- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Bu kadar medyaya yansımış bir konuda böyle birşeyin söz konusu olacağını düşünmüyorumO tip aşiretler genelde oldukları yerin yüksek rütbeli memurlarını polisini, savcısını da parayla hediyeyle ya da başka şekillerde etki altına alınabiliyor. Bu şekilde pekçok kadın cinayeti, ensest tipi olaylar örtbas ediliyor maalesef.
Leylanin babasi toren istemiyorum diyerek alel acale sabah getirip erkenden koyde defnetmis cocugu hic normal degiller ya yani kim ne derse desin banami tuhaf geliyor birtek
Surekli koyde degil koyden kimse yapmaz bizim cocugumuz kacirildi baba amca yakin akraba hepsi ayni seyi soyledi birde oyle bir inatlaki utanmasalar gidin baska yerde arayin diye kovacaklardi milleti
Evlere bakilmasina gerek yok dediler minubus attilar simdi sabahin koru toren istemem diye gommusler hepsi biliyor o cocugun basina ne geldigini kendi iclerinde rtik tore kan davasi borc harc neydiyse amca morgtan alirken kanin yerde kalmayacak demis var biseleri heralde bakalim ne cokacak altindan tecavuz netlesmedi yok gibi konusuyorlar ama ben onada inanmiyorum bir tuhaf aile bir tuhaf olay
Simdi dogacak cocuklarimizi dort duvar arasindami buyutelim hep.bizimle gezdiginde insani sosyal duygulari nasil olusacakki
Adli tıp uzmanı Prof. Dr. Oğuz Polat: Çocuk istismarına idam cezası ters teper; çocuğun konuşması durumunda idam edilebileceğini düşünen suçlu, o çocuğu öldürür.
Adli tıp uzmanı Prof. Dr. Oğuz Polat: Çocuk istismarına idam cezası ters teper; çocuğun konuşması durumunda idam edilebileceğini düşünen suçlu, o çocuğu öldürür.
Bu kadar medyaya yansımış bir konuda böyle birşeyin söz konusu olacağını düşünmüyorum
Suçsuz yere idam edilenlerde olur, evet yaşanan olaylar insanlık dışı, bunu yapanlar insan değil, olamaz ama idam çözüm değil, idam olmamalı.
O zaman aklim almiyor koskoca polis teskilatinda bir tane mi akilli, uyanik insan olmaz?
Bir anlasam bir anlasam... ben yine bir istismar olduğunu ama halkın sokaklara dökülmemesi için detayların gizlendiğini düşünüyorum. Ama umarım sadece benim kendi kuruntumdur. İstismar yok ise çocuk neden çıplaktı? Bu bir benim aklıma gelmiyordur herhalde?
Çocuğu her türlü öldürüyorlar zaten en azından pislikler cezalarını çeksin
Suçsuz yere idam edilenlerde olur, evet yaşanan olaylar insanlık dışı, bunu yapanlar insan değil, olamaz ama idam çözüm değil, idam olmamalı.
sanki öldürmüyorlar da zaten öldürüyorlar cinsel istismara uğrayan çocukları yapmayın ya idam şart ya da başa türlü kısasa kısas olmalı bakın nasıl normalleşiyo şerefsizler
Idam tabi ki cozum degil ama bu tip suclari isleyenlerin cezasi meydanda sallandirilmak olmali diyorum.
Sakinleştiriciiiiiiii dedim kaç kez ama duyan olmadıAnne bazı zamanlar çok sakin konuşuyordu bazı zamanlar da sadece agladi.gerçeği bilemeyiz tabi Allah biliyor ama bana hiç samimi gelmedi anne ve baba.en azından babayı geçtim annenin ortalığı yıkmasi lazımdı. Benim çocuğum kaybolcak ve aman benim akrabalarımı aramayın bizde öyle şey olmaz yapmazlar dicem öyle mi.inşallah bir an evvel bulunur yapan adi şerefsiz o.çocuğu da geberir işkenceyle.
Ne engellenir ne normalleşir. Öyle olsa idam cezası olan ülkelerin hiçbirinde suç işlenmemesi lazımdı. Aynı hız devam ediyor. Orada adamın demek istediği, suçlu "Aaa idam edilicem ben bu çocuğu öldürmeyim salayım" demez, tersine daha da ters teper artırır diyor. O zaman yeni bir ceza getirmenin anlamı kalmıyor. Zaten gelse de ben tecavüzcü dışında herkese uygulanacağından eminim. Burada hanginiz hakkaniyetle uygulanacağını bana söyleyebilir? Olmaz, zaten kafadan hakkaniyetsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?