- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
- Konu Sahibi Hayalmeyaldusler
-
Senin yorumuna katılıyorum,çocuğun ağzını bağlamışta olabilirler bence benim aklıma bu geldi. Belkide o çocuk köyden uzak bir yere götürüldü,bi yerde ya da evde bağlanıp aç susuz halde tutuldu ölmesi beklenildi. Ama bence açlıktan ve susuzluktan öldü,çocukların vücudu genelde dirayetsiz oluyor mesela biz ölüm orucu tutabiliriz ama o yavrunun 8-10 gün açlığa susuzluğa dayacağını hiç sanmıyorum. Bu işte bi iş var kesinlikle normal değil. Bence ailenin bi düşmanı falanda olabilir. Yoksa neden tekrar getirip köye koysunlar.bi çeşit gözdağı olabilir. Baba mafyaymış zaten öyle diyorlar.Ben bu konuya pek inanmıyorum açıkçası. Evler eninde sonunda arandı. Yine de çıkardı bir kere nereye saklarsan sakla sesini mutlaka duyarlardı artı köpekler gerçekten köyde olsa idi bulurlardı meleğimizi.
Kesinlikle aileye bi mesaj vermişler diye düşünüyorum alıp köylerine tekrar ölüsünü koyarak.. gömedebilirlerdi ne bileyim çeşitli yok etme metodlarını da kullanabilirlerdi..
Aslında çember cok geniş degil. Leyla nin ölmüş bedenini görmüş olmalısınız. O beden üzerinde birilerinin izi vardır. Gecmis haberlerde 2 küçük kuzen kacirilip öldürülmüştü 2 ay sonra mi ne bulunmuştu. Onlarin otopsilerinde katillerin izleri cikmisti kızların tirnaklarinda falan.Sarlatani (medyum) birakmislar o muhtemelen krizi firsata cevirmenin pesinde biriydi tesadufi ayni zamana denk gelmis olabilir 18 gunde bulamadiklari izden ve cocuktan sonra eger cocugun uzerinde parmak izi salya ter vs bir dna kalmadiysa ben birinin yakalanacagina cok emin degilim
Değil o eski başka bir fotoğraf..bir tane fotograf gordum.elleri bagli o mu acaba
Bende onu demistim. Leyla nin fotograflariyla hep yanyana ve kolunda da gunes yanigi varDeğil o eski başka bir fotoğraf..
Valla katılıyorum sana babayı öldüreydin keşke niye gidip 3 yaşındaki ağzı süt kokan mavi gözlü prenses gibi kızı öldürüyorsun allahım o kızın güzelliği neydi öyle diyorum keşke yüzü değil de bahtı güzel olsaydı yavrumun bi kin uğruna ölmeseydi.İzlemedim ben dun bulundu haberini aldiktan sonra gazete sosyal
Mecradan takip ettim ama cenazesine bakmadim feryadi icim kaldirmaz diye (hos dediginize oyle olmamis)hani ona ilac derim uyusturmuslardir erkegide normal karsilarim bir yerde insanina gore degissede dogu insani pek aciyi disa vurmuyor zayiflik goruyor ama surekli kacirilma sirasindaki ink mink hallerini tuhaf yaklasimlarini bir kaliba oturtamiyorum yalan yok ne denir vah gidenin haline yani illa oldurecektiysen bogsaydin abi atsaydin biryerden ne bilim zehirleseydin 10 gun ac susuz olume
Mahkum etmek nedir yani neyin kini neyin ofkesi neyin karsiligi bu ne yasandida sen ailesine bunu yasatmak istedin gozun bebek oldugunu dahi gormedi para icin kimse 3 yasinda sutten baska kelime diyemeyen (gelisimi sikintili ) sabiye bunu yapmaz sanmam mevzu baska canla alakalidir diye dusunuyorum ben para pul tarla tump davalarina bu derece snmiyorum ya
Aynen öyle ama insanlar para için neler yapıyor canımı yakanın Canını yakarım diyor normal biri yapmaz zaten bunu bu işde bir tuhaflık var orası kesınİzlemedim ben dun bulundu haberini aldiktan sonra gazete sosyal
Mecradan takip ettim ama cenazesine bakmadim feryadi icim kaldirmaz diye (hos dediginize oyle olmamis)hani ona ilac derim uyusturmuslardir erkegide normal karsilarim bir yerde insanina gore degissede dogu insani pek aciyi disa vurmuyor zayiflik goruyor ama surekli kacirilma sirasindaki ink mink hallerini tuhaf yaklasimlarini bir kaliba oturtamiyorum yalan yok ne denir vah gidenin haline yani illa oldurecektiysen bogsaydin abi atsaydin biryerden ne bilim zehirleseydin 10 gun ac susuz olume
Mahkum etmek nedir yani neyin kini neyin ofkesi neyin karsiligi bu ne yasandida sen ailesine bunu yasatmak istedin gozun bebek oldugunu dahi gormedi para icin kimse 3 yasinda sutten baska kelime diyemeyen (gelisimi sikintili ) sabiye bunu yapmaz sanmam mevzu baska canla alakalidir diye dusunuyorum ben para pul tarla tump davalarina bu derece snmiyorum ya
Beklerim gerçekten. En başından dedim ailede birşeyler var diye. Beklerim bunları.Leylanin amcasi diyolar katil icin surekli guncelliyorum ama haberi cikmadi henuz
Amcasi leylanin annesine asikmis halasiyla isbirligi yapip kacirmislar ve oldurmusler
Yaziklar olsun eger dogruysa yegeniniz ya o sizin sen o cocugun baba yarisisim halasinin da Allah nasi biliyosa oyle yapsin icim yandi
Kimseye guvenilmez olmus yaziklar olsun oyle uzuldum kii
Insan kiz kardesine erkek kardesine de guvenemeyecekse kime guvenecek?Beklerim gerçekten. En başından dedim ailede birşeyler var diye. Beklerim bunları.
Kürt aşiretinde genellemeyim ama bu tip yenge olayları çok meşhurdur. Genelde yengelerle arada birşeyler olabiliyor böyle çok olay duydum. Şu an haber vs herhangi birşey yayınlanmadı, hala bekliyorum aile ilgili bir haber.
Ölü bulunduğundan beri kafamı başımı yola yola dudağım uçukladı. Yok böyle bir acı.Insan kiz kardesine erkek kardesine de guvenemeyecekse kime guvenecek?
Gercekten olelim bitsin artik
Ben kolay kolay aglamam ama o kucucuk bebegin amcasina halasina nasil baktigini dusundukce gozyaslarimi tutamiyorum bu nasil vicdan aklim almiyor
Bende instagramda okudum amca leylanın babası pkk ya oy vermediği için intikam amaçlı leylayı öldürmüş diyorlar ,allahım ne günlere kaldıkLeylanin amcasi diyolar katil icin surekli guncelliyorum ama haberi cikmadi henuz
Amcasi leylanin annesine asikmis halasiyla isbirligi yapip kacirmislar ve oldurmusler
Yaziklar olsun eger dogruysa yegeniniz ya o sizin sen o cocugun baba yarisisim halasinin da Allah nasi biliyosa oyle yapsin icim yandi
Kimseye guvenilmez olmus yaziklar olsun oyle uzuldum kii
Leyla seçimden önce kaybolmuştu açıkcası sosyal medyada çıkan haberlere inanmıyorum. Herkes kafasına göre senaryo yazıyor. Gerçek suçlu yakalanıp itiraf etmediği sürece ne olduğunu öğrenemeyeceğiz malesef.Bende instagramda okudum amca leylanın babası pkk ya oy vermediği için intikam amaçlı leylayı öldürmüş diyorlar ,allahım ne günlere kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?