- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Bunu da yaptı insanlar imza kampanyalari protesto yürüyüşleri kadın çocuk derneklerinin açıklamaları hiç bir şey yapılmadi siradan vatandaşın elinden gelebilecek çok bir şey yok kiAblacım dini ve siyasi yorum zaten yasak, öfkelisiniz amenna, üzgünsünüz ona da eyvallah ama din ve siyaset olmayacak bu topikte, çözüme dair bir fikriniz varsa yetkili makamlara mail, telefon vb yollarla ulaşırsınız veya tepkinizi göstermek için ulaşırsınız, burada kavgalar çıktığı, söylenenlerin ayarının olmadığından yasaklanan dinle siyaset konuşulmasın, minik bir bebe üzerinden dinle siyaset yapılmasın.
İnsanlar gerçekten gerizekalı. Neden? Çünkü o kadar olay oluyorda bir Allahın kulu akillanmiyor.Bizimkilerde dışarı sıcak diye.binanın içinde oynatıyolar.kendileri içerde napıyo Allah bilir.kaç kere yolla bizimkiyle oynasınlar diye kapıya geldiler.açmadım yeri geldi yok dedim.Allahtan anladılar.
Binada biri alsa içeri nolcak sonra .çocugum içerde oynuyodu nasıl oldu ah vah et.
Bunu da yaptı insanlar imza kampanyalari protesto yürüyüşleri kadın çocuk derneklerinin açıklamaları hiç bir şey yapılmadi siradan vatandaşın elinden gelebilecek çok bir şey yok ki
Tamam da çocuk köyde nihayetinde... muhtemelen evlerden birinde. Kendi kendine gelmediğine göre oraya.
Kaç hane bu koy? Özellikle köy dışına yönlendirdi durdu ailesi.
Kapılarını açmalılardı.
Köyde çocuk kaybolacak ben jandarma evimi aramasın diyeceğim. gelsin arasın. Evimi, arabamı. Saklayacak bir şeyi olan çekinsin bundan.
Benim de gerçekten anlamadığım nokta polis ailenin ağzıyla neden iş yapıyor. Alırsın savcılıktan izni bütün özel mülkleri didik didik ararsın. Kimse evimi aratmam, yok onun evini aramayın diyemez. Ortada bir kayıp varsa her yer didik didik aranır. Aile buna ne karışıyor dahası polis,jandarma onları ne diye dinliyor? Böyle saçma şey mi olur?
Erken davranılsa o çocuk sağ salim bulunmuştu.
Yazık gerçekten yazık.
Kufur edebilirmiyim ablaBiliyorum gülüm, kaç senedir az çok takip ediyorum STK'ların yaptıklarını, gönderilen raporlardan, yazışmalardan haberim var, çok geniş çaplı raporlar da hazırlandı ve gönderildi defalarca.
Hazır yazıyorken belirteyim sadece bu topiğe "özel" sinirleriniz bozuldu diye zanlı veya zanlılara saydırdıklarınıza uyarı vermeyeceğiz, kızgın ve üzgünsünüz, içinizden geçenleri yazıyorsunuz diye işlem yapmayacağız ama birbirinizle tartışmaya girer, birbirinize uygunsuz şeyler yazarsanız veya din, siyaset olursa kurallar aynen geçerli.
Ola ki biriniz hakaret ediyor diye kiblendiğinde işlem yapılmadığını görürseniz şaşırmayın, lakin yineleyeyim "bu topiğe özel ve sadece o caniler kimse onlara" söyledikleriniz kurallardan muaf, tabii nasılsa muaf diye de abartılmasın.
Aşiret diye koskoca devlet memuru aşiretin dediğini mi yaptı? Allah aşkına yapmayın az mantıklı olunOrada köylünün bir hatası yok aile köyün aranmasını istememiş ki bunlar aşiretler ya orada işler farklı yürüyor sanırım
Bende aynı şeyleri yazdım aile istemiyorsa da kolluk kuvvetleri neden aramadı?enteresan gerçekten
O da serbest, içinizdeki acıyı anladığımız için dün yöneticilerimle konuşup bu konuya ve o pisliklere özel muafiyet getirdik, bu vahşiler herşeyi hak ediyor çünkü.Kufur edebilirmiyim abla
açlıktan öldü deniliyo ama ben tam anlamadım şimdi gerçek ölüm sebebei neymiş dedesi vücudunda darp izleri var dedi ve ben kendi son bulunduğu fotoyu nette gördüm elleri sertçe bağlanmış önden sağ kolu kan vardı yara falanşimdi o pislik bulundu bulanacak ..
en ağır cezayı alacak peki ya sonra ?
devlet onu hapisde besleyecek karnını doyuracak insani şartlarda yaşayacak oysa leylam açlıktan öldü
hayır leylaya eylüle daha bir çok cocugumuza bunları yapan pisliklere bu ödül olur ceza değil ..
Aşiret diye koskoca devlet memuru aşiretin dediğini mi yaptı? Allah aşkına yapmayın az mantıklı olun
Elleri bağlı resim Leyla ya ait değil başka çocuk. Sırtındaki izler güneş yanığıymış.açlıktan öldü deniliyo ama ben tam anlamadım şimdi gerçek ölüm sebebei neymiş dedesi vücudunda darp izleri var dedi ve ben kendi son bulunduğu fotoyu nette gördüm elleri sertçe bağlanmış önden sağ kolu kan vardı yara falan
Leylanin babasi toren istemiyorum diyerek alel acale sabah getirip erkenden koyde defnetmis cocugu hic normal degiller ya yani kim ne derse desin banami tuhaf geliyor birtek
Surekli koyde degil koyden kimse yapmaz bizim cocugumuz kacirildi baba amca yakin akraba hepsi ayni seyi soyledi birde oyle bir inatlaki utanmasalar gidin baska yerde arayin diye kovacaklardi milleti
Evlere bakilmasina gerek yok dediler minubus attilar simdi sabahin koru toren istemem diye gommusler hepsi biliyor o cocugun basina ne geldigini kendi iclerinde rtik tore kan davasi borc harc neydiyse amca morgtan alirken kanin yerde kalmayacak demis var biseleri heralde bakalim ne cokacak altindan tecavuz netlesmedi yok gibi konusuyorlar ama ben onada inanmiyorum bir tuhaf aile bir tuhaf olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?