Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet açlık off Allah'ım onun yaşında bi kızım var kaderi benzemezin daha yeni yeni konuşuyo ama hiç doymuyo düşünemiyorum bi çocuğu aç bırakmak nedir deli olcam demin radyoda duydum artık haberlerden kaçıyorum o kadar korkar olduk ki
Boncuğuma çok gördüğü süt ya süt ki o açlıkka eline kuru ekmek verse yerdi o masum. Nasıl dayandı onun o halini görmeye. Bide hapiste doyururlar böylesini inşallah bi lokma ekmeğe bi yudum süte muhtaç kalır oda...

Haberde de öyle bi söyledi ki'' istismar yok ölüm nedeni açlık'' diye ne yani sevinelim mi buna

ayni şeyi yazdım. Çocuk kaybolmuş, izin mi soracağım sanki?
Aile sürekli bizde öyle şey olmaz diyip evleri aramanın gereksizliğini savundu durdu.. geç arandı evler oradan oraya taşındı belki. Of ki ne of. Olan çocuğa oldu.

Evet ya kaç kere kaçırdılar dediler.
Üstüne basa basa kızımız köyde yok denildi .olsaydı bulunurdu dediler.baba hep yok burda leyla yaşıyo kaçırdılar kızımı hep

Ailesi mi yapti acaba diye dusunuyorum
Bilemiyorum o kadar tuhaf bir olay ki
Gozaltina alinmis biri ama kimin oldugu yazmiyor
Bana ilk gunden beri ailesi hic masum gelmiyor , bir tuhaflardi

Ailesi yapmadıysa da ailesi biliyordu.
Yani bana göre en iyi ihtimalle suç ortaklığı yaptı.
En kötü ihtimalle kendilerinde bir haltlar vardı.
Çocuğun açlıktan ölmesi, babanın kaçırıldığından emin olması, biberonla sür verin ısrarı
Ne olduğunu biliyorlardı.
Kaçıranı tanıyorlardı.
Açlıktan ölmek nedir yahu?

Şöyle bir balkondan bakayım dedim .
Yine çocuklar karınca gibi sokaklarda..
Ne başında bir bekleyen , ne bir gözetleyen ...

Ağır şeyler denir ama neyse susuyorum ..
Bizimkilerde dışarı sıcak diye.binanın içinde oynatıyolar.kendileri içerde napıyo Allah bilir.kaç kere yolla bizimkiyle oynasınlar diye kapıya geldiler.açmadım yeri geldi yok dedim.Allahtan anladılar.
Binada biri alsa içeri nolcak sonra .çocugum içerde oynuyodu nasıl oldu ah vah et.

Bana artık aile içinde bir halt yediler de kapatmaya çalışıyorlar gibi geliyor.
Yok beyaz araç, yok özel numara...
Sattılar belki de çocuğu...

Daha önce de yazmıştım. Ailenin tutumu işkillendirici diye. Hala aynı fikirdeyim.
Umarım en kısa sürede açıklığa kavuşur.

İnan şuan kendımı o kadar zor tutuyorum ki .

Bazen bazılarına müstehak diyorum müüssteehhaaakk !!

Ama sonra olan o küçücük sana oluyor ya ona kahroluyorum . Ayrımayacaksın o yavrunu gözünün önünden ayrımayacaksın !
Gerekirse evın ağzına s**çsınn !! Evi toplamak için , uyumak için , dinlenmek için o evladını yollayamayacaksınn !!!

Çok mu çıkmak istedi duracaksın başında zeballah gibi !!

Veya al parka götür . O yarım saat oynarken sende otur bankta izle evladını !!!

O çocugu doğurduysan bunları yapmak zorundasınızzzzz !!

Gözaltındaki kişi heralde bi kadın.
Kadın dün geliyo aileye başka bi şehirden diyoki leylayı 20 sene önce rüyamda gördüm.size kızınızı ben bulcam deyip aileyi evin yakınındaki araziye yönlediriyo.aile süphelenip jandarmaya diyo.aynı şeyi söylüyo yine.kadınların demesine göre cantasında sargı bezi civi bi kaç bişey daha sayyıyolardı.
Kadın dönüyoken leyla bulunuyo .ekipler otobüsten alıyo kadını.
Belkide hacıhoca gibi şeylerle ugrasan biride olabilir.
Çünkü polisler araştırmış köye gelince bişeyi çıkmamış.bırakmışlar ama işte leyla bulununca geri almışlar

bende günahını almayayım ama amcasından epey kıllananlardanım.. belkide çocuk tacirlerine satmak için kaçırdı sonra korktu beceremedi. Para için ne iğrençlikler dönüyor bu dünyada. insana en büyük zararı en yakını verebiliyor ne yazık ki, umarım şüphelendiğim gibi değildir

Kizcaz sütten baska bisey almiyordu gıda olaraktan Acaba süt alırsak surekli goze batariz diye mi dusunmusler ?
Offf! Nasil ya nasıl!!! Bir cocuk gozunun onunde acliktan gun be gun eriyor bu canilik degil cok daha otesi...bu dunyaya ait olan birsey degil...

Dedesinin evinin etrafı mi

. Dün cansız bedeni bulunan Leyla'nın ölümüyle ilgili konuşan Ağrı Valisi Süleyman Elban, yaptığı açıklamada, "Leyla'nın ölüm nedeni, çocuğun 8-10 gün aç kalması. Herhangi darp veya yaralanma izi mevcut değil. Bir vahşi hayvan tarafından yaralama da söz konusu değil. Çocukla ilgili herhangi bir istismar veya tecavüz emaresi yoktur. Kaçırılma şüphesi var" dedi. Kaçırıldıktan sonra bölgede alınan güvenlik önlemleri nedeniyle Leyla Aydemir'in köyde konulduğu yere gidilemediği üzerinde durulurken, günlerce yemek ve süt verilmeyen küçük kızın açlıktan hayatını kaybettiği belirlendi.

Neden Kar yağmıyor ülkemize diyoruz Kardan önce AR yağsın yeter artık bıktık yorulduk ne 3 çocuğu insanlar doğurmak istemiyor her gün dua ediyorum Rabbim evlatlarımı koru o kadar kötü ki Dünya neler oluyor bize herkes hasta hiç normal yok Allah ım helak et bu insanları ne olur....

Cok icim aciyor dusundukce
Cocuklarimin 5 dk aç kalmasina dayanamiyorum ben
Bir bebegin acliktan.olmesi
Yuregim sıkışıyor

Tovbe est
Sacmaliga bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…