Bak valla bak aşırı sinirli oluyorum . Aklımdan planlara başlıyorum . Yok yarın yemek yapmıcamw yok ararsa msj yazarsa bakmıcam WhatsAppa girmicem beni merak etsin filan böyle böyle . Aradan 30 dk geçiyor birde bakıyorum ki kendimi onun dibinde buluyorum bu nasıl işKız daha napsın bu adam
Zaten öyle şeyler ya küsken ya da hastayken cazip gelir ( hasta derken grip )
Gunaydin kayinvalide piskin.size ne oldu diye sorduklarinda siz de bisey yok demeyin.soyleyin anlasinlar neye kizdiginizi.kayinbaba bilirse belki dizginler esini.Bak valla bak aşırı sinirli oluyorum . Aklımdan planlara başlıyorum . Yok yarın yemek yapmıcamw yok ararsa msj yazarsa bakmıcam WhatsAppa girmicem beni merak etsin filan böyle böyle . Aradan 30 dk geçiyor birde bakıyorum ki kendimi onun dibinde buluyorum bu nasıl iş
Bizim çevreden öyle kimse sormaz . Soran kv ve 2 görümce bu kadar yetiyor da artıyor bile . Ben istemiyorum şuan bakamam diyorum küt beyinler bir türlü anlamıyorlar. Kv ile gerildiğimiz gün eve klima almaktan ve takılacak odamızdan söz ediyorduk enişte ile . Görümcem ortamda olduğu halde bebek beşiğini mi nereye koyacağınızı konuşuyorsunuz dedi. Oyun konsolundan söz ediyoruz alalım diye görümcem benim oğlumu size yollayayım siz bakın sıkılmazsınız dedi. Bende bence sen oğlunu annene yolla o yanlız yazık o sıkılır biz hiç sıkılmıyoruz dedim. Kv hemen herkes kendi doğurduğuna baksın dedi. Bende evet ya ben ne zaman hazır olursam doğurup kendim bakıcam kimseye baktırmam dedim . Hem yardım etmeyecek birşey yapmayacak hem yorum yapıyorçocuk yapmıyormusunuz diye soranlara
sevişiyoruz ama çocuk için değil de ,
ben hep böyle söyledim onlar bana utanmadan soruyorsa ben bunu söylemek için hiççç utanmam
kavga esnasında veya sonrasındaEvet aslında biz küsken hiç yapılmaması gereken şeyler yapıyoruz dünde yaptık aynı şeyi. Eşime diyorum ki şuan bunu yapıyorum ama asla senin için değil tamamen kendim için diyorum artık . Kv den dönerken ben ağlayıp 250 km araba kullandım oda yanımda oturup elini kolumu filan öptü barışmak için . Yine dün dedim ki gidicem bu evden seninde ruhun duymayacak göreceksin yanlız kal dedim bana saçmalama diyor ya
Günaydın eşimi aramış oğlum ne oldu diye ağlıyor . Eşimde sonra bana verdi bana canım nasılsın diyor ki hayatta bana canım vs kızım demez direk Tuğçe der . Bence zaten anladı ne olduğunu babama da söyleyemedi bilmiyorum filan diyip durdu eminimGunaydin kayinvalide piskin.size ne oldu diye sorduklarinda siz de bisey yok demeyin.soyleyin anlasinlar neye kizdiginizi.kayinbaba bilirse belki dizginler esini.
Biliyorum aslında ama çok üzüldüm ondan söyledimkavga esnasında veya sonrasında
'evden gideceğim,seni terk ederim' mesajları vermeyin nolur, bu sözler pimi çekilmiş el bombası gibi , ne zaman patlayacağı belli olmaz.
Bizim çevreden öyle kimse sormaz . Soran kv ve 2 görümce bu kadar yetiyor da artıyor bile . Ben istemiyorum şuan bakamam diyorum küt beyinler bir türlü anlamıyorlar. Kv ile gerildiğimiz gün eve klima almaktan ve takılacak odamızdan söz ediyorduk enişte ile . Görümcem ortamda olduğu halde bebek beşiğini mi nereye koyacağınızı konuşuyorsunuz dedi. Oyun konsolundan söz ediyoruz alalım diye görümcem benim oğlumu size yollayayım siz bakın sıkışmazsınız dedi. Bende bence sen oğlunu annene yolla o yanlız yazık o sıkılır biz hiç sıkılmıyoruz dedim. Kv hemen herkes kendi doğurduğuna baksın dedi. Bende evet ya ben ne zaman hazır olursam doğurup kendim bakıcam kimseye baktırmam dedim . Hem yardım etmeyecek birşey yapmayacak hem yorum yapıyor
Her kavgada terk etme,boşunma lafları havada uçuşuyorsa o evlilikte saygı kalmaz bir süre sonra.Biliyorum aslında ama çok üzüldüm ondan söyledim
Gereksiz cümleler kursalar anca işleri güçleri yok. Ama şuan çok dua ediyorum ki görümcemin bir oğlu oldu tüp bebek şimdi yine tedavi oldu ikiz yerleştirdiler bugün belli olacak sonuç inş bebekler tutmuştur . Geçen hamilelğinden kendi görümcesi bekar evde baktı yedirdi içirdi yatırdı. Şimdi kv yine onun bakacağını söylüyordu . Kızın babası bakmasına izin vermemiş görümcem hastahaneden çıkınca kv ye geldi oğluna ben baktım evde . Kv kızı geldiği anda kızı evde bırakıp akraba gününe gitti . Çocuğa ben bakacaktım yemeği o yapacaktı akşama yemek yapmamıştı damatta geldi öyle kalakaldı bende niye yapmadın şu bu konuştum . Şimdi kv kızına görümcesinin bakacağını iddaa ediyor ama ona da söyledim bakmayacak haberin olsun diye . İnş bebekler sağlıkla doğar kv kızına onun bebelerine bakmaktan benimle uğraşamaz olur tek duam o .yaa inan var yaaa
herkes dogurduguna baksın yazısını görünce acaba benım kv diye düşünmekten kendımı alamadım
ama bekar kaynım yok ımkansız yanii ,
bızımkide aynı şekilde söyledi durdu , kız oldu diye yatak alacaktı onu bile almadı banamı güvenıp yaptınız dedi ,
sonra ne mi oldu oglu sadece bir tane kız çocugugyla kaldı ,
söyledikleri için köpek gibi pişman ama ne çare
Evet haklısınızHer kavgada terk etme,boşunma lafları havada uçuşuyorsa o evlilikte saygı kalmaz bir süre sonra.
Bana göre evlilikte saygı en az sevgi kadar hatta bazı durumlarda daha önemli.
Allah muhafaza ilerde daha büyük ve sizin rest çekmeniz gereken bir kavga, anlaşmazlık olsa ve bu tehdidi o zaman yapsanız, artık ciddiye alınmazsınız. Bir de bu tarafından düşünün.
Gereksiz cümleler kursalar anca işleri güçleri yok. Ama şuan çok dua ediyorum ki görümcemin bir oğlu oldu tüp bebek şimdi yine tedavi oldu ikiz yerleştirdiler bugün belli olacak sonuç inş bebekler tutmuştur . Geçen hamilelğinden kendi görümcesi bekar evde baktı yedirdi içirdi yatırdı. Şimdi kv yine onun bakacağını söylüyordu . Kızın babası bakmasına izin vermemiş görümcem hastahaneden çıkınca kv ye geldi oğluna ben baktım evde . Kv kızı geldiği anda kızı evde bırakıp akraba gününe gitti . Çocuğa ben bakacaktım yemeği o yapacaktı akşama yemek yapmamıştı damatta geldi öyle kalakaldı bende niye yapmadın şu bu konuştum . Şimdi kv kızına görümcesinin bakacağını iddaa ediyor ama ona da söyledim bakmayacak haberin olsun diye . İnş bebekler sağlıkla doğar kv kızına onun bebelerine bakmaktan benimle uğraşamaz olur tek duam o .
yazmazsan yazmazsın ay bide böyle sormaları yok mu sen aramadın mı yazmadın mı nie nolmuş arasan yazsan sorsan falan. sinir olurum. bazen eşimde yapar benm. bi kere işi düşmezse aramaz kv beni inanın 1 kere arasa 10 kere ararım ama hep bn olunca enayi gibi hissettim. aramakla ağzım eğrilmezz ama bnle sadece he hoş die konuşup oğluna gezilcek gidilcek yerleri falan söyleynce yönlendirmeye çalışınca tepem attı eskisi gibi aramıyorm. eskiden daha çok yapardı eşime derdim aramıyor etmior bi kere merak etse falan die atışıyorduk baktı evimizin huzuru kaçıyor annesinden ötürü nasıl istiyosan öyle yap napayım onuda anlamıyorum falan dedi. oralı olmuyorum napayım. ben hep ne samimi ne soğuk ilişkimiz olsun isterdim. yani beraberde gezersn oturursn edersn ama her zaman deil yerine göre olsun isterdim ama kv hep herşeyde biz biz hep beraberiz die yaptığı için her dk yanına beklediği gitmediğinde surat yediğim dili 5 karış lafını çekmeden konuştuğu için normalleştik. şimdi beni oğlunun yanında yok sayıyor üzülüyorum açıkcası. onun dediği olmadı die her dediğine koşulmadı die hatalı ben oldum. bende 4 4 lük değilim ama onun kadar deği.. kimse kendinde hata görmüyor gidip konuşsam tonlarca hatası var ama konuşup napcam bi kere konuştm anlamadı :) çocuk mevzusuna gelnce olmadı bnm gizlce doktorlar fln gittik eşimel öğrenince kendi başınıza iş yapıosnz die söylendi. sana nie diyelim ki biz aramızda çözelim size süpriz yapalım dedik. bide öyle konuşur. herşeyden haberi olcak evde ne yediğimizi bile sorar eşime o derece. ah ah canım kestir at düzgnce eşinle konuşma o konuyu kv ye söyle anne olunca duyarsn senlik ne var de geç.Aslında evet ama işte . Kv ile halledemiyorum. Niyetim aramamak sormamak biraz kırıldığımı bişey olduğunu anlasın istiyorum bunun için gruba yazmadım aramadım da bu sefer de eşim onlar sana ne yaptı sen niye yazmadın dedi . Akşamki gerginliğin sebebi bu
İnş tek dileğim o şuan. Yan gelip yatmak ne anlasın bi pirinç pilavı pişirip önümüze koyamadı damada rezil etti bizi aç kaldık sayesinde . Benim 10 tane elim yok torununa baktım yedir içir yatır ağlamasın diye oynat altını değiştir oda altın gününe gitsin olacak iş mi acaba bu? Dua ediyorum inş bakacak bebekleremerak etme büyük konuşmanın cezasını çeker o bebeklere kendı bakar inşallahh
Benim kv de 750 km uzaktan ne yediğimizi merak edip soruyordu eşimde anne allah ne verdiyse diyip geçiştiriyordu . Dün eşime söyledim annen kaç kere aramış beni bi bak telefon kayıtlarım duruyor dedim. Bana diyor ki sen küçüksün senin araman lazım . Allah Allah öldün mü kaldın mı diye bi sorsun beni arayıp. Geçen konuşurlarken duydum kv nin 500 dk sı varmış ama yetmiyormuş kızını çaldırıp kapatıyormuş o arıyormuş. Damat diyordu ki bizde çok zenginiz ya çaldır kapattı arıyor diye söylendi. Beni aramıyor kızlarını arıyor dk bitiyor işteyazmazsan yazmazsın ay bide böyle sormaları yok mu sen aramadın mı yazmadın mı nie nolmuş arasan yazsan sorsan falan. sinir olurum. bazen eşimde yapar benm. bi kere işi düşmezse aramaz kv beni inanın 1 kere arasa 10 kere ararım ama hep bn olunca enayi gibi hissettim. aramakla ağzım eğrilmezz ama bnle sadece he hoş die konuşup oğluna gezilcek gidilcek yerleri falan söyleynce yönlendirmeye çalışınca tepem attı eskisi gibi aramıyorm. eskiden daha çok yapardı eşime derdim aramıyor etmior bi kere merak etse falan die atışıyorduk baktı evimizin huzuru kaçıyor annesinden ötürü nasıl istiyosan öyle yap napayım onuda anlamıyorum falan dedi. oralı olmuyorum napayım. ben hep ne samimi ne soğuk ilişkimiz olsun isterdim. yani beraberde gezersn oturursn edersn ama her zaman deil yerine göre olsun isterdim ama kv hep herşeyde biz biz hep beraberiz die yaptığı için her dk yanına beklediği gitmediğinde surat yediğim dili 5 karış lafını çekmeden konuştuğu için normalleştik. şimdi beni oğlunun yanında yok sayıyor üzülüyorum açıkcası. onun dediği olmadı die her dediğine koşulmadı die hatalı ben oldum. bende 4 4 lük değilim ama onun kadar deği.. kimse kendinde hata görmüyor gidip konuşsam tonlarca hatası var ama konuşup napcam bi kere konuştm anlamadı :) çocuk mevzusuna gelnce olmadı bnm gizlce doktorlar fln gittik eşimel öğrenince kendi başınıza iş yapıosnz die söylendi. sana nie diyelim ki biz aramızda çözelim size süpriz yapalım dedik. bide öyle konuşur. herşeyden haberi olcak evde ne yediğimizi bile sorar eşime o derece. ah ah canım kestir at düzgnce eşinle konuşma o konuyu kv ye söyle anne olunca duyarsn senlik ne var de geç.
Eslerımıx aynı kurumda tanısmıktık daha once. Bizde gorevlerden Bira raya gelemiyoruz esımle. Yine seninki senesine soylemiş. Benim kv 1 haftalık evliyken sordu. Ben bisey demedım. Esim cevaben o bizim özel konumuz sunu soyleyım olunca arar var deriz ama 3 yada 5 sene dusunuyoruz bir daha sorarsanız evinıze gelmem dedi ve bitti. Bir daha soran olmadı. Dıger konuda aslında esin daha takmıyor aranızdaki tartışmayı buyuk olmadığı icin ve hemen rutin hayata dönuyor. Demekkı sen fırsat veriyorsun oda bundan memnun canım. Mesela ben dussem daha cok sinirlenirim ama sen hoppp kucagayani adamlıkta bğşey yok burda gayet normal seyler bu kendi ılıskınızle alakalı.Herkese merhabalar konudan kısaca bahsetmek istiyorum umarım düzgün anlatabilirim ki cidden yardıma ihtiyacım varEşimle 2017 Temmuz’da evlendik görev nedeni ile herkesi geride bırakıp bir şehire yerleştik . 7 ay sonra eşim yurtdışı görevine gitti bende ailemle kv ile kaldım 7 ay kadar. Bu süreçte kv sürekli bebek bebek diyip durdu bana seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek yok biz gideriz bile dedi. O zaman onu uyarmıştım istemediğimizi böyle birşeye gerek olmadığını filan. Geçen ay 20 gün izne gittik ailelerin yanına görümcemler nerede yakalasalar artık bebek yapın yapın diyip duruyorlardı artık çok bunalmıştım. Sonra herşey burada başladı görümcem tüp bebek yaptırdı kv damat var diye kızının yanına hastahaneye gitmedi. Bebekler ikiz olacak birde oğlu var görümceme hamilelik ve sonrasında yardım etmeyeceğini onun görümcesi baksın dedi ben buna çok sinirlendim. Hem yardım etmiyor hem boş boş konuşuyordu.Sonra yine bana seni doktora götüreyim dedi gerek olmadığını söyledim . Buraya kadar herşeyi tolere edebiliyordum .
Ama eve döneceğimiz en son gece bi sohbet esnasında söyledikleri beni delirtti . Eğer bizim çocuğumuz olduğunda yemek yemezse bana çekmiş olurmuş oğlu çok güzel yemek yermiş . Benim çocuğumun boyuna kilosuna vs karışabilirmiş o babanneymiş . Kızına yardım etmeyecekmiş herkes kendi doğurduğu çocuğa baksınmış gibi gibi bir ton saçma şey söyledi bana . Ben aşırı sinirlendim bozuldum eşimle tartıştık öyle kısa sürdü ki 2 cümle yetti ama benim çok kalbim kırıldı. Sabah evimize dönerken kp bile fark etti size ne oldu dün diye. Eve dönerken arabada saatlerce ağladım eşim bir ton özür diledi öptü sarıldı ama ben kendime gelemedim . Kv eve döndüğümüzde aradı ne oldu oğlum öyle gittiniz babanda arkanızdan ağladı filan dedi biz birşey yok dedik.Kv beni hiç aramaz sormazdı hep ben onu arardım döndükten sonra da aramamaya karar verdim 1 haftadır konuşmadık. Dün aile grubuna resim atmışlar köyde iş yaparken bende gördüm ama kolay gelsin vs yazmadım. Akşam yemek masasında eşim yazdın mı dedi bende hayır zamanım olmadı dedim sonra konuşma gelişti bende sanada annene de kalbim kırık dedim. Annen damat var diye çekiniyor kızının yanına doktora gitmiyor ama benim çocuk mevzum onun yanında konuşuyor falan filan eski konu yeniden açıldı . Yok sen aileme saygı duymuyorsun da sevmiyorsun da bende senin bileniyorum da konuştu . Bende yemekten kalktım ardımdan söylendiğini duydum balkona çıkarken yer ıslaktı ayağım kaydı düştümyardım etti kucağına aldı buz koydu yatırdı beni . Aradan 1 saat geçti herşey normal gibi yapmamız gerekenleri yaptık kahve içtik tatlı meyve filan. Sanki tartışan biz değiliz gibi canım çok sıkkın. Böyle olmaması lazım düzgünce empati yapıp konuşmamız anlamamız lazım aslında.
Az önce işte gitti hemen ardına seni çok seviyorum diye msj atıyor . Kızlar ya ben neyi yanlış yapıyorum problem ne sizce kimseye anlatamıyorum ki biri yardım etsinona öyle birşey yapmak istiyorum ki kendine gelsin beni sinir etmesin çok mu haksızım
bende duydukça ne yiyosunuz die bna değil eşime diodu kızıodm eşimde demiyor artık.geçen akşam babasıyla konuşuyor taa arkadan ne yemişler diyor söylemedi eşimBenim kv de 750 km uzaktan ne yediğimizi merak edip soruyordu eşimde anne allah ne verdiyse diyip geçiştiriyordu . Dün eşime söyledim annen kaç kere aramış beni bi bak telefon kayıtlarım duruyor dedim. Bana diyor ki sen küçüksün senin araman lazım . Allah Allah öldün mü kaldın mı diye bi sorsun beni arayıp. Geçen konuşurlarken duydum kv nin 500 dk sı varmış ama yetmiyormuş kızını çaldırıp kapatıyormuş o arıyormuş. Damat diyordu ki bizde çok zenginiz ya çaldır kapattı arıyor diye söylendi. Beni aramıyor kızlarını arıyor dk bitiyor işte
Bizimkilere de eşim akşam annesini arar tuğçem nasıl selam söyle der bukadarbende duydukça ne yiyosunuz die bna değil eşime diodu kızıodm eşimde demiyor artık.geçen akşam babasıyla konuşuyor taa arkadan ne yemişler diyor söylemedi eşimtelefonu kapatınca dedim ki annene syle sorunca merak etme anne aç dğeilim açıkta dğeilim eşim hem çalışıyor hem yapıyor de artık anlasın dedm. tmm dedi. telefonu kullanmayı bilmiyodu kv facebook mesenger whatsab herşeyi öğrettim benn ama en az arananda ben oldum. dediğin gibi kızını çaldırıp kapatıyomş kızı çalıştığı için meşgul etmeyim o beni arasın diyor :) benide aramıyo diyince eşime aklımı senle mi bilcem demş bi kere bide çalıştığımı bahane ediyor ve hergün görüşüyomuşuz güyaa. ben çalışıyosm benide çaldır kapat msj at nerdeeee. hergün görüşme dediğide bigün evde eşim bigün çalışıyor çalışmadığı gün oğlunu görüyor beni ona soruyorda ordan öğreniyor naptığımıı. şaka gibi bişey yanii bunlar ne ki daha neler varda çok uzun olcak die yazmıorm.kadının ipinde oynamadığın sürece kötüsün suratına bakamıorm o derece asar valla. taka taka hasta olcaktm inanki artık takamaya çalışıyorum sadece. kendimi kişisel gelişim evlilik kitapalrına verdim rahatlamak içinn
İşte ben hiç trip atamıyorum sorun o bu aslındaEslerımıx aynı kurumda tanısmıktık daha once. Bizde gorevlerden Bira raya gelemiyoruz esımle. Yine seninki senesine soylemiş. Benim kv 1 haftalık evliyken sordu. Ben bisey demedım. Esim cevaben o bizim özel konumuz sunu soyleyım olunca arar var deriz ama 3 yada 5 sene dusunuyoruz bir daha sorarsanız evinıze gelmem dedi ve bitti. Bir daha soran olmadı. Dıger konuda aslında esin daha takmıyor aranızdaki tartışmayı buyuk olmadığı icin ve hemen rutin hayata dönuyor. Demekkı sen fırsat veriyorsun oda bundan memnun canım. Mesela ben dussem daha cok sinirlenirim ama sen hoppp kucagayani adamlıkta bğşey yok burda gayet normal seyler bu kendi ılıskınızle alakalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?