittik ailelerin yanına görümcemler nerede yakalasalar artık bebek yapın yapın diyip duruyorlardı artık çok bunalmıştım. Sonra herşey burada başladı görümcem tüp bebek yaptırdı kv damat var diye kızının yanına hastahaneye gitmedi. Bebekler ikiz olacak birde oğlu var görümceme hamilelik ve sonrasında yardım etmeyeceğini onun görümcesi baksın dedi ben buna çok sinirlendim. Hem yardım etmiyor hem boş boş konuşuyordu.Sonra yine bana seni doktora götüreyim dedi gerek olmadığını söyledim . Buraya kadar herşeyi tolere edebiliyordum .
Hahaha nerede kapris yapmışım kiEşiniz çok çok iyi çünkü sizin kaprislerinize dayanabiliyor helal olsun ona inşallah hep böyle sabırlı olur.
Baştan sona...Hahaha nerede kapris yapmışım ki
Dün özür filan demedi ki öyle kaldığımız yerden devam ediyoruz .Bulursan yöntemini bize de söyle bari.
Sahi gerçekten çok kaprisli gibisin.
Adam özür dilemiş gönlünü almış zaten
Neden hala huzursuzluk peşindesin.
Kendi değil ama görümceminkine baksada yeterkv yapsın bı çocuk daha.kendı doğurduğuna baksın
Ağlamış olabilir kv zaten ağlıyordu telefonda o kesin . Eşim dönüpte anne niye ağlıyorsun demediKp niye ağlıyor ben onu anlamadım, koskoca adam oglumla gelinim kavga etti diye ağlamaz heralde ?Kv tam bir mikser
Bence eşinize daha fazla ailesiyle ilgili bir konu açıp şikayet etme durumuna düşmeyin çünkü anlamayacak ve daha çok size bilenecek belli. Biraz olayları kendi görmesini sağlayın. Moraliniz bozuk keyifsiz olun olaylar karşısında belki dank eder.
Yıllar geçtikçe umursamamayı,görmezden duymazdan gelmeyi,insanları kabullenmeyi öğreneceksin.Dün özür filan demedi ki öyle kaldığımız yerden devam ediyoruz .
hatanız kv konuşmaya başladığında bizim yatak odamız seni ilgilendirmez anne kendin bakmayacağın çocuğun kararını da sen veremezsin, biz biliriz zamanı gelince çocuk yaopmayı dememek , eşinizin suçu yokki kv deniz densiz..Herkese merhabalar konudan kısaca bahsetmek istiyorum umarım düzgün anlatabilirim ki cidden yardıma ihtiyacım varEşimle 2017 Temmuz’da evlendik görev nedeni ile herkesi geride bırakıp bir şehire yerleştik . 7 ay sonra eşim yurtdışı görevine gitti bende ailemle kv ile kaldım 7 ay kadar. Bu süreçte kv sürekli bebek bebek diyip durdu bana seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek yok biz gideriz bile dedi. O zaman onu uyarmıştım istemediğimizi böyle birşeye gerek olmadığını filan. Geçen ay 20 gün izne gittik ailelerin yanına görümcemler nerede yakalasalar artık bebek yapın yapın diyip duruyorlardı artık çok bunalmıştım. Sonra herşey burada başladı görümcem tüp bebek yaptırdı kv damat var diye kızının yanına hastahaneye gitmedi. Bebekler ikiz olacak birde oğlu var görümceme hamilelik ve sonrasında yardım etmeyeceğini onun görümcesi baksın dedi ben buna çok sinirlendim. Hem yardım etmiyor hem boş boş konuşuyordu.Sonra yine bana seni doktora götüreyim dedi gerek olmadığını söyledim . Buraya kadar herşeyi tolere edebiliyordum .
Yok artık manyak bunlarAğlamış olabilir kv zaten ağlıyordu telefonda o kesin . Eşim dönüpte anne niye ağlıyorsun demedi
Genç arkadaşım 'annen şunu dedi,annen böyle yaptı' vb konuşmalar eşinizin annesini savunmasından ve uzun vadede aranıza soğukluk girmesinden başka bir işe yaramaz.
Uzun yıllardır evli bir ablanız olarak geçinmenin formülünü şöyle buldum.
Her şeyi duymuyorum duyduysam da takılmıyorum yaşlıdır 'olur,tamam' deyip geçiyorum ama bildiğimi okuyorum.
'Olur,tamam' denmeyecek konularda ise itirazımı sakin ve kibar bir üslupla, sıcağı sıcağına, muhatabım kimse ona yapıyorum bir daha da eşime konuyu yansıtmıyorum.
Adam napsın? Koskoca kadının ağzını mı bantlasın? Ancak uyarır lüzumsuz konuşma diye.
Kayınvaldeniz dinler mi? Sanmam.
Ayrıca annesi ne kadar huysuz ve geçimsiz olsa da erkeklerin çoğu, annesi şikayet edildiğinde savunmaya geçer ki bu da normal.
Aynı şey size yapılsa objektif olabilir misiniz?
Herkesin annesi yumuşak karnı bu lafımı yabana atmayın, azıcık politik olun.
neden bu kadar içli dışlısın kv ileHerkese merhabalar konudan kısaca bahsetmek istiyorum umarım düzgün anlatabilirim ki cidden yardıma ihtiyacım varEşimle 2017 Temmuz’da evlendik görev nedeni ile herkesi geride bırakıp bir şehire yerleştik . 7 ay sonra eşim yurtdışı görevine gitti bende ailemle kv ile kaldım 7 ay kadar. Bu süreçte kv sürekli bebek bebek diyip durdu bana seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek yok biz gideriz bile dedi. O zaman onu uyarmıştım istemediğimizi böyle birşeye gerek olmadığını filan. Geçen ay 20 gün izne gittik ailelerin yanına görümcemler nerede yakalasalar artık bebek yapın yapın diyip duruyorlardı artık çok bunalmıştım. Sonra herşey burada başladı görümcem tüp bebek yaptırdı kv damat var diye kızının yanına hastahaneye gitmedi. Bebekler ikiz olacak birde oğlu var görümceme hamilelik ve sonrasında yardım etmeyeceğini onun görümcesi baksın dedi ben buna çok sinirlendim. Hem yardım etmiyor hem boş boş konuşuyordu.Sonra yine bana seni doktora götüreyim dedi gerek olmadığını söyledim . Buraya kadar herşeyi tolere edebiliyordum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?