Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu da yaptı insanlar imza kampanyalari protesto yürüyüşleri kadın çocuk derneklerinin açıklamaları hiç bir şey yapılmadi siradan vatandaşın elinden gelebilecek çok bir şey yok ki

Sitemli yazmışım sanki ama sana değil şu olanlara çocukları koruyamamiza

İnsanlar gerçekten gerizekalı. Neden? Çünkü o kadar olay oluyorda bir Allahın kulu akillanmiyor.

Örnek: ODUN SOBASINDA YAKTI

Kezban Uslu, Cumhuriyet Savcısı'na verdiği ifadede, cinayeti tüm soğuk kanlılığıyla şöyle anlattı:

"5 ay önce çocuğumu kaybettim. Bu nedenle, başkalarını da ayın acıyı yaşamasını istedim. Kızı, bakkaldan evime giterdikten sonra hemen boğarak öldürdüm. Kendi çocuğum sokakta oynuyordu. Eşim de işe gitmişti. Evde yalnızdım. Sobaya bolca odun atıp, cesedi de içine koydum. Kolonya dökerek sobayı tutuşturdum. Sık sık odun atmayı sürdürdüm. Sonra da kızın aldığı ekmek ve yumurtayı yanıma alıp, komşuma kahvaltı yapmaya gittim. "

Kesban Uslu'nun, Çökekoğılu ailesiyle birlikte Beyza'yı mahallede arama çalışmalarına da katıldığı öğrenildi.

Konu 2010 yılında geçiyor Müge anlı da çözüldü. Aradan geçmiş 8 koca yıl ve maalesef bizim toplumumuz hiç akillanmiyor. Çocukları bir eşya misali görüyor. KARDEŞİM SAHİP ÇIKIN EVLATLARA BAKAMAYAN HAKKIYLA KORUYAMAYAN YAPMASIN ÇOCUK.

Bu zamanda insan en yakınına güvenemiyorken kendileri iki laklak yapacağız diye başıboş bırakıyorlar çocukları sonra ah vah dimi. Kendi zevkleri için çocuklarını sabahtan akşama kadar sokakta tutuyorlar.

Bunu da yaptı insanlar imza kampanyalari protesto yürüyüşleri kadın çocuk derneklerinin açıklamaları hiç bir şey yapılmadi siradan vatandaşın elinden gelebilecek çok bir şey yok ki

Biliyorum gülüm, kaç senedir az çok takip ediyorum STK'ların yaptıklarını, gönderilen raporlardan, yazışmalardan haberim var, çok geniş çaplı raporlar da hazırlandı ve gönderildi defalarca.

Hazır yazıyorken belirteyim sadece bu topiğe "özel" sinirleriniz bozuldu diye zanlı veya zanlılara saydırdıklarınıza uyarı vermeyeceğiz, kızgın ve üzgünsünüz, içinizden geçenleri yazıyorsunuz diye işlem yapmayacağız ama birbirinizle tartışmaya girer, birbirinize uygunsuz şeyler yazarsanız veya din, siyaset olursa kurallar aynen geçerli.

Ola ki biriniz hakaret ediyor diye kiblendiğinde işlem yapılmadığını görürseniz şaşırmayın, lakin yineleyeyim "bu topiğe özel ve sadece o caniler kimse onlara" söyledikleriniz kurallardan muaf, tabii nasılsa muaf diye de abartılmasın.

Benim de gerçekten anlamadığım nokta polis ailenin ağzıyla neden iş yapıyor. Alırsın savcılıktan izni bütün özel mülkleri didik didik ararsın. Kimse evimi aratmam, yok onun evini aramayın diyemez. Ortada bir kayıp varsa her yer didik didik aranır. Aile buna ne karışıyor dahası polis,jandarma onları ne diye dinliyor? Böyle saçma şey mi olur?
Erken davranılsa o çocuk sağ salim bulunmuştu.
Yazık gerçekten yazık.

Evde çocuklarımız 2 kaşık daha fazla yesin diye uğraşırken bu melek orda aç şu sıcakta susuzmuş günlerce.
Aklım almıyo bu caniliği
Dünden beri ağlıyorum
Allahım ailesine sabır versin
Bu canilerle katillerle pisliklerle aynı toplumda yaşamak istemiyoruz yeter artık

Orada köylünün bir hatası yok aile köyün aranmasını istememiş ki bunlar aşiretler ya orada işler farklı yürüyor sanırım

Bende aynı şeyleri yazdım aile istemiyorsa da kolluk kuvvetleri neden aramadı?enteresan gerçekten

aklımdan çıkmıyor minik leyla içim buruk yüreğim kan ağlıyor..
kendi yavrum anne mama dediği zaman içim gidiyor.. bir lokma almasın kahroluyorum o yavru günlerce aç kalmış susuz kalmış
nasıl bir caniliktir bu aklım almıyor beynim almıyor.. göz yumamıyorum çıkıp sokaklara bağırmak istiyorum.. allah kahretsin lanet olsun böyle hayata.. böyle pislik insanlara aynı nefesi solumaktan iğreniyorum
ah leylam utandım kendimden utandım insanlığımdan utandım boncuk gözlü kuzum bu acının tarif iyok
eylül gibi sende cennte uğurlandın orada huzur içinde uyu
inşallah kim yaptıysa en kısa zamanda yakalanır.. biz böyle sessiz kaldıkca halk tepki vermedikce sokaklara dökülmekdikce birşeyler protesto edilmedikce bunların sonu gelmeyecek

şimdi o pislik bulundu bulanacak ..
en ağır cezayı alacak peki ya sonra ?
devlet onu hapisde besleyecek karnını doyuracak insani şartlarda yaşayacak oysa leylam açlıktan öldü
hayır leylaya eylüle daha bir çok cocugumuza bunları yapan pisliklere bu ödül olur ceza değil ..

Kufur edebilirmiyim abla

Simdi dogacak cocuklarimizi dort duvar arasindami buyutelim hep.bizimle gezdiginde insani sosyal duygulari nasil olusacakki

Bende aynı şeyleri yazdım aile istemiyorsa da kolluk kuvvetleri neden aramadı?enteresan gerçekten

Aynen
Yukardaki üyenin yazdığı gibi aile yok yok aramayın diyince

1. Polis aileden neden şüphelenmedi? Kim kaybolmuş çocuğu için aman aman oraya da bakmayın kız köyde değil der? Normal bir anne baba her taşın toprağın altına bakılsın derdi.
2. Polis neden köyü aramadı neden aileyi dinledi?
3. Aile pekçok saçma sapan, şüpheli açıklama yaptı neden sorguya çekilmediler? Gözaltında çapraz sorguya anne, baba, amca, dede alınsaydı bunlar çözülüp bülbül gibi şakırdı bence.
4. Polis şefini de rüşvetle avantayla susturmuş olabilirler mi? TVde izleyen insanlar bile bir iş döndüğünü anladı emniyet müdürü de aptal değil ya.

açlıktan öldü deniliyo ama ben tam anlamadım şimdi gerçek ölüm sebebei neymiş dedesi vücudunda darp izleri var dedi ve ben kendi son bulunduğu fotoyu nette gördüm elleri sertçe bağlanmış önden sağ kolu kan vardı yara falan

Aşiret diye koskoca devlet memuru aşiretin dediğini mi yaptı? Allah aşkına yapmayın az mantıklı olun

O tip aşiretler genelde oldukları yerin yüksek rütbeli memurlarını polisini, savcısını da parayla hediyeyle ya da başka şekillerde etki altına alınabiliyor. Bu şekilde pekçok kadın cinayeti, ensest tipi olaylar örtbas ediliyor maalesef.

Elleri bağlı resim Leyla ya ait değil başka çocuk. Sırtındaki izler güneş yanığıymış.

+++++

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…