- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.122
- 548
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Valla kimseye acimiycan iste o haldeyse hakettigi icindir diyip geciyorum ben artik. Yiyecek yemegim yok falan diye acindrdi bi de kendini program boyu.. neymis gerekceye bak beni kadinlar begenmiyo parami alip kaciyolarmis..cozume bak aa o zaman bi cocuk hatta bi bebek buluyum ben..Evet o an o adami elime verseler ellerinu kirardim hic acimazdim.Nasil bir vahsilik nas bir serefsizlik bu
Yasi buyuk kadinlarin tecavize ugradiginu duyunca uzuluyorumda hele bir cocuklar in tecavuze ugradigini duyunca sanki dunya basima yikiliyor.ne yiyorlar ne uciyorlar belli degil
Bende aynen senin gibi düşünüyorum bir insan durduk yere neden o video yu çeker inşallah onlardan çıkmaz.amcasından çok fena işkilleniyorum ya. bir şey yapmadığını kanıtlar gibi video çekmiş bir de.
Bende aynen senin gibi düşünüyorum bir insan durduk yere neden o video yu çeker inşallah onlardan çıkmaz.
Çok büyük bi ihmal kesinlikle. Köy aransa belkide çoktan sonuca ulaşılacaktı. Dün çağrı yapıldı en yakınlarınızın bile evleri aransın diye. Malesef ki amcayı kasdettiler bence.Kızlar 5 gün olmuş köydeki evler aranmamış bu bir ihmal değil mi?
Van'da kaybolan Nehir vardı hatırlar mısınız bilmem kızı Van'dan kalkıp İstanbul Sultangazi'de bile aradılar meğer evlerine çok yakın bir yerde yere düşmüş ve ölmüş. O yavrucak da kaybolduğunda bakmamışlar mı evinin etrafına.
Şimdi de Leyla 5 gündür kayıp ama köydeki hiçbir ev aranmamış, uzaylılar götürmedi ya bu çocuğu!
Biz bunları düşünüyoruz da jandarma polis neden düşünmüyor
Bu devirde amca dayı teyze yok artık anne baba bile neler yapıyor çocuğuna duyuyoruz görüyoruz Allah'ım inşallah düşündüğümüz şey değildir inşallah çocuğu olmayan biri kaçırmıştır da bütün Türkiye tanıyor artık diye getirip bırakırlar .Ben de amcadan şüpheleniyorum.
Dün Müge Anlı'yı izledim Müge Anlı ve Rahmi beyde ondan şüphelendi hatta Rahmi bey bir soru soracaktı amcaya Müge Anlı hemen müdahale etti. 'Bildiklerimizi kendimize saklayalım hocam' gibi bir şey söyledi.
Walla allah biliyor ya bende nedense ondan bir işkillendim onun arkadaş çevresi falanda olabilir yanlarına çağırmışlar çocuk gitmemiş falanamcasından çok fena işkilleniyorum ya. bir şey yapmadığını kanıtlar gibi video çekmiş bir de.
tövbe tövbee Allah beni affetsin ne yalan söliyim bendeamcasından çok fena işkilleniyorum ya. bir şey yapmadığını kanıtlar gibi video çekmiş bir de.
Biraz önce başka konuya yazdığım, yaşadığım bir şeyi burada da paylaşayım.
Bugün olsa, o kadına,
Birlikte gidelim, ben size yardım edeyim, derdim
O an boş bulunup nasıl aldık o bebeği hala düşününce tedirgin oluyorum, kaldı ki kendi çocuğumu bırakmak?
Bu devirde amca dayı teyze yok artık anne baba bile neler yapıyor çocuğuna duyuyoruz görüyoruz Allah'ım inşallah düşündüğümüz şey değildir inşallah çocuğu olmayan biri kaçırmıştır da bütün Türkiye tanıyor artık diye getirip bırakırlar .
Eşimin memleketi..Haberlerde yada sosyal medyada görmüşsünüzdür. 3 yaşındaki minik Leyla beş gündür kayıpGece rüyalarıma girdi yavrucuk. Inşallah yaşıyordur ve sağ salim ailesine teslim edilir. Ne olur evlatlarınızı tek başına sokaklara salmayın. Devir çok çok kötü. En yakınlarımıza bile güvenemiyorsak batsın bu dünya!
Aynen ya ama ben hayatında bukadar tatlı bir çocuk gormedim rabbim bahtiini güzel eylesin sağlıklı bir şekilde anne babasına kavuşsun insallah o gözler allahım aklından cikmiyorHaberlerde yada sosyal medyada görmüşsünüzdür. 3 yaşındaki minik Leyla beş gündür kayıpGece rüyalarıma girdi yavrucuk. Inşallah yaşıyordur ve sağ salim ailesine teslim edilir. Ne olur evlatlarınızı tek başına sokaklara salmayın. Devir çok çok kötü. En yakınlarımıza bile güvenemiyorsak batsın bu dünya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?