Aklım fikrim Leyla da :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bugün annemle bu konuyu konuşurken nefessiz kaldım, gözümden yaşlar akmaya başladı o çocuğun ailesi kim bilir ne haldedir, o yavrum bilir neler çekmiştir. Allah kahretsin böyle canileri.

Senin yorumuna katılıyorum,çocuğun ağzını bağlamışta olabilirler bence benim aklıma bu geldi. Belkide o çocuk köyden uzak bir yere götürüldü,bi yerde ya da evde bağlanıp aç susuz halde tutuldu ölmesi beklenildi. Ama bence açlıktan ve susuzluktan öldü,çocukların vücudu genelde dirayetsiz oluyor mesela biz ölüm orucu tutabiliriz ama o yavrunun 8-10 gün açlığa susuzluğa dayacağını hiç sanmıyorum. Bu işte bi iş var kesinlikle normal değil. Bence ailenin bi düşmanı falanda olabilir. Yoksa neden tekrar getirip köye koysunlar.bi çeşit gözdağı olabilir. Baba mafyaymış zaten öyle diyorlar.

Aslında çember cok geniş degil. Leyla nin ölmüş bedenini görmüş olmalısınız. O beden üzerinde birilerinin izi vardır. Gecmis haberlerde 2 küçük kuzen kacirilip öldürülmüştü 2 ay sonra mi ne bulunmuştu. Onlarin otopsilerinde katillerin izleri cikmisti kızların tirnaklarinda falan.
Leyla nin katil/katillerinin bu dar çemberde mutlaka bulunacağıni düşünüyorum. Her katil mutlaka iz birakir. Allah cok büyük.. bazi cezalar ahirete kalsada mazluma yapilan zulüm bu dünyada da çıkıyor.
Bu saatten sonra içimize su serpecek tek gelişme leyla yi hayattan koparan canilerin bulunup cezasını çekmesi olacak....

Valla katılıyorum sana babayı öldüreydin keşke niye gidip 3 yaşındaki ağzı süt kokan mavi gözlü prenses gibi kızı öldürüyorsun allahım o kızın güzelliği neydi öyle diyorum keşke yüzü değil de bahtı güzel olsaydı yavrumun bi kin uğruna ölmeseydi.

Aynen öyle ama insanlar para için neler yapıyor canımı yakanın Canını yakarım diyor normal biri yapmaz zaten bunu bu işde bir tuhaflık var orası kesın

Leylanin amcasi diyolar katil icin surekli guncelliyorum ama haberi cikmadi henuz
Amcasi leylanin annesine asikmis halasiyla isbirligi yapip kacirmislar ve oldurmusler
Yaziklar olsun eger dogruysa yegeniniz ya o sizin sen o cocugun baba yarisisim halasinin da Allah nasi biliyosa oyle yapsin icim yandi
Kimseye guvenilmez olmus yaziklar olsun oyle uzuldum kii

Beklerim gerçekten. En başından dedim ailede birşeyler var diye. Beklerim bunları.
Kürt aşiretinde genellemeyim ama bu tip yenge olayları çok meşhurdur. Genelde yengelerle arada birşeyler olabiliyor böyle çok olay duydum. Şu an haber vs herhangi birşey yayınlanmadı, hala bekliyorum aile ilgili bir haber.

Insan kiz kardesine erkek kardesine de guvenemeyecekse kime guvenecek?
Gercekten olelim bitsin artik
Ben kolay kolay aglamam ama o kucucuk bebegin amcasina halasina nasil baktigini dusundukce gozyaslarimi tutamiyorum bu nasil vicdan aklim almiyor

Insan kiz kardesine erkek kardesine de guvenemeyecekse kime guvenecek?
Gercekten olelim bitsin artik
Ben kolay kolay aglamam ama o kucucuk bebegin amcasina halasina nasil baktigini dusundukce gozyaslarimi tutamiyorum bu nasil vicdan aklim almiyor
Ölü bulunduğundan beri kafamı başımı yola yola dudağım uçukladı. Yok böyle bir acı.

Bende instagramda okudum amca leylanın babası pkk ya oy vermediği için intikam amaçlı leylayı öldürmüş diyorlar ,allahım ne günlere kaldık

Bende instagramda okudum amca leylanın babası pkk ya oy vermediği için intikam amaçlı leylayı öldürmüş diyorlar ,allahım ne günlere kaldık
Leyla seçimden önce kaybolmuştu açıkcası sosyal medyada çıkan haberlere inanmıyorum. Herkes kafasına göre senaryo yazıyor. Gerçek suçlu yakalanıp itiraf etmediği sürece ne olduğunu öğrenemeyeceğiz malesef.

Cok merak icindeyim, darp izi yok, pedofili yok, cildi gunesten yanmis ve midesi bombosmus, aklima kacirilma degil de acaba evden cikti tarla bag bahce gezdi yolunu kaybetti kendi kendine mi öldu diye geliyor....

Bu cocuk bence bosu bosuna oldu amac ne pedofili ne de oldurmekti ailenin tavri cok ilginc hani hep koyde degil dediler ya aklima kucuk cocuklar geliyor tembihledigimiz seyi ' biz aksam evde .... yemedikki... ..... yapmadikki 'diye soyler ya sanki bile bile koyde oldugunu bile bile ikna etmeye calistilar. En cok gunes yanigina uzuldum acliktan olmesine uzuldum o cocuk neler yasadi kimbilir..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…