Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fotoğrafına bakamıyorum kuzunun, içim acıyor. Allahım saçının teline zarar gelmeden annesinin kucağına kavuştursun. Babası demiş ki, bari sütünü verin, sütten başka bir şey içmez. Kahroldum. İnsan nasıl kıyabilir de götürebilir. Anne diye ağlamalarına nasıl kulak tıkayabilir. Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum. 2,5 yaşında kızım var. Kreş dönüşü anne seni özledim dediğinde bile içim burkuluyor, sarılıp uzun uzun hasret gideriyoruz, sanki uzun yoldan gelmiş gibi. Ah ya... Düşünmek istemiyorum o yavrunun hissettiklerini. Allah belasını versin çocukların kılına zarar getirenlerin. İnşallah bulunur inşallah.

Valla kimseye acimiycan iste o haldeyse hakettigi icindir diyip geciyorum ben artik. Yiyecek yemegim yok falan diye acindrdi bi de kendini program boyu.. neymis gerekceye bak beni kadinlar begenmiyo parami alip kaciyolarmis..cozume bak aa o zaman bi cocuk hatta bi bebek buluyum ben..
Ben elini kirmakla kalmam bi tarafindan asarim onu yukari iskence yaparim sonra da. Su cocuklardan cekin pis dusuncelerinizi de ellerinizi de ..
Buyuk konsmamak gerek gene de bi uye demis oglum beni dinlemiyor heryerde kacip gidiyor yanimdan diye . Anne ilgisiz diyoruz da cocuk 2 sn.de yapiyor yapacagini ne blyim programi tam izlemedim kosullarini falan da bilmiyorum hal tavirlarini da bilmiyorum ailesinin akrabalarinin ama anneyi suclamak da istemiyorum Allah korusun tum cocuklari

Yaa ben de sabah akşam haberlere Twitter’a bakıyorum belki güzel bi haber görürüm diye, günler uzadıkça umudum azalıyor ama, allahım minik Leyla’yı sağ Salim annesine ailesine kavuştursun inşallah.

Ben de sürekli haber sayfalarına bakıyorum ama yüreğim ağzımda. "Bulana Ödül" sözlerini bile "ölü bulundu" diye algıladım ilk an, içim gittı.. Nolur ya bari bunun sonu diğerleri gibi olmasın. Hayvana, kadına, çocuğa; taciz tecavüz işkence edilmeyen bir gün geçiremez olduk. Her gün bi başka haber. Daha ayakları kesilen köpeğin acısını atlatamadan bi başka yavrunun acısıyla yanıyoruz. Ne kadar çok 'kötü' varmış bu dünyada.

Ne acımasız insanlarla birlikte yaşıyoruz kıyamet alametleri olduğunu düşünüyorum artık kopacaksa kopsun

Kızlar 5 gün olmuş köydeki evler aranmamış bu bir ihmal değil mi?

Van'da kaybolan Nehir vardı hatırlar mısınız bilmem kızı Van'dan kalkıp İstanbul Sultangazi'de bile aradılar meğer evlerine çok yakın bir yerde yere düşmüş ve ölmüş. O yavrucak da kaybolduğunda bakmamışlar mı evinin etrafına.

Şimdi de Leyla 5 gündür kayıp ama köydeki hiçbir ev aranmamış, uzaylılar götürmedi ya bu çocuğu!

Biz bunları düşünüyoruz da jandarma polis neden düşünmüyor

Günaydın Allah hepimizin yavrusunu korusun
Dün facebookta bi haber gördüm ne kadar doğru bilmiyorum bahsedilen beyaz arabanın dikiz aynasında leyla görünüyo. Habere göre 1-2 gün önce görülmüş.
İnşallah sağ salim bulunur güzeller güzeli minik

Bende aynen senin gibi düşünüyorum bir insan durduk yere neden o video yu çeker inşallah onlardan çıkmaz.

Ben de amcadan şüpheleniyorum.

Dün Müge Anlı'yı izledim Müge Anlı ve Rahmi beyde ondan şüphelendi hatta Rahmi bey bir soru soracaktı amcaya Müge Anlı hemen müdahale etti. 'Bildiklerimizi kendimize saklayalım hocam' gibi bir şey söyledi.

Çok büyük bi ihmal kesinlikle. Köy aransa belkide çoktan sonuca ulaşılacaktı. Dün çağrı yapıldı en yakınlarınızın bile evleri aransın diye. Malesef ki amcayı kasdettiler bence.

Bu devirde amca dayı teyze yok artık anne baba bile neler yapıyor çocuğuna duyuyoruz görüyoruz Allah'ım inşallah düşündüğümüz şey değildir inşallah çocuğu olmayan biri kaçırmıştır da bütün Türkiye tanıyor artık diye getirip bırakırlar .

Ben de takipteyim. Amcanın tavırları beni de rahatsız etti. Günah almayayım ama bu uzaktan gelip kaçırılma işine benzemiyor. Yakın çevrenin parmağı var bence.

Yavrucuğun başına off düşünmek bile istemediğim kötü şeyler gelmemiş olsun. Hayatta olsun.

Açıkçası başına kötü bir şey gelmesindense evlatlık verilmek üzere kaçırılmış olmasını yeğlerim. Daha önce kaybolan çocuklara yapılanları düşündükçe içim çok kötü oluyor. Benim de 4 yaşında kızım var. Allahım korusun. Kimseyi evladıyla sınamasın. Hiçbir çocuğun da saçının teline zarar gelmesin. Hep dua ediyorum sağ salim mutlu bir şekilde annesine kavuşsun.

nsana bazen kal geliyor ya öyle olmuş sizinki de
bende biran bişey diyemezdim
sizin olayınız da hepimize ders olsun

güzel gözlü Leyla' mızda sağ salim biran önce bulunsun inşallah

Beyaz araba olayı da olabilir çok çocuk görmüş bir araba gelmiş şeker dağıtmış diye söylediler

Hadi diyelim öyle de o kalabalıkta o araba nasıl geldi de çocuğu götürdü?

Bir de 7 kardeşlermiş Leylalar. Anne hangi birine baksın oturtsun yanında.

O kadar insan el kadar çocuğu kaybetti Allahım sen koru yarabbim

Cok tuhaf ama bugun ruyamda leylayi gordum.sonra 30 yaslarda bi bayan vardi.diyodu ki bizim bebegimiz hic yok ve olmayacak.o yuzden leylayi kacirdik normalde boyle seyleri hic gormem ruyamda.cok ilginc bi ruyaydi.
Bana soracak olursaniz bu işte amcasinin parmagi var.video sirasinda leylayi cagirdiginda leyla hircin tavirlarla onun yuzune bile bakmiyor.ayni sekilde cektirdigi resimde bile sinirli bi yuz ifadesi var.amcasi onu yolda gordugunde ailesine teslim etmek yerine neden video ve foto cekme geregi duydu buda buyuk bi soru isareti.veee een een onemlisi kiz 4 yasinda ve konusamiyor gelisimi durmus gibi.bence bunda ailenin sakladigi bi sir var.ins en kisa zamanda sag salim ortaya cikar

Eşimin memleketi..
Bayramda gitmiştik bizde..
Bayram sabahı yeğeni geldi yenge dedi bu resmi sen de paylaş her yerde dedim hayırdır dedi arkadaşımın yeğeni kayıpmış.
O an içim koptu resmen o kadar güzel bir yavru ki resme her baktığımda gözleriim doluyor. Evime dönene kadar da oğlumla uyudum geceleri gözüme uyku girmedi. O anne ne yapıyordur şimdi diye. Yazarken bile gözlerim doldu. Bayramdan beri içim pır pır çocuktan bi haber var mı diye sürekli yeğenine soruyordum artık Türkiye'ye yayıldı takip ediyoruz hep beraber.
Rabbim götürenin de içine vicdan koysun da getirsin kuzumuzu sağ salim..

Aynen ya ama ben hayatında bukadar tatlı bir çocuk gormedim rabbim bahtiini güzel eylesin sağlıklı bir şekilde anne babasına kavuşsun insallah o gözler allahım aklından cikmiyor

Allahım korusun kötü insanlardan
Tez zamanda bulunsun kuzucuk inşallah
Bizimde yavrularımız var Allah kimseye vermesin evlat acısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…