- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Evet açlık off Allah'ım onun yaşında bi kızım var kaderi benzemezin daha yeni yeni konuşuyo ama hiç doymuyo düşünemiyorum bi çocuğu aç bırakmak nedir deli olcam demin radyoda duydum artık haberlerden kaçıyorum o kadar korkar olduk kiAçlıktan ölmüş minik kuzu düşünebiliyor musunuz: ( hiçbir şey vermemiş caniler nasıl da acı çekmiştir. Allah bunu yapanı kahru perişan etsin inşallah. O kadar üzüldüm ki kelime bulamıyorum
Tamam kolay gelsinSöyledim az evvel, onlarda bir sıkıntı yok, ben yeni geldim ve önce bildirimlere yöneldim, görebildiğim etiketlemelere baktım evvela, şimdi kiblere bakıyorum.
Böyle durum da kim arama kararı ister.herkes kapısını açar.yada polis giremiyosa bile aile gelsin baksın denilir .köy sonuçta kaç ev olcak hadi yüz olsun .
Ne kadar sürer.
Çocuk kaybolmuş evinizi arayacaz deseler ben kararı mı gösterin diycem.kapımı kendim acarım.
Yanlış hatırlamıyosam bu köyde de öyle bi arama oldu cami anons yaptı denildi hatta.
Gecen yaz inci ertugrulun bi programı vardı .
Orda da küçük bi kız çocugunu arıyolardı.köpek belli noktaya gelip orda duruyomuş .durdu yer köyden çıkıp asfalta gelince uzmanlara göre çocuk o noktaya kadar geliyo ordan arabayla götürldüğü.yürürken bişey salgılıyomuş.
Madem bu kız köydeydi nasıl bulunamadı inanılır gibi değil.
Sanki bu köpeklerde hep evin etrafın da dönüyodu deniliyodu.
Evet ya kaç kere kaçırdılar dediler.Tamam da çocuk köyde nihayetinde... muhtemelen evlerden birinde. Kendi kendine gelmediğine göre oraya.
Kaç hane bu koy? Özellikle köy dışına yönlendirdi durdu ailesi.
Kapılarını açmalılardı.
Köyde çocuk kaybolacak ben jandarma evimi aramasın diyeceğim. gelsin arasın. Evimi, arabamı. Saklayacak bir şeyi olan çekinsin bundan.
Ailesi mi yapti acaba diye dusunuyorumayni şeyi yazdım. Çocuk kaybolmuş, izin mi soracağım sanki?
Aile sürekli bizde öyle şey olmaz diyip evleri aramanın gereksizliğini savundu durdu.. geç arandı evler oradan oraya taşındı belki. Of ki ne of. Olan çocuğa oldu.
Ailesi mi yapti acaba diye dusunuyorum
Bilemiyorum o kadar tuhaf bir olay ki
Gozaltina alinmis biri ama kimin oldugu yazmiyor
Bana ilk gunden beri ailesi hic masum gelmiyor , bir tuhaflardi
Bizimkilerde dışarı sıcak diye.binanın içinde oynatıyolar.kendileri içerde napıyo Allah bilir.kaç kere yolla bizimkiyle oynasınlar diye kapıya geldiler.açmadım yeri geldi yok dedim.Allahtan anladılar.Şöyle bir balkondan bakayım dedim .
Yine çocuklar karınca gibi sokaklarda..
Ne başında bir bekleyen , ne bir gözetleyen ...
Ağır şeyler denir ama neyse susuyorum ..
Bana artık aile içinde bir halt yediler de kapatmaya çalışıyorlar gibi geliyor.
Yok beyaz araç, yok özel numara...
Sattılar belki de çocuğu...
İnan şuan kendımı o kadar zor tutuyorum ki .Bizimkilerde dışarı sıcak diye.binanın içinde oynatıyolar.kendileri içerde napıyo Allah bilir.kaç kere yolla bizimkiyle oynasınlar diye kapıya geldiler.açmadım yeri geldi yok dedim.Allahtan anladılar.
Binada biri alsa içeri nolcak sonra .çocugum içerde oynuyodu nasıl oldu ah vah et.
Gözaltındaki kişi heralde bi kadın.Ailesi mi yapti acaba diye dusunuyorum
Bilemiyorum o kadar tuhaf bir olay ki
Gozaltina alinmis biri ama kimin oldugu yazmiyor
Bana ilk gunden beri ailesi hic masum gelmiyor , bir tuhaflardi
Dedesinin evinin etrafı miBöyle durum da kim arama kararı ister.herkes kapısını açar.yada polis giremiyosa bile aile gelsin baksın denilir .köy sonuçta kaç ev olcak hadi yüz olsun .
Ne kadar sürer.
Çocuk kaybolmuş evinizi arayacaz deseler ben kararı mı gösterin diycem.kapımı kendim acarım.
Yanlış hatırlamıyosam bu köyde de öyle bi arama oldu cami anons yaptı denildi hatta.
Gecen yaz inci ertugrulun bi programı vardı .
Orda da küçük bi kız çocugunu arıyolardı.köpek belli noktaya gelip orda duruyomuş .durdu yer köyden çıkıp asfalta gelince uzmanlara göre çocuk o noktaya kadar geliyo ordan arabayla götürldüğü.yürürken bişey salgılıyomuş.
Madem bu kız köydeydi nasıl bulunamadı inanılır gibi değil.
Sanki bu köpeklerde hep evin etrafın da dönüyodu deniliyodu.
Cok icim aciyor dusundukceAilesi yapmadıysa da ailesi biliyordu.
Yani bana göre en iyi ihtimalle suç ortaklığı yaptı.
En kötü ihtimalle kendilerinde bir haltlar vardı.
Çocuğun açlıktan ölmesi, babanın kaçırıldığından emin olması, biberonla sür verin ısrarı
Ne olduğunu biliyorlardı.
Kaçıranı tanıyorlardı.
Açlıktan ölmek nedir yahu?
Tovbe estGözaltındaki kişi heralde bi kadın.
Kadın dün geliyo aileye başka bi şehirden diyoki leylayı 20 sene önce rüyamda gördüm.size kızınızı ben bulcam deyip aileyi evin yakınındaki araziye yönlediriyo.aile süphelenip jandarmaya diyo.aynı şeyi söylüyo yine.kadınların demesine göre cantasında sargı bezi civi bi kaç bişey daha sayyıyolardı.
Kadın dönüyoken leyla bulunuyo .ekipler otobüsten alıyo kadını.
Belkide hacıhoca gibi şeylerle ugrasan biride olabilir.
Çünkü polisler araştırmış köye gelince bişeyi çıkmamış.bırakmışlar ama işte leyla bulununca geri almışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?